Jump to content

Καλοκαιρινό Myphone meeting - Αθήνα, 09/07/2006

teitzis
 Κοινοποίηση

Πότε θέλετε να γίνει το καλοκαιρινό Myphone meeting της Αθήνας?  

84 members have voted

1. 1. Πότε θέλετε να γίνει το καλοκαιρινό Myphone meeting της Αθήνας?

• Κυριακή 25 Ιουνίου
      33
    • Κυριακή 2 Ιουλίου
      16
    • Κυριακή 9 Ιουλίου
      35

Recommended Posts

Kαλα βρε παιδια, γιατι τα βαζετε σε μαυρα;...μου θυμισατε τα spoilers στο Upcoming movies που τα βαζουν σε μαυρα (και καλα να μην φαινονται) και ολους τους τρωει να δουνε τι εχουνε γραψει :p :p

Καταλαβα κι εγω που καθοσουνα παντως...αν και δεν συστηθηκαμε :( ...δεν περασα καθολου απο τη μερια σας (μα κι εσεις...τι γαϊδουρες* :pig:...ολοκληρος fabo114 εσκασε μυτη και δεν ηρθατε να συστηθειτε; :p )

* δεν βρηκα γαιδουροsmilie και εβαλα κατι παρομοιο!

• Απαντήσεις 458
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάει και αυτό το meeting :) Ο απολογισμός; Καλοκαιριάτικα κλασικά μας τιμάτε πιο πολλοί, επίσημα 40αρίσαμε κάποια στιγμή, αν και δεν σκέφτηκε κανείς μας να κρατήσει λίστα για να την ανεβάσουμε εδώ.

Μου αρέσει η νέα συνήθεια που έρχονται όλοι στην ώρα του meeting ή και νωρίτερα. Μου αρέσει που έχουμε και σταθερές και νέες παρουσίες. Είμαι σίγουρος ότι όσοι διστάζατε και ήρθατε καταλάβατε ότι δεν υπήρχε λόγος δισταγμού.

Τις δικές μου φωτογραφίες θα τις βρείτε στο myGallery και πιο συγκεκριμένα εδώ.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

rigasnic ---> αυτος μας αφησε νωρις..... Ατιμη δουλεια...

@ kotetsi ---> kooooooooooooook

Soon με ενα ζιπακι με ολες τις φωτο του μιτινγκ..... Αμα καταφερω κ τις μαζεψω πριν καταρρευσω..... :P

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ OVERCLOCKER ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥ MYPHONE?????????????????

Watch When You Stray My Friend...

Δεν μπορω να πω μια χαρα ηταν το meeting, αν και πιστευω οτι θα μπορουσαμε να ειχαμε μαζευτει περισσοτεροι(αχ.....αυτο το mundial:O ) γιατι το myphone δεν εχει 40 μονο μελη στην Αθηνα(ακομα και εγω ο newbie ηρθα:wacko: :wacko: )....

Αντε και του χρονου(με περισσοτερο κοσμο...και εγω με περισσοτερα post:lol: :lol: :lol: ).

Δεν θα ηταν και κακη ιδεα να το καναμε το επομενο meeting σε μια καφετερια η οποια να εχει πισινα ή σε καμια καφετερια που να εχει διπλα της παραλλια ωστε να βουταμε αμα θελουμε:D:D ............

AMD Rulez :alien:

Για σενα μια ζωη Λυκοβρυσαρα μου θα τραγουδω..........Και του χρονου σε πιο μεγαλα σαλονια.......

rigasnic ---> αυτος μας αφησε νωρις..... Ατιμη δουλεια...

@ kotetsi ---> kooooooooooooook

Soon με ενα ζιπακι με ολες τις φωτο του μιτινγκ..... Αμα καταφερω κ τις μαζεψω πριν καταρρευσω..... :P

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ OVERCLOCKER ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥ MYPHONE?????????????????

Στην πίσω σελίδα, την έχω ανεβάσει εγώ.

:shifty:

Δεν μπορω να πω μια χαρα ηταν το meeting, αν και πιστευω οτι θα μπορουσαμε να ειχαμε μαζευτει περισσοτεροι(αχ.....αυτο το mundial:O ) γιατι το myphone δεν εχει 40 μονο μελη στην Αθηνα(ακομα και εγω ο newbie ηρθα:wacko: :wacko: )....

Αντε και του χρονου(με περισσοτερο κοσμο...και εγω με περισσοτερα post:lol: :lol: :lol: ).

Και μετα ΠΟΥ θα μας βαλουν ρε??????????? Ολο το καραισκακη δικο μας και αμα χωρεσουμε! (δε με χαλαει....)

Δεν θα ηταν και κακη ιδεα να το καναμε το επομενο meeting σε μια καφετερια η οποια να εχει πισινα ή σε καμια καφετερια που να εχει διπλα της παραλλια ωστε να βουταμε αμα θελουμε:D:D ............

Διπλα ηταν η παραλια.... :p

Ανέβηκαν και οι φώτος του stardrive :)

http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/all/ppuser/1284

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σκασε ρε, 32 posts και θες να χεις και γνωμη... :lol: Κοτετσι πες!

Ακόμα 32 post έχεις εσύ, τι έγινε κόλησε το κοντέρ; :D

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Εμαθα οτι περασατε καλα στο meeting,αν και το κανατε σε μια δυσκολη μερα εν οψη τελικου μουντιαλ ;)

Μακαρι να χαμε και εμεις 40 ατομα στο δικο μας στη Θεσσαλονικη :O

Ακόμα 32 post έχεις εσύ, τι έγινε κόλησε το κοντέρ; :D

Δεν "λαδωσε" οπως επρεπε και....κολλησε....

@Aquasonic kai kotetsi:Τι θελατε και τα αναφερατε τα 32post που εχω....:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :O :O :O :O :O

@Cmaniac:Δεν ειπα οτι δεν ειμασταν πολλοι αλλα οτι θα μπορουσαμε να ειχαμε μαζευτει περισσοτεροι.....Οσο για την παραλλια, μπορουσες να βουτηξεις στο λιμανι.....

Y.Γ. Οι φωτογραφιες απο mall που ειναι?????Ας τις ανεβασουμε και αυτες.....

AMD Rulez :alien:

Για σενα μια ζωη Λυκοβρυσαρα μου θα τραγουδω..........Και του χρονου σε πιο μεγαλα σαλονια.......

Y.Γ. Οι φωτογραφιες απο mall που ειναι?????Ας τις ανεβασουμε και αυτες.....

τις ανέβασα μια σελίδα πίσω :)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Και ένα video 50 sec ~62,6 MB :blink: (για όσους έχουν γρήγορη σύνδεση)

http://rapidshare.de/files/25463112/MOV01034.MPG.html

οκ, καταλαβα :D

ψαρωσατε...δε γραφω τιποτα

:lol:

Σα δε ντρέπεσαι!

:p

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αν και πρωτάρης σε meeting (πέραν της comdex) πέρασα πολύ όμορφα.Δυστυχώς δεν κατάφερα να γνωρίσω και να μιλήσω με αρκετούς,παρά μόνο με όσους κάθονταν κοντά στο τραπέζι μας (ξέρουν αυτοί) και βέβαια όσα παλιόπαιδα ήξερα απο παλιά (ειδικά έναν με ένα σαράβαλο που έμεινε απο μπαταρία :lol: )

Κατά τ' άλλα πολύ ζέστη στο μαγαζί,άβολο για τόσο μεγάλη παρέα και ατυχής η επιλογή της ημερομηνίας.Τον "ένοχο" τον ξέρουμε αλλά τι να κάνουμε που είναι καλό παιδί :D

Γνώρισα πολύ αξιόλογα άτομα όπως την Φωτεινή(σύντομα μέλος του myphone)

Τι;Δεν γράφτηκε ακόμα;Θα περιμένει την αδερφή σου μάλλον να γραφτούν μαζί στο φόρουμ :p

Ε μα και αυτος ο Βασιλης ,δεν εκανε τις απαραιτητες συστασεις οταν ηρθατε στην αρχη . Περασε και γρηγορα η ωρα ...

Ναι ναι!Ο Βασίλης φταίει και γι'αυτό:worry: Να ρωτήσεις ποια διάλεξε το τραπέζι που κάτσαμε πρώτα.. :rolleyes: :D

Μα δε γίνεται να μη θυμάσαι τη ΜΕΓΑΑΑΛΗ πλάτη μπροστά σου, επενδεδυμένη με άσπρο πουκάμισο, που ήταν σαν videowall...

Έλα ρε man.. εσύ ήσουν ο πλαταράς που μας έκοβε όλη την θέα;:blink: :p

Υ.Γ.1 Να βάλουμε στους παρόντες και τον billakoss..με τόση βιντεοκλήση που έπεσε ήταν σαν να ήταν εκεί :!:

Υ.Γ.2 GeoGLX στείλε σε pm μια φωτογραφία που έβγαλες με την μηχανή πάνω απο το κεφάλι σου,ξέρεις εσύ ;)

οκ, καταλαβα :D

ψαρωσατε...δε γραφω τιποτα

:lol:

Σουπερ εεε...απο δω και περα θα γραφω με μαυρακια για να κανετε mouse over να τα διαβαζετε

Σουπερ εεε...απο δω και περα θα γραφω με μαυρακια για να κανετε mouse over να τα διαβαζετε :p

μα δεν τα διαβαζουμε τα δικα σου :tease:

τις ανέβασα μια σελίδα πίσω :)

Killing_you η ψωναρα δεν λεει για αυτες λεει για μια που βγηκε ως valentino rossi... 33 τα κανε τα ποστς το σπαμμερι... ακου πραματα :lol:

Ρε συ κοτετσι ειχες δικιο, αλλα το φιατακι σου (60HP POWAH αν και τα πιασε τα 140:D ) δεν εχει κοτσαδουρα... στην ταρατσα επρεπε να τον βαλουμε...

(θα με κυνηγαει αυριο...)

Παντως σε αυτο το meeting μαζευτικε πολυς και καλος κοσμος, αναμεσα και ο pythagoras ο μοναδικος αμα δεν κανω λαθος με Palm... Μειονοτητα!

Ελπιζω σε επομενα meeting, με εξοδα των moderators ΦΥΣΙΚΑ (εμ τι τωρα) να ναυλωθουν πουλμαν να ερθει κοσμος απο επαρχεια :lol:

p.s τι θα λεγατε για ενα στην Πατρα το καλοκαιρακι? :shifty:

Παντως σε αυτο το meeting μαζευτικε πολυς και καλος κοσμος, αναμεσα και ο pythagoras ο μοναδικος αμα δεν κανω λαθος με Palm... Μειονοτητα!
Ημούν ένας και καλός...

ΨΩΝΙΟ...

:lol: :lol: :lol:

Edit: Τελικά έχω 991 posts, και έλεγα οτι είχα ~800

μμμ...

Ερώτηση κρίσης; :p

Υπήρχε μεγαλύτερος σε ηλικία στη συνανάντηση από μένα :O :O :O :lol:

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Ερώτηση κρίσης; :p

Υπήρχε μεγαλύτερος σε ηλικία στη συνανάντηση από μένα :O :O :O :lol:

Εγω, μικροδείχνω όμως :p

Υ.Γ.2 GeoGLX στείλε σε pm μια φωτογραφία που έβγαλες με την μηχανή πάνω απο το κεφάλι σου,ξέρεις εσύ ;)

Hello, Ναι τώρα uploading, κ ανάλογα μαζέψτε όπου να τα συκεντρώνεται :)

Μια χαρά πέρασα κ εκείνο το απόγευμα, Thank you :D

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...