billakosss Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 παιδια καποια καινουρια αναβαθμιση βγηκε? μαλλον...ποια ειναι η τελευταια που κυκλοφορει και τι διορθωνει Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 Για μένα το κυριότερο μεινονέκτημα της συσκευής είναι η ανεπαρκής αυτονομία της.Μακάρι να ήταν το μοναδικό της,βέβαια... Τα Ν73 και Ν93 πώς σου φαίνονται ; kales syskeues kai oi 2 ma apo autes protimo to N73.. esy? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 Protogeo: Για το θέμα της μπαταρίας του Ν80 θα συμφωνήσω και εγώ - είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα. Απλώς επειδή αναφέρεσαι στο Ν73 θα αναφέρω μόνο το γεγονός του αρκετά υψηλότερου δείκτη SAR που έχει 1,12 σε σχέση με το Ν80 (0,68). Βέβαια ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετικά το θέμα του SAR (άλλοι το θεωρούν κρίσιμο - άλλοι δεν δίνουν σημασία) - απλώς το αναφέρω για να το γνωρίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Παιδιά το διακοπτάκη πίσω στην κάμερα που το έχετε?Έχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα η φωτό σε κάθε μια από τις 2 επιλογές? Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Παιδιά το διακοπτάκη πίσω στην κάμερα που το έχετε?Έχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα η φωτό σε κάθε μια από τις 2 επιλογές? Ναί ;) Όταν είναι στο "λουλούδι" είναι για κάποιο πολύ κοντινό αντικείμενο έως (περίπου) μισό μέτρο. Όταν είναι στο "βουνό" τότε είναι για λήψεις που σκοπό έχουν να απαθανατήσουν ένα τοπίο ή αντικείμενα/ανθρώπους/οτιδήποτε άλλο σε απόσταση μεγαλύτερη του (περίπου) μισού μέτρου. Μην ξεχνάς ότι για να είναι στη μία ή στην άλλη θέση (κανονικά και πλήρης) θα πρέπει κάθε φορά που το μετακινείς, στο τελικό στάδιο να ακούσεις ένα click που το κλειδώνει εκεί και μετά θέλει περισσότερη δύναμη για να μετακινηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter89 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Ο μόνος λόγος που δεν θα έπρεπε να το πάρεις είναι η μπαταρία. Εκτός και άν κάθε βράδυ το φορτίζεις. Στην πραγματικότητα είναι ανάλογα με τις ανάγκες σου. Άλλη κατανάλωση έχει το κινητό με μέγιστο φωτισμό, 3G και εφαρμογές να τρέχουν από πίσω, άλλη με μέτριο φωτισμό, 3G και απλή λειτουργία και άλλη σε λειτουργία GSM με μέτριο φωτισμό. Με κανονική χρήση σε Διπλή Λειτουργία (3G/GSM) τότε θα σου κρατάει μία, μιάμιση μέρα. Εγώ δεν αντιμέτοπίζω πρόβλημα γιατί το φορτίζω τα βράδια και για την περίπτωση που θα ταξιδέψω έχω και μία δεύτερη μπαταρία :) Φίλε μου ειχα καιρο το Siemens SX1 και ειμαι συνηθησμενος στο καθημερiνο φωρτησμα :-) . . .εξαλου με τον ερχομο των Ν73 και Ν93 θα κυκλοφορισουν νεες και καλυτερες μπαταριες ετσι δεν ειναι? Επισης θα υπαρξουν αναβαθμισεις λογισμικου για τυχων προβληματα...ελπιζω Παράθεση http://www.myphone.gr/devices/thumb-359.jpg. . .I'm loving it! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Φίλε μου ειχα καιρο το Siemens SX1 και ειμαι συνηθησμενος στο καθημερiνο φωρτησμα :-) . . .εξαλου με τον ερχομο των Ν73 και Ν93 θα κυκλοφορισουν νεες και καλυτερες μπαταριες ετσι δεν ειναι? Επισης θα υπαρξουν αναβαθμισεις λογισμικου για τυχων προβληματα...ελπιζω Οι αναβαθμίσεις λογισμικού είναι σίγουρες. Η Nokia για τουλάχιστον 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία βγάζει αναβαθμίσεις :) Δεν ξεχνάει εύκολα τις συσκευές τις στο θέμα "Αναβάθμιση Λογισμικού". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Οι αναβαθμίσεις λογισμικού είναι σίγουρες. Η Nokia για τουλάχιστον 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία βγάζει αναβαθμίσεις :) Δεν ξεχνάει εύκολα τις συσκευές τις στο θέμα "Αναβάθμιση Λογισμικού". Δεν την παίρνει κιόλας...:rolleyes: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter89 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Αρα παω για Ν80 σιγουρα:) Για μένα το κυριότερο μεινονέκτημα της συσκευής είναι η ανεπαρκής αυτονομία της.Μακάρι να ήταν το μοναδικό της,βέβαια... Τα Ν73 και Ν93 πώς σου φαίνονται ; Αν κανουν πραγματι οι μπαταριες των Ν73 και Ν93 στο Ν80 τοτε ο μονος λογος για να παρεις ενα απο τα πρωτα 2 ειναι η καμερα. Κατα τ' αλλα το Ν73 δεν εχει wifi αν και δεν υστερει σε κατι αλλο, ομως και το Ν93 που εχει τα παντα δεν εχει καλη φορητοτητα και περιμενω να ειναι ακριβοτερο απο ολα τα αλλα. Παράθεση http://www.myphone.gr/devices/thumb-359.jpg. . .I'm loving it! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Μα είναι γιατί ήδη κυκλοφορεί. Η τιμή του είναι πάνω από 700 ευρώ.(εξαρτάται από το μαγαζί) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Αρα παω για Ν80 σιγουρα:) Αν κανουν πραγματι οι μπαταριες των Ν73 και Ν93 στο Ν80 τοτε ο μονος λογος για να παρεις ενα απο τα πρωτα 2 ειναι η καμερα. Κατα τ' αλλα το Ν73 δεν εχει wifi αν και δεν υστερει σε κατι αλλο, ομως και το Ν93 που εχει τα παντα δεν εχει καλη φορητοτητα και περιμενω να ειναι ακριβοτερο απο ολα τα αλλα. Μα το Ν80 δεν δέχεται την μπαταρία του Ν93 :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Παιδιά έχω βρει aftermarket μπαταρία για το Ν80 με 1200nm αντι των 790nm που έχει η εργοστασιακή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferbi13 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 που την βρήκες.την εχεις αγορασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 παιδια το Ν80 εχει την δυνατοτητα μεσα απο τις ρυθμισεις δικτυου της συσκευης να λειτουργει μονο σε 3G δικτυο? δλδ να "κλειδωνει" μονο σε τριτης γενιας δικτυο? το Ν70 εχει 2 επιλογες, ή μονη(GSM) ή διπλη (GSM & 3G) αναλογως τι καλυτερο σημα υπαρχει, που συνηθως το γυρναει στο GSM λογω αδυνατου 3G σηματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 παιδια το Ν80 εχει την δυνατοτητα μεσα απο τις ρυθμισεις δικτυου της συσκευης να λειτουργει μονο σε 3G δικτυο? δλδ να "κλειδωνει" μονο σε τριτης γενιας δικτυο? το Ν70 εχει 2 επιλογες, ή μονη(GSM) ή διπλη (GSM & 3G) αναλογως τι καλυτερο σημα υπαρχει, που συνηθως το γυρναει στο GSM λογω αδυνατου 3G σηματος. Έχει 3 επιλογές να το κλειδώσεις: Η' δύκτιο umts, η' διπλή λειτουργία, ή gsm! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter89 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Μα είναι γιατί ήδη κυκλοφορεί. Η τιμή του είναι πάνω από 700 ευρώ.(εξαρτάται από το μαγαζί) Μεγάλε είμαι απο Κύπρο και εδω δεν εχει κυκλοφορίσει ακομα Ν73 και Ν93 γι' αυτο λεω "οταν". Αλλα 700euro κοντα στα 580 του Ν80 πολλά μου ακουγονται :X Φίλε kosta βλέπεις δεν ήξερα οτι δεν κανει η μπαταρία του Ν93 στο Ν80 αλλα αν αληθευουν τα λογια του φιλου stealth1379 τοτε εχει γίνει μια αρχή :) Παράθεση http://www.myphone.gr/devices/thumb-359.jpg. . .I'm loving it! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Μεγάλε είμαι απο Κύπρο και εδω δεν εχει κυκλοφορίσει ακομα Ν73 και Ν93 γι' αυτο λεω "οταν". Αλλα 700euro κοντα στα 580 του Ν80 πολλά μου ακουγονται :X Φίλε kosta βλέπεις δεν ήξερα οτι δεν κανει η μπαταρία του Ν93 στο Ν80 αλλα αν αληθευουν τα λογια του φιλου stealth1379 τοτε εχει γίνει μια αρχή :) Δεν ήξερα από που είσαι φίλε μου. Η χρηματική διαφορά από το n80 είναι σημαντική βέβαια.Αν δεν ενδιαφέρεσαι για κάμερα /βίντεο το n80 είναι προτιμώτερο κατ εμε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 kales syskeues kai oi 2 ma apo autes protimo to N73.. esy? Χτυπα το Ν73..ακουγονται πολυ λιγοτερα bugs απο το Ν80 εχει πολυ καλυτερη καμερα και ποιοτητα κατασκευης και φυσικα...Αυτονομια ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Παιδιά αντιμετώπισα ένα πρόβλημα!Όταν σήμερα είπα να ανανεώσω την μουσική που είχα στο κινητό με καινούρια τραγούδια το Media Player και η βιβλιοθήκη του κινητού δεν μου έβαζαν τα τραγούδια που είχα μεταφέρει στο κινητό!Έτσι δεν είναι όλα μαζεμένα στο Media Player για να παίζουν και πρέπει να τα πατάω ένα ένα από το Gallery!Τα μετέφερα με Bluetooth και με το καλώδιο αλλά τίποτα!PLEASE HELP!! :( :( Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Παιδιά αντιμετώπισα ένα πρόβλημα!Όταν σήμερα είπα να ανανεώσω την μουσική που είχα στο κινητό με καινούρια τραγούδια το Media Player και η βιβλιοθήκη του κινητού δεν μου έβαζαν τα τραγούδια που είχα μεταφέρει στο κινητό!Έτσι δεν είναι όλα μαζεμένα στο Media Player για να παίζουν και πρέπει να τα πατάω ένα ένα από το Gallery!Τα μετέφερα με Bluetooth και με το καλώδιο αλλά τίποτα!PLEASE HELP!! :( :( Θα πας στην Μουσική-Μουσική Βιβλιοθήκη-Ενημ.Μουσ.βιβλ. και θα δεις τα τραγούδια σου..κάθε φορά που τα αλλάζεις πρέπει να το κάνεις........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Μα το πρόβλημα είναι αυτό ότι παρόλο που έχω βάλει τραγούδια στο κινητό η βιβλιοθήkη δεν μου τα βάζει όταν πατάω ενημέρωση! :( Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferbi13 Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 καπου είχε αναφερθεί μία σελιδα που είχε βήμα προς βήμα τον τρόπο για να σφίξεις μονος σου τα 2 μέρη.εψαξα αλλα δεν το βρηκα πουθενα.θυμάτε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Ναι αν υπαρχει θα ηταν πολυ χρησιμο! Αν ειναι μπορει να δωσει το λινκ στη σελιδα ή να μου το στειλει pm; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jax7480 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 To ειχε αναφερει ο damien αλλα το λινκ πλεον δεν δουλευει.... Δειτε το τελευταιο ποστ εδω. Τελικα το δικο μου δεν θα το κρατησω προεκυψε οικονομικο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Βγηκε σημερα η εκδοση 4.0623.0.41 η οποια διορθωνει περι τις 4 σελιδες προβληματα :!: :!: :!: που δεν μπορω να τα γραφω ολα. Παντως το highlight ειναι οτι προσθετει fota ΑΛΛΑ δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει για τα ελληνικα. Καποιος γεναιος να το δοκιμασει να μας πει :) Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts