soublaki-3 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Φίλε energeiake, έχω συμβόλαιο και στις 3 εταιρείες και η Vodafone έχει μακράν τους πιο καταρτισμένους υπαλλήλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Απο 80 ευρω, με την ''απειλη'' φορητοτητας για wind, 320 ευρω μου εδωσαν απο το 13830...!!! :lol::D αφουν θελουν ετσι, ετσι θα παιζουμε κι εμεις...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Καλησπέρα!!! Θα ήθελα να ρωτησω στο unlimeted 35+ σταθερά πως γίνεται να μαθαίνω το υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών μου (1500 λεπτα +1500 μηνυματα+ 100 λεπτα ) ???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Κενό μήνυμα στο 1284. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Εστειλα και μου λεει οτι : Η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη για το προγραμμα χρήσης σας :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Εστειλα και μου λεει οτι : Η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη για το προγραμμα χρήσης σας :X Μήπως συνδέθηκε σήμερα ο αριθμός σου; Το 1284 δεν ενημερώνει σε real time, αλλά πάντα για την προηγούμενη ημέρα. Δοκίμασε πάλι αύριο, απόγευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 (edited) Απο 80 ευρω, με την ''απειλη'' φορητοτητας για wind, 320 ευρω μου εδωσαν απο το 13830...!!! :lol::D αφουν θελουν ετσι, ετσι θα παιζουμε κι εμεις...:cool: Ρε συ και εμενα με πηραν απο wind σημερα...αλλα ως συνηθως , κλασικος καντεμης δουλευα...τους πηρα μετα κ μ λενε να παρω αυριο το πρωι για μια προσφορα... λες να κατσει στην voda? :) Και κατι ακομα, εκανες κανονικα την φορητοτητα και μετα την ακυρωσες η την ανεφερες γενικοτερα? Edited June 7, 2010 by patrik85 Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Απλα ανεφερα οτι θα κανω φορητοτητα. Αλλα, ημουν απολυτως ηρεμος και αποφασισμενος να το πραξω αυτο. Αλλες χρονιες που ''τσαμπουκαλευομουν'' φωναζοντας, δεν κερδιζα και τοσα πολλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 με πηραν και εμενα απο voda και μου ειπαν για επιδοτηση 70€. τους ειπα οτι δεν με ικανοποιει και μου ειπαν οτι θα επανεξετασουν. παιρνουν μετα απο 3 μερες και μου λενε 80€. τους λεω οκ, παω για φορητοτητα. κανω στην cosmote και μου λενε επιδοτηση 120€. Με παιρνουν χτες απο voda να επιβεβαιωσουν οτι εχω κανει αιτηση και τους λεω οτι εκανα επειδη η cosmote μου εδωσε 170€ επιδοτηση.. :p Και μου λεει σας προτεινουμε 205€. Δεν με χαλασε.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 με πηραν και εμενα απο voda και μου ειπαν για επιδοτηση 70€. τους ειπα οτι δεν με ικανοποιει και μου ειπαν οτι θα επανεξετασουν. παιρνουν μετα απο 3 μερες και μου λενε 80€. τους λεω οκ, παω για φορητοτητα. κανω στην cosmote και μου λενε επιδοτηση 120€. Με παιρνουν χτες απο voda να επιβεβαιωσουν οτι εχω κανει αιτηση και τους λεω οτι εκανα επειδη η cosmote μου εδωσε 170€ επιδοτηση.. :p Και μου λεει σας προτεινουμε 205€. Δεν με χαλασε.. Σημερα τελειωνουν τα ψεμματα..θα τους παρω τηλ να δω τι γινεται....εαν οχι θα κανω φορητοτητα στην κοσμοτε μπας και αγχωθουν λιγο... Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Σημερα τελειωνουν τα ψεμματα..θα τους παρω τηλ να δω τι γινεται....εαν οχι θα κανω φορητοτητα στην κοσμοτε μπας και αγχωθουν λιγο... και να σου πω την αληθεια αν εβαζα και λιγη σαλτσα παραπανω παιζει να επαιρνα και μεγαλυτερη επιδοτηση γιατι μου λεει η κοπελια "θελετε καποιο συγκεκριμενο ποσο?". επρεπε να της πω "θελω 300€" αλλα εκανα τη βλακεια και της ειπα "κοιταξτε, η cosmote μου δινει 170€" οποτε και αυτη μου εκανε μια προσφορα λιγο μεγαλυτερη βεβαια αμα το χεσεις παιζει να σου πουν και αντε γεια οποτε θελει προσοχη.. :shifty: Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 και να σου πω την αληθεια αν εβαζα και λιγη σαλτσα παραπανω παιζει να επαιρνα και μεγαλυτερη επιδοτηση γιατι μου λεει η κοπελια "θελετε καποιο συγκεκριμενο ποσο?". επρεπε να της πω "θελω 300€" αλλα εκανα τη βλακεια και της ειπα "κοιταξτε, η cosmote μου δινει 170€" οποτε και αυτη μου εκανε μια προσφορα λιγο μεγαλυτερη βεβαια αμα το χεσεις παιζει να σου πουν και αντε γεια οποτε θελει προσοχη.. :shifty: Φιλε μου, αληθεια..το ξεκινησα προσπαθωντας να κανω μα*****α και στην συνεχεια ειχα οντως τηλεφωνο απο κοσμοτε και εχθες και απο wind..σημερα θα ξαναμιλησω με wind να δω τι παιζει ακριβως και βλεπουμε..ενα μηνα ακομα θελω για την κανονικη μ επιδοτηση απο vodafone και μ λενε εαν φυγω τωρα θα πρεπει να πληρωσω ενα ποσο της επιδοτησης. Τεσπα εγω τους ειπα οτι θα το κανω γιατι οι αλλοι παροχοι μ δινουν πιο πολλα ακομα κ αν πληρωσω την επιδοτηση μου σε αυτους. Πρεπει να το κανονισω..και να φανταστεις οτι μιλαω ευγενικοτατα γιατι δεν μ φταιει κανενας υπαλληλος φυσικα , ηρεμα και ευγενικα γινονται σωστα οι δουλειες.. :p Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Φιλε μου, αληθεια..το ξεκινησα προσπαθωντας να κανω μα*****α και στην συνεχεια ειχα οντως τηλεφωνο απο κοσμοτε και εχθες και απο wind..σημερα θα ξαναμιλησω με wind να δω τι παιζει ακριβως και βλεπουμε..ενα μηνα ακομα θελω για την κανονικη μ επιδοτηση απο vodafone και μ λενε εαν φυγω τωρα θα πρεπει να πληρωσω ενα ποσο της επιδοτησης. Τεσπα εγω τους ειπα οτι θα το κανω γιατι οι αλλοι παροχοι μ δινουν πιο πολλα ακομα κ αν πληρωσω την επιδοτηση μου σε αυτους. Πρεπει να το κανονισω..και να φανταστεις οτι μιλαω ευγενικοτατα γιατι δεν μ φταιει κανενας υπαλληλος φυσικα , ηρεμα και ευγενικα γινονται σωστα οι δουλειες.. :p αυτο για μενα ειναι κανονας.. 1) ο υπαλληλος δεν φταιει τιποτα 2) ο μονος τροπος να τον τουμπαρεις ειναι να να τον παρεις στο ευγενικο. εχει πεσει τρελο καμακι σε τηλεφωνητριες για να αυξηθουν επιδοτησεις, να αυξηθουν προθεσμιες κτλ.. :lol: Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 αυτο για μενα ειναι κανονας.. 1) ο υπαλληλος δεν φταιει τιποτα 2) ο μονος τροπος να τον τουμπαρεις ειναι να να τον παρεις στο ευγενικο. εχει πεσει τρελο καμακι σε τηλεφωνητριες για να αυξηθουν επιδοτησεις, να αυξηθουν προθεσμιες κτλ.. :lol: αστα να πανε.... :lol::lol: τεσπα, θα το κοιταξω το θεμα και θα ενημερωσω...γιατι με εχουν γραψει κανονικα...μεχρι την παρασκευη θα εω κανει κ την αιτηση φορητοτητας..να δεις τι θα παθουν... :D Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 H επιδοτηση ποσοο διαρκει? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 H επιδοτηση ποσοο διαρκει? Η επιδότηση βγαίνει για τους 12 τελευταίους μήνες, συνεπώς κάθε μήνα αλλάζει, ανάλογα με το μο των λογαριασμών σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aidan Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Όπως και άλλα άτομα έγραψαν εδώ, έτσι και γω πριν λίγες εβδομάδες που ξεκίνησε η προσφορά με τα μειωμένα πάγια στις νέες unlimited συνδέσεις, ύστερα από επικοινώνία με το cc και αφήνοντας υπονοούμενο για φορητότητα, κατάφερα να πάρω την εκπτωση στον ήδη υπάρχοντα αριθμό μου. Η έκπτωση διαρκεί για 12 μήνες. Όμως σε 2-3 μήνες συμπληρώνω χρόνο από την τελευταία ανανέωση του συμβολαίου. Θα βγει κανονικά η επιδότηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Φυσικά και θα βγει επιδότηση, αυτό έλειπε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Μα γίνεται αυτό; Εγώ που πήγα στο Πλαίσιο και ρώτησα μου είπαν ότι δεν γίνεται. Αν έχω επιδότηση θα πρέπει να πάρω συσκευή ΤΩΡΑ. Δεν μου δίνουν πιστωτικό (με ισχύ κάποιους μήνες ζήτησα) ώστε να το χρησιμοποιήσω όποτε θέλω. Στο Πλαίσιο στο Σύνταγμα μου το είπαν πριν 2-3 μήνες και ήταν κάθετοι. Ξέρεις εσύ κάτι διαφορετικό επιβεβαιωμένο; Πες μου να πάω να το διεκδικήσω αν γίνεται! χτες εκανα ανανεωση συμβολαιου voda στο Πλαισιο, και ναι πλεον γινεται! Δεν μ'ενδιεφερε καποια συσκευη αυτη τη στιγμη, και μου εδωσαν πιστωτικο, ωστε να χρησιμοποιησω τα χρηματα οποτε θελω, και για ο,τι θελω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 χτες εκανα ανανεωση συμβολαιου voda στο Πλαισιο, και ναι πλεον γινεται! Δεν μ'ενδιεφερε καποια συσκευη αυτη τη στιγμη, και μου εδωσαν πιστωτικο, ωστε να χρησιμοποιησω τα χρηματα οποτε θελω, και για ο,τι θελω.. Ετσι ακριβως....Με δυο ανανεωσεις ειχα 400+ ευρω πιστωτικο πηρα μια tv και εμειναν και 80 ευρω στην καρτελλα μου. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Μακάρι να έκανε την ίδια κίνηση το Πλαίσιο και για την Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Μακάρι να έκανε την ίδια κίνηση το Πλαίσιο και για την Cosmote. Αλλη συμφωνια εχει με cosmote.Οχι μονο δεν κανει πιστωτικο αλλα αν το κινητο κανει πιο κατω απο την επιδοτηση το υπολοιπο χανεται. Μια λυση ισως ειναι να παρεις ενα κινητο και αμμεσως να το επιστρεψεις (εχεις αυτο το δικαιωμα) και να σου μεινει το ποσο στην καρτελλα σου. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Καλή ιδέα, δεν το είχα σκεφτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapidrag Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Πήρε κανείς άλλος ΣΜΣ από βονταφον για δωρεάν πλοήγηση ( μέχρι 500 ΜΒ ) εώς 30/6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Ναι, πριν λίγα δευτερόλεπτα από το 1321. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts