ταξιδιωτης22 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 ρε παιδια themes του N-90 δεν παιζουν και στο n-80?προσπαθω να του βαλω και μου βγαζει ειδοποιηση οτι δεν ειναι συμβατο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 ρε παιδια themes του N-90 δεν παιζουν και στο n-80?προσπαθω να του βαλω και μου βγαζει ειδοποιηση οτι δεν ειναι συμβατο. αν θυμαμαι καλα οχι, ουτε τα θεματα ειναι συμβατα :O δε γινεται καθολου η εγκατασταση, ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 υπαρχει ενα κομματι στο nokia shop της ΛΑΡΙΣΑΣ σε ασημι....και οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε.....τρεξτεεεεεεεε Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 ρε παιδια themes του N-90 δεν παιζουν και στο n-80?προσπαθω να του βαλω και μου βγαζει ειδοποιηση οτι δεν ειναι συμβατο. αν κι ακομα δεν εχω δοκιμασει να του περασω εφαρμογες λογω δουλειας ελπίζω να γνωρίζεις ήδη ο,τι οτι εφαρμογή .sis υπάρχει δεν είναι συμβατή με symbian 9.0 για αρχή μόνο java και 2-3 εφαρμογές που έχουν βρεθεί να δουλεύουν. :O υπαρχει ενα κομματι στο nokia shop της ΛΑΡΙΣΑΣ σε ασημι....και οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε.....τρεξτεεεεεεεε Παιδιά απο έγγυρες πηγές υπάρχει ένα κομμάτι σε ΜΑΥΡΟ στο καστελόριζο. ΤΡΕΧΤΕ!!! :p Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 ελπίζω να γνωρίζεις ήδη ο,τι οτι εφαρμογή .sis υπάρχει δεν είναι συμβατή με symbian 9.0 για αρχή μόνο java και 2-3 εφαρμογές που έχουν βρεθεί να δουλεύουν. :O μαλιστα:( δεν το γνωριζα,οποτε θα περιμενουμε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 δοκιμη: ιδιο τραγουδι, ιδια ακουστικα, ιδιες ρυθμισεις ισοσταθμιστη, ιδια ενταση αποτελεσμα: καλυτερη ποιοτητα ηχου απο το 3250. το ιδιο ειχε γινει και με το 6270 και επετρεψε μου να συμφωνησω με τον mirrorofsorrow :) δεν ξερω...αυτο ειναι και λιγο υποκειμενικο αλλα σου ξανατονιζω πως λογω της δουλειας μου κ λογω ενασχολησης με τον ηχο απο 10 ετων θεωρω πως εχεις αδικο...any way... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Ρε παιδιά, με εκπλήσσει ο τρόπος που όλοι πάτε στα μαγαζιά και το βρίσκετε με τη μία, σαν να πετάγεστε στο περίπτερο να πάρετε τσιγάρα :D κι εγώ εδώ και 3 μέρες έχω γυρίσει ολόκληρο το λεκανοπέδιο χωρίς να βρω κανένα πουθενά, ούτε για δείγμα. :cry: Είχα όμως ένα ευχάριστο νέο χτες: ότι η TIM θα μου κάνει έκπτωση 160 ευρώ για το N80 με ανανέωση συμβολαίου. :w00t: Λοιπόν, η ερώτηση: αν θυμάμαι καλά, κάποιος ανέφερε ότι βρήκε bug που προκαλεί restart του κινητού, αλλά χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς κι αν ναι, σε ποιο σημείο γίνεται το restart; Αν είναι καμιά υπολειτουργία της υπολειτουργίας, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, αρκεί να μην είναι εκνευριστικό σε κάποια δυνατότητα που θα χρησιμοποιώ συχνά. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Otan les vradaki?kata tis 2 mipos?To kinito thelei 12h fortisma! De 8elw na sas stenaxwrhsw, alla ta 12wra fortisis pou exete ksodepsei apo ola ta kainouria kinita pou exete agorasei sth zwh sas , prepei na ta zhthsete pisw, apo tous diaforous pwlhtes :lol: se aytes tis mpataries mia plhrhs fortisi einai mia wra +- kai tis prwtes 3 fores apla synistatai na to afhseis 3, giati mia mikrofortisi e3akolou8ei na symbainei para to oti AYTES OI MPATARIES OUDEMIA SXESI exoun me tis palies, oson afora fainomeno mnhmhs klp. Se kanena ma kanena egxeiridio xrhshs NOKIA pote den anaferetai kati gia 12, 10 h estw 8 wres prwth fortisi...lete na mh to lene gia na poulane bataries? :)) apla den isxyei paides.. Opote...fortiste mia wra, anapste to me to kalwdio, kai paiksete....afoba;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Ρε παιδιά, με εκπλήσσει ο τρόπος που όλοι πάτε στα μαγαζιά και το βρίσκετε με τη μία, σαν να πετάγεστε στο περίπτερο να πάρετε τσιγάρα :D κι εγώ εδώ και 3 μέρες έχω γυρίσει ολόκληρο το λεκανοπέδιο χωρίς να βρω κανένα πουθενά, ούτε για δείγμα. :cry: Opote fantasou edw sto xwrio mou (Thessaloniki) poso dyskolo einai... Meta apo 445 thlefwnhmata, to pio 8etiko pou ema8a einai gia thn allh ebdomada, sto Nokia Club ths B. Olgas. KSEREI KANEIS KATI ALLO? Exei poulh8ei sth 8essaloniki kapou, estw ena? PS. Mavro 8elw e? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Opote fantasou edw sto xwrio mou (Thessaloniki) poso dyskolo einai... Meta apo 445 thlefwnhmata, to pio 8etiko pou ema8a einai gia thn allh ebdomada, sto Nokia Club ths B. Olgas. KSEREI KANEIS KATI ALLO? Exei poulh8ei sth 8essaloniki kapou, estw ena? PS. Mavro 8elw e? :P Καλά, ας περιμένουμε πρώτα να βγει σε ασημί, γιατί ούτε αυτό έχει κυκλοφορήσει ακόμα :D και μετά βλέπουμε για μαύρο. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Πρωτες εντυπωσεις... 1) Οθοναρα 2) Ηχειαρα 3) Γρηγορο 4) Φωτος με καταλληλες ρυθμισεις παρα πολυ καλες Τι περιμενα και δεν εχει... 1) Σπιτικη αναβαθμιση 2) Στην Εκθεση δεν υπαρχει πουθενα το Home Network για να βαλεις αρχεια 3) Adobe Reader 4) Zip Viewer -Στη μουσικη αν στον ισοσταθμιστη βαλετε Ενισχυση Μπασων και υστερα πειραξετε τις ρυθμισεις του και τις βαλετε τερμα ολες, ο ηχος ειναι απιστευτα ποιοτικος, απο ενταση δεν ειναι τοσο δυνατο οσο το 6270(σαν να παιζει στο 9 στα 10 σε κλιμακα 6270) -Μετα απο πολυ πρηξιμο μου εκανε και 2 επαννεκινησεις!!!(δεν ειναι προβληματα αφου υστερα δεν μου το ξαναεκανε στο ιδιο σημειο-πολλα προγρ. ανοιχτα ταυτοχρονα απο την 1η ωρα δεν αντεξε και μου ειπε με τον τροπο του "Ηρεμα!!! Μολις βγηκα απο το κουτι!!!" :p :happy: ) -Το μπουταρισμα ειναι πολυ γρηγορο!!! -Ποιοτητα κατασκευης παρα πολυ καλη και το συρσιμο πολυ αξιοπιστο! -Σταθεροτατο λογισμικο -Το ραδιο πιανει παντου με πολυ καλη ποιοτητα ηχου! -Το ακουστικο της συσκευης ακουγεται καμπανα και απο σημα ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε!(πιανει σπιτι σε ολα τα μερη κατι που καμια αλλη συσκευη δεν εκανε παλια-ειμαι πανω σε λοφο και το σημα της Κοσμοταρα ειναι... αστα να πανε!!!) -Στις επιλογες για shortcuts στην TodayScreen υπαρχουν συντομευσεις που δεν μπορουμε καν να τις δουμε στο κινητο ως προγραμματα (π.χ. Image Print) -Η λειτουργια ναρκης πολυ χρησιμη και το μπλε λεντακι που αναβει(εκει που βρισκεται ο αισθητηρας φωτος) για να ξερουμε οτι η συσκευη δεν ειναι κλειστη, πολυ εξυπνο!! -Το μενου ειναι κυκλικο προς τα πανω-κατω και αριστερα-δεξια!!! -Απιστευτο multitasking χωρις κολληματα και καθυστερησεις!!! Το μονο που χρειαζεται τωρα ειναι να βγουν εφαρμογες(ηδη εχουν ξεκινησει) και καποιοι να τις σπασουν:p ;) Το κινητο το προτεινω ανεπιφυλαχτα σε οποιον διαθετει 600€ και δεν τα θελει αλλο :lol: :lol: :lol: :!: --------------------------------------- Πιστευω πως ειναι η Νοκια στις επομενες αναβαθμισεις θα μας εκπληξει με αυτα που θα βαλει στο λογισμικο αφου το κινητο (καθως και τα αλλα) τα εβγαλε γρηγορα και ολα μαζι για να προλαβει την αγορα του Πασχα!!! --------------------------------------- Το κινητο για τις 3 πρωτες φορτισεις καλο ειναι να το αφησετε 3 ωρες (να εχει ξεφορτισει πληρως η μπαταρια ομως)!! Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s5607 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Παιδια, να ρωτησω... Εχοντας WIFI το τηλ, δεν μπορει να δει αλλα μηχανηματα του ιδιου δικτυου και να κανει share τη μνημη του η να στειλει αρχεια αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Για όσους ακόμα ψάχνουν... Υπάρχει ένα (μέχρι τώρα...Μ.Πέμπτη και ώρα 12.40) στο Nokia Shop της Κατεχάκη και ένα στο Nokia Shop της Αγίας Παρασκευής. Όποιος πρόλαβε, τον Κύριο είδε... Happy hunting guys και καλό Πάσχα! Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Παιδια, να ρωτησω... Εχοντας WIFI το τηλ, δεν μπορει να δει αλλα μηχανηματα του ιδιου δικτυου και να κανει share τη μνημη του η να στειλει αρχεια αλλου? Εάν εννοείς σε άλλους υπολογιστές, τότε η απάντηση είναι όχι... Βέβαια μέσα στις οδηγίες λέει για AdHoc σύνδεση!!! Κάτι το οποίο δεν υπάρχει το κινητό. Σίγουρα όμως θα βγεί σε επόμενες εκδόσεις. Επιπλέον, είμαι σίγουρος ότι θα βγεί κάποια στιγμή Sharing πρόγραμμα για να το βλέπουν οι υπολογιστές δικτύου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pvinis Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 guys, θα το παρω σημερα το απογευμα σε μαυρο...! ΥΕΑΗ! mporo na vgalo ego photo na to deite... Παράθεση -->pvinis<-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Στη v9.1 του Symbian την οποια εχουν ολα τα καινουρια κινητα της Nokia (3250, Ν80, Ν91 κλπ) απο ο,τι ειδα εχουν μικρυνει και την γρταμματοσειρα στο ημερολογιο στις εργασιες στην Today screen, κλπ), πραγμα πολυ ευχαριστο. Ισχυει το ιδιο και για τις σημειωσεις;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Παιδία έχω 2 απορίες..όποιος μπορεί ας με βοηθήσει: 1)Θα ήθελα να αγοράσω ένα MiniSD to Sd adaptor αλλά δεν βρίσκω κάτι φτηνό με το shipping μου κοστίζει πάρα πολύ(μένω Κύπρο σημειώνω..μπορεί να είναι offtopic αλλά δεν είμαι σίγουρος) 2)Επειδή το ν80 είναι το πρώτο μου smartphone θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται στο ηερολόγιο να βάλουμε μια ημερομηνία για γεννέθλια και να παίζει υπενθύμιση καθε χρόνο αυτόματα? Ευχαριστώ πρωκαταβολικά! Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Me to SAR ti paizei? Leei N80 RM91 exei 0,48 kai to N80 RM92 0,68. Ti exoume emeis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Me to SAR ti paizei? Leei N80 RM91 exei 0,48 kai to N80 RM92 0,68. Ti exoume emeis? Εχουμε rm92 (Europe/Asia (WCDMA 2100) N80-1, RM-92) (North American (WCDMA 1900) N80-3 , RM-91.) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1211595#post1211595 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Me to SAR ti paizei? Leei N80 RM91 exei 0,48 kai to N80 RM92 0,68. Ti exoume emeis? RM92 (pata *#0000#) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 δε μου δινεις να καταλαβω τι ακριβως εκανες κ τι ακριβως συγκρινες κ πως βγαζεις τα συμπερασματα σου δηλαδη τα ακουστικα του 3250 ειναι καλυτερα απο το Ν80 ή εβαζες τ'ακουστικα του Ν80 στο 3250 και το αναποδο? Όταν λέω οτι συγκρίνω συσκευές, κάνω απολύτως εξαντλητικά τέστ. Δηλαδή, δεν αφήνω τον παραμικρό παράγοντα να επιρεάσει το αποτέλεσμα. Έτσι σαρχικά έπαιξε το 3250 και το Ν80 το καθένα με τα ακουστικά του. Οι ρυθμίσεις ολόιδιες και το πείραμα πραγματοποιήθηκε 2 φορές. Έπειτα και τα 2 παίξαν με τα ακουστικά του 3250 και μετά με του Ν80. Με αυτό θέλω να δω μήπως η ανωτερότητα του ενός προέρχεταο μόνο απο την καλύτερη ποιότητα των ακουστικών και μόνο. Και όπως είπα, το 3250 ήταν ανώτερο σε όλους μα όλους τους τομείς και με διαφορά. Το ίδιο ακριβώς έκανα και στην πε΄ριπτωση των Ν70 και 6270. Και πάμε στο επόμενο. θα μου επιτρεψεις εδω να διαφωνισω μαζι σου με καρατσεκαρισμενες αποδειξεις ...αν θελεις βαζουμε και analyzer..ειχα το Ν70 και το 6270.Σε καμια περιπτωση δεν ηταν ο ηχος στα ακουστικα τους ιδιος.Σαφως ανωτερο το Ν70 αρα σαφως ανωτερο και το Ν80 σε σχεση με το 6270.Τωρα για το 3250 δε θα σου πω διοτι δεν το ακουσα...Εδω μπορει να εχεις δικιο,δεν εχω γνωμη!!! Πολλαπλή σύγκριση και εδώ μεταξύ των 6270 και Ν70 αλλά, ευτυχώς, ο κριτής δεν ήμουν μόνο εγώ, αλλά είμασταν οι mirrorofsorrow, nervous, nikosnat, theka_2003 και ο μου διαφεύγει. Όλοι συμφώνησαν πως το 6270 είναι πολύ ανώτερο του Ν70. Μηχανήματα ανάλυσης ήχου κτλ δε μου λένε τίποτα. Εδώ μικρής σημασίας είναι τα άψυχα νούμερα ενός εργαλείου. Το θέμα είναι τι ακούς. Πιο σου αρέσει πιο πολύ. Πιο αποτέλεσμα θα επέλεγες να ακούσεις αν είχες την δυνατότητα επιλογής. Και όλοι συμφώνησαν πως το Ν70 υπολείπεται του 6270. Άμεσο τεστ του Ν70 δεν έκανα με το Ν80 γι'αυτό και δεν μίλησα ποτέ με σιγουριά. Παιδία έχω 2 απορίες..όποιος μπορεί ας με βοηθήσει: Επειδή το ν80 είναι το πρώτο μου smartphone θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται στο ηερολόγιο να βάλουμε μια ημερομηνία για γεννέθλια και να παίζει υπενθύμιση καθε χρόνο αυτόματα? Φυσικά και γίνεται. Δημιουργείς μια νέα καταχώρηση, υπόμνημα, ενεργποιείς την ειδοποίησή της, και στο πεδίο επανάληψη επιλέγεις, ετήσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa156 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Πρωτες εντυπωσεις... 1) Οθοναρα 2) Ηχειαρα 3) Γρηγορο 4) Φωτος με καταλληλες ρυθμισεις παρα πολυ καλες Τι περιμενα και δεν εχει... 1) Σπιτικη αναβαθμιση 2) Στην Εκθεση δεν υπαρχει πουθενα το Home Network για να βαλεις αρχεια 3) Adobe Reader 4) Zip Viewer -Στη μουσικη αν στον ισοσταθμιστη βαλετε Ενισχυση Μπασων και υστερα πειραξετε τις ρυθμισεις του και τις βαλετε τερμα ολες, ο ηχος ειναι απιστευτα ποιοτικος, απο ενταση δεν ειναι τοσο δυνατο οσο το 6270(σαν να παιζει στο 9 στα 10 σε κλιμακα 6270) -Μετα απο πολυ πρηξιμο μου εκανε και 2 επαννεκινησεις!!!(δεν ειναι προβληματα αφου υστερα δεν μου το ξαναεκανε στο ιδιο σημειο-πολλα προγρ. ανοιχτα ταυτοχρονα απο την 1η ωρα δεν αντεξε και μου ειπε με τον τροπο του "Ηρεμα!!! Μολις βγηκα απο το κουτι!!!" :p :happy: ) -Το μπουταρισμα ειναι πολυ γρηγορο!!! -Ποιοτητα κατασκευης παρα πολυ καλη και το συρσιμο πολυ αξιοπιστο! -Σταθεροτατο λογισμικο -Το ραδιο πιανει παντου με πολυ καλη ποιοτητα ηχου! -Το ακουστικο της συσκευης ακουγεται καμπανα και απο σημα ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε!(πιανει σπιτι σε ολα τα μερη κατι που καμια αλλη συσκευη δεν εκανε παλια-ειμαι πανω σε λοφο και το σημα της Κοσμοταρα ειναι... αστα να πανε!!!) -Στις επιλογες για shortcuts στην TodayScreen υπαρχουν συντομευσεις που δεν μπορουμε καν να τις δουμε στο κινητο ως προγραμματα (π.χ. Image Print) -Η λειτουργια ναρκης πολυ χρησιμη και το μπλε λεντακι που αναβει(εκει που βρισκεται ο αισθητηρας φωτος) για να ξερουμε οτι η συσκευη δεν ειναι κλειστη, πολυ εξυπνο!! -Το μενου ειναι κυκλικο προς τα πανω-κατω και αριστερα-δεξια!!! -Απιστευτο multitasking χωρις κολληματα και καθυστερησεις!!! Το μονο που χρειαζεται τωρα ειναι να βγουν εφαρμογες(ηδη εχουν ξεκινησει) και καποιοι να τις σπασουν:p ;) Το κινητο το προτεινω ανεπιφυλαχτα σε οποιον διαθετει 600€ και δεν τα θελει αλλο :lol: :lol: :lol: :!: --------------------------------------- Πιστευω πως ειναι η Νοκια στις επομενες αναβαθμισεις θα μας εκπληξει με αυτα που θα βαλει στο λογισμικο αφου το κινητο (καθως και τα αλλα) τα εβγαλε γρηγορα και ολα μαζι για να προλαβει την αγορα του Πασχα!!! --------------------------------------- Το κινητο για τις 3 πρωτες φορτισεις καλο ειναι να το αφησετε 3 ωρες (να εχει ξεφορτισει πληρως η μπαταρια ομως)!! kala δεν θα κανει τελικα αναβαθμιση απο το νετ?σπιτικη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollnik Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 sxetika me tin bataria ... xthes me to pou to pira tou ekana 4 ores fortisi kai simera me dokimes wifi-bluetooth-eikones-flash sigronismous.... kai exei pesei 2 grammes.den ksero an auto einai ikanopoiitiko:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 sxetika me tin bataria ... xthes me to pou to pira tou ekana 4 ores fortisi kai simera me dokimes wifi-bluetooth-eikones-flash sigronismous.... kai exei pesei 2 grammes.den ksero an auto einai ikanopoiitiko:) καλα ακουγεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Όποιος φίλος έχει εικόνα σχετικά με ένα ολόκληρο κύκλο απο φόρτιση σε φόρτιση του Ν-80 να μας πει τελικά πόσο του κράτησε η μπαταρία (πιστεύω με εξαντλητική πρώτη χρήση και με μειωμένη απόδοση λόγο του ότι είναι καινούργια). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts