Reignman Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Θα επαναφέρω ένα παλιότερο θέμα. Αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση του firmware από το http://nokia.dogtoe.com/. Όλα τα βήματα έγιναν με επιτυχία, αλλά έφτασα στο σημείο που πρέπει να δώσω ποιό firmware θέλω να περαστεί. Στο site όμως βλέπω ένα κατεβατό με αρχεία με αρίθμηση από V01 έως V09. http://nokia.dogtoe.com/files/firmware/rm-92/3.0617.0.6/ Γνωρίζει κάποιος, ποιό είναι το σωστό; Υ.Γ. Δεν μπόρεσα να ακολουθήσω τον οδηγό που είχε γίνει post αρκετές σελίδες πίσω μια και τα links είναι πλέον ανενεργά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Πως ηχογραφώ μια συνομιλία κατα τη διάρκεια που μιλάω και ενώ έχω απαντήσει στην κλήση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasN80 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Μετα που θα τα εμφανισει στα προχειρα του υπολογιστη θα πρεπει να πατησεις την επιλογη "syncronise" για να τα περασει κ στο τηλεφωνο.Προσεξε μονο να εχεις ρυθμισει την επιλογη συγχρονισμου του pc suite να ενημερωνει το κινητο απο τον υπολογιστη κ οχι το αντιθετο... Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά προσπαθώντας να την εφαρμόσω, έχασα τη μπάλα. Anyway, ίσως πρέπει απλά να το πάρω απόφαση ότι δε θα κρατήσω τα sms μου... Παράθεση N95 hacked edition 5800 XM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NKG Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 paidia kalimera kai kali ebdomada.... kai tora i erotisi tis ebdomadas....:lol: piga ston tiesto sto sabbato kai trabixa foto kai videakia... oi foto einai ok alla ta videakia einai xalia... polys kokos re paidia... kai xoris zoom... omologo oti den ekana kamia rythmisi (px na balo nyxta i ayxisi foteinotitas i kati tetoio) gi ayto sas rotao an eprepe na kano kati kai an tha eblepa beltiosi (milame gia video panta..) an thelete na kano post kana screen cap na deite ti ennoo.... thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Kalimera... Hmoun prwin katwxos tou N80 kai nmoyn arketa efxaristimenos.To eixa parei otan eixe prwtokukloforisei alla to ekana dwraki. :) Skeftomai na to xanapaw to n80 alla eimai anamesa kai sto N73 alla den exei Wlan :( Episis kapou akousa oti logo analysis tou N80 tha stamatisoun na vgenoun programmatakia kai paixnidia gia to sygkekrimeno tilefwno. Ysxuei kati tetoio?? Diladi tha vgenoun software gia to n73 kai oxi gia N80?? Yparxei periptwsn mesw SD kartas na borei na upostirixei to N73 Wlan?? Borei kapoios na boithisei se epilogn? Na xanaparw N80 n' na tsibisw to N73?? Sygnwmn gia ta Greeklish alla sto pc pou eimai den upostirizontai... Thanks paides Παράθεση http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω μια τετοια θηκη ας μην ειναι η ιδια αλλα να ειναι ετσι σαν σακουλακι γιατι εκτος οτι η συγκεκριμενη εχει πολυ ακριβα εξοδα αποστολης θελω να την παρω μεχρι την παρασκευη που φευγω διακοπες για να μην γεμισει αμμο απο την παραλια το τηλεφωνο. http://www.pixmania.com/gr/gr/167873/art/caseman/e-ec-universal-eaoy-iayni.html Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Καλημερα. Θελω την βοηθεια σας παιδια. Εδω και καποιες μερες προσπαθω να κανω back up στο τηλ. ειτε μεσω του PC Suite ειτε μεσω της καρτας μνημης και δεν μπορω. Συγκεκριμενα με το PC Suite μου βγαζει σφαλμα λεγοντας οτι διακοπηκε η συνδεση με το τηλ. (δουλευω με Bluetooth) χωρις βεβαια να εχει διακοπη η συνδεση. Το ιδιο περιπου μου κανει και με την καρτα μνημης που ξεκιναει κανονικα αλλα πριν ακομα αρχισει να αντιγραφει μου βγαζει την ενδειξη: Μνημη πληρης. Κλειστε καποιες εφαρμογες και ξαναδοκιμαστε. Βεβαια η καρτα δεν ειναι πληρης αφου εχει ελευθερα 58 ΜΒ και χρησιμοπιοημενα 62ΜΒ. Επισης δεν υπαρχουν ανοικτες εφαρμογες και συμφωνα με το Task Manager εχω 18,92ΜΒ ελευθερη μνημη. Να σημειωσω επισης οτι μπορω να κανω συνχρονισμο με το PC Suite καθως και ολες τις αλλες λειτουργειες που υποστηριζει. Καθε βοηθεια δεκτη. Ευχαριστω. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaLity Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Καλημερα. Θελω την βοηθεια σας παιδια. Εδω και καποιες μερες προσπαθω να κανω back up στο τηλ. ειτε μεσω του PC Suite ειτε μεσω της καρτας μνημης και δεν μπορω. Συγκεκριμενα με το PC Suite μου βγαζει σφαλμα λεγοντας οτι διακοπηκε η συνδεση με το τηλ. (δουλευω με Bluetooth) χωρις βεβαια να εχει διακοπη η συνδεση. Το ιδιο περιπου μου κανει και με την καρτα μνημης που ξεκιναει κανονικα αλλα πριν ακομα αρχισει να αντιγραφει μου βγαζει την ενδειξη: Μνημη πληρης. Κλειστε καποιες εφαρμογες και ξαναδοκιμαστε. Βεβαια η καρτα δεν ειναι πληρης αφου εχει ελευθερα 58 ΜΒ και χρησιμοπιοημενα 62ΜΒ. Επισης δεν υπαρχουν ανοικτες εφαρμογες και συμφωνα με το Task Manager εχω 18,92ΜΒ ελευθερη μνημη. Να σημειωσω επισης οτι μπορω να κανω συνχρονισμο με το PC Suite καθως και ολες τις αλλες λειτουργειες που υποστηριζει. Καθε βοηθεια δεκτη. Ευχαριστω. Gia sou file mou, kai ego eixa to idio problem. Kai xrisimopoio IR opote to idio pezi akrivos. Prospa8is logika na kanis full backup kai sou vgazi msg oti diakopike eno eisai syndedemenos...swsta? Sou protino na dokimasis na kanis update to PC suite pou exeis an sou einai eukolo kai exis internet sto pc pou to exeis kani install. Desto kai pesmas pali. ektos an exeis kapio firewall open. [note: kapia antivirus me firewall mpori na dimiourgisoun episis problem] Good luck Παράθεση ..:: Your Kung Fu Is Not Enough ::.. realitysolutions.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 ελεγα να παρω το Ν70 αντι του Ν80 και λογω μπαταριας αλλα απο οτι βλεπω και στο ν70 αλλοι εχουν τρεις μερες αναμονη και αλλη εχουν με το ζορι μια!τι γινεται ρε γαμωτο?ειναι δυνατον τοση αποκλιση και στο ν70 και στο ν80?πηγα στην νοκια στο σερβις να το παρω μετα απο μια εβδομαδα και κατεβασα και τον προισταμενο γιατι οταν μου το εδωσε η κοπελα της λεω τι φτιαξατε?τι εφταιγε για την max 24 ωρη αναμονη χωρις χρηση και μου λεει εγινε αναβαθμιση και επαναπρογραμματισμος.στην ερωτηση μου τι αναβαθμιση κανατε αφου ειχα την τελευταια αυτη κοκκινισε και δεν ηξερε τι να πει!οποτε της ειπα να φωναξει τον προισταμενο ο οποιος μου αλλαξε μονο την μπαταρια και μου ειπε οτι αναμονη 18-23 ωρες χωρις χρηση ειναι πολυ λιγες αλλα το κινητο δεν μου το αλλαζει .μου ειπε δοκιμασε την καινουργια μπαταρια και βλεπουμε.τεσσερις μερες την εχω και κραταει ακριβως τον ιδιο χρονο με την πρωτη!οποτε μιας και ημουν υπερβολικα ευγενικος την πρωτη φορα(μηπως εφταιγε η μπαταρια) τωρα θα ξαναπαω την παρασκευη και εκει θα γινει χαμος!τον προεδρο της copy θα κατεβασω αν χρειαστει! αλλα γιατι αυτες οι διαφορες δεν καταλαβαινω!γινεται να φταιει το software και να φτιαξει με μια αναβαθμιση?δεν καταλαβαινω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Gia sou file mou, kai ego eixa to idio problem. Kai xrisimopoio IR opote to idio pezi akrivos. Prospa8is logika na kanis full backup kai sou vgazi msg oti diakopike eno eisai syndedemenos...swsta? Sou protino na dokimasis na kanis update to PC suite pou exeis an sou einai eukolo kai exis internet sto pc pou to exeis kani install. Desto kai pesmas pali. ektos an exeis kapio firewall open. [note: kapia antivirus me firewall mpori na dimiourgisoun episis problem] Good luck Η εκδοση του PC suite που χρησιμοποιω ειναι η τελευταια. Επισης δεν εχω αλλαξει τιποτα στις ρυθμισεις του PC (firewall, ή οτιδηποτε αλλο.) απο πριν που μπορουσα να κανω back up. Εκτος των αλλων δεν μπορω να κανω back up ουτε στην καρτα μνημης και αυτο δεν οφειλετε σιγουρα στο PC suite. Ευχαριστω παντως για την αμεση απαντηση. Αν και καποιος αλλος εχει κατι υποψιν του θα ηθελα πολυ να μου το πει. Ευχαριστω Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 ελεγα να παρω το Ν70 αντι του Ν80 και λογω μπαταριας αλλα απο οτι βλεπω και στο ν70 αλλοι εχουν τρεις μερες αναμονη και αλλη εχουν με το ζορι μια!τι γινεται ρε γαμωτο?ειναι δυνατον τοση αποκλιση και στο ν70 και στο ν80?πηγα στην νοκια στο σερβις να το παρω μετα απο μια εβδομαδα και κατεβασα και τον προισταμενο γιατι οταν μου το εδωσε η κοπελα της λεω τι φτιαξατε?τι εφταιγε για την max 24 ωρη αναμονη χωρις χρηση και μου λεει εγινε αναβαθμιση και επαναπρογραμματισμος.στην ερωτηση μου τι αναβαθμιση κανατε αφου ειχα την τελευταια αυτη κοκκινισε και δεν ηξερε τι να πει!οποτε της ειπα να φωναξει τον προισταμενο ο οποιος μου αλλαξε μονο την μπαταρια και μου ειπε οτι αναμονη 18-23 ωρες χωρις χρηση ειναι πολυ λιγες αλλα το κινητο δεν μου το αλλαζει .μου ειπε δοκιμασε την καινουργια μπαταρια και βλεπουμε.τεσσερις μερες την εχω και κραταει ακριβως τον ιδιο χρονο με την πρωτη!οποτε μιας και ημουν υπερβολικα ευγενικος την πρωτη φορα(μηπως εφταιγε η μπαταρια) τωρα θα ξαναπαω την παρασκευη και εκει θα γινει χαμος!τον προεδρο της copy θα κατεβασω αν χρειαστει! αλλα γιατι αυτες οι διαφορες δεν καταλαβαινω!γινεται να φταιει το software και να φτιαξει με μια αναβαθμιση?δεν καταλαβαινω! ola ta idia sk@t@ einai mhn asxoleisai. exw n80 kai n91 kai kratane me to zori mia mera, to n91 me xrhsh oute kan. Oi mpataries den exun provlhma, apoti exw katalavei exun tromerh katanalwsh ayta ta montela. gia na katalaveis ti ennow: mpataria blc-5 (kati tetoio den 8ymamai to montelo) se n91 = mish mera. h idia mpataria se nokia 6030 3 meres... kai ta zwa ths nokia vazun tis idies mpataries se montela twn 90 kai twn 630 eyrw( opu profanws kai oi dynatothtes einai diaforetikes)... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 ola ta idia sk@t@ einai mhn asxoleisai. exw n80 kai n91 kai kratane me to zori mia mera, to n91 me xrhsh oute kan. Oi mpataries den exun provlhma, apoti exw katalavei exun tromerh katanalwsh ayta ta montela. gia na katalaveis ti ennow: mpataria blc-5 (kati tetoio den 8ymamai to montelo) se n91 = mish mera. h idia mpataria se nokia 6030 3 meres... kai ta zwa ths nokia vazun tis idies mpataries se montela twn 90 kai twn 630 eyrw( opu profanws kai oi dynatothtes einai diaforetikes)... ρε κολλεγιοπαιδο και εσυ????χρονιά?εγω 89!αυτο ακριβως που ειπες!τις ιδιες μπαταριες στα πανακριβα μοντελα που καταναλωνουν τα κερατα τους!αλλα δεν εχω καταλαβει πως γινεται σε καποιους το ν80 να κραταει 48 ωρες(στο σερβις ενας μπροστα μου αυτο μου ειπε!αλλα το εδινε για σερβις λογω πολλων restart!) και σε μενα πχ αν δεν το ακουμπηση max 24 ωρες!αν κανω 5 λεπτα τηλ και 5 μηνυματα κραταει 12-14 ωρες!!!!!τρελα!αν κυκλοφορουσα με λεωφορειο και οχι με αμαξι που εχω φορτιστη καθε μερα γυρω στις 7 το απογευμα θα εκλεινε το κινητο μου!!!αν ειναι δυνατον! ξερει κανεις αν το "active desktop" καταναλωνει πιο πολυ μπαταρια?(α ρε τι καθομαι και σκεφτομαι!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 ρε κολλεγιοπαιδο και εσυ????χρονιά?εγω 89!αυτο ακριβως που ειπες!τις ιδιες μπαταριες στα πανακριβα μοντελα που καταναλωνουν τα κερατα τους!αλλα δεν εχω καταλαβει πως γινεται σε καποιους το ν80 να κραταει 48 ωρες(στο σερβις ενας μπροστα μου αυτο μου ειπε!αλλα το εδινε για σερβις λογω πολλων restart!) και σε μενα πχ αν δεν το ακουμπηση max 24 ωρες!αν κανω 5 λεπτα τηλ και 5 μηνυματα κραταει 12-14 ωρες!!!!!τρελα!αν κυκλοφορουσα με λεωφορειο και οχι με αμαξι που εχω φορτιστη καθε μερα γυρω στις 7 το απογευμα θα εκλεινε το κινητο μου!!!αν ειναι δυνατον! ξερει κανεις αν το "active desktop" καταναλωνει πιο πολυ μπαταρια?(α ρε τι καθομαι και σκεφτομαι!) Active desktop, screensavers κτλ. είναι όλα ενεργοβόρα. Δεν εξηγείτε όμως να σου τρώνε και τη μισή μπαταρία. Οπότε πιστέυω είναι πρόβλημα κινητού - λογισμικού - μπαταρίας... όλα πακέτο δηλαδή! PS. Κάποιος να θυμίσει στην Nokia ότι ανταγωνιστικές εταιρίες (πχ. SonyEricsson) χρησιμοποιούν Li-Polymer μπαταρίες κοντά στα 2 χρόνια τώρα. Η μαμά Nokia τις ανακάλυψε πρόσφατα και μόνο για... ανώτερης κλάσης κινητά? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 βασικα το active desktop με βολευει γιατι δεν υπαρχει το appman ακομα για το ν80 αλλιως δεν θα το εβαζα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Μέχρι τώρα περίμενα το SE P990i και λόγω υπερβολικής καθυστέρησης, είπα να στραφώ στο Ν80, από το Ν70 που έχω μέχρι τώρα, αλλά βλέπω προβληματάκια με το Ν80... σε όλους έτσι είναι η μπαταρία; Επίσης, ένας σπουδαίος λόγος να το πάρω, είνα το WLAN, αξίζει τον κόπο; Γιατί και σε αυτό το κομάτι βλέπω αρκετά προβλήματα... τι εμβέλεια έχει; από το router στο laptop, με κρατάει γύρω στα 10 μέτρα, με παρεμβολή τοίχου, εδώ; Thx people Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikos39 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 ti lete mia mera ego exo to n70 kai me kanoniki xrisi moy krataei 2,5 meres sinexos anoikto. ton fotismo to katevasa sto xamilotero epipedo. Tti lete na paro qtek 8310 i n80 to leo se atoma poy exoyn paiksei kai ta 2 kinita gia na moy poyne Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 μια γρηγορη ερωτηση...με το best taskman μπορουμε βαλουμε διαφορα shortcuts στο go to μενου οπως με το appman? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Φιλε αυτο με το apache που λεσ οτι εχεισ σηκωσει στον υπολογιστη τι ακριβως ειναι,μπορεις και μεταφερεις αρχεια μεσω wifi? Ναι, απλα εγκατέστησε τον web server apache και άλλαξε στο httpconf όλα τα μέρη που περιέχουν 127.0.0.1 με το ip του PC σου. (αυτο που παίρνει απο το ρουτερ πχ. 192.168.0.4). Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να κανεις download στο κινητό σου τα αρχεία που έχεις τοποθετήσει στο root directory του apache. ( http://archive.apache.org/dist/httpd/httpd-2.2.0-win32-src-rev2.zip ) PS : O apache για Νοκια N80 πότε θα είναι δια8έσιμος? :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/shadowman__/18914/411915/0/Signature2%28myphone%29.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Active desktop, screensavers κτλ. είναι όλα ενεργοβόρα. Δεν εξηγείτε όμως να σου τρώνε και τη μισή μπαταρία. Οπότε πιστέυω είναι πρόβλημα κινητού - λογισμικού - μπαταρίας... όλα πακέτο δηλαδή! PS. Κάποιος να θυμίσει στην Nokia ότι ανταγωνιστικές εταιρίες (πχ. SonyEricsson) χρησιμοποιούν Li-Polymer μπαταρίες κοντά στα 2 χρόνια τώρα. Η μαμά Nokia τις ανακάλυψε πρόσφατα και μόνο για... ανώτερης κλάσης κινητά? Μάλλον φταίνε τα κυκλώματα εξοικονόμησης ενέργειας. (δλδ ο σχεδιασμός του κινητού ,οπότε....) Δεν είναι θέμα μπαταρίας. Όσο για τις πολυμερών , η νόκια δεν άργησε να τις ανακαλύψει , απλά η se τις κληρονόμησε από την ericsson(που τις είχε ανακαλύψει) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jax7480 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Τελικα η Nokia μεριμνησε εν μερη και για το προβλημα του slider(λογω του μαγνητικου που εχει). Σε θηκες λοιπον με μαγνητακι το πληκτρολογιο, κλειδωνε, ξεκλειδωνε και γενικα εκανε τα κουλα του. Η θηκη CP-68 της Nokia ειναι με scratch οποτε αγοραστε την αφοβα. Μπορειτε να την δειτε στο site της Nokia. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος. 12Ευρω απο το Media Markt Θεσσαλονικης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΕΡΕΣ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙΕΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ Κ ΕΝΩ ΕΚΑΝΑ ΧΡΗΣΗ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΡΓΗΣΕ ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Παιδια εχω προβλημα με την ανοιχτη ακροαση οταν την χρησιμοποιω μου κανει διακοπες στην διαρκεια της κλησης.Το ειπα και στην Νοκια Αλλα και στην cosmote αλλα και οι δυο μου ειπαν πως δεν φταινε.Δεν ξερω τι να κανω το εχει καποιος αυτο το προβλημα; Ακομη επιδη θελω να αγορασω mmc υπαρχει δυνατοτητα να σηκωσει 2Giga; γιατι βρηκα στο play247 μια 123 Ευρο 120Χ εχει δοκιμασει κανεις καποια ιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgalileo Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 πρόβλημα με το bt handsfree το έχω εδώ και 1,5 μήνα με το jabra Που έχει και δόνηση, αλλά η συνεργασία τους είναι πολύ κακή. χάνει πολύ συχνά τη σύνδεση, μετά δυσκολέυεται να συνδεθεί και θέλει αρκετά restart και το κινητό και το bt και κακη όχι και τόσο καλή επικοινωνία χωρίς να υπάρχει παρέμβαση ανθρώπινου σώματος που κάνει σοβαρές παρεμβολές. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει τα ίδια προβλήματα με το jabra, ή γενικά έχει αστάθεια σύνδεσης το κινητό με το bt. αναβάθμιση έχω τη τελευταία που υπάρχει επίσημα στην Ελλάδα. Έχει δοκιμάση κάποιος το bt της νόκια που κρέμετε, ήταν η δεύτερή μου επιλογή. Παράθεση Υπογραφή εκτός κανόνων Ο.Π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Θα επαναφέρω ένα παλιότερο θέμα. Αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση του firmware από το http://nokia.dogtoe.com/. Όλα τα βήματα έγιναν με επιτυχία, αλλά έφτασα στο σημείο που πρέπει να δώσω ποιό firmware θέλω να περαστεί. Στο site όμως βλέπω ένα κατεβατό με αρχεία με αρίθμηση από V01 έως V09. http://nokia.dogtoe.com/files/firmware/rm-92/3.0617.0.6/ Γνωρίζει κάποιος, ποιό είναι το σωστό; Υ.Γ. Δεν μπόρεσα να ακολουθήσω τον οδηγό που είχε γίνει post αρκετές σελίδες πίσω μια και τα links είναι πλέον ανενεργά. Για όποιον ενδιαφέρεται να αναβαθμίσει το firmware του Ν80 του, το σωστό αρχείο είναι το V07. Ευτυχώς το βρήκα με την πρώτη μια και πατώντας *#0000# είδα ότι στην τελευταία γραμμή έγραφε Nokia N80 (07) και υπέθεσα πως αυτό είναι ο αριθμός του language file και έτσι απέφυγα τυχόν κλείδωμα του κινητού λόγω αναποδιάς. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyler Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ Ν80? ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΠΑΤΑΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΟΛΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts