kostakiss Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 στο cosmos εχει μαγαζι με pepe και κεντρο φωκα νομιζω και κατι αλλα μικρα μαγαζακια απ τα οποια δεν θυμαμαι ονοματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 για φετος χτυπησα ενα replay σκουρο μπλε(οι κοκκινες+κιτρινες ραφες κανουν πολυ ωραια αντιθεση) και ενα καταμαυρο ντιζελ και ειμαι Ο.Κ........:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Διάβασα όλο το thread... Καλά κανένας δε φοράει Harley Davidson; :blink: Εμένα είναι η αγαπημένη μου μάρκα! Το πρώτο που είχα πάρει κλείνει αισίως τα 4 χρόνια φέτος κι είναι σαν καινούριο! :) Πολύ μου αρέσουν τα Lee, τα Pepe London,τα attr@tivo, τα 7, τα Armani & τα D&G. :rolleyes: Tα Levi's όπως και τα Diesel δεν στρώνουν με τίποτα επάνω μου... Τις θεωρώ τις χειρότερες μάρκες! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Levis όλα τα χρόνια αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω και τίποτε άλλο έτσι για αλλαγή. Πάνω από 120 ευρά για jean μου φαίνεται ληστεία... Btw, απ τις δηλώσεις κάποιων απ΄την πρώτη σελίδα βλέπω ότι οι εταιρίες έχουν βρει άριστα θύματα (είπα να τις αφήσω ασχολίαστες αλλά παραήταν προκλητικότατες όπως εκφράστηκαν). Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. December 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Διάβασα όλο το thread... Καλά κανένας δε φοράει Harley Davidson; :blink: Εμένα είναι η αγαπημένη μου μάρκα! Το πρώτο που είχα πάρει κλείνει αισίως τα 4 χρόνια φέτος κι είναι σαν καινούριο! :) Πολύ μου αρέσουν τα Lee, τα Pepe London,τα attr@tivo, τα 7, τα Armani & τα D&G. :rolleyes: Tα Levi's όπως και τα Diesel δεν στρώνουν με τίποτα επάνω μου... Τις θεωρώ τις χειρότερες μάρκες! :( Απ'ολα αυτα που ειπες θα συμφωνησω στα: 7 [προτιμω τα forallmankind (+100e)], τα Armani και τα D&G... Τωρα επειδη δεν στρωνει επανω σου καλα ενα Levi's δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι το χειροτερο pair of jeans στην αγορα....:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Απ'ολα αυτα που ειπες θα συμφωνησω στα: 7 [προτιμω τα forallmankind (+100e)], τα Armani και τα D&G... Τωρα επειδη δεν στρωνει επανω σου καλα ενα Levi's δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι το χειροτερο pair of jeans στην αγορα....:rolleyes: Συγνώμη, ξέχασα να πω πως τις θεωρώ τις χειρότερες μάρκες στην αγορά για μένα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Την marvin σαν μαρκα την εχει κανεις ακουστα? ειδα ενα ωραιο τζιν αλλα 120 ευρω ειναι αυτα και η μαρκα για μενα ειναι αγνωστη... Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Levi' s 501 FTW.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Την marvin σαν μαρκα την εχει κανεις ακουστα? ειδα ενα ωραιο τζιν αλλα 120 ευρω ειναι αυτα και η μαρκα για μενα ειναι αγνωστη... Βγάζει και γυναικεία; Έχω την εντύπωση πως είδα να φοράει ένα τέτοιο μία φίλη μου, μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Ta anwtata gia mena einai ta dsquared alla apo times... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Για να αγοράσει κάποιος ένα καλό τζιν διάσημης εταιρείας πρέπει να δαπανήσει το λιγότερο 120 ευρώ; Η Diesel, παραδείγματος χάριν, διαθέτει τζιν σε χαμηλότερη τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Για να αγοράσει κάποιος ένα καλό τζιν διάσημης εταιρείας πρέπει να δαπανήσει το λιγότερο 120 ευρώ; Η Diesel, παραδείγματος χάριν, διαθέτει τζιν σε χαμηλότερη τιμή; διαθετει πιο παλια μοντελα σε πιο χαμηλη τιμη απο οτι θυμαμαι δλδ θα βρεις ενα μοντελο του 2006 που πηγαινε 200 ευρω πανω στα 80-90 Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 7 (τα αγαπημένα μου, τέλεια εφαρμογή), Diesel και J Brand (αυτά τα ανακάλυψα τώρα τελευταία, ειναι πολύ ωραία!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Καλησπέρα. Στον "παράδεισο" των jeens που ζώ - προσωρινά - έκανα κάμποσες αγορές Levis 501 με κόστος .......20€/τεμ:cool: Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BRaiNSToRM_y2k1 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Takeshy Kurosawa (απλα τελεια) και μετα Citizens of Humanity και Abercrombie. Αυτα :cool: Παράθεση If U dont't succeed at first...skydinvin' isn't 4U !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakhs Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Dsquered & Takeshy Kurosawa Παράθεση kOstAkhS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Παρτε ενα Dolce&Gabbana (οχι D&G) να δειτε το φως σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 σε μένα πάντως στρώνουν πολύ καλα τα moritz και εχουν και καλή τιμή +-70 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Γενικα φοραω Staff, μου κανουν πολυ καλη εφαρμογη και τα θεωρω πολυ ωραια, μεσα στις γιορτες αγορασα 2, το ενα με 109 ευρω και το αλλο με 80 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 bitsiani 190 ευρω??ουτε το σακακι απο το κουστουμι δεν εχει τοσο θεσ/νικη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 dsl με 160??? εδω βρισκεις και με ~100....;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 παιδια πηρα την παρασκευη ενα τζιν just cavali δωρο το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι αριστο ,εχει πολυ προσεγμενη ραφη και αρκετα μοντερνο σχεδιο το καλυτερο δωρο για μενα ηταν αυτο Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Diesel xaxaxa stin antiprosopia tis Diesel stin patra piasan ton eksipno idioktiti poy eferne ta rouxa apo biulgaria kai ta anakateve me ta gnisia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Diesel xaxaxa stin antiprosopia tis Diesel stin patra piasan ton eksipno idioktiti poy eferne ta rouxa apo biulgaria kai ta anakateve me ta gnisia Όλοι τα ίδια κάνουν, τα παίρνουν 10€ τα πουλάν 150€... Άντε να αποδείξεις οτι αυτό που πήρες είναι γνήσιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Όχι άλλα Staff έχουν γίνει σούπα... Πήρα ένα από το Attica στα 99 -10% (έκπτωση φοιτητών) και τις γιορτές που πήγα Ηράκλειο φορούσαν το ίδιο σχέδιο όλοι... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts