unagi Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 (edited) Disney Club, VHS, Walkman Αααχ τι μου θυμισες τωρα..δεν το εχανα με τιποτα το Disney Club...και τοσα αλλα απο αυτην την δεκαετια φυσικα..:happy:κασετες VHS με το κιλο :lol: ειδικα Χελωνονιτζακια :lol: Επισης δεν εχανα με τιποτα τις Ανατριχιλες :lol: Edited March 6, 2011 by unagi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Ασε... χθες αγορασα 8 βιντεοκασετες γνησιες προς 0.50 εκαστη και εκανα βραδιά VHS... :D Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Ασε... χθες αγορασα 8 βιντεοκασετες γνησιες προς 0.50 εκαστη και εκανα βραδιά VHS... :D Πωωωωωωωωωωω αυτα ειναι... εγω εχω κρατησει αρκετες, γιατι αγοραζα μικρη...κυριως παιδικα της Disney(Pocahontas, Aladdin, Lion King) ολα αυτα...:) Δεν μπορω να τα δω γιατι το μηχανημα τα εχει παιξει :lol: αλλα δεν τα δινω με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Tα εχω τα παιδικα που λες!! σχεδον οτι εχει βγαλει η Disney σε κασσετα το εχω. αυτα που ειπες συν το Toy Story, πενταμορφη, Fantasia 2000, Pinnochio, 101 Dalmatians και αλλα υγ: Σημερα εχω λιωσει να ακουω τους OPA. Exω ενα αλμπουμ τους σε CD (ΕΝ+ΤΑΞΕΙ) αλλα και απο youtube. Aπιστευτο συγκροτημα των 90s κυριως. Πολυ μπροστα απο την εποχη τους. Λογικα οι συνομιλικοι μου θα τους θυμουνται και θα τους εκτιμουν. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 πω πω,πραγματικα τα καλυψες ολα. ποσο πολυ χαιρομαι που γεννηθηκα σε μια εποχη τοτε πιο αγνη απο τωρα,μεγαλωσα με φυσιολογικες συνθηκες σαν παιδι πραγματικα κι οχι οπως μεγαλωνουν τωρα. καθε τι ηταν πιο μαγικο τοτε,απο γιορτες μεχρι και παιχνιδια. τα παρτυ μας οντως,η στο γυμνασιο που στα παρτυ που κολλουσαμε να τα ριξουμε σε μια κοπελιτσα και περιμεναμε τα αγορια να ερθει η ωρα των μπλουζ για να χορεψουμε και να δειξουμε ετσι το ενδιαφερον μας κι να πουμε και λιγες κουβεντες.κι οχι οπως τωρα. οι βολτες στις αλανες για μπασκετ-ποδοσφαιρο. μου λειπουν οι βολτες,αλητειες,μοναξιες μου. γεννηθηκα σε μια αληθινη εποχη κι οχι σε μια φτιαχτη. όπως τα λετε ακριβως!!! οι καλυτερες εποχες... χωρίς φοβίες... να σε φωναζουν τα παιδια κατω απο το μπαλκόνι και να κατεβαινεις τρεχοντας για να παμε σε αλλα σπιτια απο κατω να φωναξουμε κι αλλους για να παιξουμε μπαλα! να κανεις ποδηλατο χωρις κρανος και προστατευτικα και αν χτυπουσες να σου λενε οι δικοι σου οτι μεχρι να πας φανταρος θα γινεις καλα, ουτε να τρεχεις σε νοσοκομειο μηπως εχει κανενα δρακο μεσα η πληγη σου ουτε τιποτα! Προχθες πετυχα εναν δασκαλο μου σε ενα μπαρ και των ρωτησα πως ειναι το σχολειο και μου απαντησε "τα ιδια μονο με χειροτερη γενια μαθητών! άβουλα πλασματα χωρις πρωτοβουλιες, παιδια της μαμας και του μπαμπα του alt-Ctrl-Del kai tou lol!!!" Περναμε δυσκολα τωρα βεβαια αλλα οτι μεγαλωσαμε οπως πρεπει σαν παιδια μας δινει πολυ δυναμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να περιορίζαμε λίγο το chat, γιατί ξεφύγαμε λίγο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Εκείνες τις εποχές που θυμόμαστε με παιχνίδια στις αλάνες γίνανε και οι μεγαλυτέρες μίζες, δεν έπαιζε πουθενά απόδειξη αλλα δεν μας ένοιαζε γιατί είχαμε λεφτα (τουλάχιστον οι γονείς μας δούλευαν) οδήγησαν την Ελλάδα στο σήμερα... Δεν αναφέρομαι απλώς στις αποδείξεις που δεν έδινε το ψιλικατζίδικο όταν παίρναμε τις μικρές μερέντες (καρδούλες) με κρέμα και σοκολάτα και το πλαστικό κόκκινο κουταλάκι... Αυτή η γενιά θα πρέπει να ξυπνήσει και να κάνει κάτι για όλα αυτά που μας έχουν φορτώσει! Μην αναπολείτε μόνο τις αναμνήσεις!!! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Στιγμές και χρονια που δε θα ξεχάσω ποτε μου....τωρα πλεον ζούμε σε έναν εικονικό κόσμο,χωρις σωστή επικοινωνία και με την τεχνολογία να μας κατατρώει τα σπλάχνα κι οτι εχει πλεον απομείνει μεσα μας,ανθρώπινο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ειμαι και εγω του 81 και δεν ξεχνω... ειχαμε μια τβ με 11 θεσεις για καναλια... και ειχαμε... 1οκαναλι ερτ1 2οκαναλι ερτ2 3οκαναλι ερτ1 4οκαναλι ερτ2..... χαχαχα και οταν μαθαμε οτι θα βγει το mega το ειχαμε πιασει με αυτο το παραξενο σημα που ειχε στην συχνοτητα και το κοιταζαμε σαν χαζοι για μηνες μεχρι να ξεκινησει... Αλλα πανω απο ολα.... δεν θα ξεχασω το κρυφτο στο απεναντι οικοπεδο της γειτονιας μου... Οπως ειπε και ενας φιλο να διψάω και να πινω νερο απο το λαστιχο ποτισματος του γειτονα μου την μπαλα το απογευμα στο σχολειο με τους συμμαθητες μου... τις βολτες με τα ποδηλατα ανεμελα στον αλιμο και στο μπραχαμι... Την πρωτη μου κασετα με τον alice cooper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΚΡΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΠΟΣΣΕΣ φορες ειχα γινει και εγω και οι αλλοι ποστερ στον τοιχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 κι εμείς που γεννηθήκαμε ένα τσικ μετά το 85 τα ζήσαμε σχεδόν όλα που λέτε.:D Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Το ωραιο σε μας ειναι οτι εχουμε ζησει και με κινητα με ασπρομαυρη οθονη. Και μεγαλωσαμε μαζι με την εξελιξη της κινητης τηλεφωνιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Το ωραιο σε μας ειναι οτι εχουμε ζησει και με κινητα με ασπρομαυρη οθονη. Και μεγαλωσαμε μαζι με την εξελιξη της κινητης τηλεφωνιας. 79άρης εδώ... Και χωρίς κινητά ακόμα καλύτερα φίλε. Έβγαινε η μάνα στο μπαλκόνι και φώναζε. Αυτή ήταν η υπενθύμιση για να μαζευτούμε το βράδυ σπίτι. ;) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Εμας οταν μας ειπαν οτι θα βγει σε κυκλοφορια το κινητο... που θα μπορουμε να παρουμε τηλεφωνο χωρις να ειμαστε σπιτι λεγαμε δεν μπορει... πλακα μας κανουνε! Σε καποια ταινια το ειδανε και μας κανουνε φαρσα!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) Εγώ (78αρης) όταν πρωτοείδα ένα τουρίστα να μιλάει σε κινητό στο δρομο,και να μην υπάρχει κανένα καλώδιο που να τρέχει μέχρι το σπιτιτου επαθα σοκ,το έλεγα στους φίλους μου...:D Όταν πήρα κινητό το 97,ήμουν από τους λιγους εν Ελλάδι και από τους ελαχιστοτατους στην ηλικία μου. Εμείς είχαμε 16 κανάλια στην tv,όχι 11 σαν τη μπαχατελα του πιο πάνω,και βέβαια είχαμε 1 ερτ1 2 ερτ2,3 ερτ1 ,4 ερτ2 κλπ ...όταν βγήκε το Mega και είχε βάλει αντίστροφη μέτρηση,περιμέναμε όλοι εξτασιασμενοι... Είχε ξεκινήσει με παιδικό,Superman και wonderwoman. Νομίζω :p Τέτοιου τύπου παιδικά βλέπαμε μονο στο αγγλικό sky τοτε... Και tuti frutti στο rai νομιζω για οσα ξελιγωμενα του τότε πιτσιρίκια θυμούνται...:D Επίσης σαν γνήσιος κρυφο*******ος ,ειχα δυο σακούλες σκουπιδιών με σήματα αυτοκινητων,με τα κανάρια μου,Alfa Romeo και BMW να είναι αντικείμενο φθόνου από τους βλάκες με τα σήματα από zastava ... Edited January 8, 2013 by vagelisda Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Tα εχω τα παιδικα που λες!! σχεδον οτι εχει βγαλει η Disney σε κασσετα το εχω. αυτα που ειπες συν το Toy Story, πενταμορφη, Fantasia 2000, Pinnochio, 101 Dalmatians και αλλα υγ: Σημερα εχω λιωσει να ακουω τους OPA. Exω ενα αλμπουμ τους σε CD (ΕΝ+ΤΑΞΕΙ) αλλα και απο youtube. Aπιστευτο συγκροτημα των 90s κυριως. Πολυ μπροστα απο την εποχη τους. Λογικα οι συνομιλικοι μου θα τους θυμουνται και θα τους εκτιμουν. Κορόιδο? --> εντάξει... (εντάξει,εντάξει {eco delay}) Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts