BMW116i Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 τα διπυρινα ποτε θα προστεθουν???Arc Optimus 2X ATRIX?? To arc δεν ειναι διπυρηνο.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 To arc δεν ειναι διπυρηνο.;) ααα συγνωμη λαθος μου Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Ευχαριστώ πολύ για την προσθήκη του my100x! Αλλά τώρα :O:O:O που αγόρασα το ZTE R221 ως καινούργιο μου τηλέφωνο, πάλι δεν το βρίσκω στη λίστα... Μα καλά, ΜΟΝΟ άκυρα τηλέφωνα διαλέγω;;; :rolleyes: Αν γίνεται παρακαλώ πολύ :O να προστεθεί. ZTE R221 (κόκκινο) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotarass Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 έψαξα για το xperia 8 και δεν το βρήκα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 υπαρχει το se X8. στην κατηγορια se, 3η στηλη, 5η γραμμηhttp://www.myphone.gr/forum/image/avatars/SE-Xperia-X8.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Υπάρχουν κάποιες ελλείψεις στα blackberry. Το ξέρω ότι θα μου πείτε πως πρόκειται για μοντέλα που δεν κυκλοφορούν Ελλάδα αλλά το myphone μπορεί να το δει όλος ο κόσμος οπότε νομίζω ότι πρέπει να μπουν και τα άλλα μοντέλα. Εγώ για παράδειγμα έχω το 9650 αλλά δεν το έχετε στα avatars. Λοιπόν με μία γρήγορη ματιά είδα ότι λείπουν τα: 9800 9650 9630 Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granatis Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Παρακαλώ από ότι είδα δεν υπάρχει το HTC HD2 ???(ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Υπάρχει στην πρώτη σελίδα με τις συσκευές της HTC και είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/image/avatars/HTC-HD2.gif http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenian Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Καλησπέρα..Υπάρχει το Samsung Galaxy Ace;; Δεν το εντόπισα. Ευχαριστώ:) Carpe diem... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimko Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 alcatel ot-710 thanks:bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 htc wildfire s htc incredible samsung galaxy 2 sony ericsson arc , neo και ολα τα καινουρια Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) Χαιρετω! Ειναι δυνατον να προστεθει το Samsung Omnia 7 ευχαριστω πολυ. ειναι αυτο. http://img163.imageshack.us/img163/1268/samsungomnia7.jpg Edited March 25, 2011 by pik. Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Samsung Galaxy Mini (S5570) por favor... NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Αν είναι εφικτό και το Palm Pre 2 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Samsung Galaxy 551 Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 καθε ποτε κανετε ανανεωση στα κινητα ή βαζετε καινουρια...; μηπως αργητε; Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 καθε ποτε κανετε ανανεωση στα κινητα ή βαζετε καινουρια...; μηπως αργητε; Δεν είναι και η πρώτη προτεραιότητά μας, για να σου το θέσω έτσι. Αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο που δεν υπάρχει, μπορείς να το ζητήσεις στο παρόν thread. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VERSYS Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Καλησπερα,απο τον Δεκεμβρη ειμαι κατοχος του ZTE Blade και θα ηθελα αν γινεται να υπαρχει σαν Avatar.:) Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 υπαρχει. στην κατηγορια "διαφορα". 4η σελιδα, τελευταιο http://www.myphone.gr/forum/image/avatars/ZTE-Blade.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Καλησπερα,απο τον Δεκεμβρη ειμαι κατοχος του ZTE Blade και θα ηθελα αν γινεται να υπαρχει σαν Avatar.:) Ευχαριστω. υπαρχει φιλε μου ψαξε λιγο περισσοτερο:) edit : φιλε mol με προλαβες Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Δεν είναι και η πρώτη προτεραιότητά μας, για να σου το θέσω έτσι. . τουλαχιστον μιλαμε σταρατα :D οπως και να εχει ευχαριστω! Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 καθε ποτε κανετε ανανεωση στα κινητα ή βαζετε καινουρια...; μηπως αργητε; Ναι επίτηδες, θελουμε να σας αφήσουμε με παλιά avatars... :wacko: Συνεχίστε να δηλώνετε εδώ τα avatars σας, και όταν είναι η ώρα, θα ανέβουν όλα. Δεν θα αργήσουμε πολύ περισσότερο, προφανώς έχουμε κάτι πιο σημαντικό που μας τρώει όλο το χρόνο. [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 HTC Desire S please...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Ναι επίτηδες, θελουμε να σας αφήσουμε με παλιά avatars... :wacko: Συνεχίστε να δηλώνετε εδώ τα avatars σας, και όταν είναι η ώρα, θα ανέβουν όλα. Δεν θα αργήσουμε πολύ περισσότερο, προφανώς έχουμε κάτι πιο σημαντικό που μας τρώει όλο το χρόνο. ωρε ματια αυτο ειπα; οτι το κανετε επιτηδες; :wacko: τεσπα... καλη συνεχεια σε αυτο που κανετε και ελπιζω να λυσετε συντομα αν ειναι κατι το σημαντικο. Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 ωρε ματια αυτο ειπα; οτι το κανετε επιτηδες; :wacko: τεσπα... καλη συνεχεια σε αυτο που κανετε και ελπιζω να λυσετε συντομα αν ειναι κατι το σημαντικο. με τις προτασεις μας το φορουμ γινεται καλυτερο και οι mods προσπαθουν να λυσουν οτι εχουμε...δεν κανουν κατι επιτηδες αλλα ας μπουμε και λιγο στην θεση τους...ειναι ευκολο να διαχειριζονται μια σελιδα με 100.000+ μελη???;) Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts