sifmakis Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 dokimase tin karta se allo kinito i se card reader ! kamia fora trone kolima kai oi kartes ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 dokimase tin karta se allo kinito i se card reader ! kamia fora trone kolima kai oi kartes ... την εχω δοκιμασει και σε σε pc kai se αλλο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 την εχω δοκιμασει και σε σε pc kai se αλλο κινητο Μήπως πρέπει να την ξεκλειδώσεις πρώτα βάζοντας το κωδικό ασφαλείας;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Μήπως πρέπει να την ξεκλειδώσεις πρώτα βάζοντας το κωδικό ασφαλείας;:confused: δεν μου την βλεπει καθωλου σα να μην εχει καρτα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 καλημερα εχω το εξης προβλημα εχω μια καρτα μνημης της οποιας ειχα βαλει κωδικο ασφαλειας και εκανα αναβαθμηση το κινητο χωρις να εχω την μνημη μεσα και τορα δεν μου την διαβαζει ουτε το pc ουτε το κινητο, λογικα αυτο φτεει γιατι πριν δουλευε κανονοκα. η τα επεξε η καρτα και παμε γι αλλα Δοκιμασε να την κανεις φορματ μεσα απο φοτογραφικη μηχανη αλλα θα χασεις ολα σου τα δεδομενα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Ρε παιδια μια ερωτηση.Σημερα εδωσα στο πατερα μου το Ν80 μου να το χρησιμοποιει και καθως το χαζευα ειδα οτι ειναι made in Finland.Σε ολους το ιδιο ειναι??Οχι τιποτα αλλο αλλα το κινητακι το ειχα 14 μηνες και δε μου κανε το παραμικρο προβλημα και αναρωτιεμαι αν αυτο εχει να κανει και με τη χωρα κατασκευης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Ρε παιδια μια ερωτηση.Σημερα εδωσα στο πατερα μου το Ν80 μου να το χρησιμοποιει και καθως το χαζευα ειδα οτι ειναι made in Finland.Σε ολους το ιδιο ειναι??Οχι τιποτα αλλο αλλα το κινητακι το ειχα 14 μηνες και δε μου κανε το παραμικρο προβλημα και αναρωτιεμαι αν αυτο εχει να κανει και με τη χωρα κατασκευης! αυτα που φερνει η nokia στην Ελλαδα ειναι made in finland.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 αυτα που φερνει η nokia στην Ελλαδα ειναι made in finland.:)Για ολα τα τηλεφωνα λες φιλε μου η για το Ν80 μόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Για ολα τα τηλεφωνα λες φιλε μου η για το Ν80 μόνο? για ολα(nokia).:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 για ολα(nokia).:) Υπάρχουν και "made in Hungary". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 για ολα(nokia).:)Πάντως το 8600 και το 6310ι που εχω ειναι made in Germany:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Υπάρχουν και "made in Hungary". Πάντως το 8600 και το 6310ι που εχω ειναι made in Germany:) ισως εχετε δικιο. εγω οσα nokia ειχα ητανε made in finland:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Καλημερα. Απο χτες απεκτησα και εγω ενα Ν80. Ειναι αναβαθμισμενο στην τελευταια εκδοση. Θα ηθελα να μου πειτε που βρισκω εφαρμογες και παιχνιδια. Απο εφαρμιγες με ενδιαφερει ενας καλος file explorer, το route66 ή καποιο αλλο προγραμμα πλοηγησης, ενα καλο ΕλληνοΑγγλικο λεξικο (Systran?) και οτι αλλο μπορειτε να προτεινετε που εχετε χρησιμοποιησει και επισης τιποτα καλα παιχνιδια. Επισης οταν ειμαι στο ιντερνετ (μεσω WiFi) γινεται να ειναι ο explorer σε landscape mode? Ευχαριστω εκ'των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Καλημερα. Απο χτες απεκτησα και εγω ενα Ν80. Ειναι αναβαθμισμενο στην τελευταια εκδοση. Θα ηθελα να μου πειτε που βρισκω εφαρμογες και παιχνιδια. Απο εφαρμιγες με ενδιαφερει ενας καλος file explorer, το route66 ή καποιο αλλο προγραμμα πλοηγησης, ενα καλο ΕλληνοΑγγλικο λεξικο (Systran?) και οτι αλλο μπορειτε να προτεινετε που εχετε χρησιμοποιησει και επισης τιποτα καλα παιχνιδια. Επισης οταν ειμαι στο ιντερνετ (μεσω WiFi) γινεται να ειναι ο explorer σε landscape mode? Ευχαριστω εκ'των προτερων. καλησπερα!! εφαρμογες εδω xxxxxxxxxxxxxxxxxx και στο αναλογο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593 :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Μια ερώτηση και από εμένα παιδιά... Πήρα σήμερα το Ν80 internet edition από vodafone. Αν κάνω αναβάθμιση το firmware θα έχω κάποιο πρόβλημα με τη λειτουργία του (απλά φοβάμαι μην παίζει κάποιο περίεργο κλείδωμα από τη vadafone που πρέπει να προσέχω). :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Μια ερώτηση και από εμένα παιδιά... Πήρα σήμερα το Ν80 internet edition από vodafone. Αν κάνω αναβάθμιση το firmware θα έχω κάποιο πρόβλημα με τη λειτουργία του (απλά φοβάμαι μην παίζει κάποιο περίεργο κλείδωμα από τη vadafone που πρέπει να προσέχω). :O Αν δεν είναι Vodafone live δεν θα υπάρξει πρόβλημα κατά την αναβάθμιση. Αν είναι Vodafone live θα γίνει αναβάθμιση αν και μόνο αν υπάρχει αναβάθμιση της έκδοσης της Vodafone. Βεβαία υπάρχει και η δυνατότητα να ξεφορτωθείς το live αν θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 πως κανω φακελους στο δικα μου?θυμιστε με σας παρακαλω καποιος το ειχε πει,και αν γινεται το περναμε στο faq?ειναι χρησιμο πολυ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 πως κανω φακελους στο δικα μου?θυμιστε με σας παρακαλω καποιος το ειχε πει,και αν γινεται το περναμε στο faq?ειναι χρησιμο πολυ..... Υποφακελους εννοεις ? 1. Create a new folder and call it whatever you want your sub-folder to be. 2. Move this folder to be in position 1 (top left of the main menu) 3. Place an app in position 5 (the default position for when you open up the menu) 4. highlight the app in position 5 and then press options (so that you can see the option to "Move to folder" ). 5. Now with the option menu open, press the power key and select "Offline". You'll notice that the menu is still open, and that the folder you created is highlighted in the top left of the screen. 6. Now select "Move to folder" and select which folder you want to contain your sub-folder. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Εχει χρησιμοποιησει κανεις την λειτουργια UPnP με το Ν80 του? Το δοκιμασα χτες αφου περασα το καταλληλο λογισμικο στο laptop μου. Αυτο που προλαβα να δω ειναι οτι ειναι ενας ευκολος τροπος αντιγραφης αρχειων μεταξυ pc και κινητου. Αυτο ομως που δεν μπορεσα να κανω (και δεν ξερω αν γινεται σε Ν80) ειναι να κανω live streaming απο το pc στο κινητο καποιας ταινιας. Ειχα δει στο Youtube οτι γινεται με Ν95. Το εχει κανει κανεις με Ν80? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pig7 Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Ρε παιδια απ'το απογευμα το Ν80 μου κανει το εξης κουλο: Ενω μου 'ρχονται κονονικα μηνυματα δε χτυπαει κ γενικα δεν εμφανηζεται το χαρακτηριστικο φακελακι στο πανω μερος της οθονης. Οποιος ξερει ας βοηθησει παρακαλω! Παράθεση Commando 7 Vermelho Etoliko Red Klan Όπου κ αν βρίσκεσαι Θ’ ακολουθήσω… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 αυτο ηταν ενα καπως συνηθισμενο φαινομενο στα 6600 αν θυμαμαι καλα!νομιζω το format ειναι η λυση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 paidia to asimi n80 poso kostizei na ginei mavro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeZaS Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 paidia giati otan paw na kanw egatastasi mia efarmogi .sis pou katebasa apo to xxxxxxxxxxxxxxxx mou bgazei minima pou leei oti i efarmogi den ypostirizete??? Παράθεση AEK ATHENS F.C. FOR EVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 paidia giati otan paw na kanw egatastasi mia efarmogi .sis pou katebasa apo to xxxxxxxxxxxxx mou bgazei minima pou leei oti i efarmogi den ypostirizete??? Εχει αναφερθει ..οο.. φορες .. Πηγαινεις : Διαχειριση εφαρμογων -->Επιλογες-->Ρυθμισεις Εγκατασταση λογισμικου-->Ολα Ελεγχος πιστοπ συνδεσης-->Απενεργοποιηση. Αν παρολα αυτα εχεις προβλημα με την εγκατασταση καποιων εφαρμογων ,γυρνας την ημερομηνια της συσκευης ~6 μηνες πισω . :!:Γραφε με Ελληνικους μικρους χαρακτηρες για να καταλαβαινουμε τι γραφεις :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeZaS Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Τις ρυθμίσεις τις είχα κάνει, 8α δοκιμασω αυτό με την ημερομηνία και 8α επανέρθω. Τελικά δεν έγινε τίποτα, ίσως να μην υποστιρίζονται τα αρχεια... Παράθεση AEK ATHENS F.C. FOR EVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts