johner Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 χθές μεσημέρι μου πήρανε τις πινακίδες και την άδεια γιατί οδηγούσα ένα σμαρτ και είμασταν 3 άτομα.Μου είπανε σε 20 μέρες να πάω στην τροχαία να τα πάρω, επειδή όμως είναι αδύνατον να μην οδηγώ τόσες μέρες, αν με σταματήσουν έτσι τι επιπτώσεις έχει? To καλύτερο θα είναι να εμπλακείς σε ατύχημα! Εκεί να δεις γλέντια!:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 καλυτερα να μην φτασει σε αυτο το σημειο..γιατι θα ¨"μπλεξει" αγρια..μην κυνηγαμε την τυχη μας..γιατι δεν ξερουμε τι γινεται παραπερα :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 έχω σπάσει το πόδι μου αρχές ιουλίου και είμαι σε φάση φυσικοθεραπείες κάθε μέρα οπότε δεν γίνεται να λύψω ούτε μια μέρα, πρέπει να πηγαίνω κάθε μέρα, άμα κάνω να πάω 20 μέρες τέλειωσε το πόδι μου..τουλάχιστον παει αυτόφωρο ο οδηγός μόνο ή και ο συνοδηγός? να ξέρω αν θα έχω και παρέα.... Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Πήγαινε νοίκιασε κανένα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Ναι αλλα και εσυ απο την αλλη δεν μπορεις να ρωτας τα προφανη... Σου πηραν την αδεια και τις πινακιδες και μπανεις σε ενα φορουμ να ρωτησεις αν θα μπορεις να οδηγεις και με ποιες επιπτωσεις!?!?!? ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν μπορεις να οδηγησεις, γιατι διαφορετικα δεν θα ειχε νοημα η αφαιρεση πινακιδων και αδειας... Το καλυτερο που ακουσα ηταν η ενοικιαση καποιου αλλου αυτοκινητου για οσο καιρο δεν θα μπορεις να εχεις το δικο σου! Ετσι οι επιπτωσεις που θα εχεις θα ειναι μονο οικονομικες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Οι πινακίδες επιστρέφονται από σήμερα λόγω εκλογών....φυσικά το πρόστιμο το καταβάλεις. Οπότε λύθηκε το πρόβλημα. Πάντως φίλε Cavaradossi σκέψου τι θα συνέβαινε αν κάποιος λ@λ@κ@ς περνούσε π.χ. με κόκκινο, σας χτυπούσε, άνοιγε ο αερόσακος και έκανε τους φίλους σου κιμά... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Οι πινακίδες επιστρέφονται από σήμερα λόγω εκλογών....φυσικά το πρόστιμο το καταβάλεις. Οπότε λύθηκε το πρόβλημα. Πάντως φίλε Cavaradossi σκέψου τι θα συνέβαινε αν κάποιος λ@λ@κ@ς περνούσε π.χ. με κόκκινο, σας χτυπούσε, άνοιγε ο αερόσακος και έκανε τους φίλους σου κιμά... Αυτό είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί ever!!;E Έτσι πήρα πριν 5 μέρες δίπλωμα, πινακίδες και άδεια στις 3 βδομάδες, αντί στους 3 μήνες που έπρεπε κανονικά.. Φοβερό timing.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Moλις τις πηρα, μου τις κρατησαν μονο 2 μερες αντι για 20 !! edit -- RAVER το ξέρω είπα εγώ πως ήμουν ο μοναδικός τυχερός?Με πήραν τηλ απο τροχαία και μου το πανε και μαζί με μένα σε αλλους 100, χαμός γινότανε..;) Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Moλις τις πηρα, μου τις κρατησαν μονο 2 μερες αντι για 20 !! Δεν εισαι ο μοναδικος.κανανε εκπτωσεις λογω εκλογων!! :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas260 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Παιδιά, πριν λίγες μέρες δυστυχώς έχασα το δίπλωμα μου . Σήμερα είναι αναγκαίο να πάω σε μια δουλειά και χρειάζομαι οπωσδήποτε το αμάξι. Αν με πιάσουνε το πρόστιμο πόσο περίπου είναι? αν τους πεις ότι το έχασες απλά, πιάνει να φας μόνο πρόστιμο ή αναγκαστικά πας αυτόφορο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Παιδιά, πριν λίγες μέρες δυστυχώς έχασα το δίπλωμα μου . Σήμερα είναι αναγκαίο να πάω σε μια δουλειά και χρειάζομαι οπωσδήποτε το αμάξι. Αν με πιάσουνε το πρόστιμο πόσο περίπου είναι? αν τους πεις ότι το έχασες απλά, πιάνει να φας μόνο πρόστιμο ή αναγκαστικά πας αυτόφορο; Βασικά παίζεις με τη φωτιά. Αν σε σταματήσουν μπάτσοι, μπορείς να ισχυριστείς ότι το ξέχασες.Τότε ή θα φας κλήση (με μικρό πρόστιμο) και θα σε αφήσουν ελεύθερο ή αν το ψάξουν θα μπλέξεις τόσο άσχημα που δε θα το πιστεύεις. Επίσης, πες ότι μπλέκεσαι σε κανένα τροχαίο..Εκεί την έχεις βάψει στάνταρ.. Οπότε καλύτερα πάρε ΤΑΞΙ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas260 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Σωστός φίλε, να σαι καλά. Σίγουρα τελικά θα πάρω ταξί, γιατί δυστυχώς μαζί με το δίπλωμα είχα και την ταυτότητα, και δυστυχώς θα μπλέξω περισσότερο, στην καλύτερη περίπτωση να με σταματήσουν. Thnks:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Δεν είναι δυνατόν να ποστάρονται αυτά περί: μου πήραν το δίπλωμα και εγώ θα ξαναοδηγήσω!!! κ.λ.π. Τι να τα κάνω τα μέτρα της τροχαίας από τη στιγμή που η νοοτροπία μας δεν λέει να αλλάξει? Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι το κράνος / η ζώνη κ.λ.π δεν προφυλλάσουν κανέναν άλλο παρά μόνον εμάς. Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Ειναι βεβαια να τον ξαναπιασει η τροχαια αυτον που οδηγει ενω του εχουν παρει το διπλωμα και να του κοψει τον κwλο!! Και μετα ξερεις τι κλαψα και κακο εχουμε να διαβασουμε εδω περα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeHSIL Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 To prostimo an dn exeis epanw sto mixanaki pinakides poso ine kserei kaneis ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 To prostimo an dn exeis epanw sto mixanaki pinakides poso ine kserei kaneis ? Εμενα παντως που με γραψανε για "πλαστη" πινακιδα το προστιμο ητανε 20 euro. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Εμενα παντως που με γραψανε για "πλαστη" πινακιδα το προστιμο ητανε 20 euro. Θες να πεις ότι κυκλοφορούσες με πινακίδα που έχει άλλα στοιχεία από αυτά που αναφέρει η άδεια κυκλοφορίας? Γιατί αν συνέβει αυτό, όχι απλά δεν παίζει να πλήρωσες μόνο 20€, αλλά μάλλον για φυλακή έπρεπε να τρέχεις.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Θες να πεις ότι κυκλοφορούσες με πινακίδα που έχει άλλα στοιχεία από αυτά που αναφέρει η άδεια κυκλοφορίας? Γιατί αν συνέβει αυτό, όχι απλά δεν παίζει να πλήρωσες μόνο 20€, αλλά μάλλον για φυλακή έπρεπε να τρέχεις.. Καμια σχεση.με γραψανε με πινακιδα οι οποια δεν ητανε του υπουργειου..αλλα την ειχα φτιαξει μονος μου..μικροτερου μεγεθους.τα στοιχεια ηταν σωστα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeHSIL Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Re pedia sto "dikastirio" p tros gia diploma plironeis tpt i apla dixneis to diploma ke feugeis ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Re pedia sto "dikastirio" p tros gia diploma plironeis tpt i apla dixneis to diploma ke feugeis ? αν το εχεις "βγαλει" το δειχνεις και τελειωνεις!.οχι δεν πληρωνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeHSIL Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 a orea gt exw arketa :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Re pedia sto "dikastirio" p tros gia diploma plironeis tpt i apla dixneis to diploma ke feugeis ? Για ποιο δικαστήριο λες?? Γιατί από όσο ξέρω με τον νέο ΚΟΚ το καταργήσανε το πταισματοδικείο, όπου μπορούσες να πας και να ζητήσεις να εξεταστεί η περίπτωσή σου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakias Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 80 euro κληση για παρκαρισμα! Η μιση Αθηνα ειναι παρανομα παρκαρισμενη!!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Εμένα μου σφύριξε ένα 200€ η Καισαριανή απόψε...:blink: Έστριψα αριστερά προς Παγκράτι από Βασσιλής Σοφίας στην Πινακοθήκη και με είδαν... Ξέρω ότι δεν επιτρέπεται αλλά πριν 3 χρόνια μπορούσες...από το να κάνεις τον κύκλο της Ριζάρη...Ουφ... Παραβίαση Ρυθμιστικής Πινακίδας Ρ27 το ονοματάκι της...:O Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Παιδια να κανω μια ερωτηση? Ακουσα οτι απο 1-1-08 απαγορευτικαν οι παλαιου τυπου κοτσαδοροι και πρεπει να τους αλλαξω με αποσπομενους για να μην φαω κανα "καπελο"... Ξερει κανεις τιποτα για αυτο? Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts