Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού δεν ξέρει τι είναι το 3G δεν νομίζω να καταλάβει κάποια διαφορά με USIM. Βέβαια σίγουρα θα είναι καλύτερα :)

prepei omws na kserei,asxeta ama kapote mporei na xrisimopoihsei thn uphresia 3g.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

den eipa den 3erw ti einai to 3g.eipa den 3erw ti einai auto to shmataki.giati to bgazei ekei.mou thimise to shmataki tou gprs poy bgazei otan to xrhsimopoieis.h erwthsh mou htan an ekeinh thn wra xrisimopoiw katalathos kapoia uphresia 3g kai xrewnomai

as mou apanthsei kapoios pws borw na dw ta arxeia tou kinhtou mesa tou wireless

pws borw na dw ta arxeia tou kinhtou mesa tou wireless

δε χρεωνεσαι, απλα εχει καλυψη 3G. υπαρχει και το μανουαλ, λογικα θα εξηγει τι ειναι καθε συμβολο.

den eipa den 3erw ti einai to 3g.eipa den 3erw ti einai auto to shmataki.giati to bgazei ekei.mou thimise to shmataki tou gprs poy bgazei otan to xrhsimopoieis.h erwthsh mou htan an ekeinh thn wra xrisimopoiw katalathos kapoia uphresia 3g kai xrewnomai

OK, απλά δεν κατάλαβα την διατύπωση σου. :)

Όταν είναι ενεργή μία σύνδεση πακέτων δεδομένων υπάρχουν δύο βελάκια κάτω από την κεραία ή 3G τα οποία είναι συνεχόμενες. (όχι διακεκομένα)

prepei omws na kserei,asxeta ama kapote mporei na xrisimopoihsei thn uphresia 3g.

Βασικά το 3G δεν είναι υπηρεσία, αλλά δίκτυο όπως και το 2G.:p

Το πρώτο είναι UMTS (και συγκεκριμένα WCDMA) και το δεύτερο είναι GSM. Όμως μην βγούμε εκτός θέματος με τα δίκτυα...

Το Nokia N80-1 που έχουμε και στην Ελλάδα υποστηρίζει δίκτυα WCDMA 2100 :)

παιδια επειδη εχω καλη επιδότηση σκεφτομαι το νο80......

λιγες ερωτησουλες......

1)εχω το ν70 με το οποιο ειμαι υπερ-ευχαριστημένος σε ολα....(το κινητακι είναι φουλ σε προγραμματα εφαρμογες κτλ…..)..

Το ότι για το 80 δεν υπαρχει τιποτα με ξενερωνει αφανταστα….. πως το βλεπετε θα αργησουν να βγουν εφαρμογες κτλ…??? Γενικα σε αυτό το θεμα αξιζει να αλλαξεις το 70 με το 80…???

2)το βιντεο είναι καλο…? Για μενα το βιντεο του 70 είναι από τα καλύτερα που εχω δει ποτε σε κινητό…..στο 80 συμβαινει το ιδιο…..??? οι Photos….που βγαζει καλες…?

3)μπαταρια κραταει…??? Στο 70 εχω αυτην του n-kage….στο 80 χωραει….???

4)πληκτρολόγιο ευκολο στο χειρισμο του…?? Στο να γραφεις sms κτλ….

5)μεσα στο κουτι υπαρχει και ο Nokia audio adaptor…..???(για να συνδέεις το κινητο με ηχεια κτλ…???)

Αυτά τα λιγα και πολύ σημαντικα για μενα….

1)βγαίνουν σιγα-σιγα, παρακολουθα το my-symbian

2)πολυ καλα και τα δυο αλλα μερα

3)1,5 μερες, δεν ξέρω

4)φοβερο

5)ναι

γενικα αξιζει μολις βγουν και καποιες απαραιτητες ισως εφαρμογες που χρησιμοποιεις

και τωρα βοηθειααααααααααα

πηρα σημερα το bluetooth sony ericsson hbh835 απιστευτο μπαινει κατευθειαν στο αυτι αλλα..............δεν το βρισκει το ν80

το ζ530 που επισης εχω ασφαλως το βρισκει μεσω ειδικης εντολης ακουστικο bluetooth που εχει

το ν80 ομως δεν βρισκω ειδικη εντολη οποτε κανω απλα search και δεν το βλεπει!!!!!

τι κανετε εσεις???

1)...

...

το ν80 ομως δεν βρισκω ειδικη εντολη οποτε κανω απλα search και δεν το βλεπει!!!!!

τι κανετε εσεις???

Εγώ πήρα το Jabta BT330 και δουλεύει απροβλημάτιστα σε Bluetooth προφίλ :)

Το "ζευγοποίησα" χωρίς κανένα απολύτος πρόβλημα...:D

χμμμμ η ανυπομονησια για αλλη μια φορα τιμωρεί!!!

τελικα ηθελε να πατησω για αρκετη ωρα το ον ωστε να μπει το ακουστικο σε search mode για να το βρει το ν80

ενω το z530 μιας και ειναι ιδιας εταιρειας το βρηκε χωρις διαδικασια!

οκ παντως και σορυ για το αλαρμ

αντε τωρα μονο θηκη μου μενει διαφανη

Εχει παρατηρησει κανεις γιατι πολλες φορες (οχι παντα) οτιδηποτε ηχο κι αν χρησιμοποιησω οταν με καλουν ενω ξεκιναει καλα ο ηχος στη συνεχεια χαλαει και δεν ακουγεται καλά ?

Υ.Γ. Εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση στο Ν80

ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ

Εχει παρατηρησει κανεις γιατι πολλες φορες (οχι παντα) οτιδηποτε ηχο κι αν χρησιμοποιησω οταν με καλουν ενω ξεκιναει καλα ο ηχος στη συνεχεια χαλαει και δεν ακουγεται καλά ?

Υ.Γ. Εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση στο Ν80

Το έχουμε χιλιοαναφέρει! Μα καλά κανείς δεν διαβάζει τις προηγούμενες σελίδες; :wacko:

Κατα τη διάρκεια αναπαραγωγής του ήχου κλήσης αν αλλάξει το κινητό από 3G σε 2G τότε κολλάει ο ήχο και παίζει πιο αργά και "βραχνά".

Εδώ έχει ειπωθεί πολλές φορές.Στα Nokia shops έχει αναφερθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά τα σαίνια της Nokia ή τυφλά είναι ή χαζά και δεν μπορούν να το λύσουν αυτό το πρόβλημα και θα πρέπει εμείς κάθε τρεις και τόσο να αλλάζουμε τη λειτουργία του δικτύου.
Harry_65

re paidia ta duo merh exoun arketo keno kai sthn donhsh trizoun kai an ta piasei meta3u tous stamataei.to exei paei kaneis gia ftia3imo?

ta exoume pei arketes fores kai poio panw oti ola einai etsi kai den uparxei logos anhsuxias tha breis kai alla problhmata pou den tha saresoune.:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Paidia exw tim kai menw sth Thessaloniki.. Ws gnwston shma tim apo metrio mexri xalia..Parola auta me to 6230i pou eixa mporousa na milhsw kanonika se arketous xorous enw me to n80 mou h epikoinwnia einai sxedon adunath.. Sta 10 thlefwnimata pou 8a kanw ta 8 ginontai me problhma h me xasimo sundeshs.. einai problhma tou modelou h ftaiei h dikh mou suskeuh????
καρπούζι!:blink:

Paidia exw tim kai menw sth Thessaloniki.. Ws gnwston shma tim apo metrio mexri xalia..Parola auta me to 6230i pou eixa mporousa na milhsw kanonika se arketous xorous enw me to n80 mou h epikoinwnia einai sxedon adunath.. Sta 10 thlefwnimata pou 8a kanw ta 8 ginontai me problhma h me xasimo sundeshs.. einai problhma tou modelou h ftaiei h dikh mou suskeuh????

Ετσι την είχα πατήσει εγώ με COSMOTE 3G και το Sony Ericsson Z1010 όταν πρωτοβγήκε. Λόγω του ότι η συσκευή δεν έκανε exclusive lock σε 2G, όπου έβλεπε 3G έκανε switch στo 3G δίκτυο αυτόματα (χωρίς δυνατότητα επιλογής δικτύου) και έχανε κλήσεις, έβγαινε εκτός δικτύου, ποτέ δεν μίλαγα σωστά, έπαιρνα το ίδιο μήνυμα 15 φορές. Ουδέποτε διορθώθηκε και το κινητό (500 ευρώ τότε) τέθηκε σε αχρησία και η SE δεν με ξαναείδε πελάτη της ούτε για καρφίτσα...

re paidia ta duo merh exoun arketo keno kai sthn donhsh trizoun kai an ta piasei meta3u tous stamataei.to exei paei kaneis gia ftia3imo?

Δεν συμφωνώ ότι όλα είναι έτσι. Κατ' αρχήν όταν το πρωτοπήρα δεν έτριζε, ούτε είχαν απόσταση. Άρχισε να το εμφανίζει με τη χρήση. Τελικά το πήγα για επισκευή ή αντικατάσταση λέγοντας ότι έχουν απόσταση τα δύο μέρη και ότι τρίζει. Μου το γύρισαν ως επισκευασμένο αναφέροντας ότι έχουν αντικατασταθεί 6 εξαρτήματα, το οποίο προφανώς σημαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μετά την επισκευή δεν υπάρχει πλέον απόσταση μεταξύ των δύο μερών, αλλά εξακολουθεί να τρίζει στη δόνηση. Πιθανότατα θα το πάω για αντικατάσταση αλλά θα περιμένω κανένα δίμηνο μήπως βγουν μοντέλα που δεν είναι ελαττωματικά.

Πάντως ένα είναι σίγουρο. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΔΟΝΗΣΗ. Το ότι το κάνουν τα περισσότερα δεν σημαίνει ότι είναι σωστό. Απόδειξη γι' αυτό είναι ότι την ώρα της κλήσης που τρίζει το κινητό στη δόνηση, αν πιάσεις τα δύο μέρη του κινητού και τα κρατήσεις σταματάει να τρίζει και συνεχίζει να δονείται χωρίς θόρυβο. Άλλωστε όταν η δόνηση υπάρχει στα κινητά εδώ και 5 τουλάχιστον χρόνια είναι απαράδεκτο να τρίζει ένα τηλέφωνο αξίας 600 Ευρώ σαν να είναι συναρμολογημένο με σύρμα. Εδώ δεν έτριζε το 7650 που αποτελείτο και αυτό από δύο μέρη...

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

1) ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ME TO OUTLOOK ΕΝΩ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΙΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΜΙΑ ΜΙΑ

2) ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΧΤΩ ΜΙΑ ΚΛΣΗΣ Η ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΕ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

3) ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΤΗΣ (ΟΧΙ ΣΥΝΟΨΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ )

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

kai mhn ksexname opws eipe kai o filos poio prin na exeis karta sim 3g.:D

opa opa giati ayto den to ixera...diladi gia an doulepsei to 3G prepei na exo sim 3G ??? aytin tin usim? kai an i sim einai 3+ eton? den problepetai kainourgia sim me to idio noumero gia osous kanoun anabathmisi kai den paroun neo noumero me to n80 ??? mporei kapoios na mou to xekatharisei ayto? eyxaristo...

episis gia na min pizoume mipos na ftiaxnane oi admin kana neo thema me problimata gia to n80 kai dipla tin lysi tous? i toulaxiston ena txt file?

opa opa giati ayto den to ixera...diladi gia an doulepsei to 3G prepei na exo sim 3G ??? aytin tin usim? kai an i sim einai 3+ eton? den problepetai kainourgia sim me to idio noumero gia osous kanoun anabathmisi kai den paroun neo noumero me to n80 ??? mporei kapoios na mou to xekatharisei ayto? eyxaristo...

oti anabathish kai na kaneis h karta sou den ginetai 3g.mporeis omws na krathseis to noumero idio alla mono h karta tha allaksei kai tha ginei 3g.:D alliws ama exeis auth pou exeis h uphresia 3g einai axrhsth.:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

episis gia na min pizoume mipos na ftiaxnane oi admin kana neo thema me problimata gia to n80 kai dipla tin lysi tous? i toulaxiston ena txt file?

συμφωνω μαζι σου.το thread εχει καταντησει (ισως και λογω της ελλειψης προγραμματων) βαρετο.ετσι και μπει καποιος που δεν ξερει το τηλ η δεν διαβασει ολες τις σελιδες θα συμπερανει ειτε οτι το τηλ ειναι μαπα ή οτι οσοι το πηραν ειναι ασχετοι.δεν εξαιρω τον εαυτο μου αλλα ελεος,ας διαβασουν ορισμενοι τις οδηγιες του τηλ και ας ξερουν οτι καφε δεν ψηνει:)

To Know the Cause Of Things!

oti anabathish kai na kaneis h karta sou den ginetai 3g.mporeis omws na krathseis to noumero idio alla mono h karta tha allaksei kai tha ginei 3g.:D alliws ama exeis auth pou exeis h uphresia 3g einai axrhsth.:confused:

ok... ayto omos pou rotao einai to exis.... pigainontas ego se ena katastima na kano px tin syndesi mou ton 2 dorean oron se 4 dorean ores...kai taytoxrona na agoraso to n80 sto 4oro programa pou proanefera...tha paradoso tin sim mou oste na na mou dosoun sim 3g? i kati allo paizei? mipos prepei na pao se oteshop (exo cosmote) kai na tous po na mou allaxoun tin sim se sim 3g oste na kratiso to noumero mou kai na exo dynatotita xrisis 3g sto mellon?

Μια μικρή ερώτηση. Εγώ έχω την ίδια κάρτα (Vodafone) περίπου 3 χρόνια και δύο μήνες. Στο Ν80 μου εμφανίζεται κάτω από το δίκτυο το σήμα 3G. Αυτό σημαίνει ότι είναι εντάξει η κάρτα; Είναι 3G κάρτα; Ή πρέπει να την αλλάξω; Δεν θα κάνω ποτέ βίντεο κλήσεις. Με ενδιαφέρει όμως πολύ να βλέπω τις WAP και WEB σελίδες γρήγορα. Αυτή τη στιγμή WAP και WEB πάνε γρήγορα. Πρέπει όμως να αλλάξω την κάρτα SIM?

Αρκει να επικοινωνησεις με την εξυπηρετηση πελατων (13830 για vodafone) και να τους πεις να σου ενεργοποιησουν το 3g. Δεν χρειαζεσαι 3g καρτα.

Φανταζομαι τα ιδια θα ισχυουν και για τους αλλους.

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

Αρκει να επικοινωνησεις με την εξυπηρετηση πελατων (13830 για vodafone) και να τους πεις να σου ενεργοποιησουν το 3g. Δεν χρειαζεσαι 3g καρτα.

Φανταζομαι τα ιδια θα ισχυουν και για τους αλλους.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Ελπίζω να ξέρεις. Υπάρχει τρόπος να προσθέσω Ολλανδικό Τ9 στις γλώσσες γραφής μηνυμάτων; Γίνεται αυτό; Μπορώ να το κατεβάσω από κάπου ας πούμε; Απ' ότι ξέρω σε άλλα κινητά δεν γίνεται. Αλλά σε αυτό που είναι smartphone και μοντέρνο, γίνεται; Γνωρίζεις κάτι;