Alexel Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Δηλώνω συμμετοχή!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 αν ειναι ολοι οι Moderator οπως ο Petros the Great ειμαι πολυ χαρουμενη που ειμαι μελος... γεια σου πετροοο Γεια σου IronMaiden και thanks :O πάλι πήγατε για φαγητό;; Υπήρχε περίπτωση να μην πάμε; (αν και το τονίζω είμαι σε δίαιτα :p ) καναμε και σκοντο σ'εναν κινεζο!!! Δεν κάναμε. Εσύ έκανες για να πάρεις πιο φτηνά ένα ζευγάρι... μπαλάκια :lol: :p EDIT: More photos... Η νέα τάση στα σκουλαρίκια :p O billakosss μίλησε πάνω από δέκα φορές με κάποιον "Θάνο" αλλά προς το παρών δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο των συνομιλιών! Τα σουτζουκάκια (ο Θεός να τα κάνει) του billakosss και του htrul18. Τα συγκεκριμένα σουτζουκάκια τα είδε μια φίλη σε βιντεοκλήση, τα χαρακτήρισε... κάπως και έτσι δεν τα φάγανε όλα ο Βασίλης και ο Ηλίας :lol: Α ρε Πόπη, έβαλες το κερασάκι στην τούρτα ;) Η ώρα του γλυκού! Προσέξτε την ικανοποίηση στο πρόσωπο στου billakosss :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Petros the Great poy pigate gia fagito ? sthn "gonia toy meraklh" ean nai katalaveno einai poli moyfa to fagito ekei. Όχι. Πήγαμε σε μια ταβέρνα που λεγόταν "Το Δίχτυ" ή σκέτο "Δίχτυ". Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Petros the Great poy pigate gia fagito ? sthn "gonia toy meraklh" ean nai katalaveno einai poli moyfa to fagito ekei. Όπως είπε και ο Ηλίας (ή Ηλείας :p ) πήγαμε στο δίχτυ και φταίω εγώ που πήγαμε εκεί! Το πρότεινα επειδή μου άρεσε το χρώμα που είχαν οι καρέκλες και οι πόρτες του μαγαζιού. Ήταν μπλε και έμοιαζε το μέρος με νησί :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Kαλα σας απολαυσα στις φωτογραφιες.... Ειστε φανταστικοι... Μηπως να ερθω και εγω στο επισημο Meeting???Το σκεφτομαι πολυυυυυ σοβαρα! http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Τώρα που ανέβασες τις φωτογραφίες μας θα γίνει χαμός στο επόμενο meeting! Θα έχουμε περισσότερες γυναίκες παρά άντρες! :D :p Kαλα σας απολαυσα στις φωτογραφιες.... Ειστε φανταστικοι... Μηπως να ερθω και εγω στο επισημο Meeting???Το σκεφτομαι πολυυυυυ σοβαρα! Όταν μιλάει ο Ηλίας.... :D Άρχισε η προσέλευση... Ειστε φανταστικοι... Το ξέρουμε, μας το έχουν πει κι άλλες! :p Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Πολύ φοβάμαι οτι δεν θα μπορέσω να έρθω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Αρχικα, καταθετω επισημα ενσταση για αυτη τη ξαφνικη αποφαση για mini-meeting! Το θεωρω σκοπιμο για να μην εχουμε οι υπολοιποι χρονο να προετοιμαστουμε και επομενως να μην ερθουμε! :chair: :shoot: Δακτυλος billakou υποψιαζομαι! :p :lol: Ηλία να είναι κόκκινα τα μάτια λόγω του φλας ή από τα γέλια άραγε; :lol: Ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ και από μένα στη Μαρία, γιατί δεν περίμενε από κάποια άλλη κοπέλα του φόρουμ να έρθει για να έρθει και η ίδια :) Μαρία πες δημόσια ότι ούτε σε δακγώσαμε, ούτε σε δείραμε :p Το οτι δεν απαντησε ακομα η κοπελα πως να το εκλαβουμε; :whistle: Τι της κανατε βρε αχρειοι;! :tease: Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Η κοπέλα (Μαρία) είναι καλά, το δηλώνω υπεύθυνα :p Στο επόμενο mini-έκτακτο-πρόβα meeting θα σου έχω ιδιαίτερη πρόσκληση, με sms, ειδικά και μόνο για σένα ;) http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 ωραια τα λετε βλεπω! καταρχην η μαρια να πω οτι ειναι αρκετα καλα! μην ανησυχειτε!! :) pmnedm δεν εβαλα μονο το δαχτυλακι μου! αλλα ολοκληρο χερι!! :lol: το επομενο μινι meeting θα γινει μαλλον συντομα... μια ΧΑΡΑ περασαμε! πετρο αλλες φωτογραφιες δεν βγαλαμε? @αντζελινααααααααααααααααααααα εννοειτε οτι θα'ρθεις!! θα'χεις και παρεα! :) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 καλα κανω εγω κ δεν ερχομαι... που ειναι η μαρια ΟΕΟ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 @billakoss Στείλε ένα SMS στη Μαρία και πες της να δώσει σημεία ζωής γιατί θα μας παρεξηγήσουν... :O Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 θα σας καταγγειλω ρε!:rtfm: τι της κανατε της κοπελας?και δεν με φωναξατε κι εμενα:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 παιδια μια χαρα ειναι! αλλωστε το δηλωσε οτι δεν μπαινει συχνα! χαλαρωστε! μιλησαμε και το πρωι και ειναι ενταξει! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 παιδια μια χαρα ειναι! αλλωστε το δηλωσε οτι δεν μπαινει συχνα! χαλαρωστε! μιλησαμε και το πρωι και ειναι ενταξει! τσίμπησες και το κινητό...:shifty: defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 τσίμπησες και το κινητό...:shifty: τς τς τς το μυαλο σου αμεσως στο πονηρο! :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 στο μσν εχει παντως μερες να μπει... τι της κανατε κακουργοι? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 ρε παιδια..μηπως την πηγατε για βολτα σε καμια βεροια?:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 ρε παιδια..μηπως την πηγατε για βολτα σε καμια βεροια?:p σοβαρεψου εσυ! ετσι κι αλλιως δεν μπαινει συχνα.και δεν μπορει να μπει αυτες τι μερες δεν εχει ιντερνετ. μου φαινεται καποιο/α mod πρεπει να κανει καποια εκκαθαριση εδω μεσα. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Θέλω και εγώ να έρθω στο meeting! Ζηλεύωωωωωω :rolleyes: Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casusbelli Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Mou eipane na r8w ki egw... Alla vre paidia den sas kserw... Einai provlima auto i oxi? :confused: Parepiptontws, eimai omorfi, eksipni, diaskedastiki, koinwniki, ka8olou metriofrwn klp klp klp :P :P :P Από πού παν για την πόλη; :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Mou eipane na r8w ki egw... Alla vre paidia den sas kserw... Einai provlima auto i oxi? :confused: Parepiptontws, eimai omorfi, eksipni, diaskedastiki, koinwniki, ka8olou metriofrwn klp klp klp :P :P :P Κανένα πρόβλημα! Αυτός είναι ο σκοπός των meeting! Να γνωριστούμε! (εκτός του να φάμε :p ) Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Βάσω στην αρχή κανείς δεν γνώριζε κανέναν! Μετά κάποιοι αρχίσαμε να γνωριζόμαστε! Πάντα βέβαια έρχονται και κάποιοι που δεν μας ξέρουν και δεν τους ξέρουμε. Αυτό είναι το ωραίο, διαβάζουμε ο ένας τα μηνύματα του άλλου εδώ μέσα για καιρό και ξαφνικά έρχεται η ώρα που βλέπουμε και από κοντά κάποιον που μας αρέσουν οι ιδέες του, κάποιον που μας αρέσει ο τρόπος γραφής του, κάποιον που μας τη σπάει κλπ :) http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 βασω ελα ελα! :) να ξερεις θα περασουμε καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο!! ολα τ'αλλα ειναι περιττα! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 :cry: και ηθελα να ρθω..:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts