Jump to content

tsampouros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsampouros

  1. Άσπρο reader και αντάπτορα έχουν οι κάρτες μέχρι 6 GB. Η 8 GB δε βγαίνει με τον άσπρο adaptora αλλά με το μαύρο micromate reader που φαίνεται στις φωτογραφίες παραπάνω. Αυτόν πήρα κι εγώ από το e-shop.:)
  2. Μάλλον πέτυχες στο τηλέφωνο πωλητή που δε γνώριζε. Bulk κάρτες μνήμης δεν έφερε ποτέ. Ίδια μέρα που πήρες τηλέφωνο και έγραψες το αρχικό σου post την παράγγειλα και μου ήρθε η retail version:D. Αν και έλεγε άμεσα διαθέσιμη, μου ήρθε μετά από μια εβδομάδα, άρα μάλλον δεν την είχαν stock και σου απάντησαν πρόχειρα ότι μάλλον είναι bulk.;)
  3. Όχι ρε παιδιά, πώς συμπεράνατε ότι είναι bulk ? Επειδή την έχει σκέτη στη φωτογραφία ? Bulk sandisk μόνο μαιμούδες ή μεταχειρισμένες στο e-bay μπορεί να βρείτε! Η αλήθεια είναι ότι κόντεψα να την ακυρώσω με αυτά που γράφατε, παρόλο που γνώριζα ότι δεν έχουν βγει bulk sandisk κάρτες. Εννοείται πως δε θα έπαιρνα bulk, την παρέλαβα σήμερα από το e-shop, τελικά είναι με τον mobilemate micro reader και το μπρελοκ σε retail συσκευασία. Πραγματικά εκπληκτικά μικρός ο reader!!! 63 euro από e-shop.:) http://img211.imageshack.us/my.php?image=96220110obt7.jpg Edit: Τώρα βλέπω ότι την αφαίρεσαν από το site, μάλλον όσοι πρόλαβαν την πήραν, ευτυχώς την έχω στα χέρια μου. Πάντως τόσο ο micro reader, όσο και η κάρτα γράφουν made in China πάνω, ενώ η προηγούμενη που είχα, sandisk 2 GB, ήταν made in Taiwan. Η 8GB με micro reader έχει 5 χρόνια εγγύηση η κάρτα και 2 ο micro reader.
  4. Παιδιά πραγματικά ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Χάρη σε σας το myphone forum είναι σχεδόν live chat!:D Panagis_69 exeis PM, πρόλαβα και σου έστειλα το IMEI πριν τις επισημάνσεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Θα συνεχίσω τα σχετικά στο κατάλληλο θέμα.:)
  5. Παιδιά κάποιος με λογαριασμό στο symbiansigned μπορεί να μου φτιάξει ένα certificate για το N95 αν του στείλω το .key και το .csr ή το IMEI με PM?;) Μόλις διαπίστωσα ότι ο λογαριασμός μου στο symbiansigned που είχα φτιάξει επί εποχής N80 έχει λήξει. Δεν ήξερα ότι λήγει σε ένα χρόνο αν δεν μπαίνεις συχνά.:)
  6. Παιδιά, δε λέμε ότι θέλουμε, εσείς το δουλεύετε καθόλου το wlan και το voip ή μόνο το κοιτάτε και λέτε ότι δε σας κολλάει? Σε αυτές τις λειτουργίες κολλάει και θέλει restart. Αν το δουλεύατε θα καταλαβαίνατε ότι το παλιό non-IE firmware ίσως ήταν πιο σταθερό στην ασύρματη σύνδεση και το πιο σημαντικό: έπαιρνε Ip από dhcp. Το ΙΕ αρνείται πεισματικά να το κάνει. Κι εγώ το αναβάθμισα σε Nokia shop στη Θεσσαλονίκη από απλό σε IE πριν τα Χριστούγεννα. Μάλιστα δεν ήξερα αν είχε βγει η έκδοση IE και τους ρώτησα ποια είναι η τελευταία έκδοση του firmware για Ν80 και αν έχει έρθει το IE firmware. Μου απάντησαν ότι τελευταία επίσημη έκδοση για το N80 είναι η 4.0632.0.38 και είναι το firmware Internet Edition. Την έκανα δωρεάν, δεν έχασα την εγγύηση και δεν άλλαξε το product code με την αναβάθμιση. Το IE είναι μόνο ένα firmware upgrade του N80, που κυκλοφόρησε και με διαφορετικό product code για να τονιστεί το αυξημένο value του firmware. Από εκεί και πέρα, όποιος λέει ότι δεν του το κάνουν αναβάθμιση, ή βαριούνται να του το κάνουν ή δεν έχει πρόβλημα το κινητό του και δεν δικαιολογείται η αναβάθμιση χωρίς να παρουσιάζει προβλήματα. Κι εμένα με ρώτησαν τι πρόβλημα παρουσιάζει και τους εξήγησα. Αυτό με την μπαταρία, μεγάλη ιστορία και πολύ πονεμένη. Δύο φορές τη μέρα φόρτιση με λειτουργία wlan και voip.:)
  7. Ναι φίλε μου αυτό ακριβώς συμβαίνει στο firmware IE. Δεν μπορεί με τίποτα να πάρει ip από dhcp, ενώ το παλιό firmware (όχι IE) έπαιρνε με τη μία. Και το έχω δει αυτό σε τουλάχιστον άλλα 3 κινητά. Major bug, ελπίζω να το διορθώσουνε στα επόμενα firmware. Γενικά πολύ ασταθές to IE firmware σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο του N80, όλο κολλήματα σε blank screen και εξαφανίζεται το menu, θέλει χαλαρά 2-3 επανεκκινήσεις την ημέρα. Αν δεν είχε το voip client, πολοί θα ξαναγυρνούσαν στο απλό firmware.:)
  8. Πολύ απλά : 0623 < 0632 4.0632.0.38 0632 = Major version number 38 = Minor version number Κοίτα το μεσαίο αριθμό πρώτα και μετά συγκρίνεις και τον τελευταίο.:p
  9. Εξαρτάται από τη χρήση που κάνει το κινητό: Αν μπαίνει στο Internet από το κινητό, τότε τα συχνά κολλήματα του Wlan και του browser στις πρώτες εκδόσεις έκαναν προβληματική τη λειτουργία του, ενώ τώρα υπάρχει αισθητή βελτίωση. Επιπλέον η έκδοση Internet Edition έχει κάποια άλλα καλούδια (πχ sip phone) πού κάποιοι ίσως δε θα χρησιμοποιήσουν ποτέ, αλλά για πολλούς είναι αυτό που περιμέναμε τόσο καιρό για το N80. Αυτό που πρέπει να σημειώσω είναι ότι με την αναβάθμιση στο Nokia Shop δεν άλλαξε το product code σε internet edition, αλλά παρέμεινε το παλιό 0526974 του Ν80. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι στο NSU δε βρίσκει νεότερη έκδοση τώρα που είναι Internet Edition μάλλον σημαίνει ότι το Internet Edition firmware θα είναι διαθέσιμο μέσω του NSU για όλα τα N80.:p
  10. Η πιο πρόσφατη έκδοση για N80 είναι η 4.0632.0.38 13-10-2006 και είναι το Internet Edition firmware. Εγώ χτες πήγα σε Nokia Service Center Θεσσαλονίκης και μου έκαναν αναβάθμιση το N80 σε Internet Edition. Δε νομίζω να χρειάζεται αλλαγή το product code ούτε σε περίπτωση αναβάθμισης μέσω NSU, γιατί στον κατάλογο με τα πιο πρόσφατα firmware για τις συσκευές είχαν αυτή σαν τελευταία έκδοση για N80. Το κινητό είναι στην εγγύηση και η αναβάθμιση έγινε δωρεάν. Το sip τηλέφωνο και ο wlan wizard δουλεύουν άψογα. Βελτιώθηκε και η απόδοση του Wlan, δεν εμφανίζει πλέον τα συχνά κολλήματα. Λογικά σύντομα θα εμφανιστεί και σαν update στο NSU.:p
  11. Σε ποιο nokia shop υπάρχει ήδη η αναβάθμιση? Επισκέφτηκα 3 nokia shop στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε κανένα δεν είχανε στείλει ακόμα το firmware. Σε επικοινωνία μου με τεχνικούς του Nokia shop, μου έδωσαν να καταλάβω ότι η αναβάθμιση σε IE είναι απλά μία αναβάθμιση firmware και συνεπώς καλύπτεται από την εγγύηση της συσκευής. Εξάλου αυτό υποδηλώνει και η συνέχεια στην αρίθμηση της έκδοσης του firmware.
  12. tsampouros

    2in1 sim

    Καλησπέρα, μήπως γνωρίζετε αν και πότε θα βγουν οι 2in1 USIM για 3G? Έχω ήδη 3G σύνδεση και Usim kai θέλω να προσθέσω στην ίδια κάρτα μία 3G κοσμοκάρτα μόνο για internet και MobileTV ώστε να υπάρχει έλεγχος στη χρέωση. Από cosmote Τσιμισκή μου είπαν ότι δεν έχουν έρθει ακόμη ούτε 3G 2in1 αλλά ούτε και 3G κοσμοκάρτες και πως αυτό που μπορώ να κάνω είναι να αγοράσω μία cosmoκάρτα και να ζητήσω αντικατάσταση κάρτας σε Usim πληρώνοντας ένα ποσό παραπάνω για να έχω όλες τις υπηρεσίες 3G αλλά δύο κάρτες. Αυτό μου φαίνεται ανώφελο βέβαια, καθώς αν ήθελα δύο κάρτες θα αγόραζα μία TIM F2G με flat rate πλοήγηση. Έχετε πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσουν οι 2in1 3G ή έστω οι 3G κοσμοκάρτες?
×
×
  • Create New...