mplip Δημοσιεύτηκε May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 1, 2006 Ηρθε ο απόγονος του πολύ επιτυχημένου V220. Καλύτερο σαφώς και πιο όμορφο (ακόμα πιο σαφώς) Πωλείται ήδη στα καταστήματα (τα OTE-sHOP) πάντως το έχουν στη σελίδα τους... http://www.mobile-review.com/phonemodels/motorola/image/v235.jpg GSM 850/900/1800/1900 for North America General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Announced 2005, 1Q Status Available Size Dimensions 85.9 x 46.8 x 24.7 mm Weight 102 g Display Type CSTN, 65K colors Size 128 x 160 pixels - Second external mono display (96 x 32 pixels) - Downloadable wallpapers, screensavers Ringtones Type Polyphonic (24 channels), MP3, AAC Customization Download, order now Vibration Yes Memory Phonebook 500 entries, Photo call Call records 10 dialed, 10 received, 10 missed calls Card slot No - 9 MB shared memory Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps HSCSD No EDGE Class 10, 236.8 kbps 3G No WLAN No Bluetooth No Infrared port No USB Yes, miniUSB Features Messaging SMS, EMS, MMS, Instant Messaging Browser WAP 2.0/xHTML Games Yes + downloadable Colors Silver Camera VGA, 640x480 pixels, video - Java MIDP 2.0 - MPEG4 video recording & playback - T9 - Calendar - Built-in handsfree - Voice memo/dial Battery Standard battery, Li-Ion 810 mAh Stand-by Up to 260 h Talk time Up to 7 h 30 min Extended battery, Li-Ion 1000 mAh Stand-by Up to 380 h Talk time Up to 10 h Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 κυκλοφορεί εδώ και αρκετές μέρες και στα καταστήματα ΤΙΜ...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Kαλο φαινεται...Ενα bluetooth να ειχε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 είναι ενα φθηνό σπαστό κινητό (120€) που αντικαθιστά το v220 με σουσιαστικά περισσότερη μνήμη, καλύτερη οθώνη. Το έπιασα στα χζέρια μου και δείχνει λίγο μεγάλο αλλά στηβαρό. Το έχει κανένας να μας πεί εντυπώσεις?? Ακολουθεί και αυτό τα γνωστά "προβληματα" της Μοτορολα, όπως πρέπει να βάζεις την αναφορά ξεχωριστά σε κάθε μήνυμα?!:confused: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Μολις σημερα το πηρα. Ακομα δε το δοκιμασα. Θα το δω και θα σας πω. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Καλο ειναι ρε παιδια,αλλα το συστημα για τα μηνυματα ειναι πολυ περιπλοκο. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Δεν έχει bluetooth?Που πας ρε Καραμήτρο....:lol: Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 ούτε υπέριθρες δεν έχει. τι έκαναν αυτοί στην motorola? mp3 player έβαλαν χωρίς υπέριθρες εεεεεεεεεεεε!!! Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogas Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 πως το συνδέω το τιμημένο με το pc?? Παράθεση '70s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 πως το συνδέω το τιμημένο με το pc?? με καλώδιο και το λογισμικό που πρέπει να αγοράσεις:) Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 και εγώ προσπαθώ να το συνδέσω...πήρα καλώδιο αλλά δεν υπάρχει απο κάπου το προγραμματάκι να το κάνουμε download ? Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 και εγώ προσπαθώ να το συνδέσω...πήρα καλώδιο αλλά δεν υπάρχει απο κάπου το προγραμματάκι να το κάνουμε download ? Ψάξε στο google για το Mobile phone Tools ή Μotorola Phone Tools... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 παιδια καλημερα! :) καποιο αλλο software δεν μπορει να παιξει, εκτος απο της motorola?? εχει κανεις κατι γιατι εχω φαει τον κοσμο να ψαχνω κατι για να συνδεσω το v235 με το pc! εχει κανεις εστω και για καποιο αλλο μοντελο sοftware μηπως και παιξει στο v235? αν μπορει να βοηθησει καποιος, ας δωσει λινκ η ας στειλει pm να του δωσω το e-mail μου... :( Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω την επιλογή από την κεντρική οθόνη στο να μου δείχνει φωτογραφική κάμερα και όχι video?. πχ μόλις ανοίγεις το κινητό στο φόντο αρίστερα κάτω να σου δείχνει το ευρετήτιο και δεξια κάτω την φωτογραφική Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω την επιλογή από την κεντρική οθόνη στο να μου δείχνει φωτογραφική κάμερα και όχι video?. πχ μόλις ανοίγεις το κινητό στο φόντο αρίστερα κάτω να σου δείχνει το ευρετήτιο και δεξια κάτω την φωτογραφική Λογικά Ρυθμίσεις>Διαμόρφωση>Οικεία οθόνη>Πλήκτρα χειρισμών παιδια καλημερα! :) καποιο αλλο software δεν μπορει να παιξει, εκτος απο της motorola?? εχει κανεις κατι γιατι εχω φαει τον κοσμο να ψαχνω κατι για να συνδεσω το v235 με το pc! εχει κανεις εστω και για καποιο αλλο μοντελο sοftware μηπως και παιξει στο v235? αν μπορει να βοηθησει καποιος, ας δωσει λινκ η ας στειλει pm να του δωσω το e-mail μου... :( Δοκίμασες να το συνδέσεις με P2Ktools? Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 @ Rey_619Λογικά Ρυθμίσεις>Διαμόρφωση>Οικεία οθόνη>Πλήκτρα χειρισμών ok ευχαριστώ Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το v235: όταν πηγαίνω να ανανεώσω το χρόνο ομιλίας μου όσο και να πατάω τα πλήκτρα σύμφωνα με τις φωνητικές οδηγίες δεν κάνει τίποτα.βέβαια ό,τι αριθμό και να πατήσω εμφανίζεται στην οθόνη αλλά δεν έρχεται η συγκεκριμένη υπηρεσία.όταν αμέσως μετά βάλλω την sim σε άλλο κινητό κάνει κανονικά την ανανέωση.τι μπορεί να φταίει? cosmote εχω... Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts