airb Δημ. May 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Άμα είσαι 15 - 18 χρονών ο φωτισμός είναι καλός , αν όμως είσαι 30+….. :( είναι λίγο κάπως … αταίριαστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Άμα είσαι 15 - 18 χρονών ο φωτισμός είναι καλός , αν όμως είσαι 30+….. :( είναι λίγο κάπως … αταίριαστο :cry: :cry: Δεν είμαι 30+ ρε παιδιά.Εντάξει ,είπαμε!!!:p Μόλις 27 είμαι:baby: :lol: Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamacid Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 :cry: :cry: Δεν είμαι 30+ ρε παιδιά.Εντάξει ,είπαμε!!!:p Μόλις 27 είμαι:baby: :lol: κ σ'αφηνει η μαμα σου να παιζεις με το ιντερνετ τετοια ωρα???:lol: Παράθεση Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο. -------Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Άμα είσαι 15 - 18 χρονών ο φωτισμός είναι καλός , αν όμως είσαι 30+….. :( είναι λίγο κάπως … αταίριαστο εσύ δεν μας είπες πόσο είσαι :p :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Παντως απο οσα διαβασα στο σαιτ της Ericsson μαλλον απλα θα ηχογραφει λιγα δευτερολεπτα απο το τραγουδι ωστε να το στελνεις σε μια υπηρεσια για να σου πει το τιτλο. Δηλαδη δεν θα κανει ηχογραφηση ολοκληρου του τραγουδιου! Μακαρι βεβαια να κανω λαθος! . :( :( Δλδ μόνο και μόνο για να τις ανάγκες της υπηρεσίας και των δικτύων???:mad: Τελικά , νομίζω ο μόνος λόγος που τα κινητά δεν έχουν ηχογράφηση από το radio είναι για να σε αναγκάζουν να κατεβάζεις τραγούδια από το wap και να χρεώνεσαι. Τόσο χαζοί είναι.:p Λες και άλλοι τρόποι δεν υπάρχουν:lol: Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 ego mia erothsh exo na kano......... GIATI DEN EINAI SMARTPHONE G**** TO STANIO MOU?:X :X :X Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 ego mia erothsh exo na kano......... GIATI DEN EINAI SMARTPHONE G**** TO STANIO MOU?:X :X :X Για να αγοράσεις το w950:D :p Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Για μένα η sony ericsson κάνει ένα μεγάλο λάθος, διαχωρίζει τα κινητά της σε sybershot και walkman. Αυτό σημαίνει ή ότι θα πρέπει να πάρεις κινητό με καλή κάμερα ή με καλό ήχο αναπαραγωγής μουσικής. Δηλαδή δεν θα έχει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο κινητό όπως μας έχει συνηθίσει. π.χ. στο w850 θεωρώ απαράδεκτο ότι έχει κάμερα 2mp και όχι την 3.2mp του Κ800. Επίσης το φλάς έπεσε στο 1 led από τα 2 led που έχουν τα άλλα walkman κινητά. Κρίμα που η SE δεν συνεχίζει όπως ξεκίνησε με τα w800/K750, δηλαδή να μην βγάζει με χειρότερα χαρακτηριστικά στην κάμερα τα Walkman κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Για μένα η sony ericsson κάνει ένα μεγάλο λάθος, διαχωρίζει τα κινητά της σε sybershot και walkman. Αυτό σημαίνει ή ότι θα πρέπει να πάρεις κινητό με καλή κάμερα ή με καλό ήχο αναπαραγωγής μουσικής. Δηλαδή δεν θα έχει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο κινητό όπως μας έχει συνηθίσει. π.χ. στο w850 θεωρώ απαράδεκτο ότι έχει κάμερα 2mp και όχι την 3.2mp του Κ800. Επίσης το φλάς έπεσε στο 1 led από τα 2 led που έχουν τα άλλα walkman κινητά. Κρίμα που η SE δεν συνεχίζει όπως ξεκίνησε με τα w800/K750, δηλαδή να μην βγάζει με χειρότερα χαρακτηριστικά στην κάμερα τα Walkman κινητά. Αυτό ακριβώς το έχω κατακρίνει και εγώ στο παρελθόν. Ο λόγος πάντως που συμβαίνει αυτό είναι το κόστος.Ένα κινητό που δεν συνδυάζει τα πάντα(και κάμερα και walkman)είναι πολύ πιο προσιτό από κάποιο που θα τα συνδύαζε όλα αυτά. Πάντως , κατά καιρούς η se δεν παραλείπει να βγάζει και συσκευές που να ενσωματώνουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά και σε κάμερα και σε μουσική ταυτόχρονα(s700 παλιότερα και w900 τώρα)αλλά όπως είναι αναμενόμενο , η τιμή τους είναι τσιμπιμένη. Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Αυτό ακριβώς το έχω κατακρίνει και εγώ στο παρελθόν. Ο λόγος πάντως που συμβαίνει αυτό είναι το κόστος.Ένα κινητό που δεν συνδυάζει τα πάντα(και κάμερα και walkman)είναι πολύ πιο προσιτό από κάποιο που θα τα συνδύαζε όλα αυτά. Πάντως , κατά καιρούς η se δεν παραλείπει να βγάζει και συσκευές που να ενσωματώνουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά και σε κάμερα και σε μουσική ταυτόχρονα(s700 παλιότερα και w900 τώρα)αλλά όπως είναι αναμενόμενο , η τιμή τους είναι τσιμπιμένη. Δεν νομίζω να είναι το κόστος o λόγος αλλά η χρήση των λογότυπων cybershot και walkman. Για το κόστος πάρε παράδειγμα τα w800 & w900 που όταν κυκλοφόρησαν ήταν τα καλύτερα κινητά και είχαν 424€ και 485€ αντίστοιχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Όταν είδα τις φωτογραφίες από το πρώτο post του airb άρχισα να βρίζω γιατί πάνω που είχα αποφασίσει να πάρω το W810 είδα το W850 και ξετρελλάθηκα. Πάντως οι φωτογραφίες του akis_k μου δημιούργησαν απορίες. Πως είναι δυνατόν ένα μαύρο καπάκι (σκουρόχρωμο τέλος πάντων) να αφήνει τόσο πολύ το φως να περνά; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 φοβερό κινητό αλλά κι εμένα με χαλάει ο φωτισμός. ειδικά το μεσαίο πορτοκαλί φωτάκι μου θυμίζει πολύ τον κιτ!!! και ότι είχα τρελαθεί με το συγκεκριμένο τηλ.... Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 φοβερό κινητό αλλά κι εμένα με χαλάει ο φωτισμός. ειδικά το μεσαίο πορτοκαλί φωτάκι μου θυμίζει πολύ τον κιτ!!! και ότι είχα τρελαθεί με το συγκεκριμένο τηλ.... Αν ο φωτισμός δεν αρέσει ούτε και στο...αδύναμο φύλο , νομίζω ότι θα είναι σκέτη αποτυχία...:cry: Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Αν ο φωτισμός δεν αρέσει ούτε και στο...αδύναμο φύλο , νομίζω ότι θα είναι σκέτη αποτυχία...:cry: Φίλε μου τέτοιο φωτισμό κανένα από τα δυο φύλα δεν πρόκειται να τον εγκρίνει!!! Μήπως ο φωτισμός αυτός είναι τίποτα φωτορυθμικά που ανάβουν όταν θες κι όταν παίζει μουσική; Κάπου το διάβαζα αλλά δεν μπορώ να το βρω... Αποκλείεται να είναι ο κανονικός του φωτισμός. (τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Φίλε μου τέτοιο φωτισμό κανένα από τα δυο φύλα δεν πρόκειται να τον εγκρίνει!!! Μήπως ο φωτισμός αυτός είναι τίποτα φωτορυθμικά που ανάβουν όταν θες κι όταν παίζει μουσική; Κάπου το διάβαζα αλλά δεν μπορώ να το βρω... Αποκλείεται να είναι ο κανονικός του φωτισμός. (τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω) Το διάβασα και εγώ αυτό. Νομίζω σε ένα review παραπάνω;) . Αν ισχύει αυτό αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Συμφωνα μαυτο δεν εχει AF και οι φωτος του ειναι μετριοτατες. Eπισης η αναπαραγωγη μουσικης ειναι λιγο κατωτερη απο αλλα SE, ενω αναφερει πως ακομα χειροτερη ειναι του Κ800(Sybershot). Ο φωτισμος μας περιαζε... :down:SE:down: Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Συμφωνα μαυτο δεν εχει AF και οι φωτος του ειναι μετριοτατες. Eπισης η αναπαραγωγη μουσικης ειναι λιγο κατωτερη απο αλλα SE, ενω αναφερει πως ακομα χειροτερη ειναι του Κ800(Sybershot). Ο φωτισμος μας περιαζε... :down:SE:down: Η απουσία autofocus είναι γνωστή. Μην περιμένεις την κάμερα του w800 ή του w900 στο w850(το οποίο θα είναι και αρκετά φτηνότερο.) Το ότι το k800 θα έχει κατώτερη αναπαραγωγή μουσικής από τα κινητά της σειράς w είναι απολύτως λογικό(άλλο που ο denior διαφωνούσε:p ) Το ότι το συγκεκριμένο (w850)θα είναι λίγο κατώτερο από τα άλλα w , αυτό δεν το περίμενα , πράγματι είναι δυσάρεστη έκπληξη , αν βέβαια ισχύει Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Το ότι το συγκεκριμένο (w850)θα είναι λίγο κατώτερο από τα άλλα w , αυτό δεν το περίμενα , πράγματι είναι δυσάρεστη έκπληξη , αν βέβαια ισχύει Νομίζω ότι η τελευταία σου φράση τα λεει όλα: "αν βέβαια ισχύει". ;) Μου φαίνεται λίγο περίεργο μια εταιρεία που λανσάρει κινητά Walkman να κάνει σε αυτό τον τομέα ένα κινητό της υποδυέστερο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 παιδια δεν πιστευω τιποτα,δεν ειναι λιγες οι φορες που μας παρουσιαζουν καποιο κινητο με πολλα ελλατωματα ενω οταν ερθει ειναι αρκετα καλο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Κανένα νέο? Μήπως μέχρι 15/7 θα κυκλοφορήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Μήπως μέχρι 15/7 θα κυκλοφορήσει? Μπααα δεν νομίζω να το δούμε τόσο νωρίς. Μάλλον από Σεπτέμβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Συγγνωμη αν το εχετε ξαναπει..αλλα θα βγουν ταυτοχρονα και τα 2 χρωματα? Γιατι μια φιλη μου θελει το ασπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Μαλλον θα κυκλοφορησει σε 2 χρωματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Συγγνωμη αν το εχετε ξαναπει..αλλα θα βγουν ταυτοχρονα και τα 2 χρωματα? Γιατι μια φιλη μου θελει το ασπρο. Ναι... :) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Νεότερες (σχετικά) φωτογραφίες :) http://www.se-community.com/album.php?album_id=464&start=0 http://www.se-community.com/alben/1351/464/HPIM1411.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts