botman2 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 σε ομνια 2 μπαινει και αν ναι πως? Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 μπαινει αλλα δεν το βγαζει στην today screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos2005 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 σε ομνια 2 μπαινει και αν ναι πως? καπως ετσι θα φαινεται Papadimitriou Hellenic Callendar.cab το ειχα στο ομνια I αλλα στο II μονο το παραπανω παιζει να σαι καλα φιλε :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Έστω και αργά, ένα μεγάλο μπράβο και πολλά ευχαριστώ και από εμένα. Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα ανελλειπώς τα τελευταία 3 χρόνια και είναι εξαιρετικό!!! Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 καλησπέρα σε όλους, έβαλα το εορτολόγιο σε htc hd αλλά δεν εμφανίζεται στην αρχική οθόνη, πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση κάθε δυνατή βοήθεια καλοδεχούμενη σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Όσο έχεις το TouchFlo3D ενεργό δεν είναι δυνατόν να βλέπεις το συγκεκριμένο στην αρχική οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, θα ήθελα αν δεν γίνομαι κουραστικός να μου πεις πως βγαίνει το TouchFlo3D και αν βέβαια επηρεάζει που θα βγει.είμαι άσχετος με το συγκεκριμένο τηλέφωνο αν και το έχω περίπου ένα χρόνο, οπότε ζητώ την κατανόησή σας. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 TouchFlo3D είναι ολόκληρο το περιβάλλον της συσκευής σου, δεν νομίζω ότι θα ήταν εύχρηστη η συσκευή απενεργοποιώντας το. Καλύτερα να δοκιμάσεις την αυτόνομη εφαρμογή του φίλου papadimitriou... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=126784 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 TouchFlo3D είναι ολόκληρο το περιβάλλον της συσκευής σου, δεν νομίζω ότι θα ήταν εύχρηστη η συσκευή απενεργοποιώντας το. Καλύτερα να δοκιμάσεις την αυτόνομη εφαρμογή του φίλου papadimitriou... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=126784 Γιάννη εδώ είμαστε ήδη ;):lol: @bert68 αν εγκατέστησες το εορτολόγιο από το 1ο ποστ αυτού του thread τότε θα το βρεις στα προγράμματα και όχι στην αρχική οθόνη. Κάθε φορά που θα θες να δεις ποιος γιορτάζει θα τρέχεις το πρόγραμμα. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Γιάννη εδώ είμαστε ήδη ;):lol: Α... χρειάζομαι ξεκούραση!!! :wacko: Ευχαριστώ για την υπενθύμιση! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OCTAV Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Ευχαριστω πολυ καλο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris87 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΟΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ : ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ Sony Ericsson XPERIA X1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Φυσικά μπορεί να γίνει μιας και η συσκευή σου φοράει windows mobile λειτουργικό. Εντούτοις... Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloha18 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Γεια σας παιδια μολις προσφατα αποκτησα ενα htc pro 2 και ειναι πρωτη προσπαθεια να κανω το προγραμματακι αυτο εγκατασταση και γενικα το πρωτο προγραμμα...αλλα λεει οτι ειτε ειναι κατεστραμμενο το αρχειο ειτε οτι το κινητο δεν υποστιριζει την μορφη..τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Κατέβασες αυτό σε μορφή cab που δίνω στην πρώτη σελίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Αναρωτιέμαι. Θα μπορούσα να έχω σε wm 6.5 με mobile shell 3.5 το προγραματάκι αυτό να δουλεύει? Ακόμη και αν χρειάζεται μία οθόνη μόνο του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Αναρωτιέμαι. Θα μπορούσα να έχω σε wm 6.5 με mobile shell 3.5 το προγραματάκι αυτό να δουλεύει? Ακόμη και αν χρειάζεται μία οθόνη μόνο του... Μην το μπερδεύεις το πρόγραμμα αυτό με το Eortologio Greek Today screen ;) Το πρόγραμμα που υπάρχει στο 1ο post αυτού του thread λέγεται Hellenic Calendar και δεν χρειάζεται μια οθόνη (today screen) για να δουλέψει. Το πρόγραμμά αυτό τρέχει κανονικά όπως οι υπόλοιπες εφαρμογές για pocketpc. Δηλαδή το τρέχεις, βλέπεις ποιος γιορτάζει σήμερα και το κλείνεις ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantreliaris Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 πολυ καλο δημητρη,μπραβο..:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constantin0s Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 (edited) Γεια σας. Προσπαθω να το εγκαταστησω σε ομνια i900 αλλα μου ζηταει netcf.core.ppc3.arm.cab . Βρήκα κάτι, το εγκατεστησα αλλα τιποτα.. μήπως γνωρίζει κανείς κατι? Ευχαριστω ακυρο το προηγουμενο... δουλεψε τελικα...:cool: Ευχαριτώ πολύ Edited February 14, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Τα συνεχόμενα μηνύματα απαγορεύονται στο forum. Γιαυτό υπάρχει η επιλογή της "Τροποποίησης" σε κάθε δικό μας post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Πριν από λίγο είδα τα σχετικά για το πρόγραμμα..!!! Πολύ μου άρεσε η ιδέα...!!! Κατέβασα ενα ΕΧΕ από τη σελίδα και το εγκατέστισα στο omnia II μέσω του PC... αλλά δεν το βρίσκω πουθενά όμως...!!! Που έχει παει ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Κανονικά θα πρέπει να υπάρχει στα προγράμματα ως Hellenic Calendar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Κανονικά θα πρέπει να υπάρχει στα προγράμματα ως Hellenic Calendar. Αμ δε....!!!!! Να το κάνω εγκατάσταση ξανά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts