Jump to content

LG Chocolate (KG800)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 303
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

michalis1984,μιας και μένεις Λευκωσία,μήπως ξέρεις αν έχει κυκλοφορήσει εκεί το LG Shine?Πότε ενδέχεται να κυκλοφορήσει?

Thanks and sorry for the out of topic!

Δυστυχως δεν ξερω γιατι εχει καιρο να μπώ σε καταστημα με κινητα. Αν ειναι ομως, μια απο αυτες τις μερες να μπώ και να σου πω.

btw σημερα μου έκανε το πρώτο πρόβλημα το κινητο μετα απο 5 μήνες που το έχω. Πηγα να παρω τηλέφωνο και το ακουστικό μου δέν ακουγόταν. Η κληση έγινε κανονικά, δεν μπορουσα να ακουσω αλλα ο άλλος με άκουγε κανονικά. Το πρόβλημα λύθηκε με.. restart.. αααχχ ρε μικρο σοφφφφφ.. όλους τους κόλλησες.

καλημέρα αγορασα το LG Chocolate πριν 2 μερες ολα καλα εκτος απο κατι που δεν βρισκω..οταν ενεργοποιω το bluetooth και κανω αναζητηση απο αλλη συσκευη νοκια πχ Ν73 δεν το αναγνωριζει (η αλλη συσκευη)..και δεν μπορει να μου στειλει κανενας μεσω bluetooth..ξερει καποιος κατι???το bluetooth φαινεται καθαρα στην οθονη ενερεγοποιημενο....παρακαλω πειτε μου οποιος γνωριζει...

Κι εμένα μια φορά δεν μπορούσα να μου στείλει ένας φίλος μ' ένα Μοτορόλα ένα τραγούδι και με είχε προβληματίσει αλλά δεν το έψαξα παραπέρα αφού δεν μου ξανασυνέβη με άλλο κινητό.
Alfa Romeo - La cosa piu bella

Κι εμένα μια φορά δεν μπορούσα να μου στείλει ένας φίλος μ' ένα Μοτορόλα ένα τραγούδι και με είχε προβληματίσει αλλά δεν το έψαξα παραπέρα αφού δεν μου ξανασυνέβη με άλλο κινητό.

AYTO ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΠΟΥ...αλλη απαντηση ???

AYTO ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΠΟΥ...αλλη απαντηση ???

Mα σκοπός δεν ήταν να σε βοηθήσει κι ούτε έκανα quote στο post σου. KAI ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ. Την δικιά μου εμπειρία πρόσθεσα για πρόβλημα στην επικοινωνία μέσω bt.

Εσύ προφανώς είσαι σε πολύ αρχικό στάδιο. Στις ρυθμίσεις του bt ρύθμισες την κατάσταση συσκευής ορατή σε όλους;

Συγγνώμη παιδιά αλλά επειδή έχω πάρει στην γυναίκα μου το κινητό, πως βάζει κανείς ξυπνητήρι?

Συγγνώμη παιδιά αλλά επειδή έχω πάρει στην γυναίκα μου το κινητό, πως βάζει κανείς ξυπνητήρι?

Menu, (2) εργαλεία, (2) ξυπνητηρι

Απλα να προσεξεις γιατι οταν ειναι αθορυβο ή κλειστό, δεν κτυπά.. !

καλημέρα αγορασα το LG Chocolate πριν 2 μερες ολα καλα εκτος απο κατι που δεν βρισκω..οταν ενεργοποιω το bluetooth και κανω αναζητηση απο αλλη συσκευη νοκια πχ Ν73 δεν το αναγνωριζει (η αλλη συσκευη)..και δεν μπορει να μου στειλει κανενας μεσω bluetooth..ξερει καποιος κατι???το bluetooth φαινεται καθαρα στην οθονη ενερεγοποιημενο....παρακαλω πειτε μου οποιος γνωριζει...

Αφού ενεργοποιήσεις το bluetooth θα πας Bluetooth-ρυθμίσεις-κατάσταση συσκευής και θα επιλέξεις Ορατή σε όλους

• 3 weeks later...

Λοιπον.. μερικα πραγματα που προσεξα στο κινητο και μπορει να μην τα εχετε προσεξει και να σας αρεσουν.

1) Γράφετε νεο μυνημα. Πατατε αποστολη και δεν επιλεγετε ουμερο απο την λιστα επαφων, αλλά απο την λίστα προσφάτων. Εκέι έχει μόνο τα 3 τελευταια νούμερα που χρησιμοποιήσατε! Πολύ χρήσιμο ε; Έτσι είπα και εγω. Πατήστε το "c" και στην ερώτηση να διαγραφεί; απαντήστε θετικά. Ώς δια μαγίας εμφανιστήκαν περισσότεροι τελευταία χρησιμοποιούμενα αριθμοί!! Κουφό ε; Αλλά αληθινο:lol:

EDIT: Τελικα που ειδα σε άλλο κινητο καποιου φίλου.. σε άλλους εμφανιζει κανονικα όλα τα νούμερα... εμενα μόνο τους 3 τελευταίους άρααα το κόλπο χρησιμεύει μόνο για εμενα και όσους έχει αυτή την παραξενιά το κινητό τους.

παιδιά μήπως ξέρετε τι ανάλυση έχει η οθόνη? βλέπω ότι γραφει 240x320 αλλά έβαλα μια φωτογραφλια για wallpaper και μού εμφανίζει κενά στο πλάι!

thanks!

Maybe I'll hold my breath and jump right in

παιδιά μήπως ξέρετε τι ανάλυση έχει η οθόνη? βλέπω ότι γραφει 240x320 αλλά έβαλα μια φωτογραφλια για wallpaper και μού εμφανίζει κενά στο πλάι!

thanks!

176 x 220 δεν ειναι; Παντός και εγω μια φορα δοκιμασα να βαλω δικο μ wallpaper αλλα επειδη φαινονταν αυτες οι άσπρες γραμμες στα πλάγια το... "ξέχασα" :mad: αν εβαλε κανεις και ειναι όλα οκ άς μας πει..

Κι εγώ 176x220 νομίζω ότι είναι αλλά δεν παίρνω όρκο. Τις εικόνες πάντως που τις είχα κάνει resize και τις έβαλα εγώ για wallpaper τις δείχνει κανονικότατα χωρίς κενά στα πλαϊνά.

Ως ταπετσαρία gifακι μέχρι 100κβ αρχείο μπορούμε να βάλουμε;

Αφου έχεις το κινητο και σε ενδιαφέρει.. γιατι δεν δοκιμαζεις και να μας πεις και εμάς; :D περιμένω νέα σου..:)

Αφου έχεις το κινητο και σε ενδιαφέρει.. γιατι δεν δοκιμαζεις και να μας πεις και εμάς; :D περιμένω νέα σου..:)

Προφανώς το δοκίμασα γι' αυτό και ρωτάω. Κι επειδή σε μένα δεν γίνεται, ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται σε κάποιον άλλο κι είναι θέμα πχ firmware. ;)

Επίσημα τα πραγματα ειναι καπως μπλεγμενα. Εδώ http://uk.lgmobile.com/webwar/data/phones/UK/EN/UK00000018/KG800_1.pdf στη σελίδα 6 λέει πως μπορεις να βάλεις μεχρι 100κβ ενω στο επίσημο user manual http://uk.lgmobile.com/webwar/data/phones/UK/EN/UK00000018/KG800_2.pdf στη σελίδα 73 γραφει μέχρι 30κβ για wallpaper αλλά view gif μεχρι 100κβ.

Θα δοκιμασω και θα σου πω :)

καλησπέρα. το επέλεξα να το αγοράσω λόγω του design του αλλά κάποιος που το είχε ενώ το είχε κλειστό πορτάκι και κλειδωμένο ξεκλείδωσε μόνο του και έκανε κλήσεις. έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό?

επίσης μία παρατήρηση διαβάζοντας τις σελίδες του topic : εάν το ξυπνητήρι δουλεύει μόνο με ανοιχτό κινητό και στο "δυνατό" τότε κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου εύχρηστο(εως και δεν θα το χρησιμοποιούσα καθόλου)!!

καλησπέρα. το επέλεξα να το αγοράσω λόγω του design του αλλά κάποιος που το είχε ενώ το είχε κλειστό πορτάκι και κλειδωμένο ξεκλείδωσε μόνο του και έκανε κλήσεις. έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό?

επίσης μία παρατήρηση διαβάζοντας τις σελίδες του topic : εάν το ξυπνητήρι δουλεύει μόνο με ανοιχτό κινητό και στο "δυνατό" τότε κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου εύχρηστο(εως και δεν θα το χρησιμοποιούσα καθόλου)!!

Αυτό με τις κλήσεις πρώτη φορά το ακούω. :ninja: Γενικά το κινητό είναι πολύ παραξενο και υπάρχουν προβλήματα που τα κάνει μονό σε ορισμένους. Πιστεύω είναι θέμα "φροντίδας". Εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά γενικά το προσέχω! Δηλ δεν έχει πέσει ποτέ χάμω, δεν το βάζω σε στενούς χώρους όπως στενές τσέπες κλπ.

Το ξυπνητήρι γενικά ακολουθεί τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Δηλαδή, αν είναι το τηλ αθόρυβο, είναι και το ξυπνητήρι, αν είναι ενεργοποιημένη η δόνηση τότε έτσι χτύπα και το ξυπνητήρι. Μια λύση που θα μπορούσε να λειτουργεί αν και δεν την έχω δοκιμάσει είναι, να έχεις στο κινητό ρυθμισμένο το ένα προφίλ να χτυπάν τα τηλεφωνήματα με ένα mp3 που να μην βγάζει ήχο, και το ξυπνητήρι με ένα κανονικό ήχο. Όταν θέλεις να κοιμηθείς πολύ απλά θα αλλάζεις το προφίλ σε αυτό. Όταν έχεις κλήση δεν θα βγάζει ήχο, ενώ το ξυπνητήρι θα το ακούς μια χαρά.

Βέβαια η τιμη του κινητου εχει πέσει αρκετά και τώρα ίσως να αξιζει τα λεφτά του. (όχι όπως εμεις που δώσαμε τα τριπλάσια.) Άν όμως αναζητας κατι καλύτερο απο απλά ένα απλα οκ και πλεων φτηνο κινητο χωρίς κατι ιδιαιτερο παρα μόνο εμφάνηση, τοτε θα ηταν καλυτερα να κοιτάξεις σε άλλο μοντέλο.

Γεια σας παιδιά,

Έχω μια ερώτηση.Οι χαρακτήρες στα μηνύματα είναι μόλις 70 όταν γράφω με Ελληνικά ενω όταν βάζω αγγλικά έχω κανονικά 160.Ξέρει κανείς τι κάνουμε τώρα?Η γλώσσα είναι στι αυτόματο.Thanks!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Summer has just come!

Παιδιά, το τηλέφωνο είναι καλό μόνο που οι ήχοι για εισερχόμενα μηνύματα δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου. ΜΠορεί κάποιος να μου πει κάτι σχετικά

...Και το κακο ειναι πως δεν μπορει να προστεθει καποιο mp3 ως ηχος μηνυματος ωστε να ακουγεται...

• 2 weeks later...

magkes 8elo thn voh8eia sas.

enas ksaderfos mou exei to chocolate LG kai to provlhma tou einai pos opos paei na anoiksei to kinhto kai anavosvinei h o8onh tou! kanei kati perierga kolpa,kollaei kai svhnei, an prospa8isei na to anoiksei kamia 20aria fores tote mporei na to petyxei se fash na to anoiksei. se afth thn periptosh exei kaneis kamia idea ti mporei na ginei? thanx