spoilt Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 εμενα το ασημι μου εχει γινει σκ... γιατι το βαζω στη τσεπη με κλειδια και ενα αλλο κινητο.Εχει ανταλλακτικο μαυρο? ναι φίλε μου απὀτι ξέρω 29 εύρω σε όλα τα νοκια shop Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Μηπος πρεπει να ξανακανεις update και μεσα στο nss να γραψεις το Ελληνικο product code που θα το βρεις μια σελιδα πιο πισω? αλλα να μη σε παρω και στο λαιμο μου μαλον ετσι πρεπει να γεινετε :) Φιλε μου δεν μου ζηταει καποιο product code να βαλω οταν τρεχω το Nokia Software Updater. Απλα μου ζηταει να κανω reinstall. Καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Φιλε μου δεν μου ζηταει καποιο product code να βαλω οταν τρεχω το Nokia Software Updater. Απλα μου ζηταει να κανω reinstall. Καμια λυση? Διαβασε λιγο αυτο ειναι η ειδια διαδικασια με αυτο που σου ειπα και το product code για το κινητο σου το εχει μια σελιδα πιο πισω. Αλλα να μην σε παρω και στο λεμο μου αν κατι δεν παει καλα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=157264 υπαρχει και ενας οδηγος στο επισημο του Ν73 πος απο Ν73 γεινετε Ν73 ΜΕ δες αυτα τα 2 που σου ειπα και θα καταλαβεις τη πρεπει να κανεις. Σου προτινω να εισε επιφιλακτικος και να περιμενης γιατι μπορει να υπαρχει και αλλη ληση :) Edit: Αυτο το product code που ειναι μια σελιδα πιο πισο ειναι του Ν80 ΙΕ μαλον δεν εχει βγει ακομη αναβαθμιση μεσο του Nokia Software Updater απο απλο Ν80 σε Ν80 ΙΕ οποτε περιμενε να σου πει καπιος το Ελληνικο product code του Ν80! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Φιλε μου να σαι καλα. Σ' ευχαριστω παρα πολυ. Φανταζομαι δεν χρειαζεται να βαζω συνεχεια το product code αφου εχει περαστει στις ρυθμισεις του κινητο. Να σαι καλα και παλυ. Σιγουρα θα εχω και αλλες αποριες αλλα για τωρα ειμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Φιλε μου να σαι καλα. Σ' ευχαριστω παρα πολυ. Φανταζομαι δεν χρειαζεται να βαζω συνεχεια το product code αφου εχει περαστει στις ρυθμισεις του κινητο. Να σαι καλα και παλυ. Σιγουρα θα εχω και αλλες αποριες αλλα για τωρα ειμαι οκ. Oλα πηγαν καλα και ξανα εχεις Ελληνικα? :yahoo: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Να ολα πηγαν καλα. Φανταζομαι δεν χρειαζεται να κανω την ιδια διαδικασια (να βαζω product code με nss κ.λ.π) για να κανω Update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Να ολα πηγαν καλα. Φανταζομαι δεν χρειαζεται να κανω την ιδια διαδικασια (να βαζω product code με nss κ.λ.π) για να κανω Update. Λογικα οχι! εβαλες το product code του ΙΕ και τορα εχεις Ν80 ΙΕ? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clark Kent Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 νομιζω χρειαζεσαι κωδικο απ'το πολυτεχνειο. μπορεις να ζητησεις(και παλι νομιζω) αφου ειναι free. οδηγιες κλπ :) Έχω κωδικό από το Πολυτεχνείο. Αλλά ρωτάω αν όντως κάποιος έχει καταφέρει να συνδεθεί και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την πιστοποίηση του username/password. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Λογικα οχι! εβαλες το product code του ΙΕ και τορα εχεις Ν80 ΙΕ? :) Οχι εβαλα το κανονικο. Τι διαφορα εχει το ΙΕ απο το κανονικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Έχω κωδικό από το Πολυτεχνείο. Αλλά ρωτάω αν όντως κάποιος έχει καταφέρει να συνδεθεί και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την πιστοποίηση του username/password. γιατι να υπαρχει προβλημα δηλαδη; δε βλεπω το λογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bog Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Καλησπερα!!Ο αδεφος μου εχει το Ν80 και του εχει κολησει (δεν μπαινει στο μενου)!μηπως μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω? πηρα τηλεφωνο την νοκια και μου ειπαν οτι μαλλον εχει κολησει το λογισμικο λογο 3G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
battler4 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 giati apo otan ekana to n80n se ie kathe fora pou anoigw to kin me rwtaei wra k imerominia??????thelei kapoia rithmisi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Εγκατέστησα μολις και εγώ επιτυχώς την IE στο N80 μου!!! Εχει καταφερει κανέις να μιλήσει μέσω VoIP; -Μηπως να ανοίγμε ένα thread για το Ν80 IE;;;- Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Καλησπερα!!Ο αδεφος μου εχει το Ν80 και του εχει κολησει (δεν μπαινει στο μενου)!μηπως μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω? πηρα τηλεφωνο την νοκια και μου ειπαν οτι μαλλον εχει κολησει το λογισμικο λογο 3G!Για αρχή να δικιμάσει να βγάλει την κάρτα μνήμης. Αν δε φτιάξει πες του να κάνει hard format, αλλα θα χάσει τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη μνήμη του τηλεφώνου... :O Λεπτομέρειες για το hard format θα βρείς εδω Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Παιδες λιγο βοηθεια Αν εχω καταλαβει καλα για να κανεις το Ν80 update σε Internet Edition, το μονο που χρειαζεται ειναι να αλλαξεις το product code με το προγραμμα NSS, και μετα να κανεις το update κανονικα μεσω του Nokia Software Updater σωστα? Εγω εκανα ακριβως αυτο και μου βγαζει το μυνημα no newer updates avaliable. Εχω κανει πατατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lezadas Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 oxi prepei na to flashareis me to phoenix,diego k.t.l diabase liga post pio piso Παιδες λιγο βοηθεια Αν εχω καταλαβει καλα για να κανεις το Ν80 update σε Internet Edition, το μονο που χρειαζεται ειναι να αλλαξεις το product code με το προγραμμα NSS, και μετα να κανεις το update κανονικα μεσω του Nokia Software Updater σωστα? Εγω εκανα ακριβως αυτο και μου βγαζει το μυνημα no newer updates avaliable. Εχω κανει πατατα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The world is mine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως χρειαζετε για να κανω την αναβαθμιση σε ΙΕ? ποιο προγραμμα απο που το κατεβαζω κ τη να κανς για ελληνικα? επισης παιζει κανενα ρολο που το εκανα update απο το nokia software update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
battler4 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 giati apo otan ekana to n80n se ie kathe fora pou anoigw to kin me rwtaei wra k imerominia??????thelei kapoia rithmisi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Προσπαθω να κανω backup με το pc suite και μου βγαζει το εξης μυνημα. The connected phone does not have messages support installed. Messages cannot be backed up Τι φταιει? Το εχετε ξαναδει αυτο το μυνημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως χρειαζετε για να κανω την αναβαθμιση σε ΙΕ? ποιο προγραμμα απο που το κατεβαζω κ τη να κανς για ελληνικα? επισης παιζει κανενα ρολο που το εκανα update απο το nokia software update? αμα δεις τις προηγουμενες σελ. θα βρεις απαντησεις για ολα αυτα που ρωτας. τα εχει αναλυτικα.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsampouros Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Ekana anabathmisi ( se internet edition ) se nokia shop.kostise bebaia 15 euro alla den ithela na to riskaro monos mou opote opoios den exei xrono h de thelei na riskarei as to kanei etsi. Σε ποιο nokia shop υπάρχει ήδη η αναβάθμιση? Επισκέφτηκα 3 nokia shop στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε κανένα δεν είχανε στείλει ακόμα το firmware. Ωπ, γίνεται σε Νοκια shop αναβάθμιση από απλό σε IE? Πως δικαιολόγησαν τη χρέωση? Αφού το firmware upgrade ειναι δωρεαν. Ta 15 euro ta dikaiologise oti den ekane tin anabathmisi logo kapoiou problimatos.An isxuristeis exallou oti exeis problima sou kanei update stin teleutaia tou n80 k oxi se internet edition.Exei kapoia basi auto Σε επικοινωνία μου με τεχνικούς του Nokia shop, μου έδωσαν να καταλάβω ότι η αναβάθμιση σε IE είναι απλά μία αναβάθμιση firmware και συνεπώς καλύπτεται από την εγγύηση της συσκευής. Εξάλου αυτό υποδηλώνει και η συνέχεια στην αρίθμηση της έκδοσης του firmware. Παράθεση tsampouros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 re pedia ti diafora exei to n80 me to n80ie Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Υπαρχει καποιο προγραμμα για το Ν80 που να λειτουργει ως screensaver αλλα οταν πατηθει καποιο πληκτρο να ζητα το κινητο κωδικο??? Βοηθηστε με pls :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 re pedia ti diafora exei to n80 me to n80ie κλήσεις διαδικτύου, ανέβασμα φωτογραφιών σε sites όπως imageshack και διάφορες άλλες λειτουργίες... Το μενού είναι αρκετά ανανεωμένο...ειναι καθαρα για internet.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑΣ.ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΚΙΑ SHOP ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ Ν80 ΙΕ ΜΕΝΩ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΗΞΕΡΑΝ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts