Fernando_Sucre Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Τα Armani δεν είναι φθηνότερα από τα Replay. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο που αυξήσαν τις τιμές τους, ενώ αν λάβουμε υπόψιν και τα Emporio Armani jeans, ξεφεύγεουμε. :) αλλο armani και αλλο Emporio Armani?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 αλλο armani και αλλο Emporio Armani?:confused: Όταν λέμε Armani συνήθως εννοούμε τα jeans της σειράς Armani Jeans, που είναι μία από τις σειρές ρούχων της μάρκας Armani (όπως λ.χ. τα Emporio Armani, Armani Collezioni κλπ.) :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 καλησπερα σας λοιπον τα malboro ειναι καλα jean;; Ειδα κατι ωραια μαλμπορο με 140 ευρο τι λετε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 κορυφαια τα malboro. ο πατερας μου αγοραζει τετοια και του εχουν βγει ολα σκυλια.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 κορυφαια τα malboro. ο πατερας μου αγοραζει τετοια και του εχουν βγει ολα σκυλια.:D δηλαδη ειναι για ποιο μεγαλους απο μας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 καλησπερα σας λοιπον τα malboro ειναι καλα jean;; Ειδα κατι ωραια μαλμπορο με 140 ευρο τι λετε; κορυφαια τα malboro. ο πατερας μου αγοραζει τετοια και του εχουν βγει ολα σκυλια.:D Όντως, σκυλιά. Τα φορούσα παλαιότερα, είναι άνετα και ανθεκτικά. :) δηλαδη ειναι για ποιο μεγαλους απο μας; Εγώ τα φορούσα όταν ήμουν 17-18. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 αυτό κι αν είναι θέμα συζήτησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 We are replay. Οι τελευταιες τους 2-3 συλλογες ειναι καταπλητικες. Τοσο σε λεπτομερειες οσο και σε τιμες :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 We are replay. Οι τελευταιες τους 2-3 συλλογες ειναι καταπλητικες. Τοσο σε λεπτομερειες οσο και σε τιμες :P Δώσε info στο λαό... Περί τιμών... :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Στην Ελλαδα τα'χουν κοντα στα 300€, Κυπρο 250 να υπολογισω και Αγγλια 180£. Πηρα σημερα ενα Moschino. Απλο, με μια μικρη ταμπελιτσα στο πισω μερος. Το πηρα γιατι ειχε τελεια εφαρμογη. Δεν το περιμενα δηλαδη. Τα Adi-diesel ειναι τα πιο συνηθισμενα μοντελα της Diesel με διπλο logo. Ωραια φαινονται ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Στην Ελλαδα τα'χουν κοντα στα 300€, Κυπρο 250 να υπολογισω και Αγγλια 180£. Πηρα σημερα ενα Moschino. Απλο, με μια μικρη ταμπελιτσα στο πισω μερος. Το πηρα γιατι ειχε τελεια εφαρμογη. Δεν το περιμενα δηλαδη. Τα Adi-diesel ειναι τα πιο συνηθισμενα μοντελα της Diesel με διπλο logo. Ωραια φαινονται ομως... Φθηνότερα στην Κύπρο απ' ότι στην Ελλάδα; Is it the end of the world as we know it? :worry::p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Και ομως... Εδω ειχαν μεχρι 160 CYP οταν τα'δα τα Χριστουγεννα. Ελλαδα μπορει να φτασουν και μεχρι τα 360. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 και τα diesel ξεκινουν απο τα ~80 ευρω. οποτε μπορεις να τα βρεις φθηνοτερα απο d&g:) Τα Diesel ξεκινούσαν κάποτε από 80 ευρώ. Τα τελευταία δυο-τρία χρόνια οι τιμές ξεκινάνε από 120 περίπου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Τα adidas-diesel κυκλοφορούν; π.χ. στο Άττικα; Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Υποθέτω θα κυκλοφορήσουν με την καλοκαιρινή σειρά... Δεν ξέρω που θα πωλούνται, το ποιο σίγουρο είναι στα Diesel stores. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Παίδες εγώ με Diesel & 3Guys είμαι καλά; :p Πρέπει να 'δώ και άλλες μάρκες αλλά... έχω φάει κόλλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonebug Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Levis, 3Guys, Energie, Staff, kai Peppe jeans. Παράθεση stonebug... :!: https://www.stonebug.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarass Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Levis, 3Guys, Energie, Staff, kai Peppe jeans. Σκέφτομαι να πάρω armani jean από Αμερικάνικο ebay. Γνωρίζει κανείς πως να αναγνωρίζω τα γνήσια από τα μαιμού? Έχω ήδη 2 από Ελλάδα αγορασμένα, 250 και 150 ευρώ αντίστοιχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Σκέφτομαι να πάρω armani jean από Αμερικάνικο ebay. Γνωρίζει κανείς πως να αναγνωρίζω τα γνήσια από τα μαιμού? Έχω ήδη 2 από Ελλάδα αγορασμένα, 250 και 150 ευρώ αντίστοιχα. Αν έχεις ήδη Armani jean, μπορείς πανεύκολα να ξεχωρίσεις τα μαϊμού από τα αυθεντικά. Εάν είναι αυθεντικό πρέπει να έχει όλα τα σήματα Armani (στην πίσω τσέπη, στη δεξιά τσέπη), τα κουμπιά να γράφουν από πίσω Armani Jeans κλπ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonebug Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Παιδιά ξέρετε τίποτα στοκάδικα για επώνυμα jeans? Παράθεση stonebug... :!: https://www.stonebug.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Ότι μου αρέσει στο μάτι ανεξαρτήτου μάρκας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. March 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Παιδιά ξέρετε τίποτα στοκάδικα για επώνυμα jeans? To Factory Outlet ειναι το μεγαλυτερο....... Φανταζομαι ομως οτι εχεις παει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Παιδιά ξέρετε τίποτα στοκάδικα για επώνυμα jeans? Έχει και στο Παλαιό Φάληρο κάποια (νομίζω). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minifan Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 cheap monday για λονδρεζικο στυλ και boozing το βραδυ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Μου ήρθε την προηγούμενη βδομάδα αυτό το GF Ferre jean από το yoox, τέλεια εφαρμογή πολύ καλό ύφασμα και το 1ο μου ανοιχτόχρωμα jean και οφείλω να ομολογήσω ότι μου αρέσει πάρα πολύ. Πήρα και ένα moschino αλλά το 30άρι δεν μου έκανε και το γύρισα πίσω και περιμένω να πάρω πίσω τα χρήματα να πάρω το 31. http://www.yoox.com/item.asp?cod10=421093112B&sts=orders Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts