zerokill Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Για ταξίδι 12 ημερών Ταιλάνδη και με ενεργοποιημένο το πάς παντού χρεώνεσαι 14,5 € ανα μέρα με το που συνδεθείς στο ξένο δίκτυο; Και κλήσεις δωρεαν μόνο προς Ελλάδα και της χώρας που βρίσκεσαι και unlimited data? (Με unlimited συμβόλαιο) Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 (edited) 18 ώρες πριν, cmvr said: Δεν πάει να το δώσει και 14,20 αν χρειάζεσαι extrasim άχρηστο είναι με τα 300gb. Τα 300 gb είναι αρκετά για μια 5μελή οικογένεια που βλέπει και πολύ τηλεόραση (Δεν το πιστευα έλεγα θα θέλουμε 1000 - αν το ηξερα θα ειχα αλλάξει το σταθερο πιο νωρις) ... και τώρα ακόμα που η νοβα δίνει δωρεαν για 1 μηνα (παρτε το) δεν θα τα ξεπεράσουμε . Εχω βάλει 5g αντί για σταθερό σε cu (και πετάει με την ευκαιρία συν απιστευτη σταθερότητα) με ενα realme 9g . Επίσης δεν εχω δει ακόμα κόφτη και στα 400 και στα 500gb κοντα αυγουστο ώς σεπτέμβριο που το είχαμε ταράξει στα τεστ . μετα νομίζω δεν τοπερασαμε ... πιθανότατα ειναι κατι που θα ενεργοποιήσουν αργότερα ή κατά περίπτωση , αλλά αφου δεν υπάρχει cu δεν θα υπάρχει και σε συμβόλαια . Ισως απλά για να τρομάξουν ατομα που λενε τα 300gb άχρηστα και να πανε αλλου 😉 Edited December 11, 2023 by blizard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 10 minutes ago, blizard said: Τα 300 gb είναι αρκετά για μια 5μελή οικογένεια που βλέπει και πολύ τηλεόραση (Δεν το πιστευα έλεγα θα θέλουμε 1000 - αν το ηξερα θα ειχα αλλάξει το σταθερο πιο νωρις) ... και τώρα ακόμα που η νοβα δίνει δωρεαν για 1 μηνα (παρτε το) δεν θα τα ξεπεράσουμε . Εχω βάλει 5g αντί για σταθερό σε cu (και πετάει με την ευκαιρία συν απιστευτη σταθερότητα) με ενα realme 9g . Επίσης δεν εχω δει ακόμα κόφτη και στα 400 και στα 500gb κοντα αυγουστο ώς σεπτέμβριο που το είχαμε ταράξει στα τεστ . μετα νομίζω δεν τοπερασαμε ... πιθανότατα ειναι κατι που θα ενεργοποιήσουν αργότερα ή κατά περίπτωση , αλλά αφου δεν υπάρχει cu δεν θα υπάρχει και σε συμβόλαια . Ισως απλά για να τρομάξουν ατομα που λενε τα 300gb άχρηστα και να πανε αλλου 😉 600gb τρώνε μόνο οι κάμερες του αυτοκινήτου αν μπει και η οικογένεια στο δρόμο και δουλεύω κιόλας 1,5 με 2 τβ χαλαρά. Για να στέλνεις Email και αν βλέπεις πολλά βίντεο σου φτάνουν. Όταν λήξει με το καλό το 25 αν δεν το έχουν βγάλει θα κρατήσω μόνο το συμβόλαιο της cosmote και τελείωσε το πανηγύρι. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 (edited) Εγω μιλάω για σταθερό σπίτι να βλέπουμε ταινίες , όχι νετφλιξ από αλλα στρεαμ και το youtube χωρις να φοβόμαστε να έχουμε αυτόματη αναπαραγωγή και δεν ξεπερνάμε τα 300 με τίποτε (αρκετα κάτω απο 200 ήταν ο τελευταιος μηνας- με απεριοριστα σαβατοκυριακα - απο τις μετρήσεις του κινητού ξεπεράσαμε λίγο τα 200gb , τσεκάρετε ίσως εχουν συμπιέσει τα στρεαμ δεν ξέρω αλλά δεν εχεις πρόβλημα εκει οπως φοβόμουν) , και κόστος θα μας βγει στο επίπεδο 1-2 ευρω το μηνα για ενα χρονο και αυτό αν .... Ουτε είδα κανενα κόφτη βέβαια το καλοκαίρι , αλλά δεν μπορώ να σου πω να κατσεις με τέτοιες ανάγκες αφου μπορεί να σου βάλουν άυριο κόφτη , αν δουν πίεση στο δίκτυο ειναι το 1ο που θα κανουν... για αυτό νομίζω έκαναν τέτοιο μέτρο , ας φορτωθεί και κανενας στην cosmote. Edited December 11, 2023 by blizard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 3 ώρες πριν, zerokill said: Για ταξίδι 12 ημερών Ταιλάνδη και με ενεργοποιημένο το πάς παντού χρεώνεσαι 14,5 € ανα μέρα με το που συνδεθείς στο ξένο δίκτυο; Και κλήσεις δωρεαν μόνο προς Ελλάδα και της χώρας που βρίσκεσαι και unlimited data? (Με unlimited συμβόλαιο) Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Ωραίος! Θα σε περιμένω με τον αγρότη στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ... 1 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 3 ώρες πριν, zerokill said: Για ταξίδι 12 ημερών Ταιλάνδη και με ενεργοποιημένο το πάς παντού χρεώνεσαι 14,5 € ανα μέρα με το που συνδεθείς στο ξένο δίκτυο; Και κλήσεις δωρεαν μόνο προς Ελλάδα και της χώρας που βρίσκεσαι και unlimited data? (Με unlimited συμβόλαιο) Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Χρεώνεσαι με την πρώτη χρεωσιμη κίνηση (data/αποστολή sms/κλήση). έχω ψάξει το site και δεν αναφέρει πουθενά για όριο (πχ στην Cosmote είναι 1 Gb την ημέρα). 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user. Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Δώρο με την φορητότητα αριθμού σε Vodafone Red 3GB (με διπλασιασμό των GB λόγω 2ης Red γραμμής). Και στην 2η γραμμή (Red 5GB) 100GB δώρο για 6 μήνες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Χρεώνεσαι με την πρώτη χρεωσιμη κίνηση (data/αποστολή sms/κλήση). έχω ψάξει το site και δεν αναφέρει πουθενά για όριο (πχ στην Cosmote είναι 1 Gb την ημέρα).Μάλιστα νομίζω αδύνατον να μέινουμε χωρίς τηλέφωνο ειδικά κατα την διάρκεια του ταξιδιού θα σκάσουν οι δικοί μας αν δεν επικοινωνήσουμε …και έχουμε και γιαγιάδες δεν θέλω να γυρίσουμε και οι μισοί να είναι με εγκεφαλικά από την ανησυχία τους…Το μόνο καλό είναι οτι απο ντόχα μπανγκοκ υπάρχει WiFi on board με 10 δολάρια Full Flight Access τουλάχιστον θα στείλεις ενα μήνυμα!!! Τώρα επειδή μένουμε 3 μέρες Μπανγκόκ και μετά πετάμε νότια 700χλμ σε νησί εκεί δεν ξέρω τι σήμα θα υπάρχει.Αν βολευτώ με τοπική κάρτα που μου πρότειναν την AIS Prepaid και έχει σήμα θα φάω τα Roaming κερατιάτικα σε κατσαρίδες ψητές.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Ωραίος! Θα σε περιμένω με τον αγρότη στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ...Κατέβα με αγρότη Ko-Samui θα φορτώσουμε μπανάνες.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 2 4 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 3 minutes ago, zerokill said: Μάλιστα νομίζω αδύνατον να μέινουμε χωρίς τηλέφωνο ειδικά κατα την διάρκεια του ταξιδιού θα σκάσουν οι δικοί μας αν δεν επικοινωνήσουμε …και έχουμε και γιαγιάδες δεν θέλω να γυρίσουμε και οι μισοί να είναι με εγκεφαλικά από την ανησυχία τους… Το μόνο καλό είναι οτι απο ντόχα μπανγκοκ υπάρχει WiFi on board με 10 δολάρια Full Flight Access τουλάχιστον θα στείλεις ενα μήνυμα!!! Τώρα επειδή μένουμε 3 μέρες Μπανγκόκ και μετά πετάμε νότια 700χλμ σε νησί εκεί δεν ξέρω τι σήμα θα υπάρχει.Αν βολευτώ με τοπική κάρτα που μου πρότειναν την AIS Prepaid και έχει σήμα θα φάω τα Roaming κερατιάτικα σε κατσαρίδες ψητές. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk https://www.ais.th/en/consumers/package/prepaid/plan/new EASY FREE NET Unlimited Internet 64 Kbps. 1 month icon Call all networks 1 Satang/second 1st minute 1 baht (exclude VAT) *Get Free Internet on next month when top up at least one time in first month. αυτά είναι unlimited ταχύτητες isdn 🤣 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Κατέβα με αγρότη Ko-Samui θα φορτώσουμε μπανάνες.Sent from my iPhone 14 Pro using TapatalkΑν το τηλ σου παίρνει e sim κατέβασε την εφαρμογή airalo. Δες τι δίνει για Ταϊλάνδη. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 (edited) 15 minutes ago, zerokill said: Μάλιστα νομίζω αδύνατον να μέινουμε χωρίς τηλέφωνο ειδικά κατα την διάρκεια του ταξιδιού θα σκάσουν οι δικοί μας αν δεν επικοινωνήσουμε …και έχουμε και γιαγιάδες δεν θέλω να γυρίσουμε και οι μισοί να είναι με εγκεφαλικά από την ανησυχία τους… Το μόνο καλό είναι οτι απο ντόχα μπανγκοκ υπάρχει WiFi on board με 10 δολάρια Full Flight Access τουλάχιστον θα στείλεις ενα μήνυμα!!! Τώρα επειδή μένουμε 3 μέρες Μπανγκόκ και μετά πετάμε νότια 700χλμ σε νησί εκεί δεν ξέρω τι σήμα θα υπάρχει.Αν βολευτώ με τοπική κάρτα που μου πρότειναν την AIS Prepaid και έχει σήμα θα φάω τα Roaming κερατιάτικα σε κατσαρίδες ψητές. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Κατέβα με αγρότη Ko-Samui θα φορτώσουμε μπανάνες. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 3 minutes ago, katsiletra said: Αν το τηλ σου παίρνει e sim κατέβασε την εφαρμογή airalo. Δες τι δίνει για Ταϊλάνδη. Φίλε μου, Airalo. Μη ψάχνεσαι καν με τα ελληνικά προγράμματα. Δίνουν και την eSIM απευθείας από τον παροχο. Δεν περνάει από τρίτους. Edited December 11, 2023 by panos.k2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 https://www.ais.th/en/consumers/package/prepaid/plan/new EASY FREE NET Unlimited Internet 64 Kbps. 1 month icon Call all networks 1 Satang/second 1st minute 1 baht (exclude VAT) *Get Free Internet on next month when top up at least one time in first month. αυτά είναι unlimited ταχύτητες isdn Edit:Δεν ξέρω αν οι σατανάδες το 5G το εννοούν με 2kbps αλλά οκ μάλλον ψιλο απάτη οι τοπικές κάρτες; Θα βάλω Airalo αφού βεβαιωθώ οτι στο νησί υπάρχει σήμα.Τουλάχιστον δείχνει οτι έχει και 5G εκεί που θα μείνουμε.Βλέπω δίνει και διεθνείς κλήσεις με ενα υπόλοιπο 15 μπάτΜε προβληματίζει το ότι δεν ξεκαθαρίζει αν υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης η πρόσθεση υπολοίπου/πακέτου.Η τοπική esim φαίνεται η πιο συμφέρουσα.Απλά φεύγεις την σβήνεις και τελείωσε.Θα την ενεργοποιήσω εκεί μην την βάλω εδω και χρεωθεί αλλα roaming…Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Καλό μεσημέρι στην όμορφη παρέα. Έχω καλέσει πολλές φορές στο νούμερο για προαγορά για το Red αλλά μου κλείνει η γραμμή. Κάποια εναλλακτική; Σας ευχαριστώ πολύ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 2106702610 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Δύσκολα τα πράγματα έχει μεγάλη αναμονή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 https://techmaniacs.gr/vodafone-elladas-kai-public-mazi-nea-stratigiki-synergasia-gia-mia-olokliromeni-empeiria-technologias/ Η Vodafone Ελλάδας και τα Public πραγματοποίησαν σήμερα τα εγκαίνια του Vodafone shop-in-shop στο κατάστημα Public Συντάγματος Σε ό,τι αφορά αγορές στη Vodafone προσφέρεται επιδότηση έως 300€ με την αγορά προγράμματος συμβολαίου κινητής Vodafone RED, την οποία οι πελάτες μπορούν να εξαργυρώσουν αγοράζοντας οποιοδήποτε προϊόν από τα Public. Ενώ στην καρτοκινητή προσφέρονται ακόμα περισσότερα δεδομένα σε νέους συνδρομητές, προκειμένου να εξερευνήσουν την εμπειρία του CU. Αντίστοιχα, με απόκτηση Smart TV ή tablet από τα καταστήματα Public, οι πελάτες επωφελούνται από 6 μήνες δωρεάν πρόσβαση στο Vodafone TV Start (χωρίς δέσμευση συμβολαίου), ενώ με αγορά Smart TV και συμβόλαιο Vodafone TV προσφέρονται 3 δωρεάν πάγια. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Μόλις έπιασα γραμμή. Red 5 στα 16.80 με 10 giga λόγο σταθερού Και red unlimited στα 24€ όλα αυτά με φορητήτα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 37 minutes ago, Antonio21 said: Μόλις έπιασα γραμμή. Red 5 στα 16.80 με 10 giga λόγο σταθερού Και red unlimited στα 24€ όλα αυτά με φορητήτα. Κλείσε πολύ καλές προσφορές 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Το red 5 το έδιναν 9.90 € και 10.52€ το Unlimited το έκλεισα πριν λίγες ημέρες στα 17€ μετατροπή cu. Ήθελα το 9.90 για την μητέρα μου. Τα 16.80€ σε σχέση με τα 13 που δίνει είναι πολλά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 12 minutes ago, Antonio21 said: Το red 5 το έδιναν 9.90 € και 10.52€ Aν το red 5 είναι ειναι 5gb, στο cu liquid κοστίζουν 6.6 ευρω, και αλλά 450 λεπτά κοστίζουν 3.3 οπότε βγαίνει ακριβός 9.9 τελική ... Βέβαια έχει και προσφορά απεριόριστα από πέρσι, αν δεν τα χαλάσει όλα μένουν λεφτά στο λογαριασμό , το συμβόλαιο πές οτι είναι αορίστου και σταματάει μέσα την μέρα που θές πληρώνοντας μόνο οτι μίλησες, και γενικά συμφέρει πολύ . Από περιέργεια έχει κατι καλυτερο το συμβόλαια που δεν γνωρίζω εγω ή δεν γνωρίζεις το liquid ? 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Η μητέρα μου δίνει 13€ τον μήνα σε Nova με unlimited ομιλία και 2 giga ίντερνετ ήθελα να της το πάω στο 10€ τι μπορώ να κάνω με liguid? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, Antonio21 said: Η μητέρα μου δίνει 13€ τον μήνα σε Nova με unlimited ομιλία και 2 giga ίντερνετ Θα της παίρνουν αυτόματα 13 ευρω προκαταβολικά το μήνα και θα χρεώνεται από αυτά ανάλογα πόσο μιλάει (*δυστυχώς τέρμα τα 8 το μηνα αυτοματα θελει να πας σε καταστημα και να τα βάζεις κάθε μηνα σχεδον ) ... Για κάθε gb 1.32 ευρω αρα για 2 gb = 2.64ευρω τα 5 gb = 6.6 ευρω κλπ . Από ομιλία τα 100 λεπτα = 0.72 ευρω τα 450 λεπτα 3.3 ευρω ... Απο πέρσι η μητέρα μου δίνει 15 ευρω το μήνα και έτσι δεν χρεώνεται ομιλία καθόλου (δωρο) , και έχει χαλάσει καπου 2gb ολο το χρόνο οπότε έχουμε χρεωθεί 2.64 ευρω ... Ετσι έχει στο λογαριασμό της τα 180 ευρω που της πήραν - 2.64 = 177.36 ευρω, και μετά από φόρο τηλεφωνίας είναι 161.24. Αυτα τα λεφτά δές τα σαν δώρο παραμονής συμβολαίου, ή δώρο χαμηλής κατανάλωσης, και όποτε θές αγοράζεις 161.24 ευρω προιόντα σουπερμαρκετ απο το e-fresh ή 179.15 ευρω απο e-food γιατι έχει 10% εκπτωση αν πληρώσεις με αυτά. Φυσικά αν δεν βαριέσαι κάθε 2 μήνες θα της κουνάς την μπάρα αυτόματης χρέωσης λίγο πιο μπροστά για να μην της παιρνουν κάθε μηνα 13 ευρω , ή θα αγοράζεις πράγματα για αυτήν με το υπόλοιπο στο τέλος του χρόνου ή και κάθε μήνα, είναι ευκολο να το κάνεις σε άλλο λογαρασμό με το cu app σου Δλδ αν η μάνα σου απο πέρσι το Νοέμβριο μέχρι τώρα έδινε 12 μηνες επι 13 ευρω = 156 ευρω, και μίλαγε 5400 λεπτα (μέσο όρο 450 το μηνα) συν 12 gb (μο 1 gb κάθε μηνα) θα είχε χαλάσει περίπου 56 ευρω το χρόνο (40 για ομιλία και 16 για ιντερνετ) και θα έμεναν στο λογαριασμό της 100 ακόμα (91 μετα απο φόρο τηλέφωνιας) . Εχει και ενα μηνα δώρο επιπλέον το liquid για όλους (συν αυτό που είπα για δωρεαν απεριοριστη ομιλία αν βάζεις 15 ευρω απο πέρσι και συνεχίζει, παρεναχεις και shake δεν τα αναφέρουμε για να μεινει απλό σαν συμβόλαιο αορίστου) Edited December 12, 2023 by blizard 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 Εγώ ακόμα περιμένω την αποδοχή των συμβολαίων μέσω sms. Σήμερα ηρθε το sms μετά από μια βδομάδα και τελικά δεν δουλεύει το λινκ βγάζει σφάλμα συστήματος. Τελικά στο Chat μου ειπαν οτι συμβαίνει γενικότερα οπότε αν περιμένετε και αλλοι sms για αποδοχή πρόσφορων συμβολαίων καλά Χριστούγεννα. 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 1 ώρα πριν, zerokill said: Εγώ ακόμα περιμένω την αποδοχή των συμβολαίων μέσω sms. Σήμερα ηρθε το sms μετά από μια βδομάδα και τελικά δεν δουλεύει το λινκ βγάζει σφάλμα συστήματος. Τελικά στο Chat μου ειπαν οτι συμβαίνει γενικότερα οπότε αν περιμένετε και αλλοι sms για αποδοχή πρόσφορων συμβολαίων καλά Χριστούγεννα. Σου εύχομαι γρήγορα ξεμπερδέματα. Εαν τύχαινε στη Nova θα διαβάζαμε απο τα ΜΜΕ αρνητικά άρθρα... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 13 minutes ago, VIPdriver said: Σου εύχομαι γρήγορα ξεμπερδέματα. Εαν τύχαινε στη Nova θα διαβάζαμε απο τα ΜΜΕ αρνητικά άρθρα... Ούτε όμως και για τα συχνά προβλήματα στις εφαρμογές της διαβάζουμε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts