rose_9 Δημοσιεύτηκε May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 14, 2006 Επιτέλους καλοκαιράκι....:cool: Ας πούμε οτι ναυαγήσατε σε κάποιο εξωτικό και απομονωμένο νησί :worry: Ποιό θα ήταν το μήνυμα που θα γράφατε σ'ένα μπουκάλι για να το πετάξετε στη θαλασσα?? Το δικό μου θα ήταν: Φέρτε μου το mp3 player μου !!!!!!!!!!!!!!:music: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 "Στείλτε κάποιον να με πάρει απο δώ!" προφανώς :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Eimaste edw kai arketes meres sto nhsi... To aeroplano pou petousame kophke sth mesh kai arketoi apo mas exoun pethanei... Perierga gegonota symvainoun. Aporw ti kanoun o Jack, o Lock, o Hurley, h Kate kai Sayid toses wres sthn katapakth. Oi "alloi" exoun parei to Walt. Kapoios na eidopoihsei th Dharma oti kati den paei kala edw. Tha pesoun mynhseis. Παράθεση My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 παρακαλειται αυτος που θα παραλαβει το μπουκαλι να μου φερει μια ξανθια καλλονη 1.90 με πλουσιο ''εσωτερικο'' κοσμο ααα και μην ξεχασω σε κανα χρονο ελατε να με παρετεεεεεεε Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris84 Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Χμ...ας σκεφτω κατι...πιθανον θα εγραφα:"SOS.Ειμαι ναυαγος σε νησι(και το ονομα του νησιου ή της περιοχης,αν ηξερα που ειμαι).Παρακαλω,φερτε μου φαγητο,νερο,αναψυκτικα,αντιηλιακο,βιβλια,ενα κινητο και ενα discman.Nομιζω οτι λιγα ζητησα:p Παράθεση Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed. James Bond:And the second? Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 ακομα δεν ηρθε το καλοκαιρι ναυαγησαμε! :lol: εγω θα ηθελα παντως το κινητο μου....ετσι για να μιλαω με φιλους που και που. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Χμ..επειδή το κιντητό μου θα το έχω έτσι κι αλλιώς μαζί μου αλλά δεν θα έχω που να το φορτίσω (γιατί κάποια στιγμή θα τελειώσει η μπαταρία,δεν μπορεί..) θα ζητήσω μερικές φορτισμένες μπαταρίες να μου σταλούν για να μιλάω με φίλους,γνωστούς κ αγαπημένα πρόσωπα. Α! και όταν ευκαιρείτε περάστε να με πάρετε και από το τάδε,πιθανότατα,νησί γιατί ψιλοβαριέμαι.. :p :lol: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Εγώ θα έγραφα: NEED GAS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 και για όσους ζήτησαν κινητό...τι σας κάνει να πιστεύετε πως η tim,η voda και ο cote έχουν σήμα σε ερημικά και απομονωμένα νησιά?εδώ μέσα σε πόλεις δεν έχουν! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Αν ημουν μονη μου θα εγραφα ελατε να με παρετε!!!!!!!!!!! Αν ημουν με τον καλο μου θα εγραφα ελατε το Σεπτεμβρη να μας παρετε!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 ειμαι καπου ναυαγος και αν θελει η ανθρωποτητα το καλο της να με αφησει ησυχο μεχρι να ειμαι ετοιμος γι αυτην:) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 κοιταξτε αν ειναι να ειμαστε σε ενα τελειο ερημικο νησι ουτε μπουκαλι θα στελνα ουτε ποτηρι! θα την αραζα εκει κατω απο τους φοινικες,θα ετρωγα μανγκο ενα καλοκαιρι ολοκληρο! και αν ειχα και την καλη μου μαζι για παρεα ακομα καλυτερα! :love: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Δεν θα εστελνα μπουκαλι για τους παρακατω λογους 1) Αν ειμαι ναυαγος που στο καλο θα το βρω το μπουκαλι; 2)Και να βρω μπουκαλι που θα βρω χαρτι και στυλο/μολιβι; 3)Πες οτι μπορω να γραψω ενα μηνυμα και να το στειλω, θα το βρει καπιος; Αν ναι ποτε; θα ξερει την γλωσσα στην οπια το εγραψα; Μηπος θα το περασει για μια απλη πλακα; 4)Και να το παρει στα σοβαρα πιον θα ενημερωσει; Η Αρχες ειναι πολυ δυστισπιστες, δεν τους φτανει ενα μπουκαλακι... 5)Εαν ειμαι ναυαγος λογικα δεν θα ξερω και που βρησκωμαι, οποτε πως θα με βρουνε; 6)Εχω μια πιθανοτιτα στο 1000000000000000000000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 rose_9 το μπουκάλι θα μπορούσε να έχει συγκεκριμένο παραλήπτη; αν ναι, θα έγραφα: "είμαι στο τάδε νησάκι, παράτησέ τα όλα και έλα να με βρεις (αυτό αν θυμάμαι καλά το είπε και η Βανδή), να μείνουμε εδώ μόνο εγώ και συ, μακριά από όλο τον κόσμο" :happy: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 "Είμαστε 5 χρόνια ναυαγοί σε αυτό το καταραμένο νησί. Τα φυτά, η θάλασσα, τα ζώα είναι τόσο διαφορετικά. Σε αυτά τα 5 χρόνια έχουμε χάσει 10 άτομα απο τις επιθέσεις των "αραμόντας". Έτσι αποκαλούμε αυτά τα πλάσματα με σώμα λιονταριού και φτερά πτεροδάκτυλου, που κυκλοφορούν τα βράδια και καταστρέφουν ότι βρούν στο πέρασμά τους... :cry:. Βοηθήστε μας!" :lol::lol: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. May 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 rose_9 το μπουκάλι θα μπορούσε να έχει συγκεκριμένο παραλήπτη; αν ναι, θα έγραφα: "είμαι στο τάδε νησάκι, παράτησέ τα όλα και έλα να με βρεις (αυτό αν θυμάμαι καλά το είπε και η Βανδή), να μείνουμε εδώ μόνο εγώ και συ, μακριά από όλο τον κόσμο" :happy: I know the feeling....:p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 ''Παρακαλειται ο κυριος Gael Garcia Bernal να εισελθει στο νησι..Ευχαριστω'' :p Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Τώρα νέο corolla apo 13.500 euro!!!! Μπορει και να το εβρισκε κανένας αλλος ναυαγος σε κανα διπλανό νησί.... εκει να δειτε χαρες που θα έκανε!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 τωρα που το λες..ο τυπος στην διαφημιση εχει πολυ πλακα..:lol: :lol: :lol: φοβερη διαφημιση..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 θα έλεγα αυτο που είπε ο klis.πριν ακόμα δω τι έγραψε... -------------- θα έγραφα "Get your as* and send me souvlaki and let me crunk" :p lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Μα ποιός διαβάζει μηνύματα μέσα σε μπουκάλια τη σήμερον ημέραν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 I’ll send an s.o.s. to the world I’ll send an s.o.s. to the world I hope that someone gets my I hope that someone gets my I hope that someone gets my Message in a bottle, yeah Message in a bottle, yeah Mε συγχωρείτε, αλλα δεν άντεξα! Απο τα πολυυ αγαπημενα μου κομμάτια. Κι ειχε πεσει ενα ξυλο στη συναυλία των Police τότε.. Ουτε στις πορειες δεν την ειχαν πεσει έτσι οι δυνάμεις ασφαλείας..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 I’ll send an s.o.s. to the world I’ll send an s.o.s. to the world I hope that someone gets my I hope that someone gets my I hope that someone gets my Message in a bottle, yeah Message in a bottle, yeah Mε συγχωρείτε, αλλα δεν άντεξα! Απο τα πολυυ αγαπημενα μου κομμάτια. Κι ειχε πεσει ενα ξυλο στη συναυλία των Police τότε.. Ουτε στις πορειες δεν την ειχαν πεσει έτσι οι δυνάμεις ασφαλείας..:rolleyes: Ακους Police? ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!! Υιοθέτησέ με!!! :lol: :lol: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Πολύ ευχαρίστως..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 ''Παρακαλειται ο κυριος Gael Garcia Bernal να εισελθει στο νησι..Ευχαριστω'' :p Θεϊκό _Crazygirl_ :lol: Μου ήρθαν τουλάχιστον 10 παραλλαγές της φράσης βέβαια :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts