Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι καινούριο έχει... Σήμερα γύρισα Αθήνα και είμαι κουρασμένος... Αύριο θα πάω να την περάσω στο Ν80.

ok, καλη ξεκουραση!!!

Τα λεμε αυριο...;) :happy:

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pedia xriazome na mou pi kapios tis ri8misis gia na sineso to kinito mou me asirmato tropo me ton ipologisti. gia na mporo na stelno arxia apo to kinito ston ipologisti k an iparxi kamia efarmogi gia voip.

Euxaristo.

AWMN RULES!

αναβαθμιση για το n80 που αναφερει ο φιλος στο προηγουμενο post για την 3.0618.0.2 δεν υπαρχει και δεν ισχυει δεν εχει βγει κατι τετοιο επισημα απο νοκια club πριν λιγο ρωτησα.

αναβαθμιση για το n80 που αναφερει ο φιλος στο προηγουμενο post για την 3.0618.0.2 δεν υπαρχει και δεν ισχυει δεν εχει βγει κατι τετοιο επισημα απο νοκια club πριν λιγο ρωτησα.

Και εγώ πως θα την περάσω στο κινητό μου σε λίγο;:confused:

Εμένα μου είπαν οτι δεν έχει βγεί καινούργια αναβάθμιση.Θα την κάνεις σε νοκια center?
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Τελικά κυκλοφορεί αλλά όχι στα Ελληνικά, οπότε και δεν την πέρασα...

Είναι κυρίως για έναν πάροχο που το σύστημα της Nokia τον ονομάζει H3G SV.

Αναγκαστηκά τώρα, θα περιμένουμε την επόμενη... Μάλλον κάνουν διακοπές οι engineers :p

λοιπον πηγα να παρω το καινουργιο(μου το αλλαξαν τελικα επειδη η αναμονη ηταν μονο 20 ωρες!) ν80.εφταιγε το κινητο οχι η μπαταρια.παω να το παραλαβω μετα απο συνεννοηση με τον προισταμενο(οι αλλοι τεχνικοι το ειχαν μια εβδομαδα πιο πριν και δεν το ακουμπησαν!) και το κινητο ειχε γρατζουνιες στα πληκτρα κατω απο την οθονη,και δεν ειχε κουμπωσει καλα το slide!αρχιζω και περνω αναποδες παλι και τελικα μετα απο δυο ωρες αναμονης μου το δινουν και φευγω τρεχοντας!

οι πρωτες παρατηρησεις του "νεου " μου ν80:η μπαταρια κραταει γυρω στις 50 ωρες με 20 λεπτα ομιλιας,ο θορυβος που μου εκανε με την δονηση(τριξιμο) τωρα δεν υπαρχει και τελος το μονο μειον ειναι οτι πατωντας το μερος το ασημι με ανοιχτο το slide νιωθεις λιγο κενο με το κομματι το μαυρο με τα αλφαρηθμητικα πληκτρα.ισως χρειαζεται λιγο σφιξιμο ακομα τι να πω.αφου οταν περιμενα να μου αλλαξουν τις προσοψεις τις γρατζουνισμενες μαλλον στην βιασυνη τους δεν βιδωσαν καλα καμμια βιδιτσα.το σφιξιμο ξερετε αν γινεται σε club nokia?

Τελικά κυκλοφορεί αλλά όχι στα Ελληνικά, οπότε και δεν την πέρασα...

Είναι κυρίως για έναν πάροχο που το σύστημα της Nokia τον ονομάζει H3G SV.

Αναγκαστηκά τώρα, θα περιμένουμε την επόμενη... Μάλλον κάνουν διακοπές οι engineers :p

τελικα δεν υπαρχει αναβαθμιση!! αγγλικη βρηκα και εγω αλλα ελληνικη αναμονη..

Έχει κάποιος νεότερα για το τί γίνεται με το θέμα voip;

Είναι κρίμα, δώσαμε ένα κάρο λεφτά για το πιο πολυδιαφημισμένο κινητό της Nokia που υποτίθεται θα είχε αυτή τη δυνατότητα και τελικά έχει sip και δεν έχει voip ενσωματωμένο σε αντίθεση με το E60 που μπορείς να μιλάς δωρεάν μέσω wifi.

Tech Ministry -> http://techministry.gr

TechMinistry: Thessaloniki's Hackerspace

Kalispera se 2 writses tha exw tin dynatothta na dialexw ena N73 n' to N80. Ti na kanw oeo???

Kaneis kamia idea?? :mobile:

Thanks

Παιδες μόλις μου εκλεψαν το κινητο μου ενα sony-er. S700i. Σκευτομαι το Ν80. Ποιο να πάρω Με ενδιαφέρει smartphone. το N80 η να περιμαινω το P990?

Ευχαριστώ

Pedia xriazome na mou pi kapios tis ri8misis gia na sineso to kinito mou me asirmato tropo me ton ipologisti. gia na mporo na stelno arxia apo to kinito ston ipologisti k an iparxi kamia efarmogi gia voip.

Euxaristo.

AWMN RULES!

Αν κατάλαβα σωστά θέλεις να το συνδέσεις με Wi-Fi. Πρέπει πρώτα να κατεβάσεις αυτό το πρόγραμμα.

Γιώργος

Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου έχω ένα πάρα πολύ εκνευριστικό πρόβλημα με το Ν80 :mad: :mad: :mad:

Τα κουμπιά που είναι πάνω από το πράσινο/κόκκινο, που χρησιμοποιούνται να απαντάμε σαν "εντάξει" και "ακύρωση", καθώς και το αριστερά/δεξιά από το κεντρικό κουμπί, δουλεύουν όποτε θέλουν αυτά.Δεν έχω βρει κάποια αιτία που μπορεί να το προκαλεί.Με επανεκκίνηση δεν φτιάχνει το πράγμα, ούτε βγάζοντας και την μπαταρία.Έκδοση έχω την 3.0617.0.6, που είναι η τελευταία.Το κινητό το έχω περίπου ενάμιση μήνα και είμαι στα πρόθυρα να το σουτάρω στον τοίχο, γιατί δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα εξαιτίας αυτού του προβλήματος (δημιουργία μηνυμάτων, να τραβήξω σωτά φωτογραφίες, κτλ).Έχει συμβεί σε κανένα άλλο αυτό?Υπάρχει καμία λύση?Σκέφτομαι να το πάω στην ΝΟΚΙΑ στα κεντρικά να το δούνε την άλλη εβδομάδα. :(

Kalispera se 2 writses tha exw tin dynatothta na dialexw ena N73 n' to N80. Ti na kanw oeo???

Kaneis kamia idea?? :mobile:

Thanks

n80 πάρε άλκη ,κεγώ αυτό χτυπησα και υσήχασα!!!! ;) ;)

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Παιδια οταν ακυρωνω μια κληση που μου κανουν πατωντας το κοκινο ακουστικο μου ερχετε αμεσως μηνυμα απο τηνν Κοσμοτε,"ειχατε 1 μια νεα κληση κτλ κτλ",σαν αυτο που ερχετε οταν δεν εχω σημα η το εχω κλειστο

Γιατι το κανει αυτο?Στο προηγουμενο κινητο που ειχα δεν το εκανε!Ξερει κανεις πως απενεργοποιειτε?

:)

Παιδια οταν ακυρωνω μια κληση που μου κανουν πατωντας το κοκινο ακουστικο μου ερχετε αμεσως μηνυμα απο τηνν Κοσμοτε,"ειχατε 1 μια νεα κληση κτλ κτλ",σαν αυτο που ερχετε οταν δεν εχω σημα η το εχω κλειστο

Γιατι το κανει αυτο?Στο προηγουμενο κινητο που ειχα δεν το εκανε!Ξερει κανεις πως απενεργοποιειτε?

Αυτο που αναφερεις ,δεν εχει να κανει με την συσκευη αλλα με υπηρεσια

του δικτιου σου.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Κι εγω αυτο υποψιαστηκα αλλα με την ιδια καρτα στην παλια μου συσκευη(Sharp V703) δεν το εκανε!Πηγα στο ρυθμισεις--->προωθηση κλησεων--->κλησεις ομιλιασ--->απασχολημενο και το εκανα ακυρωση.Αλλα και παλι μου ερχεται μηνυμα...
:)

Αφορα την υπηρεσια ειδοποιησης κλησεων -Προσωπικου Τηλεφωνητη

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L107_service_fullstory&catID=0b0f42bb800c3246&rootid=0b0f42bb800c015f&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fservice%2Fbasic_eidopoihsh.xml&breadcrumbTitle=%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%9A%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD&tabClicked=information&serviceCategory=

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L107_service_fullstory&catID=0b0f42bb800c3246&rootid=0b0f42bb800c015f&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fservice%2Fbasic_tilefwnitis.xml&breadcrumbTitle=%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82+%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82&tabClicked=information&serviceCategory=

Ζητησε απανεργοποιηση.

H Eιδοποίηση Kλήσεων ενεργοποιείται αυτόματα σε όλους τους συνδρομητές COSMOTE, έτσι ώστε αυτός που σας καλεί να μην ενημερώνεται ότι θα ειδοποιηθείτε για την κλήση του. Αν θέλετε ωστόσο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την Ειδοποίηση Κλήσεων ή να επιλέξετε να ενημερώνεται αυτός που σας καλεί.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Γεια σας παιδες. Πηρα την αποφαση να δωσω κατι παραπανω και να παρω σε μια βδομαδα το Ν80. Πιστευω ειναι η καλυτερη επιλογη και πηρα και 2gb mini sd. Μαλον θα παρω και wireless router για να εχω πληρη εμπηρια. Πιστευετε οτι υπαρχει καποιος σοβαρος λογος να μην το παρω(πχ προβληματα με restars, κοψημο της wifi συνδεσης κτλ) ?
http://www.myphone.gr/devices/thumb-359.jpg. . .I'm loving it!

Γεια σας παιδες. Πηρα την αποφαση να δωσω κατι παραπανω και να παρω σε μια βδομαδα το Ν80. Πιστευω ειναι η καλυτερη επιλογη και πηρα και 2gb mini sd. Μαλον θα παρω και wireless router για να εχω πληρη εμπηρια. Πιστευετε οτι υπαρχει καποιος σοβαρος λογος να μην το παρω(πχ προβληματα με restars, κοψημο της wifi συνδεσης κτλ) ?

Ο μόνος λόγος που δεν θα έπρεπε να το πάρεις είναι η μπαταρία. Εκτός και άν κάθε βράδυ το φορτίζεις. Στην πραγματικότητα είναι ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Άλλη κατανάλωση έχει το κινητό με μέγιστο φωτισμό, 3G και εφαρμογές να τρέχουν από πίσω, άλλη με μέτριο φωτισμό, 3G και απλή λειτουργία και άλλη σε λειτουργία GSM με μέτριο φωτισμό.

Με κανονική χρήση σε Διπλή Λειτουργία (3G/GSM) τότε θα σου κρατάει μία, μιάμιση μέρα. Εγώ δεν αντιμέτοπίζω πρόβλημα γιατί το φορτίζω τα βράδια και για την περίπτωση που θα ταξιδέψω έχω και μία δεύτερη μπαταρία :)

Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου έχω ένα πάρα πολύ εκνευριστικό πρόβλημα με το Ν80 :mad: :mad: :mad:

Τα κουμπιά που είναι πάνω από το πράσινο/κόκκινο, που χρησιμοποιούνται να απαντάμε σαν "εντάξει" και "ακύρωση", καθώς και το αριστερά/δεξιά από το κεντρικό κουμπί, δουλεύουν όποτε θέλουν αυτά.Δεν έχω βρει κάποια αιτία που μπορεί να το προκαλεί.Με επανεκκίνηση δεν φτιάχνει το πράγμα, ούτε βγάζοντας και την μπαταρία.Έκδοση έχω την 3.0617.0.6, που είναι η τελευταία.Το κινητό το έχω περίπου ενάμιση μήνα και είμαι στα πρόθυρα να το σουτάρω στον τοίχο, γιατί δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα εξαιτίας αυτού του προβλήματος (δημιουργία μηνυμάτων, να τραβήξω σωτά φωτογραφίες, κτλ).Έχει συμβεί σε κανένα άλλο αυτό?Υπάρχει καμία λύση?Σκέφτομαι να το πάω στην ΝΟΚΙΑ στα κεντρικά να το δούνε την άλλη εβδομάδα. :(

File den kserw giati sto kanei auto. Egw apo thn allh to exw dyo vdomades kai kanei epanekinhsh opote milaw h tou rthei kai epishs poles fores eksafanizei tis photo apo to memory stick kai tis deixnei mono me epanekinhsh.

Epishs ta koumpia pou anoigoun ta programata ths kartas den ypakoun panta:mad:

Paizei rolo pou h karta einai san disk kai oxi nokia? 1gb:mad:

-----------------------------------------------------------

Paides pia einai h teleytaia ekdosh sta kinhta sas?

Emena grafei: V 3.0617.0.6

Epishs na to flasharw apo to site http://nokia.dogtoe.com/ einai ok h tha to klaiw? To kane kaneis?

Poia tha dialeksw grafei Nokia N80 (47.01)

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Skeutomai na to paro kai ego:) ma akouo diafora provlhmata:worry: kai kapos me xalaei na doso 580euros kai na mou exei provlima:!: :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Aprilia SXV 450

Skeutomai na to paro kai ego:) ma akouo diafora provlhmata:worry: kai kapos me xalaei na doso 580euros kai na mou exei provlima:!: :wacko:

Για μένα το κυριότερο μεινονέκτημα της συσκευής είναι η ανεπαρκής αυτονομία της.Μακάρι να ήταν το μοναδικό της,βέβαια...

Τα Ν73 και Ν93 πώς σου φαίνονται ;