Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα κάνεις αίτηση φορητοτητας και θσ σε πάρουν αμεσως για αντιπροσφορα. Το ίδιο έγινε και σε μενα στο ίδιο πρόγραμμα και τώρα εχω το red1

Εχω εδω και 16 μηνες το red1 κι ενω ξεκινησα με 2 νουμερα οικογενειακο στα 20 και 22 ευρω καπου στα μισα και δινοντας μου παραπανω ιντερνετ με πηγαν στα 25 και 26 ευρω περιπου.

Σημερα με πηραν απο το τμημα ανανεωσεων και μου προτειναν το ιδιο προγραμμα με 31.56 ευρω ο καθε αριθμος.

Με φορητοτητα στην κοσμοτε μπορω να πετυχω κατι καλυτερο αραγε;

Έχω ένα 12μηνο συμβόλαιο που λήγει στις 18 Ιουλίου 2015.

Είναι το πρόγραμμα Προς όλους 400, με έκπτωση αντί επιδότησης.

Παράλληλα, έχω 12μηνο συμβόλαιο HOL, με την ίδια ημερομηνία λήξης, το οποίο δεν σκοπεύω να διακόψω.

Στο λογαριασμό υπάρχουν οι εξής εκπτώσεις:

Έκπτωση από συνδυασμό VF/HOL 09/01/2015-08/02/2015 €-2,85

Προνομιακή έκπτωση - 45% 09/01/2015-08/02/2015 €-11,52

και κάποιες αντίστοιχες στο λογαριασμό της HOL.

Τι θα κληθώ να πληρώσω εφόσον κάνω τώρα τη φορητότητα; Υποθέτω ότι σίγουρα ότι εκπτώσεις αντί επιδότησης είχα μέχρι στιγμής. Οι προνομιακές εκπτώσεις από την ανανέωση συμβολαίου; Κάποιο έξτρα πρόστιμο;

Θα πρέπει να πληρώσεις οτι εχεις επωφεληθεί σε συνδυασμό εκπτώσεων για όσους μήνες το είχες

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

Θα πρέπει να πληρώσεις οτι εχεις επωφεληθεί σε συνδυασμό εκπτώσεων για όσους μήνες το είχες

Οκ, ευχαριστώ. Υπομονή μέχρι Ιούλιο τότε.

Οκ, ευχαριστώ. Υπομονή μέχρι Ιούλιο τότε.

Και μην δεχτεις αυξηση στον λογαριασμο της hol,λιγο πριν την διακοπη στην vodafone να επικοινωνησεις με την hol,θα πρεπει να κανεις ανανεωση για ενα χρονο αλλα θα κρατησεις την ιδια τιμη!

Και μην δεχτεις αυξηση στον λογαριασμο της hol,λιγο πριν την διακοπη στην vodafone να επικοινωνησεις με την hol,θα πρεπει να κανεις ανανεωση για ενα χρονο αλλα θα κρατησεις την ιδια τιμη!

Το συμβόλαιο της hol με τις εκπτώσεις της ανανέωσης και τη συνδυαστική έκπτωση, φτάνει σε αστείο νούμερο, της τάξης των 10 ευρώ.

Μπορεί να παραμείνει έτσι (έστω χωρίς τα 5 του συνδυαστικού);

Edited by Dj kourampies

Το συμβόλαιο της hol με τις εκπτώσεις της ανανέωσης και τη συνδυαστική έκπτωση, φτάνει σε αστείο νούμερο, της τάξης των 10 ευρώ.

Μπορεί να παραμείνει έτσι (έστω χωρίς τα 5 του συνδυαστικού);

Ζητα εσυ την εκτπωση και παρε την,μην τους χαρισεις ουτε τα 5 ευρω,το κανουν απλα αν το ζητησεις χωρις πολλα μπλα μπλα!

εγω το ζηταω εδω και τρια χρονια με ενα email,ουτε τηλεφωνο παιρνω,παιρνουν οι ιδιοι για να μου πουν το ok!

Ζητα εσυ την εκτπωση και παρε την,μην τους χαρισεις ουτε τα 5 ευρω,το κανουν απλα αν το ζητησεις χωρις πολλα μπλα μπλα!

εγω το ζηταω εδω και τρια χρονια με ενα email,ουτε τηλεφωνο παιρνω,παιρνουν οι ιδιοι για να μου πουν το ok!

Υπάρχει περίπτωση να μου ανανεώσουν και το συμβόλαιο της Vodafone όμως έτσι; Η λύση με το email μου φαίνεται η καλύτερη, για να έχω και ξεκάθαρα καταγεγραμμένο τι ζήτησα και τι μου έδωσαν.

Υπάρχει περίπτωση να μου ανανεώσουν και το συμβόλαιο της Vodafone όμως έτσι; Η λύση με το email μου φαίνεται η καλύτερη, για να έχω και ξεκάθαρα καταγεγραμμένο τι ζήτησα και τι μου έδωσαν.

Εγω ειχα φυγει απο vodafone για να παω σε f2g,μου εκοψαν την εκπτωση στην hol για ενα μηνα οποτε τους εστειλα email,ζητησα οτι πληρωνα και πριν και επιπλεον να μου πιστωσουν την διαφορα του ενος μηνος στον επομςνο λογαριασμο(αυτα σε ενα email) και μετα απο 2 μερες με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν ενταξει,απο τοτε αυτο κανω καθε χρονο στην ληξη της ανανεωσης!

Παιδια που στειλατε mail;; Ετσι ευκολα δινουν την εκπτωση των 5€;;

Εχει και πατερας μου συνδεση στην vodafone και γλιτωνουμε τα 5€ απο την Hol αλλα το σημα εδω στην περιοχη ειναι τραγικο. Δεδομενα δεν εχει ουτε E. Ετσι λεω να του το κανω καρτοκινητο Cosmokarta αλλα δεν θελω να χασω τα 5€. Λετε αν τους το ζητησω να μου την δωσουν;; Περα απο τις εκπτωσεις στην vodafone πρεπει να επιστρεψουμε και τις εκπτωσεις στην Hol;; Ευχαριστω!

Ρε παιδια συγγνωμη που ξαναρωταω εγω εστειλα στο fb και με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν γινεται με τιποτα να παρω την εκπτωση των 5€ αν φυγουμε απο Vodafone. Μου ειπε οτι εχω την χαμηλοτερη δυνατη εκπτωση(22€ και με το συνδυαστικο 17€). Το συμβολαιο της hol εγινε για 24μηνες απο καταστημα. Τι να κανω;

Ρε παιδια συγγνωμη που ξαναρωταω εγω εστειλα στο fb και με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν γινεται με τιποτα να παρω την εκπτωση των 5€ αν φυγουμε απο Vodafone. Μου ειπε οτι εχω την χαμηλοτερη δυνατη εκπτωση(22€ και με το συνδυαστικο 17€). Το συμβολαιο της hol εγινε για 24μηνες απο καταστημα. Τι να κανω;

Στην σελιδα τους στο hol.gr κατω κατω εχει το email τους,στειλε απο εκει,γραψε ακριβως τι θελεις για να σε ξαναπαρουν!

να καταλαβεις εγω πληρωνω το double play(ανευ δωρεαν χρονου σε σταθερα και κινητα) 14,82€!

Εκει που παει το μυαλο μου και ισως να μην γινεται κατι,ειναι οτι μαλλον εισαι μεσα στο συμβολαιο το οποιο ηταν και το πρωτο που εκανες σε αυτους!Εγω εχω ηδη 4 χρονια στην hol και απλα κανω ανανεωση!

Παίδες μπορείτε να βοηθήσετε λίγο την κατάσταση σας παρακαλώ?

Έχω το red 2 εδώ και 18 μήνες στην τελική τιμή των 63.50. Το συμβόλαιο έληξε την 28/01/2015. Καμιά εβδομάδα πριν λήξει το συμβόλαιο, πήρα τηλέφωνο το τμήμα προσφορών της vodafone ρωτώντας τι μπορεί να γίνει στην τιμή αν ανανεώσω το συμβόλαιό μου στο ήδη υπάρχων red 2 και αντίστοιχα στο red 1. Μου είπαν πως το red 2 μένει ως έχει καθώς είναι προνομιακό και αν πάω στο red 1 μου το δίνουν 58,50. Τίποτα δηλαδή και ούτε λόγος για επιδότηση. Το κλείνω και καπάκια παίρνω το τμήμα φορητότητας της cosmote ζητώντας προσφορά για φορητότητα στο plus 65 και μου λένε 58,50. Πάλι τίποτα δηλαδή.

Τι να κάνω? Υπόψη ότι δεν έχω κάνει καμία κίνηση ανανέωσης - φορητότητας ακόμα και αυτό που ζητάω είναι να μειώσω το πάγιο μου στο μισό είτε έχω red1 είτε red2.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Πολύ απλό κάνεις αίτηση φορητοτητας τη Δευτέρα στη cosmote και θα σε πάρουν τηλέφωνο απο Vodafone για αντιπροσφορα αμέσως και μετα προχωράς σε ακύρωση

Ευχαριστω πολυ για την απάντηση. Αιτηση φορητοτητας για ποιο προγραμμα? Βλεπουν τι τιμη μου εδωσε η cosmote και σε ποιο προγραμμα? Μπορω να κανω αιτηση φορητοτητας και σε καταστημα cosmote?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η wind περιπου τις ιδιες τιμες εχει. Ουσιαστικα δεν θελω να αλλαξω εταιρια. Καλυτερη τιμη θελω να πετυχω...

Βάλε το προγράμματος που εσυ θέλεις και θα σου γίνει προσφορά στο αντίστοιχο. Εγώ έκανα την αίτηση στο Γερμανό και μόλις έλαβα την αντιπροσφορά έκανα την ακύρωση ξανά στους ιδιους

Βλεπουν τι τιμη μου εδωσε η cosmote και σε ποιο προγραμμα? Μπορω να κανω αιτηση φορητοτητας και σε καταστημα cosmote?

Όχι, δε βλέπουν. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης, βλέπουν αν στο νέο πάροχο πας σε καρτοκινητό ή σε συμβόλαιο;

Όχι δεν το βλέπουν!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Καλησπέρα σε όλους!

Αρχές Απριλίου (4 νομίζω) λήγει το συμβόλαιο μου σε οικογενειακό cosmote που εχω το 65 και δίνω 19. Η άλλη γραμμή είναι το 25 το οποιο δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Το Θέμα είναι ότι από μια γρήγορη ερώτηση σε γερμανό μου είπαν Τιμή κοντά στα 60 για το ίδιο που εχω τώρα με 19! Και από ότι διαβάζω το πολύ να πάει 40-45. Θα πάω και από Vodafone & wind να ρωτήσω αλλά δύσκολα θα βρω νομίζω Τιμή μέχρι 25€ για το αντίστοιχο 65 της cosmote. Έχετε διαφορετική άποψη;

Δεν εχω ιδιαίτερο πρόβλημα να το γυρίσω σε κάρτα αν και μιλάω σίγουρα 750-800λεπτα κάθε μήνα. Τα περισσότερα είναι κινητά cosmote αλλά και πολλα σταθερά. Το 1.5gb το καταναλώνω πολλές φορές όλο και σίγουρα θα ήθελα παραπάνω ίντερνετ. (2gb το ελάχιστο αν γίνεται, οπωςστο 65 plus της cosmote). Από sms δεν στέλνω πάνω από 100 ποτέ. Συνήθως λιγότερα.

Το Θέμα μου είναι ότι η κάρτα της cosmote δεν βλέπω να έχει οικονομικά πακέτα με καλές παροχές. Κάνω λάθος; οποιαδήποτε Βοήθεια δεκτή!

Άραγε wind & Vodafone έχουν τίποτα προσφορές για μεταφορά 2 γραμμών ;

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών