nervous Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 τα εκανα και τα δυο ..τιποτα!!!τα ξανα κανω τωρα! Βγαλε και την καρτα μνημης ,μηπως και ... Αλλιως ,στα κεντρικα ,με ηρεμια,για να βρεις το δικιο σου :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Βγαλε και την καρτα μνημης ,μηπως και ... Αλλιως ,στα κεντρικα ,με ηρεμια,για να βρεις το δικιο σου :O ποση ωρα πρεπει να κραταω τα 4 πληκτρα-πρασινο,αστερακι,3- και το on/off? οταν το βαζω στην φορτιση αναβει η οθονη και δειχνει το σημα της μπαταριας να ανεβοκατεβαινει αλλα μεχρι εκει.τιποτα αλλο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 ποση ωρα πρεπει να κραταω τα 4 πληκτρα-πρασινο,αστερακι,3- και το on/off? Κρατησε τα μεχρι να αναψει με το καλο η συσκευη, και λιγακι ακομα μεχρι να ζητησει ρυθμιση ημερομηνιας-ωρας. οταν το βαζω στην φορτιση αναβει η οθονη και δειχνει το σημα της μπαταριας να ανεβοκατεβαινει αλλα μεχρι εκει.τιποτα αλλο!!! Παλι καλα ,δεν ειναι εντελως νεκρο . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Κρατησε τα μεχρι να αναψει με το καλο η συσκευη, και λιγακι ακομα μεχρι να ζητησει ρυθμιση ημερομηνιας-ωρας. Παλι καλα ,δεν ειναι εντελως νεκρο . μπα τιποτα!αντε παλι στο σερβις!και μετα στην αδελφη μου!sony ericsson here i come after 10 years! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 κατ'αρχας,τι επαθες??? edited by nervous:Διαβασε λιγο παραπανω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1605173#post1605173 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1605139#post1605139 θελω να πω,τι επαθε το κινητο και θελει να κανει reset?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Bρε παιδιά τόσα πολλά προβλήματα με τις αναβαθμίσεις δεν είναι υπερβολή; Εγώ πάντως θα το δώσω το δικό μου έπειτα από την απόκτηση του θεϊκού Mio A701... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Θα σου πω κατι να γελασεις,το ΑΤΟΥ του κινητου(Ν80) ειναι η φωτογραφια,οχι το βιντεο.Ακομα και το 6233 τραβαει καλυτερο βιντεο απο το δικο μας.Οποτε συμβιβασου με την ιδεα. με καλό εώς πολύ καλο φωτισμό το Ν8Ο τραβάει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ βίντεο, σε σκοτάδι ή χαμηλο φωτισμό, κυρίως λόγω μάπα φλας, τραβάει επιεικώς απαράδεκτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται μερικά ΟΧΙ όλα τα εικονίδια στο desktop,από <<ρυθμίσεις τηλ.-κατασταση αναμονής-ενεργή αναμονη>> απενεργοποιούνται όλα, εγώ θέλω μερικά μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavala21 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Δηλαδή αν έχει βάλει το χεράκι της η TIM θα πρέπει να περιμένω την ROM από την ίδια την TIM και όχι nokia ? Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος με συσκευή αγορασμένη από TIM ? Eχει βαλει οντως το χερακι της η ΤΙΜ φιλε. Οταν πηγα στο ΝΟΚΙΑ Καβαλας για αναβαθμιση μου ειπαν δεν υπαρχει νεοτερη αναβαθμιση για Ν80(εχω 3.06)...ΤΙΜ και απλα μου εβαλαν εναν επιταχυντη για τα μηνυματα! Εμεις δηλαδη που εχουμε εκδοση 47.01 δεν μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση ...απο το σπιτι μας αν καταλαβα καλα? Παράθεση KAVALA - MACEDONIA - HELLAS ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Μη βιαζεσαι.Αυτο εχει παρει και ο γιος μου και ειναι η δευτερη φορα που παει στο Γερμανο.Για κατι κολληματα εχω ακουσει.Και το πληρωσε με 7 εκατονταδες ευρωπουλα.Για το Μio A-701 εννοω. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas73 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Μόλις πριν από λίγο μπόρεσα να κατεβάσω την καινούργια έκδοση 4.0623.0.42 μέσω FOTA! Δεν την έκανα εγκατάσταση γιατί θέλω πρώτα να κάνω backup. Επέλεξα να κάνω εγκατάσταση αργότερα. Όσες φορές είχα προσπαθήσει έβγαζε σφάλμα ή ότι δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση από την 0.41. Οπότε το σύστημα λειτουργεί. Σπεύσατε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Τι βελτιώνει ξέρουμε? Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Κι εμένα μου βγαλε την ενημέρωση αλλά δεν ήμουν σίγουρος άμα θελει backup ή οχι το ακύρωσα. Απο τότε όλο μου βγάζει οτι δεν υπάρχουν νεότερες ενημερώσεις. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Κι εμένα μου βγαλε την ενημέρωση αλλά δεν ήμουν σίγουρος άμα θελει backup ή οχι το ακύρωσα. Απο τότε όλο μου βγάζει οτι δεν υπάρχουν νεότερες ενημερώσεις. Δηλαδή τι? Κάθε φορα που θα γίνεται update μέσω FOTA θα πρέπει να ξαναβάζουμε (άντε πάλι) όλα τα αρχεία,εφαρμογές,θέματα,ρυθμίσεις κλπ. :blink: :confused: ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Αυτό δεν ξέρω γι αυτο και δεν επιχείρησα την αναβάθμιση. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Δηλαδή τι? Κάθε φορα που θα γίνεται update μέσω FOTA θα πρέπει να ξαναβάζουμε (άντε πάλι) όλα τα αρχεία,εφαρμογές,θέματα,ρυθμίσεις κλπ. :blink: :confused: ?? "Ξαναβάζουμε".... εννοούμε "εγκατάσταση" ή restore απο το PCSuite? :blink: Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 "Ξαναβάζουμε".... εννοούμε "εγκατάσταση" ή restore απο το PCSuite? :blink: Κανονικα μετα απο restore απο καρτα ειναι ολα οκ . Παρατηρησα ομως οτι με το Ν80 καποιες εφαρμογες ηθελαν εγκατασταση παλι :( Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Παρατηρησα ομως οτι με το Ν80 καποιες εφαρμογες ηθελαν εγκατασταση παλι :( Ακριβώς! :confused: Και αν δεν τις έχεις πια (λέμε τώρα...), τι κάνεις? :blink: Αν δεν τις εγκαταστήσεις μετά, σου βγάζει μετά απο κάθε restart ότι προσπαθεί να εγκταστήσει τις εφαρμογές (τις οποίες φυσικά δεν βρίσκει), και δεν μπορείς να τις διαγράψεις (όχι όλες) ούτε από τη διαχείρηση εφαρμογών (στην οποία τις αναγράφει ως "μη εγκατεστημένες"). Έτσι ο μόνος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα είναι να τις εγκαταστήσεις ξανά από το PC Suite :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Αν δεν τις εγκαταστήσεις μετά, σου βγάζει μετά απο κάθε restart ότι προσπαθεί να εγκταστήσει τις εφαρμογές (τις οποίες φυσικά δεν βρίσκει), και δεν μπορείς να τις διαγράψεις (όχι όλες) ούτε από τη διαχείρηση εφαρμογών (στην οποία τις αναγράφει ως "μη εγκατεστημένες"). Έτσι ο μόνος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα είναι να τις εγκαταστήσεις ξανά από το PC Suite :O Αλλος τροπος να βρεις τον αναλογο φακελο της εφαρμογης και να τον σβησεις απο την καρτα :) (συνηθιζω να κανω εγκατασταση τις εφαρμογες στην καρτα παντα) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Αλλος τροπος να βρεις τον αναλογο φακελο της εφαρμογης και να τον σβησεις απο την καρτα :) (συνηθιζω να κανω εγκατασταση τις εφαρμογες στην καρτα παντα) Σωστό και αυτό. ;) Αν ξέρεις που βρίσκονται... (Αυτό είναι και ερώτηση μαζί :p ) Και γω στην κάρτα τα εγκαταστώ, εκτός από κάποια που τρέχουν μερικές φορές στο backround όπως πχ. το Shozu ;) PS. Άσχετο, αλλά στο Taskman δεν μπορείς να κάνεις kill ένα process?? :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Περιεργο εμενα δεν μου εβγαλε κανενα update. Ουτε το FOTA, ουτε το nokia updater. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Σωστό και αυτό. ;) Αν ξέρεις που βρίσκονται... (Αυτό είναι και ερώτηση μαζί :p ) Και γω στην κάρτα τα εγκαταστώ, εκτός από κάποια που τρέχουν μερικές φορές στο backround όπως πχ. το Shozu ;) Οταν κανεις restart την συσκευη ,απο οτι εχω δει ,οταν προσπαθει να κανει εγκατασταση την συγκεκριμενη εφαρμογη, την εμφανιζει με ενα συγκεκριμενο ονομα ,καποιο_νουμερο.sis . Βρισκεις τα παντα μεσα στην σε οτι αφορα την συγκεκριμενη εφαρμογη ,και τα σβηνεις. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krals Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Παιδες, λεω να βαλω πανω κανενα GPS Navigator κτλ... Δεν ξερω πολλα απο αυτα οποτε τι μου προτεινεται να κανω κ πως να αρχισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Παιδια κατεβασα κ εγκατεστησα χωρις προβλημα την 4.0623.0.42 μεσω FOTA.(δεν ειδα να εχει αναφερει κανεις update μεσω FOTA).Αφου κρατησα αντιγραφο της μνημης τηλεφωνου στην καρτα το εγκατεστησα.Η διαδικασια ηταν διαφορετικη απο τον Software updater καθως το κινητο εκανε restart και ειχε μια μπαρα που εβλεπα την προοδο. 4λεπτα εκανε..Ιδου ομως το εξης περιεργο.Δεν χρειαστηκε να κανω επαναφορα του αντιγραφου απο την καρτα καθως δεν ειχε χαθει τιποτα! :ninja: ολες οι επαφες οι εφαρμογες τα μηνυματα ο,τι ειχα στο ημερολογιο ηταν εκει!!πως γινετε να μην χαθηκε τιποτα?εφοσον διαβαζω για πρβληματα εφαρμογων μετα απο update πιο πανω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Δεν κατάφερα να βρώ update ούτε με το κινητό ούτε με το πρόγραμμα της ΝΟΚΙΑ!Στο κινητό λέει canceled by server και στον Η/Υ ότι είναι ενημερωμένο...αλλά έγω την 0.41 οχι 0,42 :S Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts