Jump to content

Άρνηση καταβολής ανταποδοτικού τέλους της ΕΡΤ

Dromeas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν απο 2 ημερες, η διοικηση της Ελληνικης Ραδιοφωνιας Τηλεορασης, ανακοινωσε με περηφανια την συμφωνια της με τις 2 κατα τεκμηριο κορυφαιες Ελληνικες ποδοσφαιρικες ομαδες, τον Ολυμπιακο και τον Παναθηναικο, για την εξασφαλιση των τηλεοπτικων τους δικαιωματων.

Ο Ολυμπιακος συμφωνησε στα 14,5 εκατομμυρια Ευρω για την περιοδο 2006-2008, ενω ο Παναθηναικος [συμφωνα με δημοσιογραφικες πηγες] στα 16 εκατομμυρια Ευρω για το διαστημα 2007-2010.

Η ειδηση μαλιστα επικοινωνηθηκε απο τους κρατικους τηλεοπτικους & ραδιοφωνικους σταθμους ως ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της ΕΡΤ & απαρχη μιας νεας εποχης για το αθλητικο τμημα της.

Τι σημαινει αυτο για σενα αγαπητε Ελληνα πολιτη, ποδοσφαιροφιλε η μη?

Σημαινει ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ οτι καλεισαι να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 30,5 εκατομμυρια Ευρω [και κατι ψιλα], ητοι 10,4 δις δραχμουλες , στην επομενη 3ετια. Λεφτα τα οποια η [ηδη υπερχρεωμενη απο υπεραριθμο προσωπικο κ τηλεοπτικα πανηγυρακια] ΕΡΤ δεν υπαρχει περιπτωση να βρει απο αλλους πορους, πλην των μηνιαιων εισφορων σου!!

Την στιγμη που ο ΑLPHA [ιδιωτικος σταθμος με πληρως οργανωμενο τμημα πωλησης διαφημιστικου χρονου] καταφερε φετος να εισπραξει λιγοτερα απο 2,3 εκατομμυρια Ευρω για τα αντιστοιχα παιχνιδια του Ολυμπιακου [περιπου 145.000 Ευρω ανα παιχνιδι], η ΕΡΤ καλειται να εισπραξει τα υπερτριπλασια απλα για να μην ζημιωθει!!! Δηλαδη 485.000 Ευρω ανα αναμετάδοση, κατι πρακτικως αδύνατον με βαση το κοστος μοναδας του τηλεοπτικου χρονου + την διαρκεια της αναμεταδοσης. Τα ιδια φυσικα θα ισχυσουν και για το πακετο του Παναθηναικου.

Σημειωτεον οτι ο ανταγωνιστης της ΕΡΤ στα δικαιωματα του Ολυμπιακου [ALPHA] προσεφερε λιγοτερα απο 5 εκατομμυρια Ευρω....με αλλα λογια, η ΕΡΤ προσεφερε 45% περισσοτερα απο τον ανταγωνιστη, χωρις ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ για την μεγαλη αυτη διαφορα...

Η φραση-κλισε "κοινωνικη προκληση" σε περιοδους ανεχειας & ανεργειας, μλλον ωχρια...

Ο κ. Παναγοπουλος - προεδρος/τσαρος/αυτοκρατωρ της ΕΡΤ- δηλωσε οτι ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για τις αντιδρασεις των πολιτων [βλ. εμμεσων μισθοδοτων] και οτι "το σχεδιο ανατασης της ΕΡΤ θα προχωρησει με καθε κοστος!"

Καθε κοστος λοιπον? ΝΟ PROBLEM mister. Γιατι εγω ΔΕΝ προτιθεμαι να χρηματοδοτησω το γαιτανακι δημοσιων σχεσεων σας αγαπητε κυριε Τζεγκις Χαν-καναλαρχη. ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗ:

Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους.

Δηλαδή: εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις [π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα] μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς [π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα] με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο.

Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ μόνο το ΠΟΣΟ της υπηρεσίας που αποδέχεσαι [ηλεκτρικό ρεύμα] και όχι το υπόλοιπο. Το ΤΠκΔ ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα [οπότε και να σου κόψει το ρεύμα]. Το υπόλοιπο ποσό ΜΠΟΡΕΙ να το διεκδικήσει δικαστικά!

ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ «ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ» ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.

ΕΝΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ και ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ... ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ.

Από το: http://groups.yahoo.com/group/SVHAM/

• Απαντήσεις 145
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εδω αγαπη μου πηραν τη Δρουζα τη σκυλα και πληρωσανε 170.000 το φουστανι της πατσογριας της Βισση.

Στα παιχνιδια και στα ντερμπυ θα μενανε?

:X

Αλλο 170000 και αλλο 30 εκατομμυρια ευρω.

Να τους χαιρομαστε.

Ας πληρωσουμε τωρα τις μεταγραφες του βαζελου και του γαυρου.

Φιλε δρομεα,

δεν ειμαι ουτε παναθηναικος ουτε ολυμπιακος.

Σκεψου οτι με αυτην την κινηση η κρατικη τηλεοραση επιδιωκει

να επεκτεινει την πελατειακη της βαση. Αν εισαι το Νο1 καναλι

δεν χρειαζεται να κανεις μεγαλα ανοιγματα. Αν εισαι ομως το τηλεφως

ελπιζεις οτι αν παρεις μια καλη παραγωγη, θα εχεις θετικο αποτελεσμα

και στις υπολοιπες παραγωγες σου.

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Το οτι πληρωνουμε ΕΡΤ βλεπουμε δε βλεπουμε ειναι αστειο!! Σκεφτειτε οτι ακομα και στα κοινοχρηστα της πολυκατοικιας πληρωνουμε ΕΡΤ, λες και εχουμε καμια lcd στο ασανσερ!! :mad:

Το οτι πληρωνουμε ΕΡΤ βλεπουμε δε βλεπουμε ειναι αστειο!! Σκεφτειτε οτι ακομα και στα κοινοχρηστα της πολυκατοικιας πληρωνουμε ΕΡΤ, λες και εχουμε καμια lcd στο ασανσερ!! :mad:

Περίεργο? Δηλαδή όλοι εσείς δεν έχετε LCD στο ασανσερ?? :confused: :confused:

Εμείς μια 32' Sony Bravia γιατί μας χάλασε η 60" που είχαμε...:lol: :lol: :lol:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Αυτο με το ταμειο παρακαταθηκων δεν νομιζω οτι πολυπαιζει.

Η δεη ειναι υποχρεωμενη μαζι με το ρευμα να εισπραττει και δημοτικα τελη,ερτ κλπ. οποτε το ρευμα στο κοβει αν θελει (δεν νομιζω να μην θελει)

Ακομα και 100-200 να το κανουν δεν νομιζω οτι την πειραζει να τους κοψει το ρευμα.Αντιθετα αυτους τους 100-200 θα τους κοψει πολυ η ελλειψη ομως.

Μονο με καποιο συλλογικο οργανο αν γινει κατι..

Να δω ποιος φουκαρας θα την πατησει/μπλεξει να τα βαλει με το γιγαντα...

Mutilator :shifty:

Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

file milas gia ta eksoda mono..ta esoda ta ksexases omws...ksereis possa lefta tha vgalei to kratiko kanali apo sponsores kai etairies diafimisewn.?ypervolika..epitelous tha doume kai mia aksioprepestati kratiki tv... epitelous ta xrimata mas aksiopoiountai kai me tis anametadoseis twn agwnwn ta xrimata kerdus tha pane pali sto kratos kai oxi stin tsepi kapoiou idiwti gia na agorazei poura!

Σημειωτεον οτι ο ανταγωνιστης της ΕΡΤ στα δικαιωματα του Ολυμπιακου [ALPHA] προσεφερε λιγοτερα απο 5 εκατομμυρια Ευρω....με αλλα λογια, η ΕΡΤ προσεφερε 45% περισσοτερα απο τον ανταγωνιστη, χωρις ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ για την μεγαλη αυτη διαφορα...

Για οσους δε το γνωριζουν... αυτες οι προσφορες ειναι (η υποτιθεται πως ειναι) μυστικες για ευνοητους λογους. Οποτε το "χωρις ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ" με κεφαλαια παρακαλω να ναι πιο πιασαρικο το κειμενο, ειναι εντελως ατοπο

Στα υπολοιπα συμφωνω με τα λεγομενα του σιδερά1985.

Γνωρίζει κανείς αν ισχύει κάτι παρόμοιο στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε.; να πληρώνει ο λαός δηλαδή με το έτσι θέλω, μέσα από τρίτους, για την κρατική τηλεόραση και ραδιοφωνία;
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Γνωρίζει κανείς αν ισχύει κάτι παρόμοιο στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε.; να πληρώνει ο λαός δηλαδή με το έτσι θέλω, μέσα από τρίτους, για την κρατική τηλεόραση και ραδιοφωνία;

file pantou uparxoun kratika kanalia kai pantou ginetai to idio..stis alles xwres exoun megali tiletheasi dioti exoun polles apokleistikotites.(omades)!

Στην Αγγλια που ξερω πληρωνεις 190 ευρω το χρονο ΑΝ βλεπεις tv, αν δε βλεπεις δε πληρωνεις τιποτα.

Στην Αγγλια που ξερω πληρωνεις 190 ευρω το χρονο ΑΝ βλεπεις tv, αν δε βλεπεις δε πληρωνεις τιποτα.

Το λεγομενο TV-license...εκει οι υπαλληλοι σε "κυνηγουν" :worry:για να το πληρωσεις. Περιμενουν εξω απο σπιτια etc. Απιστευτα σκηνικα εχουν γινει..:D και ως Ελληνες λεγαμε τρομερες δικαιολογιες για να μην πληρωσουμε!:lol:

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Ακομα δεν εχω ακουσει καποιον να του χτυπησαν τη πορτα για το tv license παντως! Ισως ειναι η περιοχη μου.

file milas gia ta eksoda mono..ta esoda ta ksexases omws...ksereis possa lefta tha vgalei to kratiko kanali apo sponsores kai etairies diafimisewn.?ypervolika..epitelous tha doume kai mia aksioprepestati kratiki tv... epitelous ta xrimata mas aksiopoiountai kai me tis anametadoseis twn agwnwn ta xrimata kerdus tha pane pali sto kratos kai oxi stin tsepi kapoiou idiwti gia na agorazei poura!

Δεν τα ξέχασε τα έσοδα, τα ανέφερε στο μήνυμα του ο Dromeas:

Την στιγμη που ο ΑLPHA [ιδιωτικος σταθμος με πληρως οργανωμενο τμημα πωλησης διαφημιστικου χρονου] καταφερε φετος να εισπραξει λιγοτερα απο 2,3 εκατομμυρια Ευρω για τα αντιστοιχα παιχνιδια του Ολυμπιακου [περιπου 145.000 Ευρω ανα παιχνιδι], η ΕΡΤ καλειται να εισπραξει τα υπερτριπλασια απλα για να μην ζημιωθει!!! Δηλαδη 485.000 Ευρω ανα αναμετάδοση, κατι πρακτικως αδύνατον με βαση το κοστος μοναδας του τηλεοπτικου χρονου + την διαρκεια της αναμεταδοσης. Τα ιδια φυσικα θα ισχυσουν και για το πακετο του Παναθηναικου.
Τα μάθαμε όλοι όλα και το παίζουμε και παντογνώστες.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μα έλεος.έτσι πως καταντήσαμε αυτην την κατάσταση πληρώνουμε το διπλάσιο απο αυτο που αναλογή στην υπηρεσία...πχ ευαθ 42Ε το νερό μόνο 82Ε σύνολο...

Δεν υπάρχει κανα site να μαζέψουμε υπογραφές,γιατι δεν πάει άλλο...Αντε...

Υπάρχει μεγάλη πονηριά στον κόσμο για να μην πω,το άλλο...:mad: :mad:

Συγνωμη φιλε Δρομεα αλλα εσυ προτιμας να δινεις 60 ευρω το μηνα στο ΝΟΒΑ για αθλητικα?

Τα προηγουμενα χρονια τοσο το μπασκετ οσο και το ποδοσφαιρο ηταν βασικος λογος που καποιοι πληρωναναν ΝΟΒΑ.

Τωρα γιατι να βλεπουμε ως κακο οτι η κρατικη τηλεοραση ηδη εχει το μπασκετ τις περισσοτερες ομαδες και προσεχως και ολυμπιακο και παναθηναικο στο ποδοσφαιρο?

Και να υπαρξει αυξηση στα τελη της ερτ δεν θα ειναι σε καμμια περιπτωση τοσο μεγαλη και συμφερει τον καθε ελληνα να δινει κατι παραπανω στην ερτ απο οτι τωρα απο το να εχει τα αθλητικα το συνδρομητικο καναλι το οποιο ειναι ακριβοτερο και απο το το TPS παρα οτι οι Ελληνες εχουν μικροτερους μισθους απο οτι οι αλλοι Ευρωπαιοι.

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

Συγνωμη φιλε Δρομεα αλλα εσυ προτιμας να δινεις 60 ευρω το μηνα στο ΝΟΒΑ για αθλητικα?

Τα προηγουμενα χρονια τοσο το μπασκετ οσο και το ποδοσφαιρο ηταν βασικος λογος που καποιοι πληρωναναν ΝΟΒΑ.

Τωρα γιατι να βλεπουμε ως κακο οτι η κρατικη τηλεοραση ηδη εχει το μπασκετ τις περισσοτερες ομαδες και προσεχως και ολυμπιακο και παναθηναικο στο ποδοσφαιρο?

Και να υπαρξει αυξηση στα τελη της ερτ δεν θα ειναι σε καμμια περιπτωση τοσο μεγαλη και συμφερει τον καθε ελληνα να δινει κατι παραπανω στην ερτ απο οτι τωρα απο το να εχει τα αθλητικα το συνδρομητικο καναλι το οποιο ειναι ακριβοτερο και απο το το TPS παρα οτι οι Ελληνες εχουν μικροτερους μισθους απο οτι οι αλλοι Ευρωπαιοι.

Γιατι μπορει οπως εγω και πολλοι αλλοι να μην γουσταρει/ προλαβαινει να βλεπει tv αλλα ρευμα θελει να εχει.

Mutilator :shifty:

Ειμαι Ολυμπιακος και δεν διαφωνω με αυτο που εκανε τωρα η ΕΡΤ με Ολυμπιακο και Παναθηναικο.Δηλαδη τοσα χρονια εκανε 'ανοιγματα' η ΕΡΤ με τα λεφτα ολων μας,τωρα μας πειραξε? Το φορεμα των 170.000 Ευρω της Βισση και γενικοτερα το κοστος της Γιουροβιζιον,ή αλλα παλιοτερα φιασκο οπως η εκπομπη 'Olympic Trophy'(προ διετιας εκπομπη σχετικη με τους Ολυμπιακους Αγωνες και ταξιδια ανα τον κοσμο για οσους θυμουνται,μια εκπομπη-φαντασμα η οποια προβληθηκε ελαχιστα,αλλα οι παραγωγοι κ οι συντελεστες της πληρωθηκαν εκατονταδες χιλιαδες ευρω,κανονικοτατα)δεν μας πειραξαν?και πολλα αλλα παραδειγματα...ισα-ισα που πιστευω πως με την κινηση αυτη θ'αρχισουν να πιανον τοπο κ τα λεφτα που ολοι υποχρεωτικα,μεσω ΔΕΗ,πληρωνουμε στην ΕΡΤ.Και ας μην παρασυρομαστε ευκολα απο δημοσιευαμτα και φωνες υποκινουμενες απο αυτον που 'θιγεται'απο αυτην την κατασταση(δηλ.NETMED και SUPERSPORT)...

Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed.

James Bond:And the second?

Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να παρει οσα λεφτα θελει και ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ για να παραχωρησει τα τηλεοπτικα του δικαιωματα!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ!

Πετρο στην Ιταλια που ειμαι, καθε τοσο σου ερχεται ενα χαρτι που σου λεει να συμβαλεις με ενα "α" ποσο για τα κρατικα καναλια και ποτε μα ποτε δεν το εχω πληρωσει...

δεν μου εχει συμβει τιποτα ουτε μου "ειπαν" γιατι δεν πληρωσα.

Και γνωστους Ιταλους που ρωταω μου λενε οτι και αυτοι τις περισσοτερες φορες δεν δινουν μια.

Τωρα εαν υπαρχει σε αλλους λογαριασμους μεσα ενα ποσο και για τα RAI δεν το εχω προσεξει.

Εδω και 2 χρονια η Ερτ θυμιζει το κακομοιρο φτωχαδακι που ονειρευεται μεγαλη ζωη με δανεια,πιστωτικες & ξενα κολυβα.Αν στα τελευταια βαλετε τα λεφτα του ελληνικου λαου,εδω ειμαστε...τη μια αγορασε το πανακριβο πακετο της ντισνευ που ειχαν απορριψει πολλες φορες τα ιδιωτικα καναλια,την αλλη ξοδευει τεραστια ποσα για τη γιουρο-βιζι-ον,ακομα κι οταν δεν τη διοργανωνει & τωρα δινει τρελα ποσα για να παρει τους αγωνες 2 ομαδων σ'ενα μη ανταγωνιστικο πρωταθλημα,που δυσκολα θα τους αποφερει κερδη...γιατι περα απ'τα 4-5 ντερμπυ το χρονο,δε νομιζω να βρεθουν πολλοι διαφημιστες που να ειναι διατεθιμενοι να πληρωνουν για αγωνες οπως ολυμπιακος-ατρομητος ή ιωνικος-παο (με ολο το συμπαθειο για τις μικρες ομαδες).

Φαινεται οτι οι υπευθυνοι στην ερτ,οπως & στην κυβερνηση γενικοτερα,εχουν βαλθει να μας στραβωσουν με το γωνστο & παναρχαιο τροπο του "αρτον και θεαματα".Ετσι,ωστε να αποπροσανατολιζομαστε απ'τα πραγματικα προβληματα,να μας φλομωνει η ερτ στη μπαλα ολη τη βδομαδα & να βγαινει κι απο πανω,λεγοντας γεματη περηφανεια πως μας "προσφερει μεγαλες αποκλειστικοτητες".Κι αν ειναι να το κανουν αυτο με δικα τους λεφτα,με γεια τους & χαρα τους.Με τα λεφτα του κοσμακη ομως,οχι!:mad:

Ειμαι Ολυμπιακος και δεν διαφωνω με αυτο που εκανε τωρα η ΕΡΤ με Ολυμπιακο και Παναθηναικο.Δηλαδη τοσα χρονια εκανε 'ανοιγματα' η ΕΡΤ με τα λεφτα ολων μας,τωρα μας πειραξε? Το φορεμα των 170.000 Ευρω της Βισση και γενικοτερα το κοστος της Γιουροβιζιον,ή αλλα παλιοτερα φιασκο οπως η εκπομπη 'Olympic Trophy'(προ διετιας εκπομπη σχετικη με τους Ολυμπιακους Αγωνες και ταξιδια ανα τον κοσμο για οσους θυμουνται,μια εκπομπη-φαντασμα η οποια προβληθηκε ελαχιστα,αλλα οι παραγωγοι κ οι συντελεστες της πληρωθηκαν εκατονταδες χιλιαδες ευρω,κανονικοτατα)δεν μας πειραξαν?και πολλα αλλα παραδειγματα...ισα-ισα που πιστευω πως με την κινηση αυτη θ'αρχισουν να πιανον τοπο κ τα λεφτα που ολοι υποχρεωτικα,μεσω ΔΕΗ,πληρωνουμε στην ΕΡΤ.Και ας μην παρασυρομαστε ευκολα απο δημοσιευαμτα και φωνες υποκινουμενες απο αυτον που 'θιγεται'απο αυτην την κατασταση(δηλ.NETMED και SUPERSPORT)...

Δεν ανήκω ούτε στην NETMED, ούτε στο SS. Και όμως θίγομαι, καί απο τα 30 εκατομμύρια της ΕΡΤ, αλλά καί από τα (5 εκατομμύρια απο τα συνολικά 13, ΕΥΤΥΧΩΣ) που θα σκάσουμε για την eurovision.

Με λίγα λόγια;

5.000.000 * 340.75 = 1.703.750.000

30.500.000 * 340.75 = 10.392.875.000

= 12.096.625.000

12 δίς Ελληνικές δραχμούλες, για να μην ξεχνιόμαστε.

Αυτά είναι που "σκάμε έτσι και αλλιώς και τώρα πιά θα πιάσουν τόπο"; Γιατί; Για τα καπρίτσια της Αννουλας και τους "παιχταράδες" των αιωνίων; Χίλιες φορές να πάνε σε υποδομές, πάρκα, σχολεία, βιβλιοθήκες, you name it, παρά στις κιτς "γιορτές", στα φορέματα του μάμρα και στα ταμεία της οποιαδήποτε ομάδας.

just my 2c :cool:

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Παιδιά έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν τα χρήματα αυτά είναι λίγα ή πολλά για τέτοιες περιπτώσεις? Θέλω να πώ, μπροστά σε αυτά τα ποσά/νούμερα που ακούγονται, αυτό που εισπράτει ο τηλεθεατής (ποιότητα αγώνων, ανταγωνιστικότητα με τα άλλα πρωταθλήματα) είναι ίσης αξίας..! :(

Τα χρήματα αυτά όλοι εμείς δεν τα πληρώνουμε?

Μήπως αντί να ενθουσιαζόμαστε πρέπει να προβληματιστούμε? :cry:

Φιλικά dimlou!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif

Επειδη καποιος ανεφερε τη Νοβα σαν συγκριση,αυτη απλα δεν υφισταται...πρωτον γιατι αυτη ειναι ιδιωτικη εταιρια & δευτερον επειδη εχω οση μπαλα (και σπορ γενικοτερα) θελω ολη την ημερα,οχι 2-3 αγωνες μονο εβδομαδιαιως...:!: