silent_scream Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 έκανα σύνδεση στο vodafone 200. υπάρχει κάποιο τηλ. το οποίο καλώ για να δώ πόσο έχω μιλήσει και πόσο έχω χρεωθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 έκανα σύνδεση στο vodafone 200. υπάρχει κάποιο τηλ. το οποίο καλώ για να δώ πόσο έχω μιλήσει και πόσο έχω χρεωθεί? Η ενημέρωση του υπολοιπόμενου Δωρεάν Χρόνου Ομιλίας γίνεται: α) μέσω κενού μηνύματος στο 1284 β) μέσω κλήσεως στο 1284 και οι δύο τρόποι είναι δωρεάν.... Για το πόσο έχεις χρεωθεί καλείς στο 13830 και σε ενημερώνουν για το ατιμολόγητο ποσό μέχρι και δύο ημέρες πιο πριν περίπου........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 ευχαριστώ cabj... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Παιδεια η ελαχιστη χρεωση δεν ισχυει πια ετσι δεν ειναι?Τελειωσαν αυτα σωστα? Αραγε θα δουμε καποια αλλαγη στα πακετα? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Παιδεια η ελαχιστη χρεωση δεν ισχυει πια ετσι δεν ειναι?Τελειωσαν αυτα σωστα? Αραγε θα δουμε καποια αλλαγη στα πακετα? Που το ακουσες αυτο ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Μα δεν ηταν να γινει απο 1/6/2007? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Ξέρεις το πόσο απέχει το "ήταν να γίνει" από το "έγινε" ??? Περίπου όσο το... "θα γίνει" ... :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Μα ηταν βεβαιο ρε παιδεια....τοσο λαθος ειμαι? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Μα ηταν βεβαιο ρε παιδεια....τοσο λαθος ειμαι? Είδες καμία ανακοίνωση που να το επιβάλει σε όλους? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 αυτη την εντυπωση ειχα..... Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Στις 11/6/2007 έκανα αίτηση φορητότητας απο COSMOTE ΣΕ VODAFONE 100 στο ΠΛΑΙΣΙΟ ( για να πάρω με επιδότηση τη συσκευή της αρεσκείας μου ) ,και ενώ με διαβεβαιώνουν ότι θέλει 3 εργάσιμες έχουν περάσει 10 και ο ενας με παραπέμπει στον άλλον μετα από αρκετά τηλέφωνα κτλ..τι γίνετε ρε παιδιά έχει κανείς προηγούμενη εμπειρία απο το συγκεκριμένο κατάστημα γιατι έχω δώσει ΄στοιχεία πιστωτικής,ταυτότητας και αν δεν έχω μέχρι τελος εβδομάδας κάτι θα τα ακυρώσω όλα ..και πως θα γινει αυτό βέβαια ..αυτά...:mad: Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Στις 11/6/2007 έκανα αίτηση φορητότητας απο COSMOTE ΣΕ VODAFONE 100 στο ΠΛΑΙΣΙΟ ( για να πάρω με επιδότηση τη συσκευή της αρεσκείας μου ) ,και ενώ με διαβεβαιώνουν ότι θέλει 3 εργάσιμες έχουν περάσει 10 και ο ενας με παραπέμπει στον άλλον μετα από αρκετά τηλέφωνα κτλ..τι γίνετε ρε παιδιά έχει κανείς προηγούμενη εμπειρία απο το συγκεκριμένο κατάστημα γιατι έχω δώσει ΄στοιχεία πιστωτικής,ταυτότητας και αν δεν έχω μέχρι τελος εβδομάδας κάτι θα τα ακυρώσω όλα ..και πως θα γινει αυτό βέβαια ..αυτά...:mad: Σε ενημέρωσαν λάθος θέλει 10 εργάσιμες ημέρες...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Σε ενημέρωσαν λάθος θέλει 10 εργάσιμες ημέρες...... θελει 3 να παρει απαντηση και 15 να μπει στο δικτυο της ΒΟΝΤΑ Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 θελει 3 να παρει απαντηση και 15 να μπει στο δικτυο της ΒΟΝΤΑ :blink: και να σκεφτειτε παιδια πήρα διαβεβεβαιωση απο 3 διαφορετικούς τουλάχιστον ότι θέλει 3 μέρες.. ( The mall - πωλητές & κεντρικά τηλεφωνικώς ) πριν προχωρήσω.. Ευχαριστω για τις απαντήσεις θα ενημερώσω για χρονους κτλ. ή αν θα ακυρώσω και πώς ..:worry: Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Έχεις καλέσει καθόλου στο τμήμα φορητότητας (13894) για να δεις την πορεία του αιτήματος;; :) Κανονικά είναι 10 εργάσιμες εφόσον δεν υπάρξει κάποια καθυστέρηση είτε πριν την έγκριση είτε μετά με την παραλαβή του πακέτου. Δυο αριθμούς έχω κάνει φορητότητα. Το ένα έγινε εγκαίρως και το άλλο λόγω κάποιων απορρίψεων που έγιναν απο το εκάστοτε δίκτυο με ταλαιπώρησε λίγο η αλήθεια είναι.. :( Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Οι τιμές που ισχύουν στον τιμοκατάλογο για διεθνείς κλήσεις (προς ευρώπη) ισχύουν και προς κινητά; Δεν διευκρινίζει... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Ναι είναι οι ίδιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Ναι είναι οι ίδιες Ok thanx! Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 sumbolaio pou 3ekinhse se vf100, perase se vf xwris pagio kai exei kleisei 8 mhnes, mporei twra na ginei kartokinhto h prepei na perasoun kai oi 12 mhnes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 sumbolaio pou 3ekinhse se vf100, perase se vf xwris pagio kai exei kleisei 8 mhnes, mporei twra na ginei kartokinhto h prepei na perasoun kai oi 12 mhnes? Εάν χρησιμοποίησες επιδότηση τότε πας αυτομάτως σε 12μηνο......άσχετα το πρόγραμμα...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 gia na doume mhpws kanoun kamia e3isou kalh prosfora kai sta sumbolaia (xlwmo :)) me auth me ta 5euro(30min+30SMS/week) tou alacarte, giati sumferei polu osous den kanoun megalh xrhsh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Η Vodafone έχει μείνει πίσω στα συμβόλαια, η τελευταία φορά που ανακοίνωσε κάτι ενδιαφέρον ήταν το best friends. Δεν πρέπει επιτέλους να βγει κάτι? Και μακάρι να έχει να κάνει με βιντεοκλήσεις και mms. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Η Vodafone έχει μείνει πίσω στα συμβόλαια, η τελευταία φορά που ανακοίνωσε κάτι ενδιαφέρον ήταν το best friends. Δεν πρέπει επιτέλους να βγει κάτι? Και μακάρι να έχει να κάνει με βιντεοκλήσεις και mms. Δεν εχει μεινει καθολου πισω. Ειναι η μονη που σου επιτρεπει αλλαγη παγου καθε μηνα και χωρις χρεωση και roaming χωρις προυποθεσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Δεν εχει μεινει καθολου πισω. Ειναι η μονη που σου επιτρεπει αλλαγη παγου καθε μηνα και χωρις χρεωση και roaming χωρις προυποθεσεις. Αυτα ειναι ψιλα γραμματα για τους περισσοτερους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Και δίνει και διαρκείας στα "πέταλα" για συνδέσεις στο Vodafone 300... Αν είναι και αυτό ψηλά γράμματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts