mousi Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Ναι το ξέρω. Δεν κόπηκε στο 1 λεπτό... Μάλιστα το περίεργο είναι ότι έχει κανα χρόνο που είχα βάλει λεφτά και τώρα δεν κόβεται στο 1 λεπτό. Έχω μιλήσει και 5! Το λογαριασμό μου όμως τον δείχνει άδειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 παίδες μόλις έβαλα και εγώ το VoipB...έκανα κανονικά την κλήση μου στο tab -> Direct call και τα νούμερα τα έβαλα +302610.... είναι σωστό έτσι.?Η ποιότητα του ήχου ήτανε άψογη...από κάτω μου έγραφε το εξής: "Side-A this call is free Side B connection fee 0.03 ..." που σημαίνει ότι χρέωσα τον άλλον αριθμό που κάλεσα...και πάλι δεν έπεσε η γραμμή στο 1 λεπτό!και κάτι τελευταίο...ποιά η διαφορά του tab "dial" με το "direct call"? ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Μόλις αύξησε την χρέωση για το direct call από 3 ευρωλεπτά σε 5 ευρωλεπτά ανά κλήση. Δεν παύει, βέβαια να είναι ο καλύτερος, με διαφορά, τρόπος για οικονομία στο να παίρνει κανείς τηλέφωνο από το δικό του σε οποιοδήποτε άλλο, ακόμα και εντός Ελλάδας. Ακόμα και από εκεί που λόγω Dsl πολιτικής του ΟΤΕ δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις voip! @prehistorik με το dial κάνεις κανονική κλήση voip χωρίς να χρεώνεσαι το παραμικρό ενώ με το direct καλεί πρώτα το δικό σου αριθμό χωρίς χρέωση, σηκώνεις το ακουστικό του δικού σου τηλεφώνου και μετά παίρνει το τηλέφωνο που θέλεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Δεν χρεώνεται κανένα τηλέφωνο, ούτε αυτό που καλεί αλλά ούτε και το άλλο που δέχεται την κλήση..... Και γίνεται αυτό ..... Μπορείς να βάλεις το τηλ. ενός στο callback και ένα άλλο τηλ. στο άλλο κουτάκι και να εποικηνωνήσουν οι δύο μεταξύ τους χωρίς να θέλουν :p Τώρα το αν αυτή η κίνηση καταγράφεται σε κάποιο log file στο δίκτυο και μπορούν να βρουν αυτόν που έκανε την κλήση μεταξύ των δύο μέσω της ΙΡ του, αυτό δεν το γνωρίζω.... :!: diladi an valoume ta tilefona dio filon mas tha milisoun kai aftoi metaksi tous free xoris na exoun ton katalilo eksoplismo; to exei dokimasi kaneis; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ναι το έχουν δοκιμάσει πολλοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Παιδια οταν κανω direct κληση μου γραφει A-side 0,01/minute b-side 0,01/minute (connection fee 0,05)Τι εγινε χρεωνει ανα λεπτο ακομα και αυτον που καλεις;Το γραφει και σε κανενα αλλον αυτο.Και η χρεωση παει ανα λεπτο; ΥΓ Το περιεργο ειναι οτι δεν μου καταβαζει καθολου το ποσο που εχω μεσα Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Ασχετα με το τι λεει, ειναι δωρεαν η κληση και απ'οτι φαινεται καταργηθηκε και το 3σεντ/κληση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Άλλαξε πολιτική από 22/8. Δεν θα σβήνονται τα credits που βάζουμε μετά τις 120 ημέρες αλλά θα τελειώνουν οι δωρεάν ημέρες. Η χρέωση του 1 ευρωλεπτού που δείχνει είναι για μετά τις 120 ημέρες... Νομίζω Τ Ε Λ Ε Ι Ο ΝΕΟ!!!:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Είμαστε σίγουροι για το ότι δεν χρεώνει πλέον 1ct /min σε direct calls στην Ελλάδα; Κι εγώ παρατήρησα ότι αν και έγραφε 5ct η κλήση και 1ct/ 1minute δεν χρεώθηκα κάτι, αλλά μήπως φύγουνε αργότερα μαζεμένα; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfiss Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 ego to evala simera kai an kai ekana direct calls den mou xreose ta 5cents ana klisi pou lete...to mono pou xreothika einai ena sms pou esteila... Exo 768 syndesi alla otan milao apto pc exei arketo lag, peripou 3sec...symvanei kai se allous auto??? antitheta sto direct call i poiotita einai san na milas apo kinito, arketa kali dld... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Άλλαξε πολιτική από 22/8. Δεν θα σβήνονται τα credits που βάζουμε μετά τις 120 ημέρες αλλά θα τελειώνουν οι δωρεάν ημέρες. Η χρέωση του 1 ευρωλεπτού που δείχνει είναι για μετά τις 120 ημέρες... Νομίζω Τ Ε Λ Ε Ι Ο ΝΕΟ!!!:yahoo: Δηλαδη για να συνεχίζει να έχει δωρεάν κλησεις απλά θα πρέπει να ξαναβάλεις 10ευρο. Το free συνεχίζει κανονικα... :) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts