Jump to content

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Κοινοποίηση

Recommended Posts

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

μια απιστευτη κομπινα ανακαλυψα κανοντας ενα απλο ελεγχο στην αναλυση του λογαριασμου μου.

ΔΕΝ θα σας αποκαλύψω την εταιρια ακόμα, θελω ομως να κανετε και εσεις ελεγχο στις αναλύσεις των λογαριασμων σας, μηπως το κάνουν και αλλες εταιριες.

ΔΕΙΤΕ: ημερομηνια, ωρα εναρξης της κλήσης, ΔΙΑΡΚΕΙΑ και ωρα εναρξης

της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΛΗΣΗΣ (την ιδια μέρα)

θα τα πούμε πολύ σύντομα.

ΔΕΙΤΕ: ημερομηνια, ωρα εναρξης της κλήσης, ΔΙΑΡΚΕΙΑ και ωρα εναρξης

της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΛΗΣΗΣ (την ιδια μέρα)

Αν έχει κάποιος ISDN τότε μπορεί να μην μπορείς να βγάλεις λογικό συμπέρασμα με αυτό που λες πιο πάνω.

πχ Από τη γραμμή ένα τηλεφωνεί κάποιος από την κουζίνα στις 22:00 και το τηλεφώνημα διαρκεί 30 λεπτα.

Μπορεί όμως κάποιος από την γραμμή 2, στις 22:10 να τηλεφώνησε σε υπεραστικό προορισμό με διάρκεια κλήσης 3 λεπτα.

Δηλαδή:

22:00 210xxxxxxx 00.30:00

22:10 2310xxxxxx 00.03:00.

Αν δεν εννοείς κάτι παρόμοιο με αυτό που λέω παραπάνω, πες αναλυτικά τι εννοείς και ποια εταιρεία ευθύνεται γι΄αυτό. :)

εχεις δικαιο σε αυτα που γραφεις, η γραμμη μου ομως είναι PSTN

Αν έχει κάποιος ISDN τότε μπορεί να μην μπορείς να βγάλεις λογικό συμπέρασμα με αυτό που λες πιο πάνω.

πχ Από τη γραμμή ένα τηλεφωνεί κάποιος από την κουζίνα στις 22:00 και το τηλεφώνημα διαρκεί 30 λεπτα.

Μπορεί όμως κάποιος από την γραμμή 2, στις 22:10 να τηλεφώνησε σε υπεραστικό προορισμό με διάρκεια κλήσης 3 λεπτα.

Δηλαδή:

22:00 210xxxxxxx 00.30:00

22:10 2310xxxxxx 00.03:00.

Αν δεν εννοείς κάτι παρόμοιο με αυτό που λέω παραπάνω, πες αναλυτικά τι εννοείς και ποια εταιρεία ευθύνεται γι΄αυτό. :)

Αν όντως ισχύει δεν θα το αποκαλούσα κομπίνα απο την στιγμή που στου στέλνει αναλυτικό λογαριασμό.

Αν θέλαν να σε κλέψουν θα σου παρουσίαζαν τις κλήσεις ως μεγαλύτερες αντί για αυτό που λές.

Κάτι αλλο παιζει. Τυπογραφικό ίσως;

tha simfoniso kai ego me to jojo.

anevase auto pou sou fenete os "kompina" na to doume kai emeis kai na krinoume analogos.

dioti tha itan krima na katigorisis mia eteria an den iparxi logos!

Kalio arga para pote.....

Αν εννοείς τη Vivodi, το έχω ξανακούσει αυτό και δεν είναι απάτη, συμβαίνει καμιά φορά και είναι λάθος του συστήματος. Πήγαινε να τους το πεις.

Αν εννοείς τη Vivodi, το έχω ξανακούσει αυτό και δεν είναι απάτη, συμβαίνει καμιά φορά και είναι λάθος του συστήματος. Πήγαινε να τους το πεις.

Μια και έβγαλες όνομα στην φόρα θα πω κι εγω ότι έχει συμβεί και την TelePassport και ξερω πως το γεγονός δικαιολογήθηκε. Δεν θυμάμαι πως. Θα το ψάξω γιατι όντως είναι περίεργο.

Δηλαδή παιδιά στις περιπτώσεις των εταιρειών που αναφέρετε το λάθος ήταν απλά τυπογραφικό ή είχε ως αποτέλεσμα και αυξημένη χρέωση στον λογαριασμό; :worry:
Alfa Romeo - La cosa piu bella

Είχε αυξημένη χρέωση, αλλά πρόκειται σαφώς για λάθος στο σύστημα billing και όχι εσκεμμένη περίπτωση εξαπάτησης.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι ενα απλο τηλεφωνημα στην εξυπηρετηση πελατων του παροχου σου.

Θα σε συνδεσουν με το αρμοδιο τμημα τους ωστε να βρεθει που εγινε το λαθος (αν εγινε) :)

ποια είναι η 'κομπίνα΄'

υπαρχουν κλήσεις που αρχίζουν για παραδειγμα 10.6.2006 και ώρα εναρξης12.30 με διαρκεια 20λεπτα και η αμεσως επόμενη κλήση ειναι στις 12.33

και αυτες οι κλήσεις ειναι παρα πολες μεσα σε ενα μήνα.και δεν αφορουν καταναλωση μόνο ενος μήνα αλλα πολλους.

οταν πήρα τηλεφωνο να ρωτησω γιατι συμβαινει αυτο μου είπαν οτι ΘΑ το ψαξουν και θα μου απαντησουν. απο τοτε πέρασαν 8μηνες και ακόμα περιμενω απαντηση. ξαναπήρα τηλεφωνο ξανα η ιδια απαντηση.

τι έκανα;

1) διεκοψα την συνδεση μαζι τους

2) εστειλα καταγγελία στην ΕΕΤΤ

3) σε φίλους που τους ειχα συστησει την εταιρια και ειχαν γίνει συνδρομητες της εγινε το ιδιο και οπως είναι φυσικο διεκοψαν και αυτοι.

η ΕΕΤΤ στον κανονισμο της το λεει καθαρα.

στην αναλυση πρεπει να ειναι

ο καλουμενος αριθμος

ημερομηνια

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

διαρκεια

χρεωση

http://www.eett.gr

ΔΕΝ σας αποκαλύπτω ακομα το ονομα της εταιριας, περιμενω την απαντηση της ΕΕΤΤ και μετα.

απλως δείτε και τις δικες σας αναλύσεις μηπως το ιδιο κανουν και αλλες εταιριες.

και βεβαίως αν ειναι αληθεια ολο αυτο το σκηνικο ειναι μεγαλη κομπινα.

για σκεφτειτε οτι μια τηλεφωνικη εταιρια εχει χιλιαδες πελατες αν τους κλεβει χρηματα με τετοιο τρόπο χρεωσης τοτε μιλαμε για πολλα λεφτα.

εμενα μου κανει εντυπωση οτι τοσους μήνες ΔΕΝ βρηκαν απαντηση και οταν τους πήρα τηλεφωνο οτι θα διακόψω δεν εκαναν καμια προσπαθεια να μου αλλαξουν γνωμη, αντιθετα μάλον ανακουφιστικαν.

να σας πω οτι στην επομενη αναλυση λογαριασμου μετα το τηλεφωνημα μου ΟΛΑ ηταν μια χαρα στον δικο μου λογαριασμο ΟΧΙ ομως και στους λογαριασμους των φιλων μου οι οποιοι δεν ειχαν διαμαρτυθει ακομα.

μολις παρω την απαντηση απο την ΕΕΤΤ θα σας γραψω ποια εταιρια ειναι γιατι πριν δεν εχω ορεξη να με τρεχουν και σε τιποτα δικαστηρια.

Τουλάχιστον μπορείς να μας πεις αν είναι κάποια από τις δύο που αναφέρθηκαν ή αν τελικά υπάρχει και τρίτη εταιρεία στην οποία παρατηρήθηκε αυτό το λάθος;
Alfa Romeo - La cosa piu bella

• 2 weeks later...

Eίχαμε κανα νέο απο ΕΕΤΤ;

Ελπίζω να μην μας ξέχασες. Περιμένουμε νέα.

οχι δεν είναι καμια απο αυτες που αναφερθηκαν ειναι αλλη

Τουλάχιστον μπορείς να μας πεις αν είναι κάποια από τις δύο που αναφέρθηκαν ή αν τελικά υπάρχει και τρίτη εταιρεία στην οποία παρατηρήθηκε αυτό το λάθος;

δεν εχω ακομα απαντηση απο την ΕΕΤΤ, μολις την εχω θα την βαλω αμεσως

Eίχαμε κανα νέο απο ΕΕΤΤ;

Ελπίζω να μην μας ξέχασες. Περιμένουμε νέα.

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κάτι, καθώς είναι συχνό φαινόμενο τέτοιου είδους κομπίνες...υπάρχει η δυνατότητα σε pstn γραμμή βάζοντας τη μια κλήση σε αναμονή να πραγματοποιήσεις ταυτόχρονα άλλη εξερχόμενη κλήση.

Θα το ψάξω καλύτερα όμως -για να μην λέω ανακρίβειες- και θα σας πω ακριβώς πως συμβαίνει.

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κάτι, καθώς είναι συχνό φαινόμενο τέτοιου είδους κομπίνες...υπάρχει η δυνατότητα σε pstn γραμμή βάζοντας τη μια κλήση σε αναμονή να πραγματοποιήσεις ταυτόχρονα άλλη εξερχόμενη κλήση.

Θα το ψάξω καλύτερα όμως -για να μην λέω ανακρίβειες- και θα σας πω ακριβώς πως συμβαίνει.

call-waiting

Στα πόσα τελικιάζει η γραμμή σας?:X

Όπως υποσχέθηκα...

Σε PSTN γραμμή γίνεται μόνο εάν υπάρχει ενεργοποιημένη η Τριμμερής Επικοινωνία σαν ψηφιακή ευκολία.

Είχε συμβεί σε γνωστό μου παρόμοιο περιστατικό από εταιρεία εναλλακτικού παρόχου και τελικά δεν του έδωσαν κάποια απάντηση, με την δικαιολογία ότι δεν γνώριζαν πως συνέβη αυτό. Έτσι, απλά του πιστώσανε το λογαριασμό για αυτές τις "λάθος" κλήσεις κι έληξε το θέμα.:happy:

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

ela mwre, pes poia einai....

exw varethei se avtin tin xwra na akouw katagelies kai atoma na fovountai na poun onomata...ti perimeneis diladi??Apantisi apo EEET?Kai an sou apantisoun oti theloume 3 mines na erevnisoume tin apofasi? Kai an meta i etaireia pei tha kanoume efesi kata tis apofasis, tha perimeneis kiallo na mas to peis?