Jump to content

[Επίσημο] Nokia N91

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι ετσι θα κανω. θα παω απο το ΙΝΚΑ. ελπιζω να βρω την ακρη!!

Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της!

http://thesschester.myminicity.com/

και

http://thesschester.myminicity.com/ind

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μακαρι ρε φιλε...!

κατι ασχετο τωρα... Εχουν περασει απο τα χερια μου ΑΠΕΙΡΑ κινητα, mid-range και high end κυριως.

Καποια απο αυτα εχουν χαραχτει στην μνημη μου (η ακομα υπαρχουν στην συλλογη μου).

Για παραδειγμα αυτα που με εχουν "πορωσει" ειναι τα nokia 7110, 7650, 7710, N91 SE P800, P900, P910, W900 Siemens SX1

To N91 πραγματικα ειναι το κινητο που εδω και ενα χρονο δεν εχω παψει στιγμη να το χρησιμοποιω ως πρωτη η ως δευτερη συσκευη (παντα ομως σα mp3 player).

Δεν μπορω να βγω απο το σπιτι και να μην το παρω μαζι μου (για να ακουω στο τερμα ,σχεδον, μουσικη).

Ευγε! Δεν προκειται να το δωσω ποτε ,μονο αν καποια στιγμη παρω το 8gb..

Απιστευτη ποιοτητα κατασκευης, απιστευτη αναπαραγωγη μουσικης απο τα ακουστικα,

Γυαλιστερο, βαρυ, ποιοτικο με λιγα λογια

\m/

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 2 months later...

Παιδια sos!!!!

Ειχα παει εκδρομη με τους φιλους μου σημερα...

Το κινητο τις προαλλες του ειχα κανει επαναφορα αρχικων ρυθμισεων και οποτε αοιγε εγραφε εγκατασταση για καποια ωρα...(τον ξερω τον λογο...)

Τελως παντων το κινητο δουλευε μια χαρουλα...

Παω λοιπον στην εκδρομη τωρα που ειμαι να βγαλω καμια φοτωγραφια και βιντεο...

Εβγαζε το βιντεο αργουσε να το κανει αποθηκευση... κολλαγε. Με την φοτωγραφια τα πηγαινε καλα... Μετα απο 20 συνολικα αρχεια (4 βιντεο και τα αλλα φωτο) αρχισε και μου ελεγε κολλωντας κατα την εγγραφη βιντεο "Γενικα σφαλμα συστηματος"!!!! και το εκλεινα με το κοκκινο.. μετα ανοιγα παλι την καμερα παλι το ιδιο!! παω να το κλεισω δεν εκλεινε... βγαζω την μπαταρια.. βαζω μια αλλη γιατι αυτη ειχε τελιωσει... Παω να το αναψω και τιποτα! κολλαγε εκει που γραφει νοκια! το κανω μια δυο τρεις τεσσερις! ε μετα λεω δεν βγαζω το καπακι απο πισω μπας και φταιει ο δισκος?? Και οντως! αυτο ηταν ανοιξε μετα αμεσως!!!

Το προβλημα μου τωρα ειναι, οτι δεν μου διαβαζει τον σκληρο δισκο!!! το μονο που λεει ειναι να του κανω διαμορφωση και οτι θα χαθουν δεδομενα φυσικα.. εγω τα δεδομενα τα θελω ομως... αν το συνδεσω με τον υπολογιστη σε λειτουργια μαζικης αποθηκευσης κανει απο μονο restart!!!

Υπαρχει καμια λυση εκτος του φορματ?? (και αυτο δηλαδη να το ισιωσει το θεμα???)

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

Προφανώς πρόκειται για κάποια δυσλειτουργία του δίσκου. Άνοιξε την συσκευή, σώσε τα δεδομένα σου και κανε φορμάτ στο τηλέφωνο (όχι στον δίσκο). Δες αν στ συνεχίζει να κολλάει. Αν το πρόβλημα δεν λύθηκε, τότε πήγαινε το σε κάποιο νοκια σοπ και ζητά να σου τραβήξουν τα δεδομένα. Αν η ζημία στον δίσκο δεν είναι σοβαρή, θα στο κάνουν.

Προφανώς πρόκειται για κάποια δυσλειτουργία του δίσκου. Άνοιξε την συσκευή, σώσε τα δεδομένα σου και κανε φορμάτ στο τηλέφωνο (όχι στον δίσκο). Δες αν στ συνεχίζει να κολλάει. Αν το πρόβλημα δεν λύθηκε, τότε πήγαινε το σε κάποιο νοκια σοπ και ζητά να σου τραβήξουν τα δεδομένα. Αν η ζημία στον δίσκο δεν είναι σοβαρή, θα στο κάνουν.

format στο κινητο εκανα(*#7370#) αλλα μου λεει το ιδιο πραγμα ακριβως...

Δηλαδη εγω δεν γινεται να τραβηξω τα δεδομενα μου??

edit: τωρα το συνδεσα με τον υπολογιστη και ολα οκ αλλα οταν παταω πανω στο κινητο να ανοιξει ο δισκος παγωνει ο υπολογιστης μου....

Από την στιγμή που δεν σε αφήνει να το συνδέσεις με τον υπολογιστή, δε νομίζω ότι μπορείς να κανείς κάτι άλλο.

Αυτό είναι το μεγάλο μειονέκτημα με τις ενσωματωμένες μνήμες.

LINUX! LINUX! LINUX! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

Παιδια!! αν εχετε καποιο προβλημα με δισκο γενικα βαλτε τον στα linux! απο τις 5 περιπτωσεις (βοηθαω και φιλους:P) στις 4 εσωσα τα αρχεια μου-τους!! στην μια ευτηχως δν υπηρχε αναγκη για ανακτηση...

Το ιδιο και στο κινητο!! το εβαλα στα λινουξ και ολα οκ! πηρα τα αρχεια μου! ασε που τωρα το κινητο βλεπει και τον δισκο... δεν ξερω τι εγινε αλλα τωρα ειναι ολα οκ!!!!!!

θα του κανω και ενα φορματ και ολα οκ...(αυτο το ηθελε και απο πριν... απλα συνεχεια επαιρνε παραταση...)

• 2 months later...

Χριατός Ανέστη

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το ΝΟΚΙΑ Ν91 4GB:

Ενώ μπορώ να βρώ τα αρχεία που έχω στην μνήμη του τηλεφώνου ακολουθώντας τη διαδρομή:Μενού-εργαλεία-διαχείριση αρχείων-σκληρός δισκος-(Εικονες VIDEO,Μουσική κλπ) Τα αρχεία αυτά δεν εμφανίζονται ως προεπισκόπιση στην διαδρομή Μενου -Πολυμέσα-Έκθεση και ειναι σαν να μην υπάρχουν.

Υπάρχει κάποια λύση;

Αληθώς Ανέστη !

Ανανεωση βιβλιοθηκης εκανες ?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• 2 weeks later...
Eιμαι ο μονος εδω που το χρησιμοποιω καθημερινα ως Mp3 player?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

σιγουρα οχι..αλλα απο τους λιγους. εγω απλα σταματησα να το χρησιμοποιω λογω δουλειας, μετακινησεων, χρησης κινητου κλπ κλπ..μια φορα το χρησιμοποιησα πριν λιγες μερες και κλασικα σοκαριστηκα :music:

• 3 weeks later...
ως τωρα στον στρατο, 3 ατομα με εχουν ρωτησει αν το πουλαω. Εν τω μεταξυ σχεδον κανενας δεν γνωριζε την υπαρξη του...

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

και ομως, οχι! Απο την εξωτερικη του εμφανιση και μονο.. Το n91 κανει αισθηση. Αρνητικη- θετικη...δν ξερω αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως εκτος απο μουσικα ξεχωριζει και εμφανησιακα. Σου τραβαει το βλεμα! Πως να το κανουμε :)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 5 weeks later...

Αθάνατο το Ν91 και η ΝΟΚΙΑ αθάνατο το θέλει γιατι κουβέντα για μουσική ναυαρχίδα επιπέδου Ν91.. Κρίμα να πώ, μπράβο να πω, χαμένα τάχω με τη ΝΟΚΙΑ πια..

Εγώ την αμαρτία μου θα τη πω, iphone χρησιμοποιώ τελευταίο δεκάμηνο, πολύ καθαρό και κρυστάλλινο, δεν έχει το bassboost του Ν91 αλλά δεν το χρειάζεται πιστέψτε με, ακούς τις χορδές να τρίζουν και τα πνευστά να ανασαίνουν, είναι καταπληκτικό, το παίρνω που και που όμως για την πόρωση όταν πάω ποδήλατο-τρέξιμο το Ν91 και η ντόπα είναι τεράστια παιδιά!!

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

Παιδια, μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει μπαταρια για το n91 μεγαλυτερης χωρητικοτητας απο τη "μαμα"? Κανενα link?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 2 weeks later...
αν ενδιαφερεται κανεις να το αποκτησει ας δει την προσφορα του eshop στα 179€.:)

Thank you ! ;)

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

εξαντλημενο πλεον... οσοι προλαβαν, προλαβαν...

Δεν ξερω ποσα διαθεσιμα ειχε το e-shop ,αλλα εγω πρωι πρωι

παραγγειλα ενα .Αυριο λογικα θα το εχω ,το εψαχνα καιρο .

Σε ευχαριστω και παλι για την ενημερωση:happy:

iPhone 5S Space Grey

Να πούμε από τώρα καλορίζικο; :) Επιτέλους, βρέθηκε ένα. :D :p

Thank you ! . :bow:

θα κανει αισθητη την παρουσια του , την επομενη φορα

το τελευταιο προλαβες μαλλον..:p

ή το 1ο απο την αρχη ,εκτος και εαν υπηρχε μονο ενα :p

iPhone 5S Space Grey

iPhone 5S Space Grey