zerokill Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 1 hour ago, p_k said: Λογικά ναι, στη δική μου εταιρεία εκεί έρχονται. Mπα νομίζω είναι ακόμη νωρίς τα συμβόλαια των unlimited μου λήγουν 10/4/24 λογικά αν βγεί κάτι θα βγεί 1-2 μήνες πρίν. 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Στην Vodafone εμφανίζονται περίπου 2 μήνες πριν τη λήξη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 13 minutes ago, paanos said: Στην Vodafone εμφανίζονται περίπου 2 μήνες πριν τη λήξη. Σωστό, αλλά όταν καλείς στην εξυπηρέτηση μπορείς να ρωτήσεις εαν τρεχει καποια προσφορά αλλαγής προγράμματος για τον αριθμό σου (υπάρχει συγκεκριμένο σημείο στην οθόνη του υπαλλήλου που μπορει να ελέγξει εαν υπάρχουν 0-3 προτάσεις) 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 (edited) από τα πέντε σταθερά θα αφήσω δύο ή τρία. τα κινητά είναι πέντε συμβόλαια απεριόριστα σε διάφορους όπως και τα σταθερά. εκεί που κατάφερα και τα έβαλα όλα στο ίδιο εταιρικό ΑΦΜ για να είναι όλα πιο συγκεντρωμένα και πιο εύκολα στο μέλλον.. τώρα μου λένε ότι τα πέντε συμβόλαια (σε κάποιο vodafone unlimited δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε πιο, μάλλον αυτο που κάνει κανένα 27αρι, όπου αρπάξουν τον καθένα) θα μας δώσουν μόνο μία συσκευή επιδότησης γιατί είναι λέει στο ίδιο αφμ. ετσι ειναι? Edited November 29, 2023 by drdedus 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 13 ώρες πριν, ParafronGR said: Το θέμα δεν είναι μόνο το ορίο της έξτρα SIM, αλλα το γεγονός ότι μόλις μου είπαν στο τσατ ότι μετά τα 300gb χάνεται η πρόσβαση στο ίντερνετ και επανέρχεται την ημέρα που αλλάζει ο μήνας. Αυτό το καθιστά χειρότερο και από τα απεριόριστα του CU που εκεί τουλάχιστον είχα 4mbps μετά το όριο. Αυτό που λες δεν ισχύει. Μπαίνουν τα 4mbps μέχρι να αλλάξει ο ημερολογιακός μήνας του συμβολαίου. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 33 minutes ago, drdedus said: από τα πέντε σταθερά θα αφήσω δύο ή τρία. τα κινητά είναι πέντε συμβόλαια απεριόριστα σε διάφορους όπως και τα σταθερά. εκεί που κατάφερα και τα έβαλα όλα στο ίδιο εταιρικό ΑΦΜ για να είναι όλα πιο συγκεντρωμένα και πιο εύκολα στο μέλλον.. τώρα μου λένε ότι τα πέντε συμβόλαια (σε κάποιο vodafone unlimited δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε πιο, μάλλον αυτο που κάνει κανένα 27αρι, όπου αρπάξουν τον καθένα) θα μας δώσουν μόνο μία συσκευή επιδότησης γιατί είναι λέει στο ίδιο αφμ. ετσι ειναι? Κανείς δεν έχει ιδέα.Στην Σελίδα της vodafone για 5 μέρες έδιναν συγκεκριμένα 3 συσκευές μέχρι και 449 ευρώ με μια σύνδεση unlimited στα 27 και την Κυριακή την αφαιρέσανε απο το σαιτ. 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Σωστό, αλλά όταν καλείς στην εξυπηρέτηση μπορείς να ρωτήσεις εαν τρεχει καποια προσφορά αλλαγής προγράμματος για τον αριθμό σου (υπάρχει συγκεκριμένο σημείο στην οθόνη του υπαλλήλου που μπορει να ελέγξει εαν υπάρχουν 0-3 προτάσεις) Η αλλαγή προγράμματος όμως κρατάει την ίδια δέσμευση 😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 2 minutes ago, paanos said: Η αλλαγή προγράμματος όμως κρατάει την ίδια δέσμευση 😉 Σωστό αυτό. 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Εγώ θα περιμένω την λήξη του έτσι και αλλιώς απο την Cosmote δεν περιμένω και για 3 unlimited να μου δώσουν χαμηλότερα απο την Vodafone οπότε πάλι εδώ θα καταλήξω. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Την κάνεις τη δουλειά σου με τη VODAFONE; Αυτό έχει σημασία. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Την κάνεις τη δουλειά σου με τη VODAFONE; Αυτό έχει σημασία. Ναι μια χαρά στα Χανιά η vf πάει τρένο αλλά κοιτάμε και την τσέπη γενικότερα.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 (edited) 13 minutes ago, zerokill said: Ναι μια χαρά στα Χανιά η vf πάει τρένο αλλά κοιτάμε και την τσέπη γενικότερα. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Έχει μία ωραία μικρή κεραία στη ΝΑΤΟΪΚΗ μεριά του αεροδρομίου σχετικά καινούρια κατασκευή.. Κατά τα άλλα και κάτω από την κεραία που ήμουν, τα <20 ping της Cosmote δεν τα κάνει. Edited November 29, 2023 by kalitexnis_g 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Ηρθε σημερα το courier για την υπογραφη του συμβολαιου(φορητοτα κινητο απο cosmote και σταθερο απο nova) ενω ειχαμε συμφωνησει στα 17 κινητο και σταθερο στα 27,7 καπου εκει γραφει το συμβολαιο 19 και 29 και μου ειπε οτι ειναι +2 τα οποια θα αφαιρεθουν. Θα μιλησω με τη vodafone. Οταν ενεργοποιηθει το κινητό την data sim θα την παρω απο το κατάστημα δωρεάν ή θα πρέπει να ενεργοποιηθεί πρώτα το σταθερό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 17 minutes ago, spyrosfra said: Ηρθε σημερα το courier για την υπογραφη του συμβολαιου(φορητοτα κινητο απο cosmote και σταθερο απο nova) ενω ειχαμε συμφωνησει στα 17 κινητο και σταθερο στα 27,7 καπου εκει γραφει το συμβολαιο 19 και 29 και μου ειπε οτι ειναι +2 τα οποια θα αφαιρεθουν. Θα μιλησω με τη vodafone. Οταν ενεργοποιηθει το κινητό την data sim θα την παρω απο το κατάστημα δωρεάν ή θα πρέπει να ενεργοποιηθεί πρώτα το σταθερό; Θα πρέπει να ενεργοποιηθεί πρώτα το σταθερό και να πας να την πάρεις δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 33 minutes ago, spyrosfra said: Ηρθε σημερα το courier για την υπογραφη του συμβολαιου(φορητοτα κινητο απο cosmote και σταθερο απο nova) ενω ειχαμε συμφωνησει στα 17 κινητο και σταθερο στα 27,7 καπου εκει γραφει το συμβολαιο 19 και 29 και μου ειπε οτι ειναι +2 τα οποια θα αφαιρεθουν. Θα μιλησω με τη vodafone. Οταν ενεργοποιηθει το κινητό την data sim θα την παρω απο το κατάστημα δωρεάν ή θα πρέπει να ενεργοποιηθεί πρώτα το σταθερό; Θα ενεργοποιηθεί το σταθερό και μετά θα περαστεί η έκπτωση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Έχει μία ωραία μικρή κεραία στη ΝΑΤΟΪΚΗ μεριά του αεροδρομίου σχετικά καινούρια κατασκευή.. Κατά τα άλλα και κάτω από την κεραία που ήμουν, τα <20 ping της Cosmote δεν τα κάνει. Ναι η Ανατολική πλευρά που ειναι η Αμερικανική βάση είναι αυτή που λες και η άλλη ακριβώς μπροστά στο κτίριο.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 3 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 2 minutes ago, zerokill said: Ναι η Ανατολική πλευρά που ειναι η Αμερικανική βάση είναι αυτή που λες και η άλλη ακριβώς μπροστά στο κτίριο. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk https://maps.app.goo.gl/zRUwx1gnCQZtywD48 Εδώ λες ε; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 https://maps.app.goo.gl/zRUwx1gnCQZtywD48 Εδώ λες ε;Ναι στην Βάση εχει και άλλη κεραία και πάνω στη κορυφή πάνω απο το Χωρδακι εχει την 106058 1,3,7,20 που υπήρχε πάντα εκει πάνω αυτή καλύπτει μέχρι την Σαντορίνη (Για κοσμοτέ μιλάμε πάντα) Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prototypegr Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 Καλημέρα. Πως καταφέρνετε και παίρνετε τέτοιες προσφορές. Εμένα από την Vodafone για τρία νούμερα μεταφορά από Cosmote για το Unlimited, μου πρότειναν 84€ ενώ με 72€ μπορώ να το έχω στην Cosmote. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 39 minutes ago, prototypegr said: Καλημέρα. Πως καταφέρνετε και παίρνετε τέτοιες προσφορές. Εμένα από την Vodafone για τρία νούμερα μεταφορά από Cosmote για το Unlimited, μου πρότειναν 84€ ενώ με 72€ μπορώ να το έχω στην Cosmote. "Εντελώς τυχαία" 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 1 ώρα πριν, prototypegr said: Καλημέρα. Πως καταφέρνετε και παίρνετε τέτοιες προσφορές. Εμένα από την Vodafone για τρία νούμερα μεταφορά από Cosmote για το Unlimited, μου πρότειναν 84€ ενώ με 72€ μπορώ να το έχω στην Cosmote. 24 ευρώ το ένα στα έδωσαν στην Cosmote μια χαρά τα πήρες. Φθηνότερες τιμές πήραν κάποιοι που είχαν ήδη σταθερή ή cu για χρόνια ή ήρθαν από άλλο δίκτυο ή που έφυγαν για άλλο δίκτυο και τους κάνανε αντιπροσφορά. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prototypegr Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 3 minutes ago, cmvr said: 24 ευρώ το ένα στα έδωσαν στην Cosmote μια χαρά τα πήρες. Φθηνότερες τιμές πήραν κάποιοι που είχαν ήδη σταθερή ή cu για χρόνια ή ήρθαν από άλλο δίκτυο ή που έφυγαν για άλλο δίκτυο και τους κάνανε αντιπροσφορά. Τόσο το δίνει η Cosmote την σύνδεση με σταθερό που έχω ήδη. Για μεταφορά στην Vodafone τρεις γραμμές με έδωσαν 84€ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 8 minutes ago, prototypegr said: Τόσο το δίνει η Cosmote την σύνδεση με σταθερό που έχω ήδη. Για μεταφορά στην Vodafone τρεις γραμμές με έδωσαν 84€ Πολύ κακή προσφορά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 (edited) 14.5 tο unlimited και 9,5 ενα προγραμμα με 15 giga. Αυτό για 2 γραμμες οι τιμες για να μην φυγω απο voda . αν ηθελα και το δευτερο unlimited θα ηταν αντι 9,5 ευρω 15.5 ευρω. θεωρω καλη προσφορα. Edited November 30, 2023 by gsa1967 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 10 minutes ago, prototypegr said: Τόσο το δίνει η Cosmote την σύνδεση με σταθερό που έχω ήδη. Για μεταφορά στην Vodafone τρεις γραμμές με έδωσαν 84€ Στα έδωσαν 28 ευρώ το ένα για την Cosmote αυτή την περίοδο είναι σούπερ προσφορά. Η αλήθεια είναι οτι αλλο τα 14 άλλο τα διπλά λεφτά και το δίκτυο έχει συγκλίνει σε ταχύτητες σε αρκετά σημεία. 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts