Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να λεει μη έγκυρη κάρτα μάλλον για κλειδωμένο μου φαίνεται το κινητό σε κάποιο δίκτυο (εξωτερικού συνήθως).

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια sos. εκανα format στην καρτα μνημης και προσπαθω να ξαναβαλω τα θεματα στο n 80 και μου λεει εγκατασταση αδυνατη. καμια ιδεα.....

παιδια sos. εκανα format στην καρτα μνημης και προσπαθω να ξαναβαλω τα θεματα στο n 80 και μου λεει εγκατασταση αδυνατη. καμια ιδεα.....

Θα πας στην διαχειριση των εφαρμογων στο κινητο και επιλεγεις στις ρυθμισεις "εγκατασταση ολων" και "απενεργοποιηση ελεγχου πιστοπ. συνδ." :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

φιλε μου αυτο το εχω κανει και μια απο τα ιδια μαλιστα σε μερικα θεματα μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη το thema. αυτο το προσπερναω. ευχαριστω για το ενδιαφερον

Tα θεματα που προσπαθεις να βαλεις ειναι σηγουρα για 3rd Edition?

Η εφαρμογες κανουν εγκατασταση κανονικα?

Δοκιμασε που σου ανεβασα κανει εγκατασταση? :)

http://www.rapiduploader.com/381596

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

φιλε μου αυτο το εχω κανει και μια απο τα ιδια μαλιστα σε μερικα θεματα μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη το thema. αυτο το προσπερναω. ευχαριστω για το ενδιαφερον

Ισως να εχει ληξει το πιστοποιητικο υπογραφης των θεματων.

Δοκιμασε να γυρισεις την ημερομηνια της συσκευης ενα χρονο πισω.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

ολα αυτα τα εχω κανει αλλα τιποτα.αυτο το θεμα που μου εστειλες το εβαλα αλλα μου ελεγε οτι δεν ειναι συμβατη η εφαρμογη. εγω το προσπερασα αυτο και μπηκε. ετσι γινετε ?

Ερώτηση.

Πήρα ένα Ν80 χθές και με το που το ανοίγω με κάρτα sim μου βγάζει

ΜΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΡΤΑ sim

Έχει κανένας καμία ιδέα πριν το γυρίσω πίσω???

to idio provlima eixa kai egw kai epeidi den eida kapoia apantisi sthn erwtisi sou pou na to perilamvanei as pw kai egw to komati mou... i karta sim pou eixa den itan 3G kai apo thn stigmh pou thn alaksa me mia 3G den eida ksana to parapanw error. dokimase na valeis mia 3G kai 8a deis :D

kai na ksanarwtisw mia kai den eida kapoia apantisi... giati enw to kinito sindeete me to kalwdio kanonika kai amesws me tin souita tis nokia to nokia software updater kolaei sto detecting?! exw to latest firmware(4.0707.0.7) alla logika 8a eprepe na pernaei to stadio tou detecting gia na me rwtisei an 8elw na to ksanaperasw... N80 rulez kata ta alla :D

ετσι γινετε ?

ναι,ετσι..

iPhone 5S Space Grey

επανερχομενος με τα themes διαπιστωσα οτι οταν κανεις μια εγκατασταση ενος themes και υστερα το κανεις format και προσπαθησεις να το εγκαταστησεις ξανα η εγκατασταση δεν γινετε. καπου στο τηλεφωνο πρεπει να υπαρχουν κρυμενα αρχεια τα οποια πρεπει να σβηστουν. εχετε καμοια αποψη πανω σε αυτο ?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

σε ευχαριστω για το ενδιαφερον φιλε μου. πηγα να κατεβασω το unsis και δεν μπορεσα. αν κανω *#7370# format θα λυθει το προβλημα ? γιατι δεν βγαζω ακρη

Παιδια μια χρησιμη συμβουλη να σας δωσο για το nokia n80 και το gprs ωστε να ειναι πολυ γρηγοροτερο στο σερφαρισμα του!

Λοιπων πρωτα ειχα το ν70 και εκαμνα σερφαρισμα μεσω tim plus kai mini opera ειχα πολυ γρηγορο σερφαρισμα !οταν ομως πηρα το n80 απογοητευτηκα ειχαι πολυ αργο gprs !μετα απο κωπο εκανα της παρακατω ρυθμισεις περα απο αυτες που σε στελνει η tim ! Πας μενου, εργαλεια, ρυθμισεις, συνδεση,σημεια προσβασης,επιλεγεις tim gprs ,επιλογες, προχωρημενες ρυθμισεις, τυπος ip4, και εκει που λεει δ.dns βαζεις και στα δυο πεδια 192.168.200.010 οπως και στο διακ μεσολαβ. Οπως και στο διε ΙΡ. Παντου 192.168.200.10 κανεις restart και μαζι με τοv opera mini 3.1 εχεις γρηγορο gprs! Καλο σερφαρισμα σε ολους!

Kalispera stin megali parea tou myphone.gr.Parakoloutho ta nea tis kinitis tilefonias kathimerina apo to site sas.Antimetopoizo omos ena MEGALO provlima me ton N80.Kathos exei vrei to wi-fi spot k eimai sundedemenos sto access point mou,fortonei k ksafnika mou grafei "no getaway reply" kai thimono sunexeia giati den mporo na exo prosvasi sto diadiktio.

Exei diafora otan fortonei i mpara k otan gurizei i gi??Exei na kanei me to site?Eimai sigouros oti to provlima exei na kanei me security settings alla den mporo na to lyso.Sxetizetai me ta keys??Ti einai ayta?Thelei sygkekrimenes rythmiseis to kinito?

Kai kati akoma.Otan thele na mideniso tous metrites mou, oson afora ton xrono exerxomenon klisewn,mou midenizei olous tous metrites g tis kliseis?Giati??Yparxei kapoio programma gia na allaxei ayto?

Συμβαίνει κάτι περίεργο στο κινητό:

Ρυθμίσεις/Κλήση και με πετάει κατευθείαν εκτός... δηλαδή κάνει έξοδο από τις ρυθμίσεις... έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού και το πρόσεξα μετά την εγκατάσταση του Truephone.

Έχει αναφερθεί;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ερωτηση σε αυτους που εχουν το Ν80 πολυ καιρο:Το sliding συστημα του Ν80 εχει αρχισει να τζογαρει(κουνιεται μονο του) καθολου?
Ν80 rocks!

ερωτηση σε αυτους που εχουν το Ν80 πολυ καιρο:Το sliding συστημα του Ν80 εχει αρχισει να τζογαρει(κουνιεται μονο του) καθολου?

ναι αρκετα....ανοιγει και μονο του το slide,οταν το βαζω στην τσεπη

κατι που εκανε και ποιο νωρις οταν το ειχα παρει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αναγκαστηκα με τη τεχνικη σχεδιαση του, το Ν80 θα ανοιγει οταν πας να το βγαλεις απο τη τζεπη.Δηλαδη τζογαρει και χωρις να ειναι στη τζεπη?Με σκοτωνεις:cry: :cry: Τουλαχιστον διορθωνεται?
Ν80 rocks!

αναγκαστηκα με τη τεχνικη σχεδιαση του, το Ν80 θα ανοιγει οταν πας να το βγαλεις απο τη τζεπη.Δηλαδη τζογαρει και χωρις να ειναι στη τζεπη?Με σκοτωνεις:cry: :cry: Τουλαχιστον διορθωνεται?

εγω που το ειχα...και ενας φιλος μου

που το εχει τωρα τζογαρει αρκετα και ανοιγει πολυ ευκολα.

αμα πας στην nokia μπορεις να στο σφιξουνε αλλα

δεν θα κρατησει πανω απο 2...3 εβδομαδες μετα θα ξαναγινει χαλαρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εεε οκ μέσα από την τσέπη λογικό είναι... αλλά εγώ που το έχω 1 χρόνο τώρα και του κάνω χρήση κανικότατη, δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα το slide του...
To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.

ναι με λογικη χρηση ισως κρατηθει σε καλη κατασταση...Δε καταλαβαινω ομως γιατι χαλαει ξανα μετα απο την επιδιορθωση της νοκια?Ξερετε πώς λειτουργει ο μηχανισμος?
Ν80 rocks!

υπαρχουν πολλα topic που εχουν αφιερωθει σε αυτο το θεμα.Διαβασε τα πρηγουμενα posts και ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεις.:) :) :)
Ν80 rocks!