dimitris15 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Εχει μόνο ΦΠΑ Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Λοιπον....Αν τα λεω καλα 52,9-70% εκπτωση δινει τελικο για αρχη 15,87 15,87-15% εκπτωση οικογενειακου δινει 13,49 (εχω 3 red1 στο ιδιο ΑΦΜ ) 13,49 +12% φορορς κινητης =15,11 15,11+23% ΦΠΑ =18,58 Οσο ειχα συμφωνησει και τηλεφωνικα ... Τωρα μου λενε ότι το παγιο μου μαζι με φορους +ΦΠΑ είναι 22,50 ευρω!!!!! Λενε ότι το παγιο του red1 είναι 65 ευρω + ΦΠΑ !!!! Καποιο link για το 52,9 υπαρχει ?? Ευχαριστω. Ο επιλογος θελω να πιστευω ... Μεχρι χθες το βραδυ μου ελεγαν ότι εχω κανει εγω τηλεφωνικα ανανεωση συμβολαιο με την Κα .... Ζητησα να με καλεσει σημερα αλλα με καλεσε η Κα ...που ειχα κανει περυσι τον Σεπτεμβριο τις 3 συμβασεις με τις εκπτωσεις 70 % και 15% οικογενειακο. Παραδεχτηκε ότι από ...συστιμικο λαθος εγινε η ανανεωση και αν θελω θα ισχυσει το 18,56 για κάθε γραμμη τελικο ποσο και τον επομενο μηνα ο λογαριασμος θα βγει μηδενικος (εκπτωση ενός παγιου) για τα παραπανω που εχω πληρωσει και δεχτηκα .Φυσικα η κλιση ηχογραφηθηκε Όλα αυτά μετα από σχεδόν 3 μηνες αμφισβητηση εκ μερους και και πανω από 15 τηλεφωνικες οχλησεις Δεν ξερω αν το συστημα τους δεν παει καλα ή το κανουν επίτηδες και οποιος τσιμπισει... τσιμπησε. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Τείνω να συμφωνήσω στο 2ο, αν θυμηθώ ειδικά την δικιά μου την περίπτωση που είχε έρθει πέρυσι προσφορά σε mail για ένα πρόγραμμα 20€ τελική τιμή και μου ερχόταν ο λογαριασμός 27-28 και μου λέγανε μα τόσο είναι το πάγιο στο πρόγραμμά σας. Και αν δεν είχα μια γνωστή που δούλευε στην εξυπηρέτηση τότε για να μου φτιάξει την έκπτωση δεν ξέρω τι συνέχεια θα είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Τείνω να συμφωνήσω στο 2ο, αν θυμηθώ ειδικά την δικιά μου την περίπτωση που είχε έρθει πέρυσι προσφορά σε mail για ένα πρόγραμμα 20€ τελική τιμή και μου ερχόταν ο λογαριασμός 27-28 και μου λέγανε μα τόσο είναι το πάγιο στο πρόγραμμά σας. Και αν δεν είχα μια γνωστή που δούλευε στην εξυπηρέτηση τότε για να μου φτιάξει την έκπτωση δεν ξέρω τι συνέχεια θα είχε. Ο γνωστος ....του γνωστου ....... ω γνωστε !!!!!!!!!!!!!:(:(:(:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Το RED1 έχει 65,00 με επιδότηση συσκευής και 58,50 με έκπτωση παγίου. Μπορείς να το δεις στην σελίδα της Vodafone. ναι αλλα ο φορος κινητης υπολιγιζεται στο ποσο προ φπα. αρα πρεπει να αφαιρεθει απο τα 65 το 23% φπα να υπολογιστει ο φορος κινητης και μετα να προσφεθει ο αναλογος φπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 ναι αλλα ο φορος κινητης υπολιγιζεται στο ποσο προ φπα. αρα πρεπει να αφαιρεθει απο τα 65 το 23% φπα να υπολογιστει ο φορος κινητης και μετα να προσφεθει ο αναλογος φπα Γενικοτερα από την καθαρη αξια χωρις φορους κάθε πακετου αφαιρουμε τυχον εκπτωσεις και μετα προσθέτουμε φορο κινητης και στο συνολο που προκυπτει (και εχει φορο μεσα) άλλο 23% ΦΠΑ!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Γενικοτερα από την καθαρη αξια χωρις φορους κάθε πακετου αφαιρουμε τυχον εκπτωσεις και μετα προσθέτουμε φορο κινητης και στο συνολο που προκυπτει (και εχει φορο μεσα) άλλο 23% ΦΠΑ!!!το θεμα ειναι αν εχεις πολλες εκπτωσεις δεν ξερεις με ποια δσειρα αφαιρουνται απο το ποσο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 το θεμα ειναι αν εχεις πολλες εκπτωσεις δεν ξερεις με ποια δσειρα αφαιρουνται απο το ποσο Μια χαρα το ξερω..... 70% στο βασικο παγιο και 15% λογω οικογενειακου .Πρωτα αφαιρειται η βασικη εκπτωση και μετα κάθε άλλη εκπτωση. Με οποια σειρα όμως και να το κανεις ή αθροιστικα δεν αλλαζει το αποτέλεσμα . Μετα προστιθεται ο αναλογουν φορος κινητης αναλογα το ποσο που μενει 12% ή 18% και μετα προστιθεται και ο ΦΠΑ 23% (διπλη φορολογια σε μερος του ποσου) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geom77 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 ρε παιδιά καλησπέρα , μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω επιδότηση vodafone ( για συσκευή ) σε skroutz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 ρε παιδιά καλησπέρα , μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω επιδότηση vodafone ( για συσκευή ) σε skroutz? Νομιζω εξαρτάται από το κατάστημα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geom77 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 έχουμε εικόνα για το ποιά καταστήματα μπορούν να το κάνουν ? έστω 1-2 στην Αθήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 έχουμε εικόνα για το ποιά καταστήματα μπορούν να το κάνουν ? έστω 1-2 στην Αθήνα... Σιγουρα το Πλαισιο που σου κανει πιστωτικο το ποσο της επιδότησης και μπορεις να παρεις ότι άλλο θελεις αν δεν θελεις κινητο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 καπου ειχε παρει το ματι μου ενα μνμ του fuorigioco1981 στο νημα αυτο, αλλα μαλλον σβηστηκε. Χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο κανενος, νομιζω οτι οι πληροφοριες που εδινε στο μηνυμα του επρεπε να μεινουν στο νημα για μελλοντικη χρηση απο επομενους χρηστες. Σε παρομοια δικη μου περιπτωση: Εκανα αιτηση φορητοτητας ενω διενυα τον 12ο μηνα του συμβολαιου μου RED1. Για την ακριβεια ειχα διανυσει 11 μηνες και 20 μερες οταν εγινε η διακοπη και η μεταφορα μου στον αλλο παροχο. Ο επομενος λογαριασμος που βγηκε (Οκτωβριου) δεν ειχε παγιο, αλλα ουτε καποια εκπτωση για τις 10 μερες. Αντιθετα ειχε και μια χρεωση απο κληση που πραγματοποιηθηκε την τελευταια μερα που ημουν στη Βοντα (2€). Σημερα πηρα τον τελευταιο λογαριασμο, όπου αφαιρουν τις 10 μερες (απο τον τελευταιο μηνα) που δεν χρησιμοποιησα, πηρα και στην εξυπηρετηση οπου ειπαν οτι θα μου αφαιρεθουν τα 2€ που χρεωθηκα, οποτε πληρωνω οτι εμεινε και εμαι ΟΚ :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Καλημερα παιδια. Διανυω τον 18ο μηνα απο το 24μηνο συμβολαιο μου. Ειχα παρει κινητο μεσω επιδοτησης, και απ οσο με ενημερωσαν μου εχει μεινει ενα ποσο της ταξης των 120€ σαν αναποσβεστο για να μπορεσω να κλεισω αν θελω το συμβολαιο μου νωριτερα. Ηθελα να ρωτησω το εξης. Αν παω σε ενα καταστημα cosmote να κανω αιτηση φορητοτητας, χωρις να τους πω οτι εχω αυτη την εκκρεμοτητα, και υπογραψω, η vodafone για να με αποδεσμευσει λογικα θα μου ζητησει το αναποσβεστο, σωστα; Παιζει να μου κανει καμια προσφορα για μειωση παγιου; Γιατι μου ειπαν πως στο 18μηνο και μετα μπορω να κατεβασω το συμβολαιο μου, αλλα οχι να φυγω λογο του ποσου. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Θα σε αφήσει να φύγεις. Είναι υποχρεωμένη να το κάνει εντός 3 ημερών Θα σου κάνουν προσφορά πριν φύγεις , Θα σου πουν επίσης ότι έχεις αναπόσβεστο αλλά αυτό δεν μπορεί να σταματήσει την αίτηση φορητότητος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Αυτο θελω να πω. Μπορει να μου κανει προσφορα ενω ειμαι ηδη σε δεσμευτικο συμβολαιο; Γιατι υποτιθεται οτι με την αγορα συσκευης εχω "κλειστο" συμβολαιο για τα 2 χρονια. Μπορουν να βαλουν εκπτωση σε ενα τετοιο συμβολαιο; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 καπου ειχε παρει το ματι μου ενα μνμ του fuorigioco1981 στο νημα αυτο, αλλα μαλλον σβηστηκε. Χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο κανενος, νομιζω οτι οι πληροφοριες που εδινε στο μηνυμα του επρεπε να μεινουν στο νημα για μελλοντικη χρηση απο επομενους χρηστες. Σε παρομοια δικη μου περιπτωση: Εκανα αιτηση φορητοτητας ενω διενυα τον 12ο μηνα του συμβολαιου μου RED1. Για την ακριβεια ειχα διανυσει 11 μηνες και 20 μερες οταν εγινε η διακοπη και η μεταφορα μου στον αλλο παροχο. Ο επομενος λογαριασμος που βγηκε (Οκτωβριου) δεν ειχε παγιο, αλλα ουτε καποια εκπτωση για τις 10 μερες. Αντιθετα ειχε και μια χρεωση απο κληση που πραγματοποιηθηκε την τελευταια μερα που ημουν στη Βοντα (2€). Σημερα πηρα τον τελευταιο λογαριασμο, όπου αφαιρουν τις 10 μερες (απο τον τελευταιο μηνα) που δεν χρησιμοποιησα, πηρα και στην εξυπηρετηση οπου ειπαν οτι θα μου αφαιρεθουν τα 2€ που χρεωθηκα, οποτε πληρωνω οτι εμεινε και εμαι ΟΚ :cool: να μαι κι εγώ! αυτό που ισχύει και δεν αλλάζει είναι ότι στον τελευταίο ημερολογιακό μήνα όταν ΜΠΕΙ έστω και μια μέρα και εφόσον πάρουμε σαν δεδομένο ότι ο μήνας(το πάγιο του) ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ, θεωρείται τελειωμένο το συμβόλαιο εξού και ότι δεν υπάρχει αναποσβεστο ποσό .οπότε και φορητότητα προς άλλη εταιρεία να γίνει που παίρνει τρεις μέρες φεύγεις και μάλιστα εάν φύγεις πριν την ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ του τελευταίου ημερολογιακού μήνα ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΆ ποσό του παγίου που ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΣ. ένα καινούργιο που δεν ήξερα και τεσταρα αφού μου το είπαν στην βοντα είναι ότι τα ενσωματωμένα λεπτά, sms,data μπορείς να τα καταναλώσεις ΟΛΑ ακόμα κι εάν φύγεις π.χ. στην μέση του τελευταίου μήνα! δηλαδή δεν θα σου δώσουν τα μισά επειδή φεύγεις στην μέση του μήνα! όλα τα παίρνεις.γιατί, λέει, το σύστημα τους δεν βλέπει/ ξέρει / προβλέψει Ποια ημερομηνία θα φύγεις για άλλη εταιρεία! Όλα αυτά ισχύουν για φορητότητα σε άλλη εταιρεία που γίνεται γρήγορα (γι'αυτό το έκανα κι εγώ) εάν κάνεις είτε ΔΙΑΚΟΠΉ συμβολαίου είτε ΜΕΤΑΤΡΟΠΉ σε καρτοκινητό της ίδιας εταιρείας παίρνει ένα μήνα οπότε χρησιμοποιείται ΌΛΟΣ ο τελευταίος μήνας άρα μηδέν αναποσβεστο μεν ΜΗΔΈΝ όμως και επιστροφή μη χρησιμοποιηθεντος παγίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Αυτο θελω να πω. Μπορει να μου κανει προσφορα ενω ειμαι ηδη σε δεσμευτικο συμβολαιο; Γιατι υποτιθεται οτι με την αγορα συσκευης εχω "κλειστο" συμβολαιο για τα 2 χρονια. Μπορουν να βαλουν εκπτωση σε ενα τετοιο συμβολαιο; Σε παρόμοια περίπτωση 2 χρόνια πριν όμως περίπου.. ναι.. Ακόμα και από το 2ο μήνα συμβολαίου μου έδιναν έκπτωση στο πάγιο 30-40%.. (παρόλο που είχα πάρει και επιδότηση συσκευής)*.. .Δεν ξέρω αν έχουν κοπεί τώρα.. Αλλά πώς θα το κάνεις??? Αν είσαι βοντα και κάνεις φορητότητα σε κοσμοτέ.. Η βόντα θα δει το αίτημα μόνο όταν υπογράψεις τα συμβόλαια και παραλάβεις τις κάρτες σιμ της κοσμοτέ.. Οπότε υπάρχει ένας αυξημένος κίνδυνος να σου ρθει να πληρώσεις το αναπόσβεστο ποσό.. Είναι λίγο ρίσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Το ξερω. Αλλα προτιμω να παω καπου που θα πληρωνω λιγοτερα, αν δε θελει η vodafone να με κρατησει, παρα να δωσω για αλλους 5 μηνες κοντα στα 400€... Δε λεει... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) αν ξερει καποιος 1000000% ας απαντησει. σε λιγο η καρτα σιμ του καρτοσυμβολαιου μου θα απενεργοποιηθει για να βαλω τη νεα η οποια ειναι συμβολαιο,αλλα με ιδιο νουμερο. οτι sms,και τηλεφωνο εχω στη παλια θα χαθει? δηλαδη δεν θα μπορω να τα βλεπω καποια sms που εχω? ξερω οτι δε θα εχει σημα μονο τα sms με νοιαζουν.ευχαριστω Edited November 19, 2014 by RAVEN_ Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 αν ξερει καποιος 1000000% ας απαντησει. σε λιγο η καρτα σιμ του καρτοσυμβολαιου μου θα απενεργοποιηθει για να βαλω τη νεα η οποια ειναι συμβολαιο,αλλα με ιδιο νουμερο. οτι sms,και τηλεφωνο εχω στη παλια θα χαθει? δηλαδη δεν θα μπορω να τα βλεπω καποια sms που εχω? ξερω οτι δε θα εχει σημα μονο τα sms με νοιαζουν.ευχαριστω Αν ειναι αποθηκευμενα στην καρτα sim δεν θα τα βλεπεις. Αν ειναι αποθηκευμενα στην συσκευη θα τα βλεπεις κανονικα. Καλυτερα να ποσταρεις στο αντιστοιχο thread της συσκευης σου για οτιδηποτε αν υπαρχει εδω στο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Τα SMS και οι επαφές θα παραμείνουν στην Sim. 10000% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 με νοιαζει φαινονται τα sms της σιμ. ευχαριστω για τις απαντησεις. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 με νοιαζει φαινονται τα sms της σιμ. ευχαριστω για τις απαντησεις. Όταν αποσυνδεθεί από τον αριθμό η SIM, απλά δε σε συνδέει στο δίκτυο κινητής. Συνεχίζει να έχει ότι πληροφορία είχε αποθηκευμένη. Μακροπρόθεσμα, καλό θα ήταν να τραβήξεις ένα αντίγραφο από τα μηνύματα και τις επαφές σου με κατάλληλα προγράμματα. Για περισσότερα, σε πιο κατάλληλο θέμα :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LightHeArT Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Καλημέρα, Έχω μια γραμμή red2 και πληρώνω 65€ η οποία λήγει 27 δεκέμβρη. Τι μπορώ να κάνω για να την κάνω red1 με 20-30€ που βλέπω την έχουν κάνει πολλοι από εδώ? Αν βάλω και την γυναίκα που έχει wind κάρτα θα καταφέρω κάτι καλύτερο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts