bebes Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 ...θα το γυρισω σε καρτα. άλλης εταιριας ομως...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Εκανα εγγραφη στο napster. Στο προγραμμα μου εχω και internet 4 sharing που σημαινει οτι και μετα τον πρωτο μηνα θα το εχω δωρεαν. Πρεπει να κανω κατι εγω ή θα γινει αυτοματα απο την vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Καλημέρα. Έχω 2γραμμες Ρεντ 1και θέλω να βάλω σταθερό hol - Vodafone. Μου δίνουν το γνωστό πρόγραμμα με ίντερνετ σταθερό και 300λεπτα σε κινητά με 18 ευρώ το μήνα. Επίσης θα μου κάνουν έκπτωση 10%στο κινητό.Τι λέτε μπορώ να πάρω κάποια Καλύτερη τιμή από αυτή; εντωμεταξύ επειδή δεν έχω σταθερό θα πρέπει να πληρώσω 85 ευρώ για να μου φέρουν τη γραμμή σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nektaria123 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Ληγει το συμβολαιο μου και μου προτειναν απο την Vodafone να συνεχισω για ακομη 18 μηνες με το ιδιο παγιο, που ειναι στα 29€. Ειναι καλη η τιμη του; Η Cosmote και η Wind γνωριζετε εαν εχουν φθηνοτερα προγραμματα; Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Πες μας και ποιο προγραμμα εχεις;?; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Γράφει στον τίτλο της δημοσίευσης ότι πρόκειται για red 1. Αλλά είναι αλήθεια ότι το παρατηρείς δύσκολα (ή αν χρησιμοποιείς tapatalk δεν φαίνεται καθόλου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nektaria123 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 red 1 απο τον 9/14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Ληγει το συμβολαιο μου και μου προτειναν απο την Vodafone να συνεχισω για ακομη 18 μηνες με το ιδιο παγιο, που ειναι στα 29€. Ειναι καλη η τιμη του; Η Cosmote και η Wind γνωριζετε εαν εχουν φθηνοτερα προγραμματα; Ευχαριστω!!! Για αυτή την περίοδο δεν είναι πολύ άσχημο - ειδικά εάν είναι μόνο μια γραμμή. Με φορητότητα λογικά θα πάρεις κάτι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Πάντως αν βαριέσαι να μπλέξεις με φορητότητα και ακύρωση είναι όπως ήδη σου είπαν σούπερ τιμή για μία γραμμή. Ίσως να πρέπει να ζητήσεις και 24μηνο συμβόλαιο αλλά δεν νομίζω να στο κάνουν. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 (edited) Μια χαρα τιμη ειναι. Εγω περιμενω να με καλεσουν για ανανεωση του red1. Το εχω στα 51€. Μου το προσφερουν στα ιδια λεφτα και το red2 στα 54 €. Το οποιο ομως ειναι αχρηστο για μενα γιατι δεν μιλαω τοσο πολυ. Αν δεν το ριξουν το red1 το γυρναω σε καρτα. Με καλεσαν σημερα απο cyta. 350' προς ολους και 3gb internet με 14€. Με καλυπτει και δεχτηκα. Να δω τι θα πει η voda τωρα! Edited August 7, 2015 by tsigo21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 εγω ανανεωσα το red1 δυο γραμμες με 25,85€ η καθεμια. στα ιδια περιπου που ημουν και πριν. θεωρω ότι είναι καλούτσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Σε περιπτωση οπου η καρτα σιμ χαλασε λογω νερου υπαρχει χρεωση για την αλλαγη της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Σε περιπτωση οπου η καρτα σιμ χαλασε λογω νερου υπαρχει χρεωση για την αλλαγη της; Ναι 5 ευρω νομιζω . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Ναι 5 ευρω νομιζω . Πως τα γλυτωνουμε; Λογω αωλειας παλι 5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Πως τα γλυτωνουμε; Λογω αωλειας παλι 5; Μαλλον δεν την γλιτωνεις .Ακομα και αλλαγη τυπου sim απο απλη σε micro ή nano εχει 5 ευρω . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Μια χαρα τιμη ειναι. Εγω περιμενω να με καλεσουν για ανανεωση του red1. Το εχω στα 51€. Μου το προσφερουν στα ιδια λεφτα και το red2 στα 54 €. Το οποιο ομως ειναι αχρηστο για μενα γιατι δεν μιλαω τοσο πολυ. Αν δεν το ριξουν το red1 το γυρναω σε καρτα. Με καλεσαν σημερα απο cyta. 350' προς ολους και 3gb internet με 14€. Με καλυπτει και δεχτηκα. Να δω τι θα πει η voda τωρα! Μιλάς 350 λεπτά και το πληρώνεις 51 ευρώ; πολλά δεν έιναι; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Πολλα ειναι ναι. Βασικα χρειαζομαι το internet. Πριν 2 χρονια εκανα την συνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Εχω το red1 και δίνω 49 ευρώ,έκανα αίτηση φορητοτητας στην Cosmote μέσω Internet ,με σκοπό να πάρω κάποια καλή τιμή απο την Vodafone και περιμένω το συμβόλαιο.Αν το υπογράψω και τελικά δεν μου κάνει κάποια αντιπροσφορά η Vodafone έχω το δικαίωμα υπαναχώρησης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Η κλιση στο 1380 (εξυπηρετηση πελατων) απο κινητο στοιχιζει 0,25 ευρω ανα κλιση. Απαραδεκτο !!! Πηρα στο 2106702000 απο σταθερο ΟΤΕ πατησα επιλογη 1 που ειναι η εξυπηρετηση και ακουσα μηνυμα οτι απο στεθρο ΟΤΕ χρεωνεται καπου στα 0.3.... λεπτα ανα λεπτο .Ειναι δυνατον να καλω σταθερο τηλεφωνο απο το σταθερο μου και να υπαρχει χρεωση αφου εχω απεριοριστα σταθερα ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Λοιπόν να σας πω πως εχει η κατάσταση. Χρειαζομουν αμεσα νεο κινητο, το xperia e τα εφτυνε και φράγκο δεν υπάρχει ούτε για δειγμα μέσα στο μήνα. Τέλος του μηνός ένα 40ευρο θα το δινω. Αποφασισα και πηγα σε ενα 18μηνο συμβολαιο. Μου αρκουν τα 400 λεπτά. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Η κλιση στο 1380 (εξυπηρετηση πελατων) απο κινητο στοιχιζει 0,25 ευρω ανα κλιση. Απαραδεκτο !!! Πηρα στο 2106702000 απο σταθερο ΟΤΕ πατησα επιλογη 1 που ειναι η εξυπηρετηση και ακουσα μηνυμα οτι απο στεθρο ΟΤΕ χρεωνεται καπου στα 0.3.... λεπτα ανα λεπτο .Ειναι δυνατον να καλω σταθερο τηλεφωνο απο το σταθερο μου και να υπαρχει χρεωση αφου εχω απεριοριστα σταθερα ? Αυτό το άκουσες διότι είναι το ίδιο μενού με το 13830 Δεν σε χρεώνει τόσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Αυτό το άκουσες διότι είναι το ίδιο μενού με το 13830 Δεν σε χρεώνει τόσο Ευχαριστω.Κι εγω αυτο νομησα αλλα δεν ειμουν σιγουρος Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Ευχαριστω.Κι εγω αυτο νομησα αλλα δεν ειμουν σιγουρος Μα λογικά κι απ το κινητό να το πάρεις το 210 δεν θα έχεις πρόβλημα εφόσον παίρνεις κανονικό σταθερό Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Πριν λιγο ανανεωσα 3red1 που εχω στο ονομα μου δυο χρονια, για 18 μηνες ακομα με 18,56 το ενα τελικη τιμη . Μου τα χρεωναν κατα λαθος τους 4 ευρω (διπλη εκπτωση στο 4sharing) πιο χαμηλα το καθενα και το ειδαν σημερα που μιλησαμε για ανανεωση αλλα φυσικα δικο τους το προβλημα μεχρι τωρα . Μου ειπαν οτι η vodafone εχει πολιτικη να διατηρησει τις υφισταμενες εκπτωσεις αυτο τον καιρο . Η ανανεωση απο 26/ που ληγουν.Νομιζω καλυτερα δεν θα εβρισκα . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Πριν λιγο ανανεωσα 3red1 που εχω στο ονομα μου δυο χρονια, για 18 μηνες ακομα με 18,56 το ενα τελικη τιμη . Μου τα χρεωναν κατα λαθος τους 4 ευρω (διπλη εκπτωση στο 4sharing) πιο χαμηλα το καθενα και το ειδαν σημερα που μιλησαμε για ανανεωση αλλα φυσικα δικο τους το προβλημα μεχρι τωρα . Μου ειπαν οτι η vodafone εχει πολιτικη να διατηρησει τις υφισταμενες εκπτωσεις αυτο τον καιρο . Η ανανεωση απο 26/ που ληγουν.Νομιζω καλυτερα δεν θα εβρισκα . και εγω παλευω να ανανεωσω απο τωρα και να μην περιμενω τον οκτωμβριο αλλα το παιζουν δυσκολοι Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts