Jump to content

[Επίσημο] Nokia N91

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Ν91 8GB εχει γινει πλεον το αγαπημενο μου τηλεφωνο.Aν εξαιρεσουμε την αναλυση της οθονης ολα ειναι αψογα!

(btw χθες ημουν με ενα φιλο σε ενα εμπορικο κεντρο στη θεσσαλονικη κ εκει που καθομασταν εκανα ενα scan για access points,βρηκα ενα dsl router speedtouch,ηταν απο ενα μαγαζι με ειδη μοντελισμου :) , συνδεθηκα πανω του κ κατεβασα το πρωτο μου torrent 51mb :) )

Οσο για τα κοληματα το παρατηρησα κ γω,κολαει λιγακι αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το λογισμικο.Ειναι καθαρα θεμα hardware(δλδ η cpu του ειναι στα ορια).

Το πηρα παρασκευη πρωι κ μεχρι τωρα εβαλα περιπου 1,5gb stuff μεσα!277songs+1 episode southparK :D ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!επισης η ληψη βιντεο ειναι πραγματικα κορυφαια για cellphone!!!

ΥΓ : Αυτο που ψαχνω τωρα ειναι themes!που μπορω να βρω?

se pio emporiko les? sto odeon ? :D ekei eixa vrei k gw ton xeimwna wifi dwrean k etrwga thn vafla mou me wifi parea :D epeidh milhses gia torrent ... mhpws mporeis na mou dwseis ta fwta sou apo pou katevases to prog. klp ? (me pm) . eyxaristw :)

Btw ..emena se 5 mhnes pou to exw exei kollhsei mia fora...vevaia dn to xrhsimopoiw syxna ...alla den kollaei k pote ... :)

me voleyei pio poly to wm5 :)

N91,7710,A701

http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εκανα την βλακια και διεγραψα ολη την μνημη του τηλεφωνου χωρις αντιγραφα ασφαλειας και τωρα κατι φακελους (τα δικα μου,εργαλεια κ.α.)αντι να τους εχει οπως ηταν τους εχει μπλε.μπορω να κανω κατι?
Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

τους εχει μπλε???δλδ?για στειλε μας μια φοτο!

Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της!

http://thesschester.myminicity.com/

και

http://thesschester.myminicity.com/ind

Ευχαριστώ

Παλι τα ιδια.. :(

γιατι ρε φιλε πολυ ταλαιπωρια!!!εγω 1 βδομαδα το εχω κ ισα ισα δειχνει πολυ σταθερο κινητο!το θεμα ειναι να το μεταχειριζεσαι σωστα!τι προβληματα παρουσιαζει?

και

Ευχαριστώ

γιατι ρε φιλε πολυ ταλαιπωρια!!!εγω 1 βδομαδα το εχω κ ισα ισα δειχνει πολυ σταθερο κινητο!το θεμα ειναι να το μεταχειριζεσαι σωστα!τι προβληματα παρουσιαζει?

Το σημαντικοτερο προβλημα που μου βγαζει ειναι οτι παω να το συνδεσω με τη λειτουργια mass storage και κανει restart ο υπολογιστης.

Εκανα επανεγκατασταση firmware και εστρωσε αλλα παλι το εκανε προχθες.

Δεν θελω να το συνδεεω στον υπολογιστη γιατι στο τελος θα παθει καμια ζημια.

Οταν το βαζω σβηστο να φορτιζει αλλαζει theme και γυρνα στο βασικο.

Το ιδιο οταν τελειωνει η μπαταρια.

Δεν ειναι τρομερο προβλημα το τελευταιο, αλλα αυτο με το restart ουσιαστικα μου απαγορευει τη χρηση του κινητου.

οριστε...:( :mad:

Πως εσβησες τη μνημη τηλεφωνου; τι εσβησες ακριβως; αν αλλαξεις θεμα που αλλαζει τα εικονιδια το κανει παλι;

αν κανεις φορματ θα στρωσει λογικα.

Το σημαντικοτερο προβλημα που μου βγαζει ειναι οτι παω να το συνδεσω με τη λειτουργια mass storage και κανει restart ο υπολογιστης.

Δεν ειναι τρομερο προβλημα το τελευταιο, αλλα αυτο με το restart ουσιαστικα μου απαγορευει τη χρηση του κινητου.

σε αλλο pc το εχεις συνδεσει να δεις;

στο σκληρο δισκο σου βγαζει αλλες επιλογες εκτος απο διαμορφωση/format; αν ναι ισως εχει προβλημα ο δισκος και χρειαζεται scan/defragment. αλλιως αν μπορεις κανε full format για να διορθωσει οτι λαθη εχει και να επανελθει.

οταν το φορτιζω σβηστο δεν αλλαζει θεμα, οταν σβηνει απο μπαταρια αλλαζει. ισως απενεργοποιει το σκληρο για να μη κλεισει ξαφνικα και παθει τιποτα(οπως πχ στο pc αν πεσει το ρευμα).

οντως ειναι τρομερο αν στο κανει αυτο!αλλα μηπως(οπως σου ειπε κ ο nikoskat) ειναι προβλημα του pcιου σου κ οχι του κινητου?(my opinion : συνηθως φταιει ο σκληρος που βαζεις τελευταιο..κατ επεκταση το κινητο σου!..αλλα give it a try σε αλλο pc). οσο για την αλλαγη του προφιλ κατα τη φορτιση αυτο σε μενα δε συμβαινει δε ξερω τι μπορει να ειναι..πιθανο καποιο bug του firmware???

παντως αν συνεχισει να τα κανει(κ τα 2 τα προβληματα) σε πρωτη φαση κανε scan-->defragment..αν δε διωρθωθει κανε full format κ τελος αν κ παλι δε διωρθωθει παν το στη νοκια κ βρισε τους!!!!!!!

edit : αυτο με τα εικονιδια πολυ περιεργο!!!μηπως ειναι το theme ετσι???αν το βαλεις στο default γινονται normal?δοκιμασε να ξαναπερασεις το firmware!

και

Ευχαριστώ

Πως εσβησες τη μνημη τηλεφωνου; τι εσβησες ακριβως; αν αλλαξεις θεμα που αλλαζει τα εικονιδια το κανει παλι;

αν κανεις φορματ θα στρωσει λογικα.

εσβησα τα παντα απο την μνημη του τηλεφωνου με εναν κωδικο.εκανα μορφατ δισκου και παλι τα ιδια.με καποια θεματα αλλαζει.

αυτο που με τρωει ειναι πως μπορω να αδιασω την ram μνημη του τηλεφωνου,η οποια ειναι 8mb χωρις να εχω τιποτα ανοιχτο(μονο το music player)απο 45mb.ολα αυτα τα στοιχεια τα λεει το handytaskman.μπορω να την αδειασω?

εσβησα τα παντα απο την μνημη του τηλεφωνου με εναν κωδικο.εκανα μορφατ δισκου και παλι τα ιδια.με καποια θεματα αλλαζει.

τα αρχικα θεματα δεν αλλαζουν τα εικονιδια των φακελων που δημιουργουμε εμεις, τα κανει μπλε. μηπως αυτα τα εχεις μετονομασμενα ή ειναι νεοι φακελοι και τα κανει μπλε; αφου αλλαζει με αλλο θεμα, τοτε δε νομιζω οτι εχει κατι. οταν κανεις φορματ επαναφερονται ολα στην αρχικη κατασταση.

αυτο που με τρωει ειναι πως μπορω να αδιασω την ram μνημη του τηλεφωνου,η οποια ειναι 8mb χωρις να εχω τιποτα ανοιχτο(μονο το music player)απο 45mb.ολα αυτα τα στοιχεια τα λεει το handytaskman.μπορω να την αδειασω?

εμενα οταν το ανοιγω εχει 12-13 mb..

τα αρχικα θεματα δεν αλλαζουν τα εικονιδια των φακελων που δημιουργουμε εμεις, τα κανει μπλε. μηπως αυτα τα εχεις μετονομασμενα ή ειναι νεοι φακελοι και τα κανει μπλε; αφου αλλαζει με αλλο θεμα, τοτε δε νομιζω οτι εχει κατι. οταν κανεις φορματ επαναφερονται ολα στην αρχικη κατασταση.

εμενα οταν το ανοιγω εχει 12-13 mb..

οταν λεω οτι τα αλλαζει τα αλλαζει μεν αλλα εχει το ιδιο εικονιδιο με τους φακελους που εχω φτιαξει εγω.οταν βαζω της νοκια τα θεματα τους εχει μπλε,οταν βαζω καποιο αλλο θεμα τους εχει με το ιδιο εικονιδιο με αυτους που εχω φτιαξει εγω.

και γιατι μου λεει 15 απο τα 45ΜΒ?

και γιατι μου λεει 15 απο τα 45ΜΒ?

πραγματι κ μενα εχει συνολο 15mb κ ελευθερα ειναι μονο τα 10!!!!wtf?

και

Ευχαριστώ

Για το θέμα της αλλαγής του θέματος: Το θέμα πρέπει να το έχεις στη μνήμη του κινητού κι όχι στο σκληρό δίσκο..

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

Παιδιά το έχω και γω το κινητό πια. Φοβερός ήχος παιδιά, μόνο και μόνο αυτό είναι το κάτι άλλο... Δεν θα το άλλαζα με τίποτα, πραγματικά. Από τα ακουστικά ο ήχος είναι καλύτερος από πολλά mp3 player, πιστέψτε το. Από το ηχείο οκ, είναι σχετικά χάλια (όπως σε όλα τα κινητά) αλλά δεν πρόκειται να βγει κινητό με καλό εξωτερικό ήχο ποτέ γιατί ο καλός ήχος χρειάζεται μεγάλα ηχεία (για καλά μπάσα και δυνατές ψηλές) κάτι που τα κινητά δεν μπορούν να προσφέρουν λόγω όγκου.

Η 4GB μνήμη δεν γεμίζει με τίποτα, απλά.΄Έκανα αναβάθμιση από το σπίτι, γενικά σταθερότατο (είχε πάνω την 2.10 και έβαλα την 2.20). Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα. Όσοι το είδαν μου είπαν γομαράκι, αλλά εγώ το λατρεύω, εφ' όσων μπορώ να πάρω τηλέφωνο με 1 χέρι. Είναι και πολύ αριστοκρατικό επίσης, σκέτη απόλαυση να το βλέπεις :D Τέλος, έχει τρομερή αυτονομία(σε σχέση με άλλες S60 - WinMob συσκευές). 3 μέρες αυτονομία βγάζει άνετα.

Τρομερή συσκευή!

παιδια θελω να το αναβαθμισω και εχω φτιαξει τσα τραγουδια απο το κινητα τα εχω ονομασει ολα τιτλους και τραγουδιστες αμ το αναβαθμισω τα χανω?χανω πραγματα απο τον σκληρο?
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

εγω εχω την εκδοση 2.10.013....πρεπει να το κανω αναβαθμηση?τι κερδιζω?
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Καλημέρα φίλοι μου

μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να πάρω τα μηνύματα από το τηλέφωνο στο υπολογιστή? Οχι μόνο να τα δω αλλά να κάνω και εξαγωγή (export)???

Παλιά στα Νοκια γινόταν με κάποιο πρόγραμμα αλλά τώρα με το Pc Suite δεν μπορώ..... έχετε να μου προτείνεται κάτι??

έχω ένα Νοκια Ν91

και επίσης αν μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα στον σκληρό δίσκο να πάνε στην Sim ?

Σας ευχαριστώ πολύ

και το δικό μου n91 αλλαζει theme οταν το βαζω να φορτισει και ειναι σβηστο.

για το mass storage που λες δν εχο δοκιμάσει γιατί χρησιμοποιώ pc suite πιο πολύ με βολευει

Καλημέρα φίλοι μου

μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να πάρω τα μηνύματα από το τηλέφωνο στο υπολογιστή? Οχι μόνο να τα δω αλλά να κάνω και εξαγωγή (export)???

Παλιά στα Νοκια γινόταν με κάποιο πρόγραμμα αλλά τώρα με το Pc Suite δεν μπορώ..... έχετε να μου προτείνεται κάτι??

και επίσης αν μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα στον σκληρό δίσκο να πάνε στην Sim ?

1)Δοκημασε με το lifeblog θα το βρεις μεσα στο κουτι του κινητου σου σε ενα cd

2)οχι :rolleyes:

Υ.Γ.

Αν δεν καταφερεις να κανεις κατι με το lifeblog πες :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• 3 weeks later...
Giati otan vazo na paizei mousiki kai valo ena paixnidi tautoxrona,tote molis teliosei to tragoudi pou paizei den pigenei sto epomeno tragoudi.auto ginete sto mp3 player tou kinitou & sto LCG joukebox.giati ginete auto?