stefidis Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Αυτή η unlimited με -10 τί είναι; Μάλλον μπερδεύεσαι με την προσφορά της Cosmote... Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Καλά τί κλεψιά είναι το unlimited 15;;Προς όλους στην cu με 10ευρώ έχω..γιατί να το κάνω πάγιο και να είναι 15,άντε τώρα 10 :P @@ προσφορές.. Ναι μάλλον τα μπέρδεψα,αλλά νταξ τα είδα τώρα. :) Ναι άντε να αναβαθμιστούν τα συμβόλαια,γιατί είναι εντελώς gtp ...Αγγλία αυτά όλα τα προς όλους είναι πάμφθηνα καμία σχέση με εδώ...Πρέπει να βγουν συμβόλαια προς όλους με μοιρασμένες τιμές.. Εξακολουθώ να μην μπορώ να βρω ένα συμβόλαιο που να συμφέρει με αυτά που δίνει.. :( Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Καλά τί κλεψιά είναι το unlimited 15;;Προς όλους στην cu με 10ευρώ έχω..γιατί να το κάνω πάγιο και να είναι 15,άντε τώρα 10 :P @@ προσφορές.. Ναι μάλλον τα μπέρδεψα,αλλά νταξ τα είδα τώρα. :) Ναι άντε να αναβαθμιστούν τα συμβόλαια,γιατί είναι εντελώς gtp ...Αγγλία αυτά όλα τα προς όλους είναι πάμφθηνα καμία σχέση με εδώ...Πρέπει να βγουν συμβόλαια προς όλους με μοιρασμένες τιμές.. Εξακολουθώ να μην μπορώ να βρω ένα συμβόλαιο που να συμφέρει με αυτά που δίνει.. :( Υπάρχει και η φορητότητα αν δεν καλύπτεσαι από μια εταιρία.. ;) Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Υπάρχει και η φορητότητα αν δεν καλύπτεσαι από μια εταιρία.. ;) και οι άλλες έτσι βλέπω ότι είναι..Καμία τους δεν έχει σοβαρά προγράμματα.Δεν θέλω να παω σε άλλη εταιρία,στην σήμα @@ ή στην τετέλεστετ :O . Θα το φρενάρω κιάλλο,να δούμε.. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Εγώ πάντως έκανα φορητότητα εχθές απο cu σε cosmote απεριόριστα 35, και σήμερα με πήραν απο vodafone ! Οταν με ρώτησαν ποσο θα δίνω πάγιο στη κοσμοτε μου ειπαν οτι μπορούν να μου κάνουν την ίδια προσφορά, αλλά δεν έχει νόημα για μένα... οι περισσότερες επαφές μου είναι cosmote. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Εγώ πάντως έκανα φορητότητα εχθές απο cu σε cosmote απεριόριστα 35, και σήμερα με πήραν απο vodafone ! Οταν με ρώτησαν ποσο θα δίνω πάγιο στη κοσμοτε μου ειπαν οτι μπορούν να μου κάνουν την ίδια προσφορά, αλλά δεν έχει νόημα για μένα... οι περισσότερες επαφές μου είναι cosmote. Είπες την ποιό σωστή κουβέντα. Να γιατί η ΝΙΝΑ είναι Μπαϊ Φαρ ποιο αποδοτική και δίνει περισσότερο γάλα με λιγότερο κόστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Είπες την ποιό σωστή κουβέντα. Να γιατί η ΝΙΝΑ είναι Μπαϊ Φαρ ποιο αποδοτική και δίνει περισσότερο γάλα με λιγότερο κόστος. αυτό είναι άσχετο όμως, εμένα πχ από γνωστούς και φίλους όλοι σχεδόν είναι στη wind μερικοί vodafone και ελάχιστοι στη cote οπότε ο καθένας έχει διαφορετικό κύκλο και ανάλογα το κύκλο του το κάθε δίκτυο μπορεί να είναι μπαι φαρ πιο αποδοτικό! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 και οι άλλες έτσι βλέπω ότι είναι..Καμία τους δεν έχει σοβαρά προγράμματα.Δεν θέλω να παω σε άλλη εταιρία,στην σήμα @@ ή στην τετέλεστετ :O . Θα το φρενάρω κιάλλο,να δούμε.. Θέλεις να πεις ότι σοβαρά προγράμματα συμβολαίου έχει μόνο η Cosmote. Σύγκρινε τα 35άρια της Vodafone με τα 35άρια της Cosmote και θα πάρεις την απάντηση από μόνος σου. ;) Είπες την ποιό σωστή κουβέντα. Να γιατί η ΝΙΝΑ είναι Μπαϊ Φαρ ποιο αποδοτική και δίνει περισσότερο γάλα με λιγότερο κόστος. Είναι κι αυτό μια άποψη αλλά υπάρχει και απάντηση σε όσους χρεώνουν έπαρση στην Cosmote. Τα 120 μηνύματα προς τρίτους στο 35άρι δεν είδα να βρίσκουν ανταπόκριση... Για να μη σχολιάσω την πίπα του "εναλλακτικά διατίθεται το πρόγραμμα Unlimited 35 + Σταθερά"!! Ναι, Unlimited 35 + δώρο ένα γλυφειτζούρι!! :lol::lol: Λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Στα συμβόλαια η Voda είναι για μπάτσες! Ακόμα και η Wind που πάει για λουκέτο, έχει φθηνότερα και με περισσότερες παροχές συμβόλαια! Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_math Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Καλησπέρα σε όλους Έχω μια απορία και ελπίζω οτι κάποιος θα μπορεί να την απαντήσει! ;) Το συμβόλαιο μου με την Vodafone λήγει σε λίγες ημέρες και έχω μια επιδότηση (για 2 αριθμούς) 350Ε. Αν αποφασίσω να την χρησιμοποιήσω σαν έκπτωση στο πάγιο και μετα απο 3 μήνες θελήσω να διακόψω τότε τι γίνεται; (α) Δεν μπορω να φύγω αν δεν κλεισει χρόνος; (β)Μπορω να φύγω αλλά πρεπει να επιστρέψω κάποιο ποσό και αν ναι πόσο (Αφου δεν εχω πάρει όλο το ποσό αλλά αυτό επιμερίζεται); (γ) Δεν εχω καμμια υποχρέωση; Σας ευχαριστω όλους εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Θα επιστρέψεις το ποσό της έκπτωσης που θα έχεις λάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Καλησπέρα σε όλους Έχω μια απορία και ελπίζω οτι κάποιος θα μπορεί να την απαντήσει! ;) Το συμβόλαιο μου με την Vodafone λήγει σε λίγες ημέρες και έχω μια επιδότηση (για 2 αριθμούς) 350Ε. Αν αποφασίσω να την χρησιμοποιήσω σαν έκπτωση στο πάγιο και μετα απο 3 μήνες θελήσω να διακόψω τότε τι γίνεται; (α) Δεν μπορω να φύγω αν δεν κλεισει χρόνος; (β)Μπορω να φύγω αλλά πρεπει να επιστρέψω κάποιο ποσό και αν ναι πόσο (Αφου δεν εχω πάρει όλο το ποσό αλλά αυτό επιμερίζεται); (γ) Δεν εχω καμμια υποχρέωση; Σας ευχαριστω όλους εκ των προτέρων! με βάση τους όρους του συμβολαίου που υπογράφεις θα πρέπει να επιστρέψεις την συνολική έκπτωση που έχεις λάβει μέχρι τη στιγμή που αποσυνδέθηκες. Πρακτικά όμως η voda δεν ζητάει τίποτα. Στο λέω λόγο εμπειρίας από από πολλές περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Εμαθα οτι τρεχει μια προσφορα για φορητοτητα και νεες συνδεσεις με επιδοτηση χ2, ξερει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 αυτό είναι άσχετο όμως, εμένα πχ από γνωστούς και φίλους όλοι σχεδόν είναι στη wind μερικοί vodafone και ελάχιστοι στη cote οπότε ο καθένας έχει διαφορετικό κύκλο και ανάλογα το κύκλο του το κάθε δίκτυο μπορεί να είναι μπαι φαρ πιο αποδοτικό! εε ακριβώς!:)Και μένα οι περισσότεροι vodafone έχουν. Θέλεις να πεις ότι σοβαρά προγράμματα συμβολαίου έχει μόνο η Cosmote. Σύγκρινε τα 35άρια της Vodafone με τα 35άρια της Cosmote και θα πάρεις την απάντηση από μόνος σου. ;) Είναι κι αυτό μια άποψη αλλά υπάρχει και απάντηση σε όσους χρεώνουν έπαρση στην Cosmote. Τα 120 μηνύματα προς τρίτους στο 35άρι δεν είδα να βρίσκουν ανταπόκριση... Για να μη σχολιάσω την πίπα του "εναλλακτικά διατίθεται το πρόγραμμα Unlimited 35 + Σταθερά"!! Ναι, Unlimited 35 + δώρο ένα γλυφειτζούρι!! :lol::lol: Λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Στα συμβόλαια η Voda είναι για μπάτσες! Ακόμα και η Wind που πάει για λουκέτο, έχει φθηνότερα και με περισσότερες παροχές συμβόλαια! Συνεχίζω να επιμένω ότι είναι gtp όλων των εταιριών..δεν μπορείς να προσφέρεις μόνο τέτοια συμβόλαια..να μιλάς μόνο με τους παρόχους της ίδιας εταιρίας και για να μιλάς με τους άλλους να σου παίρνουν τα σώβρακα ή να χουν πάλι συμβόλαια,με άπειρο πάγιο!! το μόνο + της cote είναι ότι δίνει 120 για άλλους τίποτα άλλο..Και ακόμα επιμένω,ότι αφού δεν δίνουν έτσι πακέτα φτηνά μαζί με net είναι εντελώς βλακεία.. Μπορώ να παω να φτιάξω το συμβόλαιο που θέλω σε vodafone ;; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Εμαθα οτι τρεχει μια προσφορα για φορητοτητα και νεες συνδεσεις με επιδοτηση χ2, ξερει κανεις κατι? Ναι, ισχύει σε όλες τις νέες συνδέσεις.. Νομίζω μέχρι 06/04 ισχύει αυτό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Ok,βρήκα το make your plan..και κάτι γίνεται..Αν συνδιάσω το unlimited 30 με έκπτωση στο πάγιο,αφού κινητό άλλο δεν θέλω.Πάει 25.42.Και αν βάλω internet 80mb είναι +4,07€ είναι 29,49.Με πιάνει κ η προσφορά της hol;Είναι από 30 και πάνω.Για κάποια cents την χάνω :P Αλλά και πάλι sms για άλλους τίποτα...δεν κάναμε δουλειά πάλι. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (edited) Ok,βρήκα το make your plan..και κάτι γίνεται..Αν συνδιάσω το unlimited 30 με έκπτωση στο πάγιο,αφού κινητό άλλο δεν θέλω.Πάει 25.42.Και αν βάλω internet 80mb είναι +4,07€ είναι 29,49.Με πιάνει κ η προσφορά της hol;Είναι από 30 και πάνω.Για κάποια cents την χάνω :P Αλλά και πάλι sms για άλλους τίποτα...δεν κάναμε δουλειά πάλι. Φϊλε μου, εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη υπομονή , γιατί όπως ξαναείπα , στο 13830 λένε ότι σύντομα θα κάνουν νέες αναβαθμίσεις στα συμβόλαιά τους.. (θέλω να πιστεύω ότι θα βάλουν και sms για τα άλλα δίκτυα) Αυτή τη στιγμή τι έχεις? Καρτοκινητό vodafone? Αν θες κάνε μια κλήση στο 13830 ή στο τμήμα φορητότητας της vodafone 13894 (δεν ξέρω πού πρέπει να καλέσεις ακριβώς για να μεταφερθείς) και πες ότι έχεις κάρτα και ότι θες ένα πρόγραμμα συμβολαίου.. Η cosmote μου δίνει με το ΄΄απεριόριστα 35'' αυτά κι αυτά σε αυτήν την τιμή. Εσείς μπορείτε να κάνετα το ίδιο για να έρθω σε σας?? Και θα σου απαντήσουν.. ΥΓ.: Κι εγώ αυτήν την στιγμή έχω το unlimted 30 μαζί με το mobile internet small 80mb και το μόνο που μου λύπει είναι τα sms για τα άλλα δίκτυα.. Μόνο από αυτό φουσκώνει ο λογαριασμός μου γιατί στα άλλα με καλύπτει. Edited March 25, 2010 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (edited) Αν είναι αλήθεια αυτό με το tethering και ισχύει μόνο για το i-(jesus phone) + vodafone, αν και αρκετές φορές το ύφος χιλίων καρδιναλίων αρκετών fun boys εδω μέσα με εκνευρίζει τα μάλα. Συνωμοσία του bill ...danos :lol: συγνώμη Gates μου μυρίζετε. Καλά θα κάνουν οι administrator να επιτρέψουν την ανάρτηση στις ειδήσεις ενός σχετικού topic. Μια τέτοια ιστορική μέρα πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας. Που είναι οέο τα apple fun boys ; Εμπρός στον αγώνα με τα iphone στα χέρια και τα macbook παραμάσχαλα :cool: ; Το myphone ξεχώρισε και έγινε νούμερο ένα γιατί ήταν μπροστά και δίπλα στον έλληνα καταναλωτή κινητών τηλεφώνων και υπηρεσιών. Φιλικά πάντα όλα τα παραπάνω. Επειδή βρίσκομαι μακριά από vodafone από την εποχή των υποκλοπών δεν θα προτεινα να φύγουν όσοι έχουν Iphone αλλά να κάνουν την vodafone να αναθεωρήσει την στρατηγική της. Σε επικείμενη μάχη τα windows mobile fun boys να ξέρετε ότι θα είναι μαζί σας... :D ; Ά και να μήν ξεχάσω: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ TETHERING ΑΔΕΛΦΙΑ!!! Edited March 25, 2010 by belial Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Αν είναι αλήθεια αυτό με το tethering και ισχύει μόνο για το i-(jesus phone) + vodafone, αν και αρκετές φορές το ύφος χιλίων καρδιναλίων αρκετών fun boys εδω μέσα με εκνευρίζει τα μάλα. Συνωμοσία του bill ...danos :lol: συγνώμη Gates μου μυρίζετε. Καλά θα κάνουν οι administrator να επιτρέψουν την ανάρτηση στις ειδήσεις ενός σχετικού topic. Μια τέτοια ιστορική μέρα πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας. Που είναι οέο τα apple fun boys ; Εμπρός στον αγώνα με τα iphone στα χέρια και τα macbook παραμάσχαλα :cool: ; Το myphone ξεχώρισε και έγινε νούμερο ένα γιατί ήταν μπροστά και δίπλα στον έλληνα καταναλωτή κινητών τηλεφώνων και υπηρεσιών. Φιλικά πάντα όλα τα παραπάνω. Επειδή βρίσκομαι μακριά από vodafone από την εποχή των υποκλοπών δεν θα προτεινα να φύγουν όσοι έχουν Iphone αλλά να κάνουν την vodafone να αναθεωρήσει την στρατηγική της. Σε επικείμενη μάχη τα windows mobile fun boys να ξέρετε ότι θα είναι μαζί σας... :D ; Ά και να μήν ξεχάσω: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ TETHERING ΑΔΕΛΦΙΑ!!! H xρέωση για το tethering από τη vodafone σε σύντομο διάστημα θα ισχύσει για όλα τα smart phones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Ok,βρήκα το make your plan..και κάτι γίνεται..Αν συνδιάσω το unlimited 30 με έκπτωση στο πάγιο,αφού κινητό άλλο δεν θέλω.Πάει 25.42.Και αν βάλω internet 80mb είναι +4,07€ είναι 29,49.Με πιάνει κ η προσφορά της hol;Είναι από 30 και πάνω.Για κάποια cents την χάνω :P Αλλά και πάλι sms για άλλους τίποτα...δεν κάναμε δουλειά πάλι. Θα βγω offtopic και συγνώμη γι' αυτό αλλά... δε γίνεται.. μας έχεις ζαλίσει (χωρίς παρεξήγηση, έτσι;...)!! :lol: Αφού σώνει και καλά θέλεις δωρεάν sms και internet, ρίξε μια ματιά και στα Cosmote i.. Η Voda δεν έχει αντίστοιχα προγράμματα.. Το i-35 δίνει 100' ομιλίας/βιντεοκλήσεων, 150 sms/mms και 500MB internet με πάγιο 35.59 €. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (edited) Θα βγω offtopic και συγνώμη γι' αυτό αλλά... δε γίνεται.. μας έχεις ζαλίσει (χωρίς παρεξήγηση, έτσι;...)!! :lol: Αφού σώνει και καλά θέλεις δωρεάν sms και internet, ρίξε μια ματιά και στα Cosmote i.. Η Voda δεν έχει αντίστοιχα προγράμματα.. Το i-35 δίνει 100' ομιλίας/βιντεοκλήσεων, 150 sms/mms και 500MB internet με πάγιο 35.59 €. Mην μπερδεύεστε.. Διαφορετικά είναι τα unlimited της κάθε εταιρίας.. Συμφέρει να δει με ποιους αριθμούς μιλάει περισσότερο.. Δεν μιλάμε για απλά οικονομικά πακέτα αλλά για συνδέσεις unlimited (ή απεριόριστα). Tέλος ποιος σου πε ότι δεν υπάρχουν αντίστοιχα προγράμματα? Υπάρχουν και προγράμματα iPhone με ενσωματωμένη ομιλία για όλους, sms για όλους και φυσικά internet.. ΑΚόμα, υπάρχουν και τα πακέτα Vodafone Unlimited με Internet.. Edited March 25, 2010 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Mην μπερδεύεστε.. Διαφορετικά είναι τα unlimited της κάθε εταιρίας.. Συμφέρει να δει με ποιους αριθμούς μιλάει περισσότερο.. Δεν μιλάμε για απλά οικονομικά πακέτα αλλά για συνδέσεις unlimited (ή απεριόριστα). Μάλλον εσύ μπερδεύεσαι. Το thread δεν είναι αποκλειστικά για Unlimited προγράμματα! Απλά του έδωσα μια εναλλακτική! Tέλος ποιος σου πε ότι δεν υπάρχουν αντίστοιχα προγράμματα? Υπάρχουν και προγράμματα iPhone με ενσωματωμένη ομιλία για όλους, sms για όλους και φυσικά internet.. ΑΚόμα, υπάρχουν και τα πακέτα Vodafone Unlimited με Internet.. Μόνος σου το λες. Τα i της Cosmo δεν είναι αποκλειστικά για iPhone. Τα Unlimited με Internet ας μη τα σχολιάσω καλύτερα γιατί είναι μεγάλη απάτη! Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Μάλλον εσύ μπερδεύεσαι. Το thread δεν είναι αποκλειστικά για Unlimited προγράμματα! Απλά του έδωσα μια εναλλακτική! Μόνος σου το λες. Τα i της Cosmo δεν είναι αποκλειστικά για iPhone. Τα Unlimited με Internet ας μη τα σχολιάσω καλύτερα γιατί είναι μεγάλη απάτη! Συγκεκριμένα ολόιδιο με το i-35 έχει το iPhone 100 lite http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3741 Μα τα i της cosmote είναι τα αντίστοιχα προγράμματα iphone της vodafone.. Καμία διαφορά.. Και τα i υποτίθεται για το iPhone είναι , αλλά χρησημοποιείται και από άλλες συσκευές.. όπως και τα προγράμματα iPhone.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Συγκεκριμένα ολόιδιο με το i-35 έχει το iPhone 100 lite http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3741 Μα τα i της cosmote είναι τα αντίστοιχα προγράμματα iphone της vodafone.. Καμία διαφορά.. Και τα i υποτίθεται για το iPhone είναι , αλλά χρησημοποιείται και από άλλες συσκευές.. όπως και τα προγράμματα iPhone.. Είχα την εντύπωση ότι τα iPhone της βόδαφονε δουλεύουν αποκλειστικά με iPhone! Κάτι σαν τα BIS που δε δουλεύουν με άλλες συσκευές... Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Είχα την εντύπωση ότι τα iPhone της βόδαφονε δουλεύουν αποκλειστικά με iPhone! Κάτι σαν τα BIS που δε δουλεύουν με άλλες συσκευές... Όταν είχα ρωτήσει σε κατάστημα όταν έκανα το συμβόλαιο μου είπαν ότι είναι κανονικά προγράμματα συμβολαίου 12μηνα ή 18μηνα που έχουν ενσωματωμένη ομιλία/σμσ + μβ για ιντερνετ.. Πέρα από αυτό είναι ξεπερασμένα θα έλεγα πια.. Μια λύση είναι να πάρει όποιο πρόγραμμα unlimited θέλει (αν φυσικά έχει αρκετούς αριθμούς στην εταιρία που μιλάει) και να πάρει κάποιο πακέτο mobile internet όπως έκανα κι εγώ.. Υπάρχουν 4 πακέτα με 4,10,15,20 ευρώ με 80/200/750/3gb αντίστοιχα.. Το μόνο πρόβλημα είναι τα sms δυστυχώς προς όλα τα δίκτυα που ελπίζουμε να γίνει κάτι σύντομα (μιας που λένε ότι σε λίγο θα τα αναβαθμίσουν).. Πραγματικά μεγάλο αρνητικό αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Το μόνο πρόβλημα είναι τα sms δυστυχώς προς όλα τα δίκτυα που ελπίζουμε να γίνει κάτι σύντομα (μιας που λένε ότι σε λίγο θα τα αναβαθμίσουν).. Πραγματικά μεγάλο αρνητικό αυτό. Καλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.. Τα έχουμε χιλιοπεί.. Έβγαλαν πρώτοι τα unlimited και αυτή τη στιγμή έχουν τα χειρότερα unlimited... Οι άνθρωποι είναι για πολλές μπάτσες! Πότε θα τα αναβαθμίσουν; Όταν φύγουν όλοι; Προσωπικά ήμουν στο τσακ να έρθω για κάνα χρόνο στη Voda με unlimited 35 αλλά τελικά ανανέωσα με την Cosmo και απλά "φορτώθηκα" ξανά το παλιό μου CU για να έχω unlimited με ένα συγκεκριμένο άτομο... :love: Δε μου αρέσει να πληρώνω τα ίδια και να παίρνω λιγότερα και πιστεύω σε κανέναν! Όσοι είναι ειδικά στο unlimited 35, πρέπει να αισθάνονται κάπως... Αδικημένοι... 120 sms προς όλους δεν είναι και λίγα αν κάνεις τον πολλαπλασιασμό! Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts