nervous Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Παιδια ξερει κανεις πως γινεται να εμφανιζονται οι φωτογραφιες των MP3 στο mp3 player του Ν80?Στο Ν70 εμφανιζονται κανονικα οπως στο windows media player....:confused: Ναι ,δεν γινεται (οπως γινοταν στο Ν70) φιλε Γιαννη ,ελπιζω να μπορει να γινεται σε νεοτερη αναβαθμιση. :) (Για να μην σου απανταει κανεις ,σημαινει οτι δεν γνωριζει ..;) ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Το δοκίμασα (έκδοση 6.8.22), αλλά ενώ τα εμφανίζει στα "πρόχειρα" στον υπολογιστή, στο κινητό δεν μεταφέρονται. Και copy-paste που έκανα από το 6680 στον υπολογιστή και μετά στο Ν80, δεν τα κατάφερα. Τι κάνω λάθος; Μετα που θα τα εμφανισει στα προχειρα του υπολογιστη θα πρεπει να πατησεις την επιλογη "syncronise" για να τα περασει κ στο τηλεφωνο.Προσεξε μονο να εχεις ρυθμισει την επιλογη συγχρονισμου του pc suite να ενημερωνει το κινητο απο τον υπολογιστη κ οχι το αντιθετο... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Τελικά έκανα λάθος...γίνεται!!! :) :) :) Για να γίνει πρέπει πρώτα να μετονομάσεις το αρχείο που θέλεις να στείλεις στον άλλο, σε κάτι άλλο ( την επέκταση).Έτσι δεν καταλαβαίνει το σύστημα ότι είναι εφαρμογή, και το μεταφέρει.Το δοκίμασα με ένα αρχείο jar. Ναι φιλε μου, γινεται αυτο το κολπακι με τη μετονομασια αλλα γινεται ΜΟΝΟ για αρχεια .jar. Τα αρχεια sis κ να τα μετονομασεις δεν τα στελνει δυστηχως... Παρολα αυτα υπαρχει τροπος.Τα περνας στο φακελο των εφαρμογων του κινητου χρησιμοποιωντας το pc suite κ την επιλογη "εγκατασταση εφαρμογων". Κατοπιν πας απο τη διαχειρηση εφαρμογων του κινητου, βρισκεις το (μη εγκατεστημενο) αρχειο κ το στελνεις απο εκει!!! Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jax7480 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Απο την στιγμη που συμβαινει σε ολους, πιστευω οτι δεν ειναι Bug, αλλα Feature, οποτε ησυχαζω και απο αυτο. Στο 7650 δεν το εκανε ομως. Λογικα χρησιμοποιει διαφορετικο τροπο για το slider. Τεσπα, ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferbi13 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Μπορουμε με καποιο τροπο τα δουμε τα αρχεια του κινητου μεσω του υπολογιστη απο το wireless?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jax7480 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Δοκιμασα σημερα να εγκαταστησω το EEmame 0.6. Η εγκατασταση εγινε κανονικα. 2 προβληματα ομως παρουσιαστηκαν: 1ον) Λογω του οτι η γλωσσα του τηλεφωνου ηταν γυρισμενη στα Ελληνικα, το προγραμμα εδειχνε κουτακια αντι για αγγλικους χαρακτηρες στις πληροφοριες που εβγαζε. Λυθηκε γυρνωντας την γλωσσα σε αγγλικα(για την δοκιμη μονο) 2ον) Δεν διαβασε το rom του παιχνιδιου Shinobi που εβαλα μεσα. Λογικα πρεπει να διαβαζει τα roms που υπαρχουν και στο κανονικο Mame, σωστα? Εκανα αντιγραφη το rom στον φακελο που μου ελεγε η εφαρμογη (και στους 2 φακελους για την ακριβεια), εκανα scan για roms αλλα και παλι εμφανιζε μηνυμα οτι δεν μπορεσε να βρει κανενα rom. Γνωριζει κανεις ή το εχει δοκιμασει κανεις να μου πει τι συμβαινει? Ευχαριστω. Edit: OK, βρηκα απο το αντιστοιχο forum οτι δεν παιζει με roms ανω των 100Κb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Να ρωτήσω κάτι : Το n80 σκανάρει συνέχεια για διαθέσιμαι δίκτυα ή όχι και αν ναι πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το συνεχές σκανάρισμα και να ψάχνει μόνο όταν θέλω εγώ? Ευχαριστώ! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Να ρωτήσω κάτι : Το n80 σκανάρει συνέχεια για διαθέσιμαι δίκτυα ή όχι και αν ναι πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το συνεχές σκανάρισμα και να ψάχνει μόνο όταν θέλω εγώ? Ευχαριστώ! phgaine ergaleia/ruthiseis/sundesh/asumarto diktuo lan/pote,kai den tha kanei anazhthsei gia na mhn trwei kai thn mpataria sou.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Ειναι τραγελαφικο αυτο που ανακαλυψα πριν απο λιγο. Δεν ξερω αν ισχυει σε ολους(θα παρακαλουσα να το δοκιμασετε) ή αν ισχυει μονο στο δικο μου τηλεφωνο... αλλα... εχχω μια θηκη απο το 6680, που ειναι σαν τσαντακι και κλεινει με μαγνητη απο πανω(σαν την CP-68 για το Ν80) και μεχρι να παρω καινουρια για το Ν80 ειπα να χρησιμοποιησω αυτην. Το τραγελαφικο της υποθεσης ειναι οτι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που πλησιαζω το τηλεφωνο στον μαγνητη το κινητο προσπαθει να ξεκλειδωσει ή και ξεκλειδωνει. Ειναι σαν να παταω δηλαδη καποιο πληκτρο. Συμβαινει και σε κανεναν αλλο αυτο ή εχει προβλημα το δικο μου τηλεφωνο αποκλειστικα? se mena pantws simbainei.exw arkibos tin idia 8iki alla den kserw sigoura an einai apo magniti i katala8os prospa8ontas na bgaloume to kinito apo ti 8iki kati patame kai ksekleidwnei.mallon prepei na einai auto pou aneferan me to magniti. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferbi13 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Εχω βαλει πολλα θεματα στο κινητο και εχω παρατηρησει οτι με μερικα οι φωτογραφιες δεν ξεθολονουν ποτε και γενικα το κινητο ειναι πολυ αργο.με αλλα παλι ειναι κανονικο.και εχω την εντυπωση οτι οσο πιο μεγαλο ειναι το θεμα τοσο πιο πολυ αργει το κινητο.ισχυει αυτο στεκει καθολου????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Μπορουμε με καποιο τροπο τα δουμε τα αρχεια του κινητου μεσω του υπολογιστη απο το wireless?????? Εχω την εντυπωση οτι αυτο ρυθμιζεται απο το οικ. δικτυο που ειναι στην συνδεσιμοτητα αλλα οταν παω να ενεργοποιησω την επιλογη κοινο περιεχομενο (κοινη χρηση) μου βγαζει οτι απετυχε. Μηπως ξερει κανενας γιατι? Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 phgaine ergaleia/ruthiseis/sundesh/asumarto diktuo lan/pote,kai den tha kanei anazhthsei gia na mhn trwei kai thn mpataria sou.:rolleyes: Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metaxash Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 re paithia mporei kaneis na voithisei na syntheso to n80 me ton ypologisti meso wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros71 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 re paithia mporei kaneis na voithisei na syntheso to n80 me ton ypologisti meso wifi? To idio tha ithela na kano kai egw alla den gnorizo ton tropo. Gia ayto sas paralw kai egw gia tin boithia sas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosPerikleou Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 exo kapia arxeia jar paixnidia,themata otan patao na ta kano setup meso pc suite mou grafei den ipaxrei arketi diathesimi mnimi eno exo.ti na kano;HELP!!!! otan pao na kano install kapia arxeia jar pou bgazei oti den exo diathesimi mnimi eno exo ti na kano;.PLEASE HELP!!!!!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 exo kapia arxeia jar paixnidia,themata otan patao na ta kano setup meso pc suite mou grafei den ipaxrei arketi diathesimi mnimi eno exo.ti na kano;HELP!!!! Είσαι βέβαιος πως έχεις διαθέσιμη μνήμη στο κινητό τηλέφωνο ; Αν έχεις ελεύθερο χώρο μόνο στην κάρτα μνήμης,τα αρχεία δε γίνεται να εγκατασταθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferbi13 Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Τρωει φλασιες.να προσεχεις το κινητο να μην ειναι κλειδωμενο οταν κανεις κατι απο το pc suite.αν δεν φτιαξει καντο απεγκατασταση και ξανα καντο εγκατασταση.μετα την εγκατασταση κανε restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferbi13 Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα για να μπορουμε να φτιαχνουμε μονοι μας τα θεματα του κινητου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα για να μπορουμε να φτιαχνουμε μονοι μας τα θεματα του κινητου??? Nokia Themes Studio 3 ;) Σημείωση: Χρειάζετε πολλούς πόρους συστήματος για να λειτουργήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferbi13 Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Nokia Themes Studio 3 ;) Σημείωση: Χρειάζετε πολλούς πόρους συστήματος για να λειτουργήσει! απο που μπορω να το κατεβασω.εψαξα αλλα δεν το βρηκα.???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronaldinio Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Δοκιμασε με το profi explorer, το εχω δοκιμασει και γινεται. Που μπορώ να βρω το profi explorer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 απο που μπορω να το κατεβασω.εψαξα αλλα δεν το βρηκα.???? Τυχαίο link από το Google! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Που μπορώ να βρω το profi explorer? Δε νομίζω πως έχει διατεθεί στην αγορά αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής,συμβατή με το Ν80. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Που μπορώ να βρω το profi explorer?http://www.lonelycatgames.com/index.php?chapter=profimail. Θα κατεβάσεις το profimail το οποίο περιλαμβάνει τον profiexplorer ;). Για εφαρμογές να ρωτάς καλύτερα στο [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές symbian 9.1 :) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Wirelessly posted (NokiaN80-1/3.0 (3.0617.0.5) Series60/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) grafw apo to wap site sorry gia ta greeklish!kanw mia dokimi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts