Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να βάλεις ένα πάγιο μετρητά πριν κάνεις την αίτηση διακοπής ή μετά;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Για να προχωρήσει η διακοπή μου είπαν πρέπει να πληρώσω το πάγιο του τελευταίου μήνα ΜΕΤΡΗΤΑ. Και φυσικά το πλήρωσα.

Εκτός από αυτό όμως, δεν είναι κοροϊδία να πληρώσω για μια σύνδεση που δεν θέλω και έχω τους λόγους μου που θέλω να κοπεί άμεσα. Τώρα θα έχω άλλη μια γραμμή και internet που δεν θα χρησιμοποιήσω αλλά την προπλήρωσα. Το ότι το γράφει το συμβόλαιο ή ότι γίνεται από όλες τις εταιρίες δεν αναιρεί το παράλογο του πράγματος.

Κωνσταντίνος

Και στο είπαν και από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση αυτό;

Καλημέρα

Με πήραν από vodafone (από ενα νουμερο (210 28χχχχχ) και μου ειπαν για μια προσφορά με το ιδιο πάγιο.

τωρα εχω 150 μην. 150 λεπτά δωρεαν 500 ΜΒ ιντερνετ

Η προσφορά ειναι 25 ωρες και 1500 μηνυματα προς vodafone, 750 ΜΒ ιντερνετ και 100 λεπτά προς αλλα κινητά.

Παίζει κατι από πίσω (πχ ανανέωση συμβολαιου προωρη; δεν εχω συμπληρωσει ουτε 6 μηνο απο να αναβάθμιση).

σαν πολλά δινουν

Και στο είπαν και από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση αυτό;

Όχι. Το ότι πρέπει να πληρώσω μου το είπαν στο κατάστημα.

Κωνσταντίνος

Όχι. Το ότι πρέπει να πληρώσω μου το είπαν στο κατάστημα.

Το ότι θα πρέπει να πληρώσεις ένα ακόμη πάγιο είναι σωστό (γιατί μέχρι να διακοπεί το συμβόλαιο περνάνε 30 ημέρες και μπορείς αυτές τις μέρες να χρησιμοποιείς κανονικά τον αριθμό) αλλά το τελευταίο πάγιο το πληρώνεις όταν διακοπεί η γραμμή και λάβεις το λογαριασμό.

Ελπίζω να πλήρωσες στ'αλήθεια στο τελευταίο πάγιο για να μην δεις τίποτα περίεργο όταν σου έρθει ο λογαριασμός.

Μη μου βάζεις ιδέες. Θα το κοιτάξω μόλις πάω σπίτι αλλά αν θυμάμαι καλά το γράφει και στα χαρτιά της διακοπής που υπέγραψα.
Κωνσταντίνος

Σε κορόιδεψε το κατάστημα. Όταν κάνεις αίτημα διακοπής, γίνεται η διακοπή μετά από ένα μήνα περίπου και μετά τη διακοπή εκδίδεται ένας τελικός λογαριασμός. Κάλεσε την εξ. πελατών και κάνε παράπονο.

Καλημερα, πηγα σημερα στον Γερμανο να δηλωσω το κινητο του πατερα μου και μου ειπε ο υπαλληλοσ απο κει επειδη εχω συνδεση στην voda, μολις κλεισω 11 μηνες να παω απο κει για φορητοτητα...Θα αξιζει τον κοπο? Δηλαδη, θα χει καμια ουσιαστικη επιδοτηση? η μπα? να το κανω μηπως και μου δωσουν καλυτερη προσφορα ετσι απο την voda? Και παρεπιπτοντως ολοι η οικογενεια και σχεδον ολοι οι φιλοι ειναι whats up , μονο η οκπελα μου ειναι voda συνδεση σαν και μενα...Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει...

Ευχαριστω εκ των προτερων

και μου ειπε ο υπαλληλοσ απο κει επειδη εχω συνδεση στην voda, μολις κλεισω 11 μηνες να παω απο κει για φορητοτητα..

11 μηνες απο τωρα παμε 4/2011 που ειναι το Πασχα και αν κρινω απο τα δυο τελευταια χρονια παιζουν τρελλες προσφορες απο ολους...Αναμονη λοιπον.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

τον επομενο μηνα κλεινω 11 στην voda. :D ακομα κ τωρα απ οτι μ παν 2-3 γνωστοι κατι γινεται....ισως μου ειπαν να λαβεις καλυτερη επιδοτηση απο την vodafone. Δεν ξερω....

Και κατι ακομα...μου εχει στειλει η voda πανω απο 5 φορες τα ιδια μηνυματα αποθηκευσης ρυθμησεων gprs,mms κλπ κλπ χωρις να εχω κανει αιτηση αποστολης τους. Παιζει μηπως να μου κανουν καμια πουστ** και να μου χρεωνουν αυτα τα μηνυματα? Εχει τυχει σε κανεναν αλλο εδω?

Edited by patrik85

Τελικά και ο άγιος φοβέρα θέλει. :D

Χθες που λέτε με πήρανε από κοσμοτέ για να με ενημερώσουν για μια προσφορά τους και αν ήθελα να κάνω φορητότητα από την βόνταφον σε αυτούς.

Ομολογώ πως το πακέτο της προσφοράς ήταν πολύ δελεαστικό, αλλά είπα της κοπέλας πως έχω άλλους 7 μήνες για να συμπληρώσω χρόνο στη σύνδεσή μου.

Μου λέει αυτή πως δεν είναι κάτι δεσμευτικό και πως αν με πάρουν από την βόνταφον και μου ζητήσουν πίσω την επιδότηση που πήρα ή ένα μεγάλο μέρος αυτής, μπορώ να ακυρώσω την φορητότητα.

Μου είπε μάλιστα να περιμένω σε 5 μέρες τηλέφωνο από αυτούς.

Είπα λοιπόν εντάξει και βλέπουμε. Ούτε 24 ώρες μετά με παίρνουν από την βόνταφον και μου λένε για την αίτηση φορητότητας που έχω υποβάλει. :D

Μου λέει ευγενέστατα πως αν το κάνω αυτό θα πρέπει να καταβάλω όλη την επιδότηση που πήρα γιατί δεν έχουν περάσει 6 μήνες από το συμβόλαιό μου.

Με ρώτησε όμως και για την προσφορά που μου έκανε η κοσμοτέ και αφού του εξήγησα μου λέει το εξής. Μπορούμε να σας κάνουμε και εμείς μια ανάλογη προσφορά. Όποιο πρόγραμμα ομιλίας θέλετε με 50% έκπτωση. :blink:

Έμεινα άφωνος για μερικά δευτερόλεπτα και όταν συνήλθα του είπα ότι θα παραμείνω στο απεριόριστο 60 που έχω με την έκπτωση που μου προσφέρει.

Από τα 61 ευρώ πάγιο που είχα κατέβηκα στα 30,50 χωρίς κανένα κόπο. :D

Να είναι καλά η κοπέλα της κοσμοτέ που με πήρε χθες το μεσημέρι. ;)

Εμένα σήμερα με πήραν από τη Vodafone για να αλλάξω το πρόγραμμα μου σε κάποιο unlimited .. αλλά τους έκοψα τη χαρά .. μόλις τους είπα ότι ζω μόνιμα στο εξωτερικό κι ο μόνος λόγος που έχω το συγκεκριμένο συμβόλαιο (ούτε θυμάμαι ποιο έχω :p) είναι γιατί χρησιμοποιώ το Europe ...

στο καπάκι μπαίνω στο myaccount για να δω τι χρωστάω .. (έχω 2 λογαριασμούς στο όνομά μου) και βλέπω στον άλλο αριθμό ότι δικαιούμαι επιδότηση συσκευής (από Σεπτέμβρη τα μετέφερα στη VF και τα 2 νούμερα) .. έστειλα "τον άλλο αριθμό" :lol: να ρωτήσει και μας είπανε 205 ευρώ!! έμεινα λίγο παγωτό .. γιατί εγώ περίμενα 50-60 το πολύ!!

Το ερώτημα είναι .. για το δικό μου νουμεράκι θα βγει επιδότηση; γιατί στο myaccount γράφει "ΟΧΙ". κι αν βγει να περιμένω να τα συμψηφίσω τα 2 ποσά ώστε σε περίπτωση που το ποσό αγγίζει τα 400 .. να πάρω κάποια καλή συσκευή..; Αν δεν βγει στο δικό μου... και δεν εκμεταλλευτώ την άλλη επιδότηση άμεσα (την αφήσω για κανά 3 μηνο πχ.) θα τη δικαιούμαι ακόμα; κι αν ναι, το ποσό θα αυξηθεί όσο περνάει ο καιρός;

Προσωπικά αυτή την περιόδο, δεν ψήνομαι για κάποια αλλαγή .. εκτός κι αν έρθει το iphonάκι το καινούργιο Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι και είμαστε τυχεροί και το πάρουμε...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

τον επομενο μηνα κλεινω 11 στην voda. :D ακομα κ τωρα απ οτι μ παν 2-3 γνωστοι κατι γινεται....ισως μου ειπαν να λαβεις καλυτερη επιδοτηση απο την vodafone. Δεν ξερω....

Και κατι ακομα...μου εχει στειλει η voda πανω απο 5 φορες τα ιδια μηνυματα αποθηκευσης ρυθμησεων gprs,mms κλπ κλπ χωρις να εχω κανει αιτηση αποστολης τους. Παιζει μηπως να μου κανουν καμια πουστ** και να μου χρεωνουν αυτα τα μηνυματα? Εχει τυχει σε κανεναν αλλο εδω?

Πήγαινε στις ρυθμίσεις και έλεγξε τι APN έχεις.

Καλημερα, πηγα σημερα στον Γερμανο να δηλωσω το κινητο του πατερα μου και μου ειπε ο υπαλληλοσ απο κει επειδη εχω συνδεση στην voda, μολις κλεισω 11 μηνες να παω απο κει για φορητοτητα...Θα αξιζει τον κοπο? Δηλαδη, θα χει καμια ουσιαστικη επιδοτηση? η μπα? να το κανω μηπως και μου δωσουν καλυτερη προσφορα ετσι απο την voda? Και παρεπιπτοντως ολοι η οικογενεια και σχεδον ολοι οι φιλοι ειναι whats up , μονο η οκπελα μου ειναι voda συνδεση σαν και μενα...Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει...

Ευχαριστω εκ των προτερων

Εσύ ξέρεις τι σε συμφέρει, τι να σου πούμε εμείς? Δες πόσα λεπτά μιλάς με voda και πόσα με cosmote ώστε να δεις τι σε συμφέρει.. Εγώ θα σου λεγα να κοιτάξεις τους λογαριασμούς σου για να το διαπιστώσεις αυτό (στη σελίδα με το διάγραμμα-πίτα στο λογαριασμό της vodafone θα το διαπιστώσεις και έυκολα).

Αν παρ όλα αυτά θέλεις μόνο να ανεβάσεις την επιδότηση, εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις στο 13830 την εξυπηρέτηση πελατών και να τους πεις ότι θες να κάνεις αίτηση φορητότητας στην cosmote γιατί σου έκαναν μια προσφορά (ρώτα πχ και καλά ποια είναι η διαδικασία ή κάτι παρόμοιο και αν σε ρωτήσουν τι προσφορά σου έκανε η cosmote πες για παράδειγμα ότι σε όποιο πρόγραμμα cosmote απεριόριστα πας σου κάνουν έκπτωση -20 ευρώ κάτι που ισχύει κι όλας αυτήν την εποχή και ότι δεν είσαι ευχαριστημένος από την επιδότηση που σου δίνουν) και θα σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο να σου πουν το νέο ποσό της αυξημένης σίγουρα επιδότησης (ίσως σου κάνουν και έκπτωση στο πάγιο).

Edited by Alex0077

Πότε υπολογίζεις να βγει επιδότηση στον άλλο αριθμό;

μαζί μεταφέρθηκαν και οι 2 αριθμοί .. δεν καταλαβαίνω γιατί ο ένας δικαιούται κι ο άλλος όχι......

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Πήγαινε στις ρυθμίσεις και έλεγξε τι APN έχεις.

Εσύ ξέρεις τι σε συμφέρει, τι να σου πούμε εμείς? Δες πόσα λεπτά μιλάς με voda και πόσα με cosmote ώστε να δεις τι σε συμφέρει.. Εγώ θα σου λεγα να κοιτάξεις τους λογαριασμούς σου για να το διαπιστώσεις αυτό (στη σελίδα με το διάγραμμα-πίτα στο λογαριασμό της vodafone θα το διαπιστώσεις και έυκολα).

Αν παρ όλα αυτά θέλεις μόνο να ανεβάσεις την επιδότηση, εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις στο 13830 την εξυπηρέτηση πελατών και να τους πεις ότι θες να κάνεις αίτηση φορητότητας στην cosmote γιατί σου έκαναν μια προσφορά (ρώτα πχ και καλά ποια είναι η διαδικασία ή κάτι παρόμοιο και αν σε ρωτήσουν τι προσφορά σου έκανε η cosmote πες για παράδειγμα ότι σε όποιο πρόγραμμα cosmote απεριόριστα πας σου κάνουν έκπτωση -20 ευρώ κάτι που ισχύει κι όλας αυτήν την εποχή και ότι δεν είσαι ευχαριστημένος από την επιδότηση που σου δίνουν) και θα σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο να σου πουν το νέο ποσό της αυξημένης σίγουρα επιδότησης (ίσως σου κάνουν και έκπτωση στο πάγιο).

Καλημερα, σε ευχαριστω φιλε μου...καπως ετσι θα το κανω....λεω να παρω και σημερα...θα χει αποτελεσμα ? η να περιμενω την δικια τους επιδοτηση?Συγγνωμη που κανω ηλιθιες ερωτησεις απλως θα ναι η πρωτη φορα...και ειναι μερες τωρα που ειμαι λιγο γκαντεμης, εχω 5 συσκευες και καμια δε δουλευει σωστα...

Edited by patrik85

μαζί μεταφέρθηκαν και οι 2 αριθμοί .. δεν καταλαβαίνω γιατί ο ένας δικαιούται κι ο άλλος όχι......

Μήπως ο αριθμός στον οποίο δεν βγήκε η επιδότηση κάνει μικρούς λογαριασμούς με αποτέλεσμα να μην βγει επιδότηση ? Καλύτερα να ρωτήσεις στο cc της Voda για να είσαι σίγουρος. Τέλος, η επιδότηση μικραίνει αν την αφήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Θα σου πρότινα να πας στο Πλαίσιο και να πάρεις ενα πιστωτικό αντι επιδότησης, οπότε όταν θα βγει η επιδότηση και για την άλλη συσκευή, πας και παίρνεις το iphone.

Καλημερα, σε ευχαριστω φιλε μου...καπως ετσι θα το κανω....λεω να παρω και σημερα...θα χει αποτελεσμα ? η να περιμενω την δικια τους επιδοτηση?Συγγνωμη που κανω ηλιθιες ερωτησεις απλως θα ναι η πρωτη φορα...και ειναι μερες τωρα που ειμαι λιγο γκαντεμης, εχω 5 συσκευες και καμια δε δουλευει σωστα...

Φυσικά και θα χει.. Πάρε τηλέφωνο και πες τους ότι θες να κάνει φορητότητα και να μάθεις αν πρέπει να τους επιστρέψεις κάποιο ποσό πχ και ότι δεν είσαι ευχαριστημένος από το ποσό επιδότησης.. αν μπορεί να γίνει κάτι ή να προχωρήσεις σε φορητότητα και λογικά θα σου πουν θα σε πάρουν να σε ενημερώσουν (κάν το τώρα που είναι νωρίς για να προλάβουν να σε πάρουν σήμερα.. μέχρι τις 5 νομίζω λειτουργεί το τμήμα προσφορών)

Και όταν σε πάρουν μετά αυτοί πες τους ότι σε πήραν τηλ θα σου δώσουν μεγαλύτερη επιδότηση

Πάντα πιάνει αυτό, δεν χρειάζεται να τρέχεις για κανονικές φορητότητες :lol:

Εδώ το έκανα κι εγώ στον 3ο μήνα που δεν είχα καν επιδότηση και μου έκαναν 30% έκπτωση στο πάγιο για 1 χρόνο.. αν έχεις και επιδότηση θα στην ανεβάσουν.

Μήπως ο αριθμός στον οποίο δεν βγήκε η επιδότηση κάνει μικρούς λογαριασμούς με αποτέλεσμα να μην βγει επιδότηση ? Καλύτερα να ρωτήσεις στο cc της Voda για να είσαι σίγουρος. Τέλος, η επιδότηση μικραίνει αν την αφήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γιατί? υπάρχει περίπτωση να μην έχεις επιδότηση αν κάνεις μικρούς λογαριασμούς? Πρώτη φορά το ακούω.

Edited by Alex0077

εχει μιση ωρα που εκανα την κινηση στην voda και περιμενω απαντηση...αν μαθω θα σας πω τι εγινε...

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών