Vangelakis4 Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Κι εγώ αυτό σκέφτηκα... Μήπως όμως έβγαλαν καινούργια version για τα απλά Ν80 ?? Η οποία να διορθώνει τα bugs αλλά να μην έχει κλήση ιντερνετ κτλ. ?? Εξάλλου δεν έχω αλλάξει product code. Πως είναι δυνατόν να εμφανίζει update available που πριν από 3-4 μέρες δεν εμφάνιζε τίποτα??? ε ? Βέβαια, έξαχνα για αναβαθμίσεις Ν80 μέσω Wi Fi. Όχι τίποτα άλλο, απλά την 042 την έβαλα μέσω WIFI σε 2 λεπτά χωρίς να κουραστώ καθόλου με restore κτλ. Δεν εχεις να χασεις τιποτα αν κανεις το Update και να μας πεις εντυπωσεις. Εγω θα το δω το βραδυ παντως να μου φυγει και η περιεργια :rolleyes: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 όντως..για πάτα να κάνει install να δούμε αν είναι νέα έκδοση..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Οκ παίδες... Θα επιληθφώ επι του θέματος και θα σας ενημερώσω! Όχι τίποτα άλλο, απλά σε καμία ωρίτσα αν όλα πάνε καλά θα το ανταλλάξω με Ν73. Κακά τα ψέμματα η μπαταρία είναι αίσχος γι'αυτό δεν το κρατάω όπως επίσης η camera έτσι κι έτσι και οι ήχοι κλήσης ακούγονται χάλια. Ευτύχως, το πήρα μεταχειρισμένο μόνο με 30 ευράκια με επιδοτήσεις κι έτσι και τώρα θα πάω απλά για ανταλλαγή... Σωστός ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Παιδια να ρωτησω κατι..βρηκα το stereo bluetooth sony DRBT20NX το οποιο γραφει οτι υποστηριζει -Bluetooth® version 2.0 A2DP-. το Ν80 ομως δεν ξερω αν υποστηριζει Bluetooth® version 2.0. Για το A2DP διαβασα οτι υποστηριζεται απτο ν80 μετα κ την τελευταια αναβαθμιση 0.42. οποιος ξερει ας βοηθησει γιατι σκεφτομαι να το αγορασω! το βρηκα εδω:http://www.amazon.co.uk/Sony-DRBT20NX-CEK-Bluetooth-stereo-headphone/dp/B000KFC9HM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 τελικά δεν υπάρχει νέα έκδοση για το Ν80..ο updater απλά δίνει την επιλογή να ξαναεγκαταστήσεις από πάνω το firmware.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 τελικά δεν υπάρχει νέα έκδοση για το Ν80..ο updater απλά δίνει την επιλογή να ξαναεγκαταστήσεις από πάνω το firmware.. Ευχαριστουμε πολυ για την πληροφορια. Παντω βλακεια να σου λεει οτι εχει νεα εκδοση! Πρεπει να μην βγαζει αυτη την επιλογη! Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 για την ακρίβεια δεν σου λέει ότι υπάρχει νέα έκδοση... ''your firmware is up to date'' γράφει και έχει την επιλογή cancel και την επιλογή reinstall από κάτω...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsampouros Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Η πιο πρόσφατη έκδοση για N80 είναι η 4.0632.0.38 13-10-2006 και είναι το Internet Edition firmware. Εγώ χτες πήγα σε Nokia Service Center Θεσσαλονίκης και μου έκαναν αναβάθμιση το N80 σε Internet Edition. Δε νομίζω να χρειάζεται αλλαγή το product code ούτε σε περίπτωση αναβάθμισης μέσω NSU, γιατί στον κατάλογο με τα πιο πρόσφατα firmware για τις συσκευές είχαν αυτή σαν τελευταία έκδοση για N80. Το κινητό είναι στην εγγύηση και η αναβάθμιση έγινε δωρεάν. Το sip τηλέφωνο και ο wlan wizard δουλεύουν άψογα. Βελτιώθηκε και η απόδοση του Wlan, δεν εμφανίζει πλέον τα συχνά κολλήματα. Λογικά σύντομα θα εμφανιστεί και σαν update στο NSU.:p Παράθεση tsampouros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Η πιο πρόσφατη έκδοση για N80 είναι η 4.0632.0.38 13-10-2006 και είναι το Internet Edition firmware. Εγώ χτες πήγα σε Nokia Service Center Θεσσαλονίκης και μου έκαναν αναβάθμιση το N80 σε Internet Edition. Δε νομίζω να χρειάζεται αλλαγή το product code ούτε σε περίπτωση αναβάθμισης μέσω NSU, γιατί στον κατάλογο με τα πιο πρόσφατα firmware για τις συσκευές είχαν αυτή σαν τελευταία έκδοση για N80. Το κινητό είναι στην εγγύηση και η αναβάθμιση έγινε δωρεάν. Το sip τηλέφωνο και ο wlan wizard δουλεύουν άψογα. Βελτιώθηκε και η απόδοση του Wlan, δεν εμφανίζει πλέον τα συχνά κολλήματα. Λογικά σύντομα θα εμφανιστεί και σαν update στο NSU.:p Εγω χθες που πηγα σπιτι σε εναν φιλο μου εχει μια αναβαθμιση που ειναι τον 5 μηνα -06.... Ισως και η πρωτη υποθετω...Θα δει μεγαλη διαφορα αν κανει την καινουργια ?και που φαινεται ποιο πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panforce Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Την ανεβασα στο rapidshare. θα την παρεις απο εδω : http://rapidshare.com/files/8035177/Best.Birthday.rar ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsampouros Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Εγω χθες που πηγα σπιτι σε εναν φιλο μου εχει μια αναβαθμιση που ειναι τον 5 μηνα -06.... Ισως και η πρωτη υποθετω...Θα δει μεγαλη διαφορα αν κανει την καινουργια ?και που φαινεται ποιο πολυ? Εξαρτάται από τη χρήση που κάνει το κινητό: Αν μπαίνει στο Internet από το κινητό, τότε τα συχνά κολλήματα του Wlan και του browser στις πρώτες εκδόσεις έκαναν προβληματική τη λειτουργία του, ενώ τώρα υπάρχει αισθητή βελτίωση. Επιπλέον η έκδοση Internet Edition έχει κάποια άλλα καλούδια (πχ sip phone) πού κάποιοι ίσως δε θα χρησιμοποιήσουν ποτέ, αλλά για πολλούς είναι αυτό που περιμέναμε τόσο καιρό για το N80. Αυτό που πρέπει να σημειώσω είναι ότι με την αναβάθμιση στο Nokia Shop δεν άλλαξε το product code σε internet edition, αλλά παρέμεινε το παλιό 0526974 του Ν80. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι στο NSU δε βρίσκει νεότερη έκδοση τώρα που είναι Internet Edition μάλλον σημαίνει ότι το Internet Edition firmware θα είναι διαθέσιμο μέσω του NSU για όλα τα N80.:p Παράθεση tsampouros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Υπάρχει δυνατότητα να ορίσουμε το ξυπνητήρι να χτυπάει κάθε μέρα την ίδια ώρα πχ, επαναλαμβανόμενα; Απ'ότι είδα όχι...Είναι δυνατόν να μη το έχουν διορθώσει ακόμα;;;;;!!!!! Τελευταία επαφή που είχα με Νοκια ήταν από την εποχή του 6600 και διαπιστώνω, χρόνια μετά ότι τα ίδια παντελάκι μου.. Στο k800 που είχα πριν, όριζες 7 διαφορετικά και ανεξάρτητα ξυπνητήρια, ανά ημέρα..βέβαια εκείνο είχε άλλα απαράδεκτα κουφά, αλλά να χαμε να λέγαμε (μας δουλεύουν ομαδικώς αλλά μας αρέσει προφανώς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Υπάρχει δυνατότητα να ορίσουμε το ξυπνητήρι να χτυπάει κάθε μέρα την ίδια ώρα πχ, επαναλαμβανόμενα; Απ'ότι είδα όχι...Είναι δυνατόν να μη το έχουν διορθώσει ακόμα;;;;;!!!!! Τελευταία επαφή που είχα με Νοκια ήταν από την εποχή του 6600 και διαπιστώνω, χρόνια μετά ότι τα ίδια παντελάκι μου.. Στο k800 που είχα πριν, όριζες 7 διαφορετικά και ανεξάρτητα ξυπνητήρια, ανά ημέρα..βέβαια εκείνο είχε άλλα απαράδεκτα κουφά, αλλά να χαμε να λέγαμε (μας δουλεύουν ομαδικώς αλλά μας αρέσει προφανώς) αν το κινητο ειχε τα παντα απο τη μανα του, τοτε δε θα υπηρχε λογος να δεχεται εφαρμογες και οι προγραμματιστες θα πεινουσαν. ασχετα αν πεινανε και παλι γιατι κανεις δεν αγοραζει τις εφαρμογες τους. δεν το λεω ειρωνικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Η πιο πρόσφατη έκδοση για N80 είναι η 4.0632.0.38 13-10-2006 και είναι το Internet Edition firmware. Εγώ χτες πήγα σε Nokia Service Center Θεσσαλονίκης και μου έκαναν αναβάθμιση το N80 σε Internet Edition. Δε νομίζω να χρειάζεται αλλαγή το product code ούτε σε περίπτωση αναβάθμισης μέσω NSU, γιατί στον κατάλογο με τα πιο πρόσφατα firmware για τις συσκευές είχαν αυτή σαν τελευταία έκδοση για N80. Το κινητό είναι στην εγγύηση και η αναβάθμιση έγινε δωρεάν. Το sip τηλέφωνο και ο wlan wizard δουλεύουν άψογα. Βελτιώθηκε και η απόδοση του Wlan, δεν εμφανίζει πλέον τα συχνά κολλήματα. Λογικά σύντομα θα εμφανιστεί και σαν update στο NSU.:p Πως γίνετε ρε παιδιά να λέει ο tsampouros ότι η πιο πρόσφατη έκδοση για N80 να είναι η 4.0632.0.38 και εγώ να έχω την 4.0623.0.42??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Εξαρτάται από τη χρήση που κάνει το κινητό: Αν μπαίνει στο Internet από το κινητό, τότε τα συχνά κολλήματα του Wlan και του browser στις πρώτες εκδόσεις έκαναν προβληματική τη λειτουργία του, ενώ τώρα υπάρχει αισθητή βελτίωση. Επιπλέον η έκδοση Internet Edition έχει κάποια άλλα καλούδια (πχ sip phone) πού κάποιοι ίσως δε θα χρησιμοποιήσουν ποτέ, αλλά για πολλούς είναι αυτό που περιμέναμε τόσο καιρό για το N80. Αυτό που πρέπει να σημειώσω είναι ότι με την αναβάθμιση στο Nokia Shop δεν άλλαξε το product code σε internet edition, αλλά παρέμεινε το παλιό 0526974 του Ν80. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι στο NSU δε βρίσκει νεότερη έκδοση τώρα που είναι Internet Edition μάλλον σημαίνει ότι το Internet Edition firmware θα είναι διαθέσιμο μέσω του NSU για όλα τα N80.:p A ωραια ευχαριστω..ομως μονο το ιντερνετ εγινε καλυτερο?οχι ποιο γρηγορο το κινητο και τετοια,απο την πρωτη εκδοση? Και κατι αλλο..ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για καλυτερη αναμονη?Υποθετω το Μπλε φωτακι να λειτουργει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Παιδια να ρωτησω κατι..βρηκα το stereo bluetooth sony DRBT20NX το οποιο γραφει οτι υποστηριζει -Bluetooth® version 2.0 A2DP-. το Ν80 ομως δεν ξερω αν υποστηριζει Bluetooth® version 2.0. Για το A2DP διαβασα οτι υποστηριζεται απτο ν80 μετα κ την τελευταια αναβαθμιση 0.42. οποιος ξερει ας βοηθησει γιατι σκεφτομαι να το αγορασω! το βρηκα εδω:http://www.amazon.co.uk/Sony-DRBT20NX-CEK-Bluetooth-stereo-headphone/dp/B000KFC9HM Βοηθεια! κανεις που να γνωριζει κατι?Υποστηριζει το Ν80 Bluetooth® version 2.0 κ A2DP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsampouros Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Πως γίνετε ρε παιδιά να λέει ο tsampouros ότι η πιο πρόσφατη έκδοση για N80 να είναι η 4.0632.0.38 και εγώ να έχω την 4.0623.0.42??? Πολύ απλά : 0623 < 0632 4.0632.0.38 0632 = Major version number 38 = Minor version number Κοίτα το μεσαίο αριθμό πρώτα και μετά συγκρίνεις και τον τελευταίο.:p Παράθεση tsampouros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Προφανως έχει την εκδοση για το N-80 ie V 4.0632.0.38 13-10-2006 Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Πολύ απλά : 0623 < 0632 4.0632.0.38 0632 = Major version number 38 = Minor version number Κοίτα το μεσαίο αριθμό πρώτα και μετά συγκρίνεις και τον τελευταίο.:p Σωστός................:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 πώς μπορώ να διαγράψω θέματα από το Ν80; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 πώς μπορώ να διαγράψω θέματα από το Ν80; Αν δεν βρισκεις αυτα που θες να διαγραψεις στα Εργαλεια>>Διαχ.Εφαρμογων τοτε διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=112972&page=1:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karolospre Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 na kanw mia mallon afelh erwthsh...molis pira to n80 kai thelw na mathw an yparxei periptwsh na xrhsimopoiohsw thn syndesh dsl poy exw mesw toy kinhtoy?den asyrmato router?ginetai tpt? epishs mporw na afairesw thn erwthshs poy kanei gia kleidwma toy plhktrologioy otan kleienis to thlefwno.thelw na kleidwnei xwris rwtaei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTMAN Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Παιδιά καλησπερα..μολις σημερα εγινα κατοχος του Ν80..Μεχρι τωρα εντυπωσιασμενος.. Ερωτηση..στο πακετο του Ν80 Internet Edition απο την Vodafone ειχε μεσα λουράκι για τον καρπο το πακέτο? Γιατι το εγχειριδιο δινει οδηγιες γιαυτο αλλα δεν το εχει μεσα το πακετο..Please ας απαντησει καποιος γιατι η γκομενα της Vodafone μου εφερε ανοιχτο το πακέτο ..Ευχαριστω και Καλες Γιορτεσ.. Παράθεση ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ!!!:yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Παιδιά καλησπερα..μολις σημερα εγινα κατοχος του Ν80..Μεχρι τωρα εντυπωσιασμενος.. Ερωτηση..στο πακετο του Ν80 Internet Edition απο την Vodafone ειχε μεσα λουράκι για τον καρπο το πακέτο? Γιατι το εγχειριδιο δινει οδηγιες γιαυτο αλλα δεν το εχει μεσα το πακετο..Please ας απαντησει καποιος γιατι η γκομενα της Vodafone μου εφερε ανοιχτο το πακέτο ..Ευχαριστω και Καλες Γιορτεσ.. δεν παιζει ρολο. κανονικα επρεπε να το ειχε. αφου λεει και το βιβλιαρακι οτι υπαρχει αρα δεν υπαρχει αμφιβολια. να πας να το ζητησεις και επρεπε να δεις το καπετο εκεινη την ωρα απο την στιγμη που ητανε ανοιχτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTMAN Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΧΟ ΑΠΟ ΣΕΙΡΗΝΑ???ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΚΗΣ ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ??????(ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΤΩΡΑ Ε???) Παράθεση ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ!!!:yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts