Jump to content

Avatars: Κινητά που δεν υπάρχουν στη λίστα! (ενημέρωση 15/10/20)

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχουν μπει κάποια tablets αλλά όχι της Apple.

Μπορείς εύκολα να το δεις επιλέγοντας την κατηγορία Apple όταν πας να αλλάξεις Avatar.

αρα δεν θα βαλεται???

ΕDIT: άκυρο βαλαται :D

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και το Vodafone 553 αν είναι εύκολο! :)

Παρακαλώ να προστεθούν τα νέα Asha 305 / 306 / 311.

Επίσης, αν είναι εύκολο μιας και προστέθηκαν τα iPads, ας προστεθούν και τα Nokia Internet Tables 770 / N800 / N810 καθώς και το Nokia N950.

Edited by Itchrist86

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Προσοχή ότι έχετε Droid Razr και Droid Razr MAXX, τα οποία είναι τα ονόματα για τις αμερικάνικες CDMA συσκευές (το όνομα Droid ανήκει στη Verizon).

Δε λέω να βάλετε νέα avatars αν το θεωρείτε περιττό, αλλά να διορθώσετε το όνομα αφού το 99% των χρηστών του forum κατοικεί στην από 'δω μεριά του Ατλαντικού.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπάρχει το Vodafone 555 Blue :!:

Υπάρχει στα διάφορα στην τελευταία σελίδα! :)

Ισως να ειμαι εκτος θεματος, αλλα, γιατι αλλαξατε wallpaper στο avatar μου??:p:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ανανεώθηκε η λίστα με τα avatars :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Ας προστεθούν τα παρακάτω:

Nokia C2-05

Nokia C2-06

Nokia X2-02

Nokia X2-05

Nokia Asha 202

Nokia 6750 Mural

Και να διορθωθεί αυτό:

Nokia Asha 306

Μπορείς να δανειστείς τις εικόνες από εδώ.

ΥΓ: N950...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ισως να ειμαι εκτος θεματος, αλλα, γιατι αλλαξατε wallpaper στο avatar μου??:p:p

Ίσως επειδή εγώ ζήτησα να αλλάξει:

Προσοχή ότι έχετε Droid Razr και Droid Razr MAXX, τα οποία είναι τα ονόματα για τις αμερικάνικες CDMA συσκευές (το όνομα Droid ανήκει στη Verizon).

Δε λέω να βάλετε νέα avatars αν το θεωρείτε περιττό, αλλά να διορθώσετε το όνομα αφού το 99% των χρηστών του forum κατοικεί στην από 'δω μεριά του Ατλαντικού.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γίνεται το Nokia 808 PureView να το βάλουμε σε άσπρο, αντί μαύρου;;;

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

και σ3 μπλε παρακαλω

εχει αναφερθει και πιο πριν οτι δεν βαζουν αβαταρ για ολα τα χρωματα;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

α οκ δεν το ειδα.σε ευχαρηστω.

και σ3 μπλε παρακαλω

Τα avatar μπαίνουν με χρώμα ώστε να είναι το πιο δυνατόν ευδιάκριτα στις αποχρώσεις του site

παιδια μηπως γινεται να βαλετε το Samsung C3350 XCOVER-2 στην λιστα??! ευχαριστω!!!

http://asf-mobiles.com/wp-content/uploads/2011/10/Samsung-Xcover-C3350_58624_1.jpg

και αν γινει καλο θα ταν να μπει δειχνοντας το πισω μερος του που ειναι πιο χαρακτηριστικο!

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

θα εκανα τροποποιηση στο παραπανω μηνυμα μου αλλα δεν με αφηνει, οποτε new request!

ΖΤΕ ΤΑΝΙΑ! το πηρα μολις απο amazon.co.uk στις 99,99 λιρες! ^_^ PLS Βαλτε ενα αβαταρ του!

http://latestphonereview.com/wp-content/uploads/2012/02/ZTE-Tania.jpg?84cd58

edit: σε περιπτωση που οντως μπει καποιο απ'τα προτεινομενα, στην λιστα των αβαταρς.. υποθετω οτι το μαθαινουμε απλα τσεκαροντας συνεχεια αν μπηκε? ή γραφει καποιος εδω οτι προστεθηκε? ρωταω διοτι εχω αυτο και το προγηουμενο κινητο την παρουσα φαση και δεν υπαρχει κανενος το αβαταρ! χαχα.. thanks!

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

• The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...