Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ Ν80 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΙΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΓΝΟΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΟΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η V 4.0707.07 RM-92{07}

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ Ν80 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΙΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΓΝΟΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΟΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η V 4.0707.07 RM-92{07}

ναι αυτη ειναι η τελευταια την εβαλα χτες μεσω νετ!

Πριν από 3-4 μήνες κόστιζε 15€ η αλλαγή από Αγγλικά σε Ελληνικά...Από τότε μέχρι τώρα δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Helloz.

Πηρα μια μεγαλυτερη καρτα μνημης για το Ν80, και θελω να μεταφερω τις επαφες μου και τα μηνυματα απο την μια καρτα στην αλλη (εχω επιλεξει να αποθηκευονται στην υπαρχουσα mini SD). Το εχει κανει κανεις?

Helloz.

Πηρα μια μεγαλυτερη καρτα μνημης για το Ν80, και θελω να μεταφερω τις επαφες μου και τα μηνυματα απο την μια καρτα στην αλλη (εχω επιλεξει να αποθηκευονται στην υπαρχουσα mini SD). Το εχει κανει κανεις?

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι... Ορίστε ένας:

1) Αποθήκευσε τις επαφές σου στην παλιά miniSD.

2) Σύνδεσε το κινητό με USB καλόδιο σε ένα υπολογιστή και επέλεξε στην οθόνη της συσκευής σου Μαζική Αποθήκευση.

3) Άνοιξε τον αφαιρούμενο δίσκο που θα εμφανιστεί στο "Ο υπολογιστής μου" και αντίγραψε όλο το φάκελο Contacts στον υπολογιστή.

4) Αποσύνδεσε το τηλέφωνο από τον υπολογιστή με ασφάλεια (ασφαλής κατάργηση) και πάτα στιγμιαία το κουμπί απενεργοποίησης. Εκεί επέλεξε "Αφαίρεση κάρτας μνήμης". Βγάλε την παλιά miniSD.

5) Βάλε τη νέα κάρτα και σύνδεσε με τον ίδιο τρόπο το κινητό με τον υπολογιστή. Μετά άνοιξε πάλι τον αφαιρούμενο δίσκο.

6) Αντίγραψε το φάκελο contacts μέσα στη κάρτα μνήμης.

Εγώ πιστεύω ότι το Ν80 υποστηρίζει το A2DP.

Και σαν απόδειξη αναφέρω ότι οι διαφοτερικοί ήχοι κλήσεις (οποιοσδήποτε ήχος κλήσης πλην των ήδη υπαρχόντνω) αλλά και η μουσική (mp3) μεταφέρονται στο bluetooth headset.

Φίλε, κάνε τον κόπο να διαβάσεις το επίσημο forum της NOKIA και την απογοήτευση που έχουν οι απανταχού φίλοι της για το πρόβλημα αυτό!!!

Αυτό που αναφέρεις ως απόδειξη ΔΕΝ ευσταθεί... όλοι οι ήχοι ακούγονται από stereo bluetooth... τι ακριβώς εννοείς;;; :wacko:

Τέλος, θα σου πρότεινα να ακούσεις πραγματικό stereo bluetooth από Ν70 ή κάποιο άλλο που το παρέχει για να καταλάβεις τη διαφορά... :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

εκανα απεγκατασταση τον x-plore απο το ν80 μου αλλα παω στο application manager και εχει μεινει ενα αρχειακι a0000bcd.sis.την εφαρμογη την ειχα εγκαταστησει στην καρτα μνημης και αυτο το αρχειακι διπλα του εχει το συμβολο της καρτας.πως σβηνει ξερετε?απο κατω λεει not installed και δεν μπορω να το κανω uninstall!help!

Κανε επανεκινηση το κινητο σου και ξαναπροσπαθισε, αν δεν γινει τιποτα μπες με καποιον αλο fileman π.χ. y-browser πηγενε επανο στο αρχειο πατα options> file> attributes> read only> και αν ειναι yes καντο no. Αν δεν σβηνει ουτε και ετσι θα φυγει με το επομενο hard format η update μην ανησηχεις δεν ειναι κατι σημαντικο :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Κανε επανεκινηση το κινητο σου και ξαναπροσπαθισε, αν δεν γινει τιποτα μπες με καποιον αλο fileman π.χ. y-browser πηγενε επανο στο αρχειο πατα options> file> attributes> read only> και αν ειναι yes καντο no. Αν δεν σβηνει ουτε και ετσι θα φυγει με το επομενο hard format η update μην ανησηχεις δεν ειναι κατι σημαντικο :)
εκανα επανεκκινηση αλλα δεν εφυγε!ανοιξα τον y browser αλλα που βρισκω αυτο το αρχειακι?

και εχει μεινει ενα αρχειακι a0000bcd.sis

Ποιο μπροστα που το εβρησκες??

Ποιο μπροστα που το εβρησκες??
δεν υπηρχε πουθενα!εχω τον y-browser αλλα που βρισκω το αρχειακι μεσω αυτου του browser?EDIT:εκανα στην καρτα μνημης φορματ και το ...εξαφανισα!

Έχει παρατηρήσει κανείς την εμφάνιση κάποιων πράσινων τετραγώνων μερικές φορές στην οθόνη?

Μου τοχει κάνει 2-3 φορές... :confused:

Κυρίως όταν είναι σε κατάσταση κάμερας...:worry:

Λέτε να φταίει η αναβάθμιση σε IE?

(Πριν την αναβάθμιση δεν τοχε κανει ποτέ... )

Καλησπερα! περνει το ν80 2gb μνημη?????????????????????? ευχαριστω!

καλησπερα.

παιρνει χωρις κανενα προβλημα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest Tankwart

καλησπερα παιδια.θα ηθελα να μου πειτε ποιος ειναι ο πιο καλος avi converter για την παρακατω δουλεια και συγκεκριμενα για τις ιδιοτητες της οθονης του Ν80.

θελω να κατεβαζω flv βιντεακια απο youtube,να τα μετατρεπω σε avi και να παιζουν στο N80.Nα χρησιμοποιω λοιπον τον super converter και να τα βλεπω με το smartmovie ή καποιον divx converter και να τα βλεπω με καποιον divx player για λογισμικο symbian?

στις περιπτωσεις αυτες τι αναλυση πρεπει να εχουν ,τι bitrate kai τι audio ποιοτητα ωστε να πετυχω καλυτερη ποιοτητα με μικρο ογκο???

Σας ευχαριστω:)

καλησπερα εκανα σημερα update το Ν80 μου στην τελευταια εκδοση του!Ολα καλα μεχρι που παρατήρησα πως οταν κλειίνω το κιν. και με ρωταει αν θα κλειδωσω το πληκτολογιο παντωτας ναι μετα απο λιγο εμφανιζεται λευκη οθονη.

Δηλ. με λιγα λογια δεν δουλευει το screen saver του κιν πχ handy clock celendar η και το απλο ημερομηνία και ωρα του κιν. Σας κουρασα αλλα μηπως μπορει να βοηθηση καπιος? Σκεφτομαι να ξανακανω update.Γενικα ειναι θεματακι αν το εχει παθει κανεις αλλος θα καταλαβει πως ειναι λιγο κουραστικο την ωρα που θες να ξεκλιδωσεις το κιν αλλα χωρις να ανοιξεισ το slide!!!! HELP :)

θελω να κατεβαζω flv βιντεακια απο youtube,να τα μετατρεπω σε avi και να παιζουν στο N80.Nα χρησιμοποιω λοιπον τον super converter και να τα βλεπω με το smartmovie ή καποιον divx converter και να τα βλεπω με καποιον divx player για λογισμικο symbian?

Για εμενα το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι

1)να κατεβασεις αυτο το προγραμμα ειναι για να κατεβαζει βιντεακια απο το youtube και να τα μετατρεπει απο μονο του σε avi

http://rapidshare.com/files/31674598/You_Tube_Video-Hacker___converter.rar.html

Υ.Γ.

Αυτο το προγραμμα δεν προλαβα να το δοκιμασω αλλα θα κανει δουλια :O

2)Μετα με αυτο το παρα πολη ευκολο και απλο προγραμμα να κανεις τα βιντεακια avi στης διαστασεις του κινητου επιλεγοντας το τελικο μεγεθος, την ποιοτητα ηχου και τον χορο που θα καταλαμβανει το avi στην οθονη του κινητου σου ευκολα και απλα

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

3)Μετα μπορεις να δεις το νεο αρχειο avi στο κινητο με τον αγαπημενο σου player

Περιμενω της εντιποσεις σου :)

δεν εχει κανενα προβλημα το κινητο σου ,ετσι δουλευει φιλε το τελευταιο firmware! κλεινοντας η οθονη αμεσως =οικονομια μπαταριας:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

με λιγα λογια δηλ. δεν παιζει ο screen saver πλεον !!

και στο κατω κατω σιγα την οικονομια μπαταριας αφου απο την αρχη η μπαταρια κραταγε 1 ημερα τωρα θα κταταει μερικα λεπτα παραπανω!!!

Οποτε τσαμπα η αναβαθμιση εκτος και αν υπαρχη τροπος να το διορθωσουμε αυτο αλλα χλομω το κοβω !!!

anyway ευχαριστω για τον χρονο που θα διαθεσετε διαβαζοντας τα post μου !! ¨)¨)

Αχχχ, πόσο μου λείπει αυτό το κινητάκι, και να πω οτι δεν το ήξερα...

Και τι υπέροχες αναμνησεις μου φέρνει στο μυαλό.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest Tankwart
Για εμενα το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι

1)να κατεβασεις αυτο το προγραμμα ειναι για να κατεβαζει βιντεακια απο το youtube και να τα μετατρεπει απο μονο του σε avi

http://rapidshare.com/files/31674598/You_Tube_Video-Hacker___converter.rar.html

Υ.Γ.

Αυτο το προγραμμα δεν προλαβα να το δοκιμασω αλλα θα κανει δουλια :O

2)Μετα με αυτο το παρα πολη ευκολο και απλο προγραμμα να κανεις τα βιντεακια avi στης διαστασεις του κινητου επιλεγοντας το τελικο μεγεθος, την ποιοτητα ηχου και τον χορο που θα καταλαμβανει το avi στην οθονη του κινητου σου ευκολα και απλα

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

3)Μετα μπορεις να δεις το νεο αρχειο avi στο κινητο με τον αγαπημενο σου player

Περιμενω της εντιποσεις σου :)

σ΄'ευχαριστω για την πολυ ωραια απαντηση σου...αυτο δοκιμαζω τωρα και συγκεκριμενα τον divx player 0.86 μου φαινεται λιγο λαλυτερος απο το σμαρτμουβι....να σαι καλα παντως...

μια ακομα ερωτηση...βλεπω π.χ μια ωραια σελιδα με ανεκδοτα στο ιντερνετ...εκτος απ'το κλασικο save page as,μηπως παιζει κανας καλυτερος τροπος να σωζω μια σελιδα και να τη στελνω με bluetooth στο Ν80 ωστε να τη

διαβαζω αργοτερα οταν πχ πηγαινω για καφε και θελω να θυμηθω 1 ανεκδοτο ευκολα και γρηγορα?????

thanxxxx....:happy:

Για σας παιδια εχω παρει το ν80 μεταχηρισμενο και δεν ξερω αν ειναι το (ιε) πως θα το καταλαβω ?και αν γινεται να το κανω μονος μου σε ν80ιε !και σας παρακαλω πειτε μου με το ν80ιε μπωρειs να συνδεθεις στο ιντερνετ με κληση dial up δηλαδη user paswort και τηλ νουμερο οπως στο pc?? Ευχαριστω περιμενω απαντησης,

παρτε και μια σελιδα με free theme n80 http://www.babinokia.com

Πήγα σήμερα το ν80 μου για service. Μάλλον από κάποιο πέσιμο, χάλασε κάτι, εδώ και κανά δίμηνο και άσπριζε η οθόνη όταν πατούσα κάποιο πλήκτρο επιλογής ή κατεύθυνσης (με τα αλφαριθμητικά πλήκτρα δεν είχα πρόβλημα) ή όταν ανοιγόκλεινα το slide. Στο τέλος, η οθόνη σχεδόν πάντα ήταν άσπρη είτε με ανοιχτό είτε με κλειστό slide. Σπάνια άναβε και μετά ξαναέσβηνε με το πάτημα κάποιου πλήκτρου και ξαναάναβε μετά από λίγο. Λέτε να έχει σοβαρό πρόβλημα; Πόσα θα μου πάρουν; :cry: :confused:
Τhe end of an era...

Εγω που ειχα παει το ν70 για αλαγη οθονης με πηραν αν θημαμαι 50ευρο

Τελικα θα μας πει καπιος αν το ιντερνετ εντισιον υποστηριζει κληση ντιαλαπ οπως πο κομπιουτερ τηλ νουμερο paswort kode για συνδεση στο ιντερνετ???