ddr2 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Pedia ti slider eine energo? diladi apantas kai termatizeis kliseis? Δεν νομίζω. Και κανονικά το slide δεν έχει κανένα λόγο να είναι ενεργό, όπως είναι τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cribo Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Κανένα νέο με το Bluetooth? Λειτουργεί καλά σε εσάς,ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα? Παρακαλώ βοηθήστε με έτσι ώστε αν χρειάζεται να αποτανθώ στην SE. Eυχαριστώ εκ' των προτέρων για την βοήθειά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaflexi Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Κανένα νέο με το Bluetooth? Λειτουργεί καλά σε εσάς,ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα? Παρακαλώ βοηθήστε με έτσι ώστε αν χρειάζεται να αποτανθώ στην SE. Eυχαριστώ εκ' των προτέρων για την βοήθειά σας. Φίλε μου, το δικό μου είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Δηλαδη λετε να ειναι ποιο σκοτεινη η οθονη του w850 απο του w810? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 και το δικο μου Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Φίλε μου, το δικό μου είναι οκ. και το δικο μου Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Εδω ειναι το λινκ!---> http://www.planete-se.net/index.php?...483&pid=175267 THX ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ TO SITE ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ κοιτάξτε αυτό το διαγραμμα στη μέση της σελίδας , Μπορει ΄κάποιος να το εξηγήσει ακριβώς?? http://forum2.mobile-review.com//showthread.php?t=47919 Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Παιδιά ξέρετε με ποιου άλλου κινητού Sony Ericsson είναι συμβατά τα παιχνίδια? Έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 exei idiapantithei i erwtisi sou Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloom Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Otan leme oti to Slide einai energo ennooume oti otan dexesai kapoia klisi kai anoikseis to kinito dexetai tin klisi, otan ksanakleiseis to slide den termatizetai i klisi. Otan to kleineis se periptosi pou den milas to kinito kleidonei. Pantos gia to an tha einai energo to slide mporeis na to allakseis apo tis ruthmiseis. Gia to bluetooth mexri tora oute ego exo antimetopisei kapoio problima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Δηλαδη λετε να ειναι ποιο σκοτεινη η οθονη του w850 απο του w810? :wacko: Ναι, είναι. Το w810 έχει πολύ φωτεινή οθόνη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 exei idiapantithei i erwtisi sou Έκανα search και διαβασα (στα γρήγορα) όλες τις σελίδες αλλά δεν βρήκα κάτι πουθενά. Είμαι τυφλός? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 anw apla neuriazw pou kathomai kai grafw kai xanetai pisw apo alla post :O . to w850 prepei na teriazoun ta paixnidia tou k800 pou exoun tin idia analisi. pisteuw pws idi exoun bgei kai ta dika tou:happy: :D Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 παιδια επειδη θελω να το αγορασω σε λευκο.θα αργησει να ερθει Ελλαδα? το pixmania το εχει(αν κα δεν εχει στην αποθηκη) αλλα το μενου γραφει οτι ειναι αγγλικα κ γαλλικα. μπορω με αναβαθμιση να του βαλω ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knocky Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Εχει δοκιμασει κανεις το track id ? Εμενα μου δουλευε στην αρχη αλλα τωρα οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloom Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Παιδιά ξέρετε με ποιου άλλου κινητού Sony Ericsson είναι συμβατά τα παιχνίδια? Έχει δοκιμάσει κανείς? S700, W900, K800. Paixnidia kai themata. Ta themata tou W850 kai tou K800 einai idia, mporoun na paroun themata tou W900 alla to antistrofo den ginetai giati polla den einai sunithos sumbata me to W900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 παιδια επειδη θελω να το αγορασω σε λευκο.θα αργησει να ερθει Ελλαδα? το pixmania το εχει(αν κα δεν εχει στην αποθηκη) αλλα το μενου γραφει οτι ειναι αγγλικα κ γαλλικα. μπορω με αναβαθμιση να του βαλω ελληνικα? ναι μπορεις να το πας με την αποδειξη αγορας σε ενα service της SE και να περασεις κανονικοτατα την Ελληνικη γλωσσα! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 ευχαρισω πολυ.ελπιζω να ερθει συντομα στις αποθηκες τους.αν κα αρχιζω να ψηνομαι για n73 music edition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaflexi Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Έβαλα το equalizer στο full αλλά και πάλι η ένταση δεν με ικανοποιεί.... καμιά ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 adaptor me anexartita akoustika exei dokimasei kaneis? mipos dimiourgite megalo sirma??:confused: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 αμα ξερεις μπορεις να το φτιαξεις. κοντενεις το καλωδιο των ακουστικων. πρπει ομως να κανεις προσεχτικη δουλεια για να μην χαλασεις τα καλωδια απο μεσα κ εχεις μετα επιπτωσεις στον ηχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Έβαλα το equalizer στο full αλλά και πάλι η ένταση δεν με ικανοποιεί.... καμιά ιδέα;;; Αν αυτή η ένταση δεν σε ικανοποιεί, τότε δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορείς να κάνεις. Τουλάχιστον ανεβάζοντας τον ισοσταθμιστή είδες διαφορά?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaflexi Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Ναι, είδα κάποια διαφορά σεβαστή. Ωστόσο,όχι αυτο που ήθελα. Σημειωτέον, ακούω ΠΟΛΥ δυνατά μουσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Δεν κάνεις καλο στα αυτιά σου. εχτος και ήδη έγινε η ζημιά:confused: Φιλε πως θα το κοντύνω?? θα το κόψω με το ψαλίδι και θα βάλω σύνδεση?? δεν θα φαίνεται άσχημο??? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Καλησπέρα σε όλους!! Δύο ερωτησούλες γι'αυτούς που έχουν ήδη αγοράσει τη συσκευή: -στη συσκευασία περιλαμβάνεται adaptor για την κάρτα μνήμης καθώς κι ένα κορδόνι που δένει στο κάτω μέρος της συσκευής; -όταν είναι κλείστο το επάνω καπάκι όταν το πιέζεις "παίζει" ελαφρώς ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts