redalert Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 re paidia tha ithela na rwtsiw autous pou kseroun,to kinhto auto vgazei kalo video, ta mp3 akougontai kala ??euxaristw!!! sas parakalw,apantiste mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcuk94 Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 file to kinito petai!!!to eho edo kai mia evdomada peripu kai o ihos akougete apla TELIAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Παράθεση Proud owner of sony erricson k800i ---------------------------------- Posa frapedia roufiksate simera??oeo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpate Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Χαιρετώ κι εγώ τους φίλους του καταπληκτικότερου forum τεχνολογίας στην Ελλάδα (χωρίς καμμία δόση υπερβολής). Newbi κι εγω στην παρέα των κατόχων Ν80, και μάλιστα μετά από χρόνια φανατικός του συνδυασμού SonyEricsson - CandyBar - Vodafone, πλέον έχω Nokia - Slide - Cosmote, και όπως καταλαβαίνετε το σοκ της αλλαγής τεράστιο! Αφήνω στην άκρη λοιπόν τα πλεονεκτήματα του κινητού μας που όλοι γνωρίζετε και θα καταθέσω άμεσα τις δικές μου απορίες - παρατηρήσεις ελπίζοντας όποιος έχει τη διάθεση να μου απαντήσει. α)Το ελεφρύ "παίξιμο" δεξιά-αριστερά των δύο τμημάτων που αποτελούν το κινητό θεωρείται φυσιολογικό, κι αν ναι, σε τι βαθμό; β)Το καπάκι της μπαταρίας μου επίσης δεν εφαρμόζει τέλεια, νομίζετε ότι τίθεται θέμα ελλατώματος; γ)Για τα α) και β) μπορώ να ζητήσω διόρθωση από Nokia Center? δ)Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω τη φωτογραφία που εμφανίζεται όταν με καλεί κάποιος; ε)Υπάρχει τρόπος να υποστηρίζονται τα animations στα SMS (όχο MMS) των SonyEricsson, Samsung κλπ? στ)Φωτογραφία καλούντος στα εισερχόμενα SMS δε γίνεται να εμφανίζεται? Επίσης θα ήθελα να αναφέρω σε σχετική απορία που "έπαιζε" σε κάτι post πριν μέρες, ότι μετά από επικοινωνία μου με τη Νοκια αγγλίας όσον αφορά στο Feature Pack 1 του λειτουργικού μας, μου απάντησαν πως το N80 θα μπορεί να αναβαθμιστεί και να το υποστηρίζει. Ευχαριστώ πολύ και ζητώ συγγνώμη για το μέγεθος του post μου (είναι το πρώτο, στα επόμενα υπόσχομαι να είμαι πιο σύντομος :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 μια ερωτηση,παιδια οταν πατε διαχειρηση εφαρμογων για να σβησετε καποια θεματα σας τα εμφανιζει ολα τα θεματα που εχετε εγκαταστησει στη συσκευη?εμενα οχι με αποτελεσμα να μην μπορω να διαγραψω καποια που δεν θελω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 α)Το ελεφρύ "παίξιμο" δεξιά-αριστερά των δύο τμημάτων που αποτελούν το κινητό θεωρείται φυσιολογικό, κι αν ναι, σε τι βαθμό; β)Το καπάκι της μπαταρίας μου επίσης δεν εφαρμόζει τέλεια, νομίζετε ότι τίθεται θέμα ελλατώματος; γ)Για τα α) και β) μπορώ να ζητήσω διόρθωση από Nokia Center? δ)Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω τη φωτογραφία που εμφανίζεται όταν με καλεί κάποιος; ε)Υπάρχει τρόπος να υποστηρίζονται τα animations στα SMS (όχο MMS) των SonyEricsson, Samsung κλπ? στ)Φωτογραφία καλούντος στα εισερχόμενα SMS δε γίνεται να εμφανίζεται? α. Και σε μένα το κάνει. Δεν φαινεται υπερβολικό. Αν χαλαρώσει πολυ ή αν πουν 2-3 φίλοι εδω ότι το δικό τους τηλέφωνο δεν το κάνει, τότε θα αρχίσω να ανησυχώ. β. Σε μένα εφαρμόζει σχεδόν τέλεια, ελάχιστη μετακίνηση (0.3mm) με χρήση δύναμης. Καλύτερα από το παλιο μου 6600 γ. Φυσικά. έχουμε 2 χρόνια εγγύηση. δ. Αναμένουμε το προγραμματάκι που το κάνει αυτό (fscaller) να βγει για 3rd edition ε. ΔΞ. στ. όχι εγγενώς. Δεν ξέρω καν αν υπάρχει προγραμμα για αυτό. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω σε σχετική απορία που "έπαιζε" σε κάτι post πριν μέρες, ότι μετά από επικοινωνία μου με τη Νοκια αγγλίας όσον αφορά στο Feature Pack 1 του λειτουργικού μας, μου απάντησαν πως το N80 θα μπορεί να αναβαθμιστεί και να το υποστηρίζει. Λογικό ακούγεται. Ελπίζω να γίνει γρήγορα. Για να γλιτώσουμε και τα "ταξίδια" στα Νοκια shop για αναβαθμίσεις. Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 μια ερωτηση,παιδια οταν πατε διαχειρηση εφαρμογων για να σβησετε καποια θεματα σας τα εμφανιζει ολα τα θεματα που εχετε εγκαταστησει στη συσκευη?εμενα οχι με αποτελεσμα να μην μπορω να διαγραψω καποια που δεν θελω. Ναι, τουλαχιστον τα 3 θέματα που έχω εγκαταστήσει. Μάλιστα απεγκατέστησα το ένα και πέρασα ένα άλλο μια χαρα. Τα έχω κατεβάσει όλα απο το techteam.γρ Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Λοιπον σημερα που ξυπνησα καιταω το κινητο (που το ειχα βαλει να φορτιζει) και βλεπω μια λευκη οθονη που δεν εδειχνε τιποτα αλλο. Παταω κουμπια τιποτα παταω το on off τιποτα. Βγαζω την μπαταρια την ξαναβαζω ανοιγω παλι λευκη οθονη. Το ξανακανω βγαινει το σημα της νοκια (το αρχικο με την λευκη οθονη) μετα αρχιζει να χανεται. Μετα απο 3-4 restart με μπαταρια επανηλθε. Πολυ περιεργο. Λετε να εγινε τιποτα με την αναβαθμιση που εκανα (εγω με phoenix)? Πολυ περιεργο. Παντως τωρα δουλευει ευτυχως. Update Τωρα που μιλαγα αφου το εκλησα αρχισε η οθονη να κανει τρελλα να τρεμοπαιζει και να αναβοσβηνει και να ανεβοκατεβαινουνε τα γραματα μεχρι που ξαναεγινε λευκη. Τι εχει παθει? Τι πιστευετε. Δοκιμασα να το ανοιξω ξανα αλλα κανει τα ιδια. Τελικα κολλησε τελειος. Να συμπληρωσω οτι το update του firmware το εκανα μια βδομαδα πριν και το κινητο δουλεβε αψογα. Αν το παω στην Νοκια θα το καταλαβουνε οτι εχω κανει update το firmware? Είναι πιθανό να καταλάβουν ότι έχει γίνει update, δεν είναι όμως δυνατό να καταλάβουν ότι το έκανες μόνος σου. Αν σου πουν μα μου... θα πείς ότι το κινητό το είχες κάνει αναβάθμιση σε ένα Nokia Club, αλλα το καλύτερο είναι να μην τους αναφέρεις καν ότι έχει αναβαθμιστεί. Θα πεις ότι όλα ήταν μια χαρά μέχρι μια μέρα που ξύπνησες και είδες...ότι είδες!:p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixla Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 παιδια συγνωμη για την ερωτηση αλλα πως μπορώ να δω ποια εκδοση λειτουργικού εχω αυτη την στιγμή στο ν80 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 παιδια συγνωμη για την ερωτηση αλλα πως μπορώ να δω ποια εκδοση λειτουργικού εχω αυτη την στιγμή στο ν80 ? Δώσε *#0000# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Είναι πιθανό να καταλάβουν ότι έχει γίνει update, δεν είναι όμως δυνατό να καταλάβουν ότι το έκανες μόνος σου. Αν σου πουν μα μου... θα πείς ότι το κινητό το είχες κάνει αναβάθμιση σε ένα Nokia Club, αλλα το καλύτερο είναι να μην τους αναφέρεις καν ότι έχει αναβαθμιστεί. Θα πεις ότι όλα ήταν μια χαρά μέχρι μια μέρα που ξύπνησες και είδες...ότι είδες!:p Λοιπον το ξαναφλασαρα αφου καταφερα να το ανοιξω με τα 1000 ζοργια με επιτυχια. Το φλασαρισμα οκ. Οταν το ανοιξα μου εκανε ακριβως τα ιδια. Αρχιζω να πιστευω οτι ειναι προβλημα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Καλά ρε παιδιά, παίρνετε κινητό που κάνει 600+ ευρώ και πάνω στον πρώτο μήνα αρχίζετε τα φλασαρίσματα με τον κίνδυνο να χάσετε την εγγύηση ? Εγώ προσωπικά δε θα το τολμούσα πάντως ... (το Ν80 έχω και εγώ). (τουλάχιστον μέχρι να περάσει κάνα 6μηνο - να το βαρεθώ λίγο πρώτα). Εδώ πηγαίνεις στα Nokia shop μέσα στην εγγύηση κανονικά χωρίς να έχεις κάνει τίποτα και ακούς διάφορα περίεργα - και δεν βρίσκεις άκρη. Χαρά στο κουράγιο σας. Πάντως κρίμα, 2 χρόνια εγγύηση να χαθούν τον πρώτο μήνα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Paidia meta tin anavathmisei den douleboun oi fonitikes entokes sta Profiles!Ti na kano? NOne can help me! :( Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 λοιπον. 1)εχω ενα μεγαλο παραπονο και θα το μοιραστω μαζι σας.ρε παιδια αν ειναι δυνατον.ειναι ενα τελειο κινητο με λιγα κακα.ενα μεγαλο κακο για μενα ειναι οτι δεν μπορω να εχω το led της καμερας ανοιχτο οποτε θελω.δεν υπαρχει καπου.μηπως αυτο διορθωθει με καποια αναβαθμισει?ειναι εκνευριστικο πολυ και στο video recording. ευχαριστω πολυ προκαταβολικα και συγνωμη σε οποιον κουραστηκε. 1)εγω τουλ.η μοναδικη λυση ειναι αν επιλεξεις απο καμερα βιντεοskophshs το βραδυ π αναβει το φλας αλλα οχι το δυνατο... 2)mallon,dokimase to 3)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=124562 ο λογος π ειναι λιγα games-software οτι το κινητο αυτο ειναι το 1ο π εχει νεο symbian to 9.1 .αλλα οπως φαινεται δεν αντιμετωπιζουν προβληματα 4)se kanena προς το παρον δεν την εχουν.πηγα στα κεντρικα κ δεν ειχαν ιδεα.πιο πολυ απορω την 17 π την βρηκαν κ την ανεβασαν. 6)οχι μονο αγνωστης μαρκας 8)χλωμο να το συνδεσεις εκτος wifi +gia explorer des sto topic me tis efarmoges. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Γινεται να μην φαινεται η ημερομηνια κατω απο το δικτυο και πως? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 epitelus to pira ke ego! dio erotisules! pia ine i pio prosfati anavathmiis pu iparxei? ke deyteorn stin kamera ginete kapies ritmhisis na tis kanume monimes opos px na vgalo to flash ktlp? Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmygr30 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Εχω ενα carkit bluetooth. Με τα προηγούμενα νοκια (6680,6111) δουλευε μια χαρά. μόλις συνδέω το Ν80 το βρίσκει, συνδέεται και αμέσως αποσυνδέεται. Γνωρίζει κανένας τι μπορεί να συμβαίνει;το carkit είναι το PARROT3200(το καλύτερο που υπάρχει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 1) ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ME TO OUTLOOK ΕΝΩ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΙΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΜΙΑ ΜΙΑ 2) ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΧΤΩ ΜΙΑ ΚΛΣΗΣ Η ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΕ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ 3) ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΤΗΣ (ΟΧΙ ΣΥΝΟΨΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ) ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Ναι, τουλαχιστον τα 3 θέματα που έχω εγκαταστήσει. Μάλιστα απεγκατέστησα το ένα και πέρασα ένα άλλο μια χαρα. Τα έχω κατεβάσει όλα απο το techteam.γρ το θεμα ειναι οτι δεν του εχω βαλει 3:) καπου στα 25 θεματα του εχω περασει και καποια απο αυτα δεν τα βρισκω καν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Λοιπον σημερα που ξυπνησα καιταω το κινητο (που το ειχα βαλει να φορτιζει) και βλεπω μια λευκη οθονη που δεν εδειχνε τιποτα αλλο. Παταω κουμπια τιποτα παταω το on off τιποτα. Βγαζω την μπαταρια την ξαναβαζω ανοιγω παλι λευκη οθονη. Το ξανακανω βγαινει το σημα της νοκια (το αρχικο με την λευκη οθονη) μετα αρχιζει να χανεται. Μετα απο 3-4 restart με μπαταρια επανηλθε. Πολυ περιεργο. Λετε να εγινε τιποτα με την αναβαθμιση που εκανα (εγω με phoenix)? Πολυ περιεργο. Παντως τωρα δουλευει ευτυχως. Update Τωρα που μιλαγα αφου το εκλησα αρχισε η οθονη να κανει τρελλα να τρεμοπαιζει και να αναβοσβηνει και να ανεβοκατεβαινουνε τα γραματα μεχρι που ξαναεγινε λευκη. Τι εχει παθει? Τι πιστευετε. Δοκιμασα να το ανοιξω ξανα αλλα κανει τα ιδια. Τελικα κολλησε τελειος. Να συμπληρωσω οτι το update του firmware το εκανα μια βδομαδα πριν και το κινητο δουλεβε αψογα. Αν το παω στην Νοκια θα το καταλαβουνε οτι εχω κανει update το firmware? Τελικα δεν εφταιγε το φλασαρισμα. Το πηγα σημερα για Σερβις και εφταιγε η οθονη. Αυριο το παιρνω πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyler Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 NOne can help me! :( Και σε 'μένα δεν λειτουργούσαν μετά την "σπιτική" αναβάθμιση που έκανα. Αλλά πήγα : Εργαλεία>φωνητιές εντολές>προφίλ και μετα εβγαλε μια μπάρα λέγοντας ανοιγμα.. μετά απο αυτό οι φων. εντολές δουλεύουν μια χαρα :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferbi13 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 pws douleuei re paidia to nokia media center.exw sundesei to n80 me ton upologisth me wifi bainw internet apo to kinhto kai ola koble.alla tis fwtografies ktlp tou kinhtou pws tis blepw apo ton upologisth?epishs sthn athhna emfanizetai ena shmataki pou leei 3g katw apo tis grtammes tou dikutou .ti einai auto xrewnomai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 NOne can help me! :( Εμενα μου χαλασαν οταν επανεφερα το μπακαπ απο την καρτα μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 pws douleuei re paidia to nokia media center.exw sundesei to n80 me ton upologisth me wifi bainw internet apo to kinhto kai ola koble.alla tis fwtografies ktlp tou kinhtou pws tis blepw apo ton upologisth?epishs sthn athhna emfanizetai ena shmataki pou leei 3g katw apo tis grtammes tou dikutou .ti einai auto xrewnomai? Για ένα λεπτό... ΠΗΡΕΣ ΚΙΝΗΤΟ 600+ ΕΥΡΩ και δεν ξέρεις τι είναι το 3G?:cry: Το media center δυστηχώς δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω ακόμη. Σχετικά με το 3G. Σημαίνει ότι είσαι συνδεδεμένος σε 3G δίκτυο που σου επιτρέπει βίντεο-κλήσεις, υψηλές ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων, πολύ καλή ποιότητα ήχου στις συνομιλίες σου καθώς και κάποια άλλα προταιρήματα. Όταν το κινητό σου συνδέεται με τέτοιο δίκτυο δεν χρέωνεσε, είναι σαν το κανονικό δίκτυο. Χρεώνεσε όταν κάνεις χρήση κάποιας υπηρεσίας. Για να ενεργοποιηθούν οι παραπάνω υπηρεσίες κάλεσε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας σου.:) [Θυμήσου ότι αν δεν ενεργοποιήσεις ακόμα και η εισέρχομενες βίντεο-κλήσεις δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 pws douleuei re paidia to nokia media center.exw sundesei to n80 me ton upologisth me wifi bainw internet apo to kinhto kai ola koble.alla tis fwtografies ktlp tou kinhtou pws tis blepw apo ton upologisth?epishs sthn athhna emfanizetai ena shmataki pou leei 3g katw apo tis grtammes tou dikutou .ti einai auto xrewnomai? kai mhn ksexname opws eipe kai o filos poio prin na exeis karta sim 3g.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 kai mhn ksexname opws eipe kai o filos poio prin na exeis karta sim 3g.:D Αφού δεν ξέρει τι είναι το 3G δεν νομίζω να καταλάβει κάποια διαφορά με USIM. Βέβαια σίγουρα θα είναι καλύτερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts