Jump to content

charrisss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

charrisss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Προσωπικά θέλω να αντικαταστήσω το λαπι-τοπι μου με ενα tablet Για την δουλειά μου είναι ποιο πρακτικό και ευκολότερο στην χρήση Ομως tablets: 1) με 15'' οθόνη ακόμα δεν υπάρχουν. 2) Με την υπολογιστική ισχύ των λαπ-τοπς ακόμα δεν υπάρχουν επομένως δεν παίρνω tablet. Σε 2 χρόνια που θα υπάρχουν τα παραπάνω θα πάρω σίγουρα. Για την ώρα είναι μια καλή αντικατάσταση των netbook.
  2. θα ήθελες να το μοιραστείς μαζί μας? Μου εχει σπάσει τα νευρα η ιστορια αυτή με τo geotagging.
  3. πως απενεργοποιώ το Α-GPS? δηλαδή να βρίσκω τη θέση μου απο το δορυφόρο και όχι μεσω 3G?? Οσο για το 3G πως απενεργοποιείται, για να κρατάει η μπαταρία λίγο παραπάνω???
  4. Να προσθέσω οτι στο D830 προεπισκόπηση των video που έχω στην καρτουλα μνήμης, όπως και με τα video που έχω στη μνήμη του κινητού γίνεται.
  5. Υπάρχει η δυνατότητα όταν μια Φώτο μικρότερης ανάλυσης μπεί ώς φόντο να πιάσει όλη την οθόνη ?? Γίνεται δηλαδή stretch της Φώτο με κάποιο τρόπο ? Έχω επίσης παρατηρήσει ότι δεν μου κάνει προεπισκόπηση των video που έχω στην καρτουλα μνήμης, σε αντίθεση με τα video που έχω στη μνήμη του κινητού. Υπάρχει ρύθμιση ?
  6. γεια σας και απο μένα, εδω και 3 μήνες που έχω το δ900 μπορω να πω οτι η μπαταρία μου κρατά 2 μερες και την 3 το φορτίζω. καλη αποδοση για κινητο και τις λειτουργίες που τα φορτώνουν πλεον. η χρηση που του κανω μπορω να πω οτι ειναι αρκετα απαιτητική. Το χρησιμοποιώ ως επαγγέλματικο εργαλείο. Και θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για τις φωτογραφικές του ικανότητες. ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, οχι φωτογραφική μηχανή. Πως είναι δυνατό να εχει τις δυνατότητες που ζητάτε όταν εχει πανω του εναν τόσο μικρό φακο που στο κατω κατω εχουν όλα τα ΚΙΝΗΤΑ τηλέφωνα.
×
×
  • Create New...