mixalaros Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Ρε παιδιά, υπάρχουν 3 χρώματα; επειδή είδα μόνο το λευκό κ το γκρι στην περιγραφή του Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgopap Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Γνωριζει κανειs τιμη SAR ΣΤΟ W850 KAI STO W580 ? αναμεσα στα δυο τι να επιλεξω και γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Γνωριζει κανειs τιμη SAR ΣΤΟ W850 KAI STO W580 ? αναμεσα στα δυο τι να επιλεξω και γιατι? Το w850i δεν το βρισκεις αλλο.μονο σε stock.επισης το w580i εχει περισσοτερο sar! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgopap Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 μου αρεσει πολυ σαν συσκευη και θελω να το αγορασω απλωσ επειδη δεν εχω γνωσεισ περι deikth sar και ειδα οτι εχει 0.74 ενημερωστε μου αν ειναι σε normal επιπεδα η αν ειναι υψιλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Ο δείκτης SAR είναι καλός, καθόλου υψηλός! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Γνωριζει κανειs τιμη SAR ΣΤΟ W850 KAI STO W580 ? αναμεσα στα δυο τι να επιλεξω και γιατι? w850 sar=0.6 w580 parapanw den thimamai poso pano kato idies dinatotites w850: msduo mexri 4GB xamili timi, kaliteri kamera kai ixeio w580: neo firmware pou tha anavathmizetai gia ena xrono, M2 kartes flash themes kai sta dio timi twra einai idia, kai ta duo einai kala alla to w850 einai pio poiotiko logo oti vgike sta ~400 kai itan basismeno sto k800 Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 SAR w580 0,74. Μικρή διαφορά με το w850. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Το παρήγγειλα. Λογικά αύριο θα το έχω. Το προτίμησα από το s500 λόγω του γνωστού προβλήματος με το πληκτρολόγιο. Ελπίζω να έκανα καλά. Πλήρης άποψη θα έχετε μόλις μου έρθει και το ανοίξω. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Δείτε εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Δείτε εδώ AAA!!! :cry: 5 με 10% λένε. Άρα 20 με 40% είναι τα ελαττωματικά. Και με την γκαντεμιά που με δέρνει... ... μόλις το πάρω, το ανοίγω και το δίνω για service...!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 AAA!!! :cry: 5 με 10% λένε. Άρα 20 με 40% είναι τα ελαττωματικά. Και με την γκαντεμιά που με δέρνει... ... μόλις το πάρω, το ανοίγω και το δίνω για service...!!! :p :lol::lol: Συγνώμη φίλε μου, δεν ήθελα να σου μειώσω την χαρά αλλά για να ενημερωθούν οι επίδοξοι αγοραστές και να κάνουν λίγη υπομονή μέχρι να διευκρινιστεί το τι ακριβώς συμβαίνει. Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι το δικό σου θα είναι άψογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι το δικό σου θα είναι άψογο! Βρε απλά μαθηματικά είναι... θα είναι ελλατωματικό.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Να κάνω μια ερώτηση ακόμα; 2gb M2 σηκώνει το κινητό; Όχι ότι βιάζομαι (μιας και είμαι σίγουρος ότι θα έχω τράβαλα με το service) αλλά να την βάλω στον προγραμματισμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Να κάνω μια ερώτηση ακόμα; 2gb M2 σηκώνει το κινητό; Όχι ότι βιάζομαι (μιας και είμαι σίγουρος ότι θα έχω τράβαλα με το service) αλλά να την βάλω στον προγραμματισμό... σηκώνει, πάντως κατα την γνώμη μου μην πάρεις το κινητό απο τώρα. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 σηκώνει, πάντως κατα την γνώμη μου μην πάρεις το κινητό απο τώρα. το θέμα είναι ότι πούλησα το Κ810 που είχα γιατί ήθελα το s500 (όταν πήρα το Κ810, μια εβδομάδα μετά βγήκε το s500). Τώρα βρήκα να το δώσω και είπα να πάρω αυτό. Το κακό είναι ότι το παρήγγειλα και ότι δεν ξέρω πιο άλλο να πάρω... ΥΓ: αγιασμό σε κινητό κάνουν;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Και το φοβόμουνα αυτό με τα πλήκτρα! Αφού το κινητό είναι σχεδόν ίδιο με το S500i. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 το θέμα είναι ότι πούλησα το Κ810 που είχα γιατί ήθελα το s500 (όταν πήρα το Κ810, μια εβδομάδα μετά βγήκε το s500). Τώρα βρήκα να το δώσω και είπα να πάρω αυτό. Το κακό είναι ότι το παρήγγειλα και ότι δεν ξέρω πιο άλλο να πάρω... ΥΓ: αγιασμό σε κινητό κάνουν;;; εχεις πολλές επιλογές πιστεύω. βάλε διαξιφισμό. Ακομα και το s500 μπορείς αφου το προβλημα βρέθηκε και νομίζω ξέρουν τις παρτίδες Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 εχεις πολλές επιλογές πιστεύω. βάλε διαξιφισμό. Ακομα και το s500 μπορείς αφου το προβλημα βρέθηκε και νομίζω ξέρουν τις παρτίδες Το ψάχνω πολύ καιρό. Δεν μου άρεσε τίποτα άλλο. Μόνο S500 ή W580. θα το ρισκάρω και ότι βγει... από το να πάρω άλλο που δεν θα μου αρέσει προτιμώ να δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jacktheripperd Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Το πηρα προχθες απο wind. ολα καλα μονο που ραγισε το πληκτρο 7. Αυριο παω γ αλλαγη. Παράθεση Live by the sword, Die by the sword Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Το πηρα προχθες απο wind. ολα καλα μονο που ραγισε το πληκτρο 7. Αυριο παω γ αλλαγη. :( άρα όχι όλα καλά... φτου σου ρε γμτ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jacktheripperd Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 :( άρα όχι όλα καλά... φτου σου ρε γμτ!!! Το ολα καλα παει στις προσδοκιες μου απο το κινητο. κανει ολα αυτα που διαφημιζει οτι κανει και πολυ καλα. Για τα πληκτρα δε γνωριζα οποτε την πατησα. :ninja: Παράθεση Live by the sword, Die by the sword Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Για τα πληκτρα δε γνωριζα οποτε την πατησα Αν σε παρηγορεί..... δεν είσαι ο μόνος. Τώρα να θα την πατήσω ή όχι... θα φανεί μόλις το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 πωπω..............περιμενα ποσο καιρο και τρεναρα την αναβαθμιση και τωρα σκαει μυτη αυτο.τι να πω...δεν εχω ξανακουσει κατι παρομοιο οχι μονο σε κινητα της ΣΕ αλλα και σε κινητα αλλων εταιρειων..ειναι κριμα και πανω απο ολα απαραδεκτο...δεν νομιζω να το προτιμησω τελικα.θα περιμενω ειτε να ερθει αλλη παρτιδα πιο αξιοπιστη,ειτε καποιο αλλο κινητο.:( Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Βασικά αν είμασταν σε καμιά Αμερική ή Αγγλία θα το άλλαζαν αμέσως, οπότε κανένα πρόβλημα. Μου έχουν αλλάξει πολλά προϊόντα στην Αγγλία χωρίς να με ρωτήσουν ποτέ τίποτα. Αλλά στην Ελλάδα θα λένε δικαιολογίες για να μην το αλλάξουν και θα βρεθεί στο τέλος άκρη αλλά είναι ψυχοφθόρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
widenet Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Χμ ...διλημμα 580 ή να περιμενω για 910...θα αξιζει τα λεφτα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts