Villis Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Παίδες μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να συνδέσω το n80 με το ppc μέσω bluetooth ώστε να χρησιμοποιήσω το ενσωματωμένο (στο ppc) gps; (ξέρω είναι βλακεία, αλλά θέλω να δω το route66 :p) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas213 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Καλησπέρα παιδιά. Και εγώ προσπαθώ να συνδέσω το N80 στο ασύρματο router μου ώστε να μεταφέρω αρχεία (Internet μπαίνει κανονικότατα), αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Δοκίμασα το Ηome Media Center, ένα πρόγραμμα που έχει η Nokia στο site της αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό το θέμα; Έχω δοκιμάσει να ανοίξω θύρες στο firewall αλλά τίποτα. Χρησιμοποιώ τα Windows XP Pro x64 (δεν νομίζω πάντως να έχει να κάνει το πρόβλημα με 64-bit ασυμβατότητα αν και δεν το έχω ψάξει ακόμα). Υ.Γ.: Από τη στιγμή που η συσκευή υποστηρίζει UPnP δεν θα έπρεπε κατ' ευθείαν να την δω στο "Network Places" των XP, όπως βλέπω και το router μου και τον (δικτυακό) εκτυπωτή μου; Υ.Γ.2: Στο router έχω συνδέσει το desktop και τον εκτυπωτή μέσω ethernet. Επίσης το κινητό βλέπει και τυπώνει κανονικά στον εκτυπωτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 το Ν80 είναι απλά κορυφαίο. Ειδικά η οθόνη του είναι το κάτι άλλο.Μόνο αν έβγαζαν πιο πολλά παιχνίδια sis στην ανάλυση του θα ήταν λίγο καλύτερο στον τομέα των παιχνιδιών.Τα θέματα του είναι καλύτερα από του υπολογιστή. Το συνηστώ ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 vre paidi exei kanenas na mou dwsei kamia efarmogh gia to n80 den vriskw pouthena kai kurios ena programma pou na mporw na stelnw ta panta mesa apo to thl mou opws to efexplorer to seleQ-(kapws etsi grafete) euxaristw. Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Εφαρμογες μπορεις να κατεβασεις απο εδω οσες θελεις για το κινητο σου αφου προτα κανεις μια εγγραφη :) xxxxxxxxxxxx Ο explorer που ζητησες ειναι αυτος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1827424#post1827424 και για εφαρμογες ρωταμε εδω ;) [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS 9.1 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Εφαρμογες μπορεις να κατεβασεις απο εδω οσες θελεις για το κινητο σου αφου προτα κανεις μια εγγραφη :) xxxxxxxxxxxxxx Ο explorer που ζητησες ειναι αυτος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1827424#post1827424 και για εφαρμογες ρωταμε εδω ;) [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS 9.1 mhpws mporeis na me vohthiseis ligo giati egina melos sto forum alla den vlepw pouthena efarmoges. euxaristw. Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 ρε παιδες γιατι απο τοτε που πηρα Ν80 ο τηλεφωνητης της cosmote μου ζηταει 4 ψηφιο κωδικο? ειναι θεμα συσκευης? εγω δεν τον ξερω.. τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 ρε παιδες γιατι απο τοτε που πηρα Ν80 ο τηλεφωνητης της cosmote μου ζηταει 4 ψηφιο κωδικο? ειναι θεμα συσκευης? εγω δεν τον ξερω.. τι να κανω? παρε τηλ.την cosmote να στο πουνε.:) μην παιδευεσαι αδικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Καλησπερα παιδια.Εκανα μια αγορα ενος N80 μεταχειρισμενου.Θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω.Και θελω επισης εαν ξερει καποιος να μου πει τι ρυθμισεις πρεπει να γινουν ωστε να συνδεσω το κινητο με ενα οικιακο δικτυο που εχω και να σερφαρω.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Καλησπερα παιδια.Εκανα μια αγορα ενος N80 μεταχειρισμενου.Θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω.Και θελω επισης εαν ξερει καποιος να μου πει τι ρυθμισεις πρεπει να γινουν ωστε να συνδεσω το κινητο με ενα οικιακο δικτυο που εχω και να σερφαρω.Ευχαριστω. Μήπως να στέλναμε ενα στέλεχος του αρτια εκπαιδευμενου προσωπικου μας, σε μια επίσκεψη κατ' οικον? με την ευκαιρια αυτή θα μπορουσαμε να κανουμε και εναν ελεγχο αν εχει υποστει φθορές απο τον πρωην κατοχο, καθως και αναβαθμιση σε Ν80ΙΕ αν το επιθυμεις.... εεμμ... αστειευομαι βεβαιως, και ο λογος, ο τρόπος που θέλεις μερικά πραγματα... απο την πλευρα μου μπορω να σου πω, οτι οτι ψαχνεις βρισκεται στις σελιδες αυτου του θρεντ. Μπορεις να διαβασεις και να πληροφοριθεις, εαν θελεις.... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Μήπως να στέλναμε ενα στέλεχος του αρτια εκπαιδευμενου προσωπικου μας, σε μια επίσκεψη κατ' οικον? με την ευκαιρια αυτή θα μπορουσαμε να κανουμε και εναν ελεγχο αν εχει υποστει φθορές απο τον πρωην κατοχο, καθως και αναβαθμιση σε Ν80ΙΕ αν το επιθυμεις.... εεμμ... αστειευομαι βεβαιως, και ο λογος, ο τρόπος που θέλεις μερικά πραγματα... απο την πλευρα μου μπορω να σου πω, οτι οτι ψαχνεις βρισκεται στις σελιδες αυτου του θρεντ. Μπορεις να διαβασεις και να πληροφοριθεις, εαν θελεις.... M4C Λες να ζηταω πολλα ε??:) Κατανοητο..Απλα ελεγα μηπως μπορω να βρω γρηγορες απαντησεις.Thanks παντως, θα ψαξω και πιστευω θα βγαλω ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Μεχρι την παρασκευη περιμενω και το δικο μου και καινουριο N80 IE !!! Ανυπομωνω!!! Παντως μερικα μαγαζια μας κλεβουν κυριολεκτικα... τι εννοω... Το πηρα στο flexy40 της ΤΙΜ Σε καταστημα ΤΙΜ Τιμη 355 ευρω.. Σε καταστημα microland 240 ευρω και ρωτησα απο το ενα καταστημα στο αλλο με διαφορα μισης ωρας..... Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethon242 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Τόσο μεγάλες διαφορές; Ξέρει κανείς γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Το τελευταίο διάστημα, το Ν80 μου κάνει το εξής: Όποτε κάνω κλήση ή δεχτώ μια κλήση, συνδέεται από μόνο του στο wifi router μου, άσχετα αν δεν είμαι καν στο σπίτι και βρίσκομαι πχ σε άλλη πόλη!!! Και μένει συνδεδεμένο εκεί, εικονικά, με αποτέλεσμα αν το ξεχάσω και δεν ακυρώσω χειροκίνητα τη σύνδεση, να μου τρώει όλη την μπαταρία σε λίγες ώρες.. Καμμιά ιδέα πριν το κάνω φορμάτ; Αν το κάνω φορματ, θυμίστε μου σας παρακαλώ τον κωδικό που χρειάζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILL32 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 KALHMERA PAIDES TI KANETE MIA EROTHSH.AN MPOREI KAPOIOS AS MOU APANTISEI.EXO AGORASEI APO AGLIA TO N80 KLEIDOMENO APO TIN ETAIREIA 3 POIOS MPOREI NA ME BOHTHISEI?TI NA KANO DEN MPORO NA TO XEKELEIDOSO.EXO PAEI STHN THESALONIKI STA KENTRIKA KAI MOU LENE DEN GINAITE EUXARISTO KALHMERA PAIDES TI KANETE MIA EROTHSH.AN MPOREI KAPOIOS AS MOU APANTISEI.EXO AGORASEI APO AGLIA TO N80 KLEIDOMENO APO TIN ETAIREIA 3 POIOS MPOREI NA ME BOHTHISEI?TI NA KANO DEN MPORO NA TO XEKELEIDOSO.EXO PAEI STHN THESALONIKI STA KENTRIKA KAI MOU LENE DEN GINAITE EUXARISTO AN XEREI KANEIS YPARXEI KAPOIO KATASTHMA STHN ATHINA STON PEIRAIA AN DEN KANO LATHOS GIA NA XEKLEIDONEI KINHTA MPOREI NA MOU PEI KAPOIOS POS LEGETAI EXEI KAI ISTOSELIDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 AN XEREI KANEIS YPARXEI KAPOIO KATASTHMA STHN ATHINA STON PEIRAIA AN DEN KANO LATHOS GIA NA XEKLEIDONEI KINHTA MPOREI NA MOU PEI KAPOIOS POS LEGETAI EXEI KAI ISTOSELIDA δεν εχω παει ποτε. το μαγαζι λεγεται 9volto. http://www.9volto.gr/menu/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 KALHMERA PAIDES TI KANETE MIA EROTHSH.AN MPOREI KAPOIOS AS MOU APANTISEI.EXO AGORASEI APO AGLIA TO N80 KLEIDOMENO APO TIN ETAIREIA 3 POIOS MPOREI NA ME BOHTHISEI?TI NA KANO DEN MPORO NA TO XEKELEIDOSO.EXO PAEI STHN THESALONIKI STA KENTRIKA KAI MOU LENE DEN GINAITE EUXARISTO Δεν γινεται κατι.Μονο απο το δικτυο στο οποιο ειναι κλειδωμενο. Γραφε με μικρους Ελληνικους χαρακτηρες για να καταλαβαινουμε τι γραφεις :rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
das Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Το τελευταίο διάστημα, το Ν80 μου κάνει το εξής: Όποτε κάνω κλήση ή δεχτώ μια κλήση, συνδέεται από μόνο του στο wifi router μου, άσχετα αν δεν είμαι καν στο σπίτι και βρίσκομαι πχ σε άλλη πόλη!!! Και μένει συνδεδεμένο εκεί, εικονικά, με αποτέλεσμα αν το ξεχάσω και δεν ακυρώσω χειροκίνητα τη σύνδεση, να μου τρώει όλη την μπαταρία σε λίγες ώρες.. Καμμιά ιδέα πριν το κάνω φορμάτ; Αν το κάνω φορματ, θυμίστε μου σας παρακαλώ τον κωδικό που χρειάζεται... Γιατί δεν κάνεις "Εργαλεία-> Ρυθμίσεις-> Τηλέφωνο -> Γενικές -> Αρχικές ρυθμ. τηλεφ." ;;; Θα έχεις βάλει καταλάθος σαν προκαθορισμένο τρόπο κλήσης την κλήση διαδικτύου και ενεργοποιείται το wlan. "Εργαλεία-> Ρυθμίσεις-> Σύνδεση ->Ασύρματο δίκτυο LAN -> Εμφάνιση διαθεσιμότητας -> Ποτέ" *#7380# Επαναφέρει το ini της ROM στην αρχική του κατάσταση, Δε σβήνει τίποτα από τα προσωπικά σου αρχεία. *#7370# Θα σε ρωτήσει αν είσαι σίγουρος ότι θες να κάνεις αυτό που πας να κάνεις. Θα σου ζητήσει τον κωδικό της συσκευής που είναι 12345 αν δεν τον έχεις αλλάξει και στη συνέχεια θα σβήσει τα πάντα και θα επαναφέρει το κινητό στην αρχική του κατάσταση όπως ήταν όταν το αγόρασες. Ελπίζω να αρκεί η επαναφορά των αρχικών ρυθμίσεων και να μη χρειαστεί ο δεύτερος κωδικός και χάσεις όλα σου τα αρχεία. Παράθεση http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Πρόκειται να αγοράσω το Σαββάτο το N80 με σύνδεση TIM. Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο παλιό είναι και αν αξίζει τελικά να το αγοράσω. Στο ΤΙΜ flexy μου ζητάνε 400 ευρώ. Τέλος βλέπω στο site της Nokia έχει βγει και internet edition δεν ξέρω για ποιό Ν80 μου είπανε. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Πατα στο κινητο που προκητε να αγορασεις αυτο τον αρηθμο *#92702689# για να δεις ποση ωρα συνοληκα μηλησε αυτο το τηλ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 gianpithio εάν απαντάς σε μένα είναι καινούργιο το τηλέφωνο αλλά είναι το παλιό Ν80 . Γιαυτό ρωτάω πόσο παλιό είναι σαν μοντέλο. Για το Ν80 ie δεν έχει ιδέα η ΤΙΜ και λέει δεν έχει βγει ακόμα. Μέγα ψέμα βέβαια γιατί πήρα τελικά τηλέφωνο την nokia και είπε έχει κυκλοφορήσει. Κα ρωτάω αξίζει να πάρω το παλιό Ν80. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Λαθος καταλαβα :O Αν θελεις το Ν80 που θα αγορασεις μπορεις να το κανεις απο μονος σου ΙΕ και βγαλεις απο μεσα και την ΤΙΜ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 apothikefsei to wep key sto wlan gia na min to xana vazo kathe fora poy mpaino sto internet pos ginetai? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Nα σας ρωτήσω κάτι.Κατέβασα το NSYSINFO.SISX και στα χρώματα μου λέει 16777216,δηλαδή δεν έχει 262144.Και κάτι ακόμα, στον επεξεργαστή λέει 206,34mhz. Κάποια άλλα κινητά που έχουν ποιο πολύ είναι ποιο γρήγορα όπως 6600 και Ν73 και 6630? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Λαθος καταλαβα :O Αν θελεις το Ν80 που θα αγορασεις μπορεις να το κανεις απο μονος σου ΙΕ και βγαλεις απο μεσα και την ΤΙΜ :) Γίνεται αυτό; Η nokia μου είπε δεν γίνεται. Για πες μου πως θα το κάνω;Ευχαριστώ Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts