Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, Antonio21 said:

Ενδιαφέρομαι μπορείς να μου δώσεις παραπανω πληροφορίες; 

Τελικά με πήρε τηλέφωνο σήμερα για λεπτομέρειες και η τιμή αυτή είναι μόνο αν είσαι ήδη cu. 9,70 ευρώ.. 

Ξενέρωσα γιατί το νούμερο είναι στην q τώρα. Και για φορητοτητα η τιμή είναι 15.10

25 minutes ago, patrik said:

Τελικά με πήρε τηλέφωνο σήμερα για λεπτομέρειες και η τιμή αυτή είναι μόνο αν είσαι ήδη cu. 9,70 ευρώ.. 

Ξενέρωσα γιατί το νούμερο είναι στην q τώρα. Και για φορητοτητα η τιμή είναι 15.10

Εσύ το ένα το νούμερο δεν το έχεις απεριόριστο συμβόλαιο vf τότε με τα 19 ευρώ;;;;

5 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Εσύ το ένα το νούμερο δεν το έχεις απεριόριστο συμβόλαιο vf τότε με τα 19 ευρώ;;;;

Ναι το δικό μου. 

Της συζύγου θέλω να κάνω τώρα αλλά θα περιμένω. Δε μπορεί θα πετύχω κάποια προσφορά με 10-12 ευρώ. 10 GB της φτάνουν 

43 minutes ago, patrik said:

Ναι το δικό μου. 

Της συζύγου θέλω να κάνω τώρα αλλά θα περιμένω. Δε μπορεί θα πετύχω κάποια προσφορά με 10-12 ευρώ. 10 GB της φτάνουν 

Μέχρι τότε πήγαινε liquid καρτοκινητό ... πληρώνεις 1 ευρω για 150 λεπτα ομιλίας και 1.2 ευρω για 1 gb , και έχει και πακέτο 6 ευρω 8b (και 10 ευρω 200gb)  ...  δλδ με 10 ευρω θα μιλήσεις κάπου 300 λεπτα και 9 gb .

To καλό είναι οτι έχουν το θράσσος να σε καλούν για συμβόλαια , αλλά είναι σχεδόν πάντα κάτω απο 10 ευρω και με περίπου 10 gb και απεριοριστη ομιλία , τουλάχιστον ξέρουν οτι για κατι λιγότερο δεν θα δεχτείς (το liquid έχει ακόμα την δωρεαν απεριοριστη ομιλια αν βάλεις 15 ευρω (και μπορεις τα 5-6 που περισέυουν να τα χαλάσεις σε σουβλακια) 
*αν πας πάρε μερικους πόντους- κρυστάλους που δίνουν πανευκολα με το διαγωνισμό για να κρατήσουν και χρόνια, το πακετο των 8 gb απαιτει και λιγους κρυστάλλους) 

15 ώρες πριν, patrik said:

17. 05 όλα απεριόριστα; 

Στα ίδια παίζει και η Nova έπειτα από φορητοτητα που έκανα από την vodafone. 

Καλό deal θεωρείται το unlimited κάτω από 15€, το 17€ πλέον το βρίσκεις εύκολα. 

Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

13 ώρες πριν, patrik said:

Δεν πειράζει που θα πάει θα την πετύχουμε την πρόσφορα και για φορητότητα. 

5 ώρες πριν, dsgeo said:

Στα ίδια παίζει και η Nova έπειτα από φορητοτητα που έκανα από την vodafone. 

Καλό deal θεωρείται το unlimited κάτω από 15€, το 17€ πλέον το βρίσκεις εύκολα. 

15.35€ μου το δινανε συνδυαστικα με το σταθερο στην vοdafone που και εκεινο ειχε εκπτωση 2-3€

100αρα vdsl στα 11.20 ευρώ και κινητό όλα unlimited στα 15 50 ευρώ . Εννοείται φουλ ευχαριστημένος με αυτές τις τιμές.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Just now, ffc said:

100αρα vdsl στα 11.20 ευρώ και κινητό όλα unlimited στα 15 50 ευρώ . Εννοείται φουλ ευχαριστημένος με αυτές τις τιμές.

11€ τα 100 mbps? Που βρήκες τέτοια προσφορά 

11€ τα 100 mbps? Που βρήκες τέτοια προσφορά 
Δεν υπάρχει πουθενά.
Πληρώνα 23.50 και τότε με την κατάργηση του ebill είχα καταφέρει να πάω στα 20 περίπου με ανανέωση για 2 χρόνια. Μετά έκανα το cu κινητό σε συμβολαίο και έπεσε αλλά 2 ευρώ περίπου λόγω συνδυαστικής προσφοράς. Πριν λίγες μέρες βγήκε ο λογαριασμός του μήνα και βλέπω ότι για 2 χρόνια μου δίνουν και άλλη έκπτωση και θα πληρώνω αυτή την τιμή για την vdsl.
Η κανονική τιμή που μου είχε πει ο εκπρόσωπος ότι θα πληρώνα για το σταθερό θα ήταν στα 18 ευρώ.

1 hour ago, ffc said:

Εξαιρετική τιμή!

Εξαιρετική τιμή!
Εννοείται!!!
Και εγώ απόρησα μέχρι να δω τον αναλυτικό λογαριασμό και να διαπιστώσω ότι έκαναν έξτρα έκπτωση που δεν περίμενα.

Κάτι κάπως… θετικό (;) που παρατήρησα είναι ότι στα σταθερά που έχουμε, η έκπτωση ebill δεν έχει καταργηθεί. Οι δυο τελευταίοι λογαριασμοί έχουν μια «πίστωση» -0.81€, όσο και του ebill. 

Έχω ενεργή πάγια εντολή μέσω κάρτας και στις 2. Μήπως να παίζει αυτό ρολο; Μου κανει αρκετή εντύπωση 

Πχ στη μια σύνδεση οι 2 τελευταίοι λογαριασμοί (22/11 και 22/12)

IMG_4222.jpeg

IMG_4221.jpeg

Αυτό το συμβόλαιο ανανεώθηκε πολύ πρόσφατα (κάπου τον Σεπτέμβρη). Είχα 100αρα στα 26€, τους είπα ότι είναι πολλά και μου είπε ότι ισχύει ακόμα ο διπλασιασμός, οπότε και έγινε. 
Στο συμβόλαιο είχε και μια έξτρα σελίδα (σχόλια το λέει) και αναφέρει ότι η αναβάθμιση σε FTTH θα γίνει με την ίδια τιμή (τώρα πέρασαν ίνες στην πολυκατοικία αλλά δεν με αφορά γιατί θα μετακομίσουμε σε λίγο καιρό).

Τα 28,20 ήταν επειδή για κάποιο λόγο άρχισαν να χρεώνουν το secure net, ενώ στο 100 ήταν δωρεάν. Το έκοψα και επανήλθαμε. 

Edited by paanos

Πανό γιατί η Nova και η Vodafone σταμάτησαν την 200 άρα fttc? 

Και την δίνει μόνο η Cosmote. 

5 minutes ago, Antonio21 said:

Πανό γιατί η Nova και η Vodafone σταμάτησαν την 200 άρα fttc? 

Και την δίνει μόνο η Cosmote. 

Γενικά οι 200αρες σε fttc εξαντλούν αρκετά τις γραμμές και πάρα πολλές έχουν θέματα. Αυτό επιβαρύνει τα τεχνικά τμήματα προφανώς. 
Η Vodafone συνεχίζει να την δίνει κανονικά πάντως. 

1 hour ago, paanos said:

Γενικά οι 200αρες σε fttc εξαντλούν αρκετά τις γραμμές και πάρα πολλές έχουν θέματα. Αυτό επιβαρύνει τα τεχνικά τμήματα προφανώς. 
Η Vodafone συνεχίζει να την δίνει κανονικά πάντως. 

Στην σελίδα τους δεν την βρίσκω. 

7 ώρες πριν, Antonio21 said:

Στην σελίδα τους δεν την βρίσκω. 

Δεν την βρίσκεις γιατί την δίνουν μόνο στα επαγγελματικά πακέτα. Τουλάχιστον έτσι μου είχε πει πωλητής της εταιρείας.  Αν πας στα πακέτα για επαγγελματίες την βλέπεις κανονικά. 

Edited by AlexM2

Ευχαριστώ πολύ. 

Βέβαια εδώ είναι συνδυαστικό με κινητό. 

Screenshot_20231231_081108.jpg

2 ώρες πριν, Antonio21 said:

Ευχαριστώ πολύ. 

Βέβαια εδώ είναι συνδυαστικό με κινητό. 

Screenshot_20231231_081108.jpg

Εμένα όταν με είχε καλέσει ο πωλητής μου την είχε δωσει στα 28€ με τρεις μήνες δώρο. Και το unlimited business στα 22€. Την έκανα την κίνηση άλλαξα δεν έμεινα ευχαριστημένος και με τις δυο υπηρεσίες. Καθώς στα business πακέτα σταθερής έπρεπε  να έχεις το ρουτερ που σου παρείχαν καθώς δεν είχες τηλεφωνία με κανένα τρόπο μιας και ήταν συνδεδεμένη με την mac του εξοπλισμού κλπ. Τα ακύρωσα όλα και τα πήγα στην πράσινη. 

21 minutes ago, AlexM2 said:

Εμένα όταν με είχε καλέσει ο πωλητής μου την είχε δωσει στα 28€ με τρεις μήνες δώρο. Και το unlimited business στα 22€. Την έκανα την κίνηση άλλαξα δεν έμεινα ευχαριστημένος και με τις δυο υπηρεσίες. Καθώς στα business πακέτα σταθερής έπρεπε  να έχεις το ρουτερ που σου παρείχαν καθώς δεν είχες τηλεφωνία με κανένα τρόπο μιας και ήταν συνδεδεμένη με την mac του εξοπλισμού κλπ. Τα ακύρωσα όλα και τα πήγα στην πράσινη. 

Καλά έκανες. Και εγώ στην θέση σου το ίδιο θα έκανα.