zerokill Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου Τα δικά μου Unlimited την προηγούμενη διετία δεν είχαν παρει ουτε σεντ σε καμια συνδεση.Περσι ανανέωσα φετος αρχες Δεκέμβρη συμπληρώνω στα 3 συμβόλαια ετος και τα υπόλοιπα 4 μήνες αργότερα. Για να δούμε αν θα μπει αύξηση και στα unlimited και στα red των παππούδων. 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου Αυτό κατάλαβα κι εγω και ηταν ενας απο τους λόγους που δεν μπήκα στη διαδικασία. 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Πάντα η αύξηση ήταν 1,5 ευρώ. Το "εως" ήταν μία κοροϊδία. Εάν θυμάμαι καλά στα συμβόλαια γράφει "λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου" οπότε είναι καλυμμένοι εαν καποιος τους πει οτι ο πληθωρισμός δεν δικαιολογεί τόση αύξηση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, Antonio21 said: Τον Ιούνιο μου έγινε αύξηση 1€ σε εσάς τώρα έγινε 1.5€ ανέβηκε ο πληθωρισμός; Θα το τσεκάρω βέβαια, η έχουμε συνδρομητές δύο ταχύτητων; Η εντολή χρέωση σε όλους 1.5€ Σε δύο unlimited που έχω δεν έγινε καμία αύξηση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου Εμάς έγινε όλη η αύξηση σε 2 unlimited πριν 1 χρόνο, έχουμε και σταθερό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου Αυτο που επιλεκτικά ανεβάζουν τα πάγια δεν είναι κάπως προσβλητικό για αυτούς που έχουν αυξήσεις; Αφου η αύξηση υποτίθεται γινεται λογω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτυου, δεν θα επρεπε οι αυξησεις να μοιραστούν ισόποσα σε όλους; 6 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου Καλά το φαντάστηκα ότι κάνουν αύξηση όπου θέλουν και όπως θέλουν.... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου Στην κοπέλα μου στο πρώτο συμβόλαιο(Οκτώβριος 2021-Οκτώβριος 2023)δεν είχε εφαρμοστεί καμία αύξηση στην τιμή(22 ευρώ). Στο τωρινό συμβόλαιο Οκτ 2023-Οκτ 2025 δεν έχει λάβει κάποιο μήνυμα αν και τοκ 13ο μήνα τον συμπληρώνει τέλος Νοεμβρίου 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Αυτο που επιλεκτικά ανεβάζουν τα πάγια δεν είναι κάπως προσβλητικό για αυτούς που έχουν αυξήσεις; Αφου η αύξηση υποτίθεται γινεται λογω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτυου, δεν θα επρεπε οι αυξησεις να μοιραστούν ισόποσα σε όλους; Φυσικά και είναι και το θεωρώ τελείως παράνοια και πάντα στις διαπραγματεύσεις τους το θυμίζω γιατί κάνεις δεν το αναφέρει προφορικά στα τηλέφωνα όταν γίνεται το ψηστήρι 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου Κι εμένα το business unlimited πήρε 1.50€ πάνω. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου Σε εμένα πήρε το ένα συμβόλαιο στο business δεν έκαναν αύξηση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Λοιπόν αυτή τη στιγμή έχω το πρόγραμμα με τα 7 gb με 12,20 και μου προτείνουν τα παρακάτω.... Λήγει το καρτοπρογραμμα στης 10/1/25 τι λέτε να δεχτώ ένα από τα 2 η να περιμένω μπας και κάνουν κάτι καλύτερο; ή να το κάνω cu; τι λέτε; 4 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, teopanta1 said: Λοιπόν αυτή τη στιγμή έχω το πρόγραμμα με τα 7 gb με 12,20 και μου προτείνουν τα παρακάτω.... Λήγει το καρτοπρογραμμα στης 10/1/25 τι λέτε να δεχτώ ένα από τα 2 η να περιμένω μπας και κάνουν κάτι καλύτερο; ή να το κάνω cu; τι λέτε; υπάρχουν και καλύτερα. της μάνας μου το καλοκαίρι της έδωσαν προσφορά στο CU το RED 20 (20gb & όλα τ'άλλα απεριόριστα + 100gb/κάθε μήνα για 6 μήνες) με 16,50€. Σίγουρα μπορείς να πετύχεις κάτι καλύτερο αν ζητήσεις διακοπή σε καρτοκινητό 6 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου Τέλος και η δεύτερη i4s sim.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου Στο λογαριασμό γράφει: Η παροχή του πρόσθετου πακέτου Internet4Sharing ορίζεται στα 5,04€ (με ΦΠΑ) μηνιαίως στα προγράμματα Vodafone RED και Vodafone RED Unlimited για Ιδιώτες και σε όλα τα προγράμματα για Επαγγελματίες Συνδρομητές Συμβολαίου. Μήπως αυτό δεν ισχύει για όσους είναι στο Vodafone RED Unlimited New ? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου Μια ερώτηση στην εξυπηρέτηση πελατών θα μας λύσει τις απορίες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου 1 hour ago, geofak said: Στο λογαριασμό γράφει: Η παροχή του πρόσθετου πακέτου Internet4Sharing ορίζεται στα 5,04€ (με ΦΠΑ) μηνιαίως στα προγράμματα Vodafone RED και Vodafone RED Unlimited για Ιδιώτες και σε όλα τα προγράμματα για Επαγγελματίες Συνδρομητές Συμβολαίου. Μήπως αυτό δεν ισχύει για όσους είναι στο Vodafone RED Unlimited New ? Κανονικά ισχύει. Όλα όταν γράφει red unlimited * πιάνει και τους παλιούς Unlimited Ultra και τα τις μετατροπές σε * unlimited Ultra New. Θεωρητικά πλέον μόνο τα συμβόλαια που γίνανε απο 11/22 μεχρι 5/23 έχουν μείνει σαν ονομασία Red Unlimited Ultra αν ανανεωθούν γίνονται Red unlimited Ultra New. Έτσι το καταλαβαίνω αλλά αν είμαι λάθος διορθώστε με. 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου Δε χρειάστηκε τελικά τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση, μου ήρθε κι εμένα σήμερα μήνυμα σε New ότι αλλάζει η χρέωση. Οπότε πάει για κόψιμο η έξτρα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου (edited) Επόμενο βήμα πιστεύω ελάχιστη κάρτα ανανέωσης τα 15€.. Μακάρι να μην γίνει. Edited 14 Οκτωβρίου by Antonio21 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου 5 minutes ago, Antonio21 said: Επόμενο βήμα πιστεύω ελάχιστη κάρτα ανανέωσης τα 15€.. Μακάρι να μην γίνει. Αν γίνει θα είναι κ για τους 3 ... Μόνο άνοδο στις τιμές ...... τι μας είδαν πλούσιους; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου 7 minutes ago, elkons said: Αν γίνει θα είναι κ για τους 3 ... Μόνο άνοδο στις τιμές ...... τι μας είδαν πλούσιους; 41τακατο (drops mic) 6 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου Έχω μια δύσκολη ερώτηση.. Επειδή έχω 2 συνδέσεις κινητής vodafone και μια σταθερή γραμμή κάθε συμβόλαιο έχει έκπτωση - 3.15€ λίγο πολλαπλών συνδέσεων έτσι αναφέρεται στον λογαριασμό. Εάν κάνω μετατροπή της μητέρας μου τον αριθμό σε συμβόλαιο Vodafone από 16.90€ θα μου γίνει και εδώ έκπτωση 3,15€? Σας ευχαριστώ πολύ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου (edited) Το σταθερό δίνει έκπτωση στο κινητό 1 και το κινητό 1 στο κινητό 2. Επομένως το κινητό 3 αν είναι στο ίδιο ΑΦΜ θα πάρει έκπτωση από το κινητό 2. Αυτό το κάνεις για συνολικά 4 κινητά. Η έκπτωση 20% είναι αν θυμάμαι σωστά, δηλαδή 3,30 περίπου Edited 14 Οκτωβρίου by paanos 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου Σας ευχαριστώ πολύ Κύριε Πανο 😊 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Μου δόθηκε μια επιδότηση λόγω ανανέωσης συμβολαίου και η αξία του "ΔΩΡΟΥ" ήταν στα 275 ευρώ. Επιλέγω μια συσκευή ένα tablet Xiaomi αλλά μια ημέρα αργότερα με ενημερώνουν πως δεν υπάρχει στην αποθήκη. Πηγαίνω στο κατάστημα και μου λένε μονο κινητό γιατί πρέπει να παίρνει SIM. Δεν θέλω δεύτερη κάρτα στην κατοχή μου, όχι μου λέει δεν γινεται αλλιώς. Διαλέγω ενα χάλι μαύρο της xiaomi και μου λένε είναι σε έλλειψη. Θα επιχειρήσω και Δευτέρα να επικοινωνήσω με κεντρικά γτ έχουν 10 συσκευές και προσπαθούν να πείσουν ότι έχουν τεράστια ποικιλία. 3 Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου (edited) Να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση στα public δε μπορείς; αν είσαι Αθήνα, στο κατάστημα συντάγματος σίγουρα γίνεται. Update: σύμφωνα με το site, γίνεται σε όλα τα καταστήματα Public Edited 19 Οκτωβρίου by paanos 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts