fair_lady Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Υστερα απο μακροχρονια ερευνα και πολλες δοκιμες, κατεληξα οτι τα seven jeans εχουν την καλυτερη εφαρμογη, και τα γυναικεια αλλα και τα αντρικα. Μπορει να κοστιζουν λιγο παραπανω απο το μεσω κοστος αποκτησης ενος παντελονιου αλλα ειναι πολυ καλα.. Ως δευτερη επιλογη σε γυναικεια jean προτεινω τα corleone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Πράγματι, έχω ακούσει από πολλές φίλες ότι τα seven έχουν εξαιρετική εφαρμογή. Σήμερα πήρα ένα ωραιότατο Prada τζηνάκι, αν ενδιαφέρεστε παίζει και photo. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Veco για ανεβασε να δουμε;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 egw pantos kathe xrono pairnw ena tzinaki oti nanai,opou tou allazw ta fwta,to skizw,to kovw,to ftiaxnw opws thelw kai tou allazw ta fwta,s ena xrono psofaei vevaia,alla to evxaristiemai toulaxiston. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Pasalimani φιλος γουστα ειναι αυτα. Εγω παλι ειμαι στη μεση...θα φορεσω και τα ακριβα και τα φτινα..πανω απ'ολα κοιταω να μου παει,και αν μου αρεσει ενα jean η αληθεια ειναι οτι δεν κοιταω την τιμη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Εγώ είδα χτες ένα Replay 147€ και 2 Staff & Co με 84€ και 88€. Δεν μου μένουν λεφτά για κανένα πουκάμισο όμως και είμαι σε δίλλημα. :O Σήμερα το χτύπησα το Replay! Δεν άντεξα... :p Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 καλα εκανες.... γιατι να ταλαιπωρεις τον εαυτο σου...? Με γεια.... VeCo ναι ανεβασε φωτο..... fair_lady οντως τα 7 ειναι τα καλυτερα με διαφορα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nsf3rtU Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 replay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 replay den exo pari pote...ala apo oso exo dei ine poli orea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 ego den eimai 16 xronos tis Kifisias alla exo mania me ta diesel!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 N()sf3r@tU+++, δεν είχες γράψει Diesel; Γιατί το άλλαξες; :confused: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 replay http://www.wpclipart.com/signs_symbol/arrows_color/boxed_arrow_red_up.png ξεθαψε ενα θεμα μετα απο τοσο καιρο και απαντησε αυτo... το οποιο και αν καταλαβα καλα, δεν ηταν το αρχικο του μηνυμα! αυτα ειναι...:respect: Btw, levis αποκλειστικα απο εμενα.:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Πάντως καλά έκανε γιατί είδα ότι χρωστάω μία φωτογραφία (την οποία βέβαια δεν πρόκειται να ανεβάσω :p). mvagustagm, τα Levi's είναι ο ορισμός των jeans. :up: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 mvagustagm, τα Levi's είναι ο ορισμός των jeans. :up: quality never goes out of style...;) δε παθαινουν τιποτε...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 quality never goes out of style...;) δε παθαινουν τιποτε...:D Έτσι είναι πράγματι... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Eδώ και κανα 3 χρόνια περίπου σταθερά nautica... Λιγο ακριβά μεν αλλά ωραίες γραμμές και ποιοτικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Bayern, πόσο πάνε τα Nautica; Είναι περίπου οι ίδιες τιμές με τα Timberland; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Bayern, πόσο πάνε τα Nautica; Είναι περίπου οι ίδιες τιμές με τα Timberland; Δεν ξέρω πόσο πάνε τα timberland για να σου πω συγκριτικά. Τα 2 τελευταια nautica μου ελάφρυναν το πορτοφόλι κατά 160€ έκαστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Ψιλοτσιμπημένα... Σε τέτοιες τιμές βρίσκεις μέχρι και Armani Jeans... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Δεν θα προτιμήσω αρμάνι μόνο για το όνομα. Αφου μου αρέσει αυτό που παίρνω, είναι του γούστου μου δεν βλέπω το λόγο να πάω σε άλλη μάρκα μόνο για το brandname.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Λιγο ακριβά μεν αλλά ωραίες γραμμές και ποιοτικά.. ειχα δοκιμασει, αλλα οι γραμμες μου φανηκαν πολυ κλασσικες. δε τα προτιμησα. υγ:ακριβουτσικα ειναι...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Δεν θα προτιμήσω αρμάνι μόνο για το όνομα. Αφου μου αρέσει αυτό που παίρνω, είναι του γούστου μου δεν βλέπω το λόγο να πάω σε άλλη μάρκα μόνο για το brandname.. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι είναι σχεδόν στην τιμή των Armani που παίρνω εγώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Για να πω την αλήθεια τα περίμενα φθηνότερα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι είναι σχεδόν στην τιμή των Armani που παίρνω εγώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Για να πω την αλήθεια τα περίμενα φθηνότερα... Kαθένας με τα γούστα του. Ή όπως λέει το γνωστό ρητό: «"Γούστα" είπε ο πίθηκος και έφαγε το σαπούνι». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 εδω κ καιρο απο Γερμανια ειχα αγορασει 2 παντελονια Jack & Jones και πλεον δεν την αλλαζω με τιποτα αυτη τη μαρκα.Μου αρεσει οτι δεν τα πολυφορανε,πχ εδω στη Λαρισα δεν εχω δει κανεναν.Μου τα στελνει ο brother απο Γερμανια,φοbερα jeans Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Kαθένας με τα γούστα του. Ή όπως λέει το γνωστό ρητό: «"Γούστα" είπε ο πίθηκος και έφαγε το σαπούνι». :lol: :rotfl: Όπως επίσης και περί ορέξεως σαπονόπιτα! :lol: Εν τω μεταξύ ήθελα να ρωτήσω και ξέχασα. Έχει κανείς υπ' όψιν του τα jeans John Richmond; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts