Spyros125 Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Παιδιά καλησπερα..μολις σημερα εγινα κατοχος του Ν80..Μεχρι τωρα εντυπωσιασμενος.. Ερωτηση..στο πακετο του Ν80 Internet Edition απο την Vodafone ειχε μεσα λουράκι για τον καρπο το πακέτο? Γιατι το εγχειριδιο δινει οδηγιες γιαυτο αλλα δεν το εχει μεσα το πακετο..Please ας απαντησει καποιος γιατι η γκομενα της Vodafone μου εφερε ανοιχτο το πακέτο ..Ευχαριστω και Καλες Γιορτεσ.. Φίλε μου καλημέρα. Το n80 έχει μέσα λουράκι δερμάτινο.Κακώς παρέλαβες ανοιχτό πακέτο ... Αντε να αποδείξεις τώρα ότι δεν το έχασες εσύ..... Μακάρι να βρεις άκρη,αν και το κόβω δύσκολο... Κάτι άλλο τώρα... Το κντ μου (n80) κάποιες στιγμές χάνει το σήμα... Το παθαίνει κανείς άλλος ? Είναι η δεύτερη συσκευή που μου το κάνει την πρώτη την πήγα πίσω ως ελλάτωματική με τα ίδια συμπτώματα αλλά και πάλι τα ίδια. Είναι καμία ρύθμιση με 3g κτλ. κτλ. η έχει σκάσει παρτίδα και είμαι από τους τυχερούς????? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!!!!!! :) :) :) Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTMAN Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ Ν80 ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΟΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ...ΤΟ 7610..ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΟΚ..ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ FULL ΣΗΜΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ..ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΚΙΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΩ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:kill: ΤΟ FSCALLER ΜΕ ΣΩΣΤΟ PASSWORD ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? Παράθεση ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ!!!:yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 ΤΟ FSCALLER ΜΕ ΣΩΣΤΟ PASSWORD ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593&page=39 και οτι αλλο θελεις απο εφαρμογες να ρωτας εκει.:D :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Σε ποια σελιδα λεει για την αναβαθμηση σε ΙΕ? δεν μπορω να την βρω? Ευχαρηστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karolospre Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 na kanw mia mallon afelh erwthsh...molis pira to n80 kai thelw na mathw an yparxei periptwsh na xrhsimopoiohsw thn syndesh dsl poy exw mesw toy kinhtoy?den asyrmato router?ginetai tpt? epishs mporw na afairesw thn erwthshs poy kanei gia kleidwma toy plhktrologioy otan kleienis to thlefwno.thelw na kleidwnei xwris rwtaei paidia gia mena tpt? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 na kanw mia mallon afelh erwthsh...molis pira to n80 kai thelw na mathw an yparxei periptwsh na xrhsimopoiohsw thn syndesh dsl poy exw mesw toy kinhtoy?den asyrmato router?ginetai tpt? epishs mporw na afairesw thn erwthshs poy kanei gia kleidwma toy plhktrologioy otan kleienis to thlefwno.thelw na kleidwnei xwris rwtaei Σε αυτο το thread το συνηθιζουν να κανουν τους κινεζους οταν καποιος ρωτα κατι! Υπαρχει τροπος ευκολα να γινει αυτο που θελεις. Απλα θα χρησιμοποιησεις ενα οποιοδηποτε ασυρματο ρουτερ στο χωρο που θελεις και μετα θα επιλεξεις στον browser του Ν80 το ασυρματο δικτυο σου ως πυλη συνδεσης και ετσι θα σερφαρεις μεσω της DSL. Αν εχεις ηδη απλο ρουτερ ειναι καλυτερο να βαλεις ενα σκετο Access Point! Το Ν80 δεν υποστηριζει αυτοματο κλειδωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 epishs mporw na afairesw thn erwthshs poy kanei gia kleidwma toy plhktrologioy otan kleienis to thlefwno. thelw na kleidwnei xwris rwtaei Δεν ξερω αν ειναι αυτο που ζητας ,αλλα υπαρχει και η εφαρμογη AutoLock με την οποια κλειδωνεται αυτοματα http://fuse.stc.cx/autolock/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 γιατί τώρα τελευταία το κινητό αποφασίζει να αλλάζει τον ήχο κλήσης για κάθε εισερχόμενη κλήση? το πρόβλημα: έχω επιλέξει στο προφίλ έναν ήχο κλήση απο αυτούς που περιέχει το κινητό (εργοστασιακό να τον πω?). 2 βδομάδες περίπου τώρα σε αρκετές εισερχόμενες κλήσεις αντι το κινητό να "χτυπάει" με τον ήχο που έχω επιλέξει, "χτυπάει" με το nokia tune... έχει συμβεί σε κάποιον άλλο? Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 έχω ένα bluetooth ακουστικό. το συνδέω και όλα οκ. κάνω εγώ κλήση και ακούω και μ'ακουν μια χαρα. όταν όμως με καλούν και απαντώ, τότε ή δεν ακούω καθόλου ή ακούω απειροελάχιστα, ενώ με ακουν. παίζει κάποια ρύθμιση που δεν εχω παρει ειδηση? αν ειναι για volume το εχω τερμα και ειναι το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Κάτι άλλο τώρα... Το κντ μου (n80) κάποιες στιγμές χάνει το σήμα... Το παθαίνει κανείς άλλος ? Είναι η δεύτερη συσκευή που μου το κάνει την πρώτη την πήγα πίσω ως ελλάτωματική με τα ίδια συμπτώματα αλλά και πάλι τα ίδια. Είναι καμία ρύθμιση με 3g κτλ. κτλ. η έχει σκάσει παρτίδα και είμαι από τους τυχερούς????? Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα...!!!!!:) :) Αυτό που λες το πάθαινα και εγώ με το Ν80 (να μην έχει καθόλου σήμα ή να μην έχει καλό σήμα σε σχέση με άλλα κινητά) και το πήγα σ'ένα Nokia Club και τους είπα το πρόβλημά μου. Μου είπαν ότι θα πρέπει να το στείλουν στην Θεσσαλονίκη για να δουν τι φταίει....Αφού το έστειλαν και αφού πέρασαν καμιά 20 μέρες (μου είχαν πει ότι σε 10 εργάσιμες μέρες θα είναι πίσω), είπα να πάω να δω τι γίνετε με το κινητό. Όταν πήγα μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να βρουν τι φταίει και το έστειλαν στο εξωτερικό. Αφού περίμενα 2 μήνες :mad: :mad: για να έρθει, όταν το πήρα μου είπαν ότι το κινητό δεν είχε κανένα πρόβλημα με το σήμα και ότι είναι εντάξει. Έλα όμως που το κινητό τώρα έχει πολύ χάλια σήμα, πολύ χειρότερο από πριν και δεν ξέρω τι να το κάνω.....:( :( Με νευριάζει απίστευτα:mad: :mad: :mad: :mad: , αφού σκέφτομαι μερικές φορές να το πετάξω στον τοίχο για να ηρεμήσω..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalfa Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 παιδεια εχω το Ν80 και θελω να μου πειτε τι κανει το νοκια updater software δεν καταλαβαινω ανα μπορειτε βοηθηστε αμεσα περιμενω Παράθεση :lol: παντα προθυμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 παιδεια εχω το Ν80 και θελω να μου πειτε τι κανει το νοκια updater software δεν καταλαβαινω ανα μπορειτε βοηθηστε αμεσα περιμενω το προγραμμα αυτο κάνει update το software του κινητού σου.καινουργια έκδοση λογισμικού δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalfa Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 file xronia polla exeis kanei anabathmisi sto n80 apo to spiti mporeis na mou peis pos to ekanes Παράθεση :lol: παντα προθυμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 file xronia polla exeis kanei anabathmisi sto n80 apo to spiti mporeis na mou peis pos to ekanes κανε συνδεση με το pc suite με το usb καλωδιο και ακολουθα βημα βημα τι σου λεει το update. θα χαθουνε ολα απο το τηλ.σου και θα ειναι σαν οταν το ειχες παρει πρωτη φορα.να εχεις την μπαταρια γεματη και οταν γινετε η αναβαθμιση μην πειραξεις τιποτα.αμα εχεις ηδη την τελευταια version θα σου πει δεν υπαρχει καινουρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karolospre Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 egw to ekana simera update kai pisteyw einai arketa eykolo kai katanohto.kai mena xanei to sima merikes fores otan oi alloi exoyn full. H erwthsh mopy einai epeidh moy exei spasei ta neyra poy den mporw na to brw,poy leei poses wres exw milhsei kai an mporw na mhdenisw ayto to xronometro(kserete o dwrean xronos to mhna...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 egw to ekana simera update kai pisteyw einai arketa eykolo kai katanohto.kai mena xanei to sima merikes fores otan oi alloi exoyn full. H erwthsh mopy einai epeidh moy exei spasei ta neyra poy den mporw na to brw,poy leei poses wres exw milhsei kai an mporw na mhdenisw ayto to xronometro(kserete o dwrean xronos to mhna...) πηγαινε δικα μου/μητρωο/επιλογες/σβησιμο μητρωο/ η βαλτο καθε 30μερες να σβηνει μονο του.:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karolospre Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalfa Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 ΠΑΔΕΙΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ UPDATER ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ? ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Παράθεση :lol: παντα προθυμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 ΠΑΔΕΙΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ UPDATER ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ? ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. μαλλον κολλησε. βγαλτο και ξαναβαλτο!! το ειχα παθει και εγω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalfa Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ aris:) Παράθεση :lol: παντα προθυμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω.Το εστειλαν Ιταλια αλλα και παλι τα ιδια.Εχω διαπιστωσει ομως οτι οταν βαζω την sim της Q που εχω και συνδεεται μεσω ΤΙΜ τοτε το σημα ειναι καμπανα.Απο αυτο και μονον υποθετω οτι πρεπει να παιζει μεγαλο ρολο το δικτυο της Vodafone. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Δοκιμασε αυτο: Κανε επιλογη ολων των επαφων και στην συνεχεια μεταφορα στην καρτα μνημης . Τελος κανεις επαναφορα των επαφων απο την καρτα. Αν δεν ειναι επιτυχημενο αυτο ,θα πρεπει να περασεις τις επαφες χειροκινητα για να εμφανιστει διπλα σε καθε επαφη η φωνητικη κληση. Το εκανα εγω και δεν εγινε τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω.Το εστειλαν Ιταλια αλλα και παλι τα ιδια.Εχω διαπιστωσει ομως οτι οταν βαζω την sim της Q που εχω και συνδεεται μεσω ΤΙΜ τοτε το σημα ειναι καμπανα.Απο αυτο και μονον υποθετω οτι πρεπει να παιζει μεγαλο ρολο το δικτυο της Vodafone. και ενας φιλος μου που εχει tim το σημα ητανε τερμα,μπορει να ετυχε. εγω που εχω vodafone ενω ειχα σημα 2,3γραμμες παντα ερχοτανε μηνυμα οτι με επαιρναν τηλ.ακομα και τωρα παλι το ιδιο γινεται.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα...!!!!!:) :) Αυτό που λες το πάθαινα και εγώ με το Ν80 (να μην έχει καθόλου σήμα ή να μην έχει καλό σήμα σε σχέση με άλλα κινητά) και το πήγα σ'ένα Nokia Club και τους είπα το πρόβλημά μου. Μου είπαν ότι θα πρέπει να το στείλουν στην Θεσσαλονίκη για να δουν τι φταίει....Αφού το έστειλαν και αφού πέρασαν καμιά 20 μέρες (μου είχαν πει ότι σε 10 εργάσιμες μέρες θα είναι πίσω), είπα να πάω να δω τι γίνετε με το κινητό. Όταν πήγα μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να βρουν τι φταίει και το έστειλαν στο εξωτερικό. Αφού περίμενα 2 μήνες :mad: :mad: για να έρθει, όταν το πήρα μου είπαν ότι το κινητό δεν είχε κανένα πρόβλημα με το σήμα και ότι είναι εντάξει. Έλα όμως που το κινητό τώρα έχει πολύ χάλια σήμα, πολύ χειρότερο από πριν και δεν ξέρω τι να το κάνω.....:( :( Με νευριάζει απίστευτα:mad: :mad: :mad: :mad: , αφού σκέφτομαι μερικές φορές να το πετάξω στον τοίχο για να ηρεμήσω..... Γενικά το nokia n80 έχει πρόβλημα με το σήμα του. Οσοι γνωστοι μου τουλάχιστον το έχουν συνέχεια κανουν παράπονο για το σήμα. Δεν έχει καλό πομποδέκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalfa Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 οχι εγω δεν εχω προβλημα σηματος στο υπολογιστη δεν λειτουργει το προγραμμα NOKIA UPDATER SOS ΡΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΝΟΚΙΑ UPDATER ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΑΣΠΡΗ-ΜΠΛΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. Παράθεση :lol: παντα προθυμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts