alfa Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Στο δικό μου δεν γίνετε αυτό που λέτε..Βγαίνει το ρολόι και μετά από κάποιο διάστημα (κανένα 20λεπτο αν δεν κάνω λάθος) εμφανίζεται η λειτουργία νάρκης. Μόνο όταν το κλειδώνεις το κινητό εμφανίζεται για πολύ λίγο το ρολόι και μετά μπαίνει αμέσως σε λειτουργία νάρκης.. Μήπως το κλειδώνετε το τηλέφωνο και σας κάνει αυτό το πράγμα?? Εχεις δικιο, αν το κλειδωσεις μπαινει σε "ναρκη" αμεσως αν οχι θελει 20 λεπτα, και εγω σημερα το καταλαβα αλλα δεν προλαβα να σας το γραψω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Λοιπον ΣΟΣ, εχει κανεις το Best taskmanager αλλα οχι το τελευταιο γιατι κατεβασα το 2.01 και δεν μπορω να εμφανισω το GPS... οποιος το εχει μπορει να μου το στειλει στο alfagama@otenet.gr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 κατεβασε το 1.00 απο το γνωστο μερος,το τελευταιο δεν δουλευει σωστα μαπα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosf Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Επειδη λογο καλοκαιριου χαθηκα απο το forum ξερετε αν με καμια αναβαθμιση προστεθηκε το προφιλ A2DP στο bluetooth???? Επισης εχετε να μου προτινετε καποιο καλο Bluetooth headset για το Ν80?? Thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 κατεβασε το 1.00 απο το γνωστο μερος,το τελευταιο δεν δουλευει σωστα μαπα! Ισως να χρειαζομαι γυαλια:) γιατι δεν το βρισκω ουτε στα γνωστα μαγαζακια, γι' αυτο ρωταω. Τελικα ειμαι για γελια.... το βρηκα στο Mysoftware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Να' μαι κι εδώ! Αφού έπρηξα το φόρουμ του Ν73 και αποφάσισα λόγω υπερβολικού ΣΑΡ να μην το πάρω, θα σας ρωτήσω αν είστε ικανοποιημένοι από το Ν80 κι αν μου προτείνετε να το πάρω με την επιδότηση! Ξέρω πως η μπαταρία του τα φτύνει μέσα σε ένα 24ωρο. Με το Ν80 θα εισαι πολυ ευαλλωτος σε καλυψη διοτη εχει υπερβολικα μικρο SAR! Το Ν73 δεν ειναι τοσο ψηστηρι οσο λες νομιζω... Που θα βρω καταλογο με δεικτες SAR ακομα και για τα τελευταια μοντελα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Μήπως το κλειδώνετε το τηλέφωνο και σας κάνει αυτό το πράγμα?? Εχεις δικιο! Οταν ειναι ξεκλειδωτο δε λειτουργει αμεσως η ναρκη!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Για πειτε μου ρε παιδια, αυτη η ρημαδα φων. κληση πως λειτουργει (αν λειτουργει). πριν το αναβαθμισω στραβα κουτσα κατι εκανε, μετα την αναβαθμιση και αφου ξανα εβαλα τις επαφες με το PCsuite δεν μου αναγνωριζει τιποτα εκτος απο τις φων. εντολες. Εχει κανενα κολπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Για πειτε μου ρε παιδια, αυτη η ρημαδα φων. κληση πως λειτουργει (αν λειτουργει). πριν το αναβαθμισω στραβα κουτσα κατι εκανε, μετα την αναβαθμιση και αφου ξανα εβαλα τις επαφες με το PCsuite δεν μου αναγνωριζει τιποτα εκτος απο τις φων. εντολες. Εχει κανενα κολπο? Διπλα στις επαφες σου εμφανιζει το ανθρωπακι ? Λογικα οχι . Θα πρεπει να περασεις τις επαφες χειροκινητα . Δοκιμασε αυτο ομως : Παρε back-up ολες τις επαφες στην καρτα, και στην συνεχεια κανε επαναφορα απο την καρτα,στη συσκευη . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 ΒΟΗΘΕΙΑ....έχω σοβαρό πρόβλημα!!! δεν μπορώ να διαβάσω τα μηνύματα που έρχονται, δεν τα ανοίγει το Ν μου...τα κουμπιά δουλεύουν κανονικά, αλλά όταν πάω να το ανοίξω τπτ!! έκανα firmware update..τίποτα πάλι...ψάχνω απεγνωσμένα έναν explorer ή κάτι να τα ανοίγω..plzzz..HELP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Που εχεις να αποθηκευονται τα μηνυματα? στο τηλ η στην καρτα? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 akou na deis pws exei...epese kai tou eixe mpei aytomata i epilogi ''mnimi tilefwnou'' giati profanws den douleve i karta(na nai kala i mana m)!! evgala kai ksanaevala tin karta mnimis kai epeleksa ksana karta mnimis gia save!! tpt omws!! vazw ksana mnimi tilefwnou, ta idia!!! to minyma pou erxetai mporw na to diagrapsw, na to metaferw stous fakelous alla oxi na to diavasw!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 καλητερα κανε hard format στο τηλ σου και format στην καρτα μνημης, μετα ξαναπερασε τα ολα απο την αρχη.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 kai pws to kanw ayto? ayto me ton 4psifio einai to format? poio einai giati den thymamai!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102578 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 episis den yparxei kapoios explorer pou na doulevei? katevasa ton fexplorer alla logw pistopoihtikwn den kanei install!! ti ki an gyrisa pisw tin imerominia 6 mines!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 O fexplorer θελει να τον κανεις sign για να μπορεσει να κανει εγκατασταση στο κινητο σου, δοκιμασε τον Y-Browser που ειναι και free. http://www.drjukka.com/YBrowser.html Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gefountoul Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Διπλα στις επαφες σου εμφανιζει το ανθρωπακι ? Λογικα οχι . Θα πρεπει να περασεις τις επαφες χειροκινητα . Δοκιμασε αυτο ομως : Παρε back-up ολες τις επαφες στην καρτα, και στην συνεχεια κανε επαναφορα απο την καρτα,στη συσκευη . Γειά χαρά, καταρχήν να με καλωσορίσω ως κάτοχο πλέον του ΙΕ. Λοιπόν έχω το ίδιο πρόβλημα με τις επαφές. Έκανα back-up και μετά πάλι στη μνήμη του τηλεφώνου αλλά τζίφος. Το κακό είναι ότι όταν περνάω νέα επαφή απο την αρχή πάλι δεν μου δίνει βγάζει φωνητική κλήση. Μήπως κάνω καμιά πατάτα :wacko: Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Γειά χαρά, καταρχήν να με καλωσορίσω ως κάτοχο πλέον του ΙΕ. Λοιπόν έχω το ίδιο πρόβλημα με τις επαφές. Έκανα back-up και μετά πάλι στη μνήμη του τηλεφώνου αλλά τζίφος. Το κακό είναι ότι όταν περνάω νέα επαφή απο την αρχή πάλι δεν μου δίνει βγάζει φωνητική κλήση. Μήπως κάνω καμιά πατάτα :wacko: Thanx Καταρχην καλορζικο :) Πολυ φοβαμαι οτι για να λειτουργησει ,θα πρεπει να κανεις ενα φορματ ,αφου πρωτα ομως κανεις ενα συγχρονισμο με το outlook. Μετα το φορματ ,κανεις παλι συγχρονισμο με outlook, για να περασεις παλι τις επαφες σου . Λογικα το προβλημα,θα εχει λυθει Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Παιδιά ξέρει κάποιος πως θα μπορέσω να βρω την IP Address του N80 μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Παιδιά ξέρει κάποιος πως θα μπορέσω να βρω την IP Address του N80 μου??? Το mac address εννοεις? Για να δεις το mac address πληκτρολογησε σε κατασταση αναμονης : *#62209526# Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gefountoul Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Καταρχην καλορζικο :) Πολυ φοβαμαι οτι για να λειτουργησει ,θα πρεπει να κανεις ενα φορματ ,αφου πρωτα ομως κανεις ενα συγχρονισμο με το outlook. Μετα το φορματ ,κανεις παλι συγχρονισμο με outlook, για να περασεις παλι τις επαφες σου . Λογικα το προβλημα,θα εχει λυθει Αν και φοβάμαι ότι με τόσα που έχω βάλει ήδη θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να τα ξανακάνω όλα. Anyway ζω και χωρίς φωνητική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Διπλα στις επαφες σου εμφανιζει το ανθρωπακι ? Λογικα οχι . Θα πρεπει να περασεις τις επαφες χειροκινητα . Δοκιμασε αυτο ομως : Παρε back-up ολες τις επαφες στην καρτα, και στην συνεχεια κανε επαναφορα απο την καρτα,στη συσκευη . Το ανθρωπακι δεν το βγαζει αν και τις εσβησα ολες και αρχισα να τις περναω χειροκινητα. οταν λες να τις κανω back-up στην καρτα εννοεις στη καρτα μνημης η στην σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Το ανθρωπακι δεν το βγαζει αν και τις εσβησα ολες και αρχισα να τις περναω χειροκινητα. οταν λες να τις κανω back-up στην καρτα εννοεις στη καρτα μνημης η στην σιμ. Στην καρτα μνημης . Αν δεν πετυχει , κανε φορματ στην συσκευη , αφου πρωτα εχεις κανεις συγχρονισμο τις επαφες σου με outlook, μεσω pcsuite . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gefountoul Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Στην καρτα μνημης . Αν δεν πετυχει , κανε φορματ στην συσκευη , αφου πρωτα εχεις κανεις συγχρονισμο τις επαφες σου με outlook, μεσω pcsuite . Εαν κάνω format δεν θα χαθούν τα προεγκατεστημένα προγράμματα? Ρωτάω επειδή σε κάποιο ποστ προηγούμενο είχες αναφέρει κατι τέτοιο. Ευχαριστώ Τελικά έκανα update που ούτως ή άλλως χρειαζόταν αλλά παλι έχω πρόβλημα με τις επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts